Wkurza mnie...

Gość: misia89p

#3604374 Napisano: 07.08.2010 08:43:39
gdyby nie chciała naszej opinii to by tu nic nie pisała... przecież wiedziała, że ktoś na pewno jej odpowie na post, zacznie się dyskusja, nie jest tu od dzisiaj, wie że konkursowicze to jedna rodzina do pomocy i do pogaduch
0 0

smsowicz

#3604380 Napisano: 07.08.2010 08:45:04
monia24 napisał(a):

agusia32 napisał(a):

A ja nic nie dostałam emotka

emotka

znaczy że okresu??? emotka

Lania. Przecież kobiety kochają bijących facetów. Narzekają, ale kochają. Ale to jest taka kobieca logika, której nie należy zgłębiać. emotka
0 0

monia24

#3604381 Napisano: 07.08.2010 08:45:05
smsowicz, proszę idź spać, nie żebym coś chciała CI złego napisać, ale naprawdę wkurza mnie Twoja wypowiedź
0 0

Gość: piekielna

#3604383 Napisano: 07.08.2010 08:45:26
misia89p napisał(a):

gdyby nie chciała naszej opinii to by tu nic nie pisała... przecież wiedziała, że ktoś na pewno jej odpowie na post, zacznie się dyskusja, nie jest tu od dzisiaj, wie że konkursowicze to jedna rodzina do pomocy i do pogaduch

Zgadzam się. Każdy może napisać co go wkurza, pogadać i raczej zostanie zrozumiany. Są też osoby, które myślą podobnie, mają jakieś doświadczenie w danej sprawie.
0 0

Gość: damianwro

#3604384 Napisano: 07.08.2010 08:45:32
może... nie wiem, nie znam się, jestem facetem... emotka mnie tu nie było emotka (uciekaj od kolesia!)
0 0

monia24

#3604389 Napisano: 07.08.2010 08:46:24
damianwro napisał(a):

może... nie wiem, nie znam się, jestem facetem... emotka mnie tu nie było emotka (uciekaj od kolesia!)

popieram w 100%
0 0

Gość: pola731

#3604401 Napisano: 07.08.2010 08:50:40
damianwro napisał(a):

czasami lustro nie mówi prawdy , albo ma się na nosie brudne okulary i widzi się to co się chce ... po to się ma znajomych , żeby podpowiedzieli , kiedy przetrzeć okulary - bo wtedy łatwiej polegać na tym co się samemu widzi

0 0

agusia32

#3604404 Napisano: 07.08.2010 08:52:08
monia24 napisał(a):

monia24 napisał(a):

agusia32 napisał(a):

emotka

Ło matko, już wiem o co kaman emotka
za dużo osób obecnie ze mną gada, tutaj, na pw i gg, a poza tym blondynkam emotka

emotka

Pisałyście, że dostałyście na pw bardzo sympatyczny liścik i chciałam wyrazić swój żal, że do mnie coś takiego nie dotarło emotka Brak okresu proszę wypluć, mam już dwoje dzieciaków, wystarczy emotka A lania od Męża nie dostałam i nie zamierzam emotka
0 0

#3604407 Napisano: 07.08.2010 08:54:49
A mnie wkurzają, a raczej irytują związki facetów z małolatami. Widzę ostatnio taką tendencję. Miałam okazję poznać pewną parę, na wakacjach, przypadkiem... Facet 32 lata, dziewczyna 17... Masakra! Mężczyzna inteligentny, siedząc w towarzystwie uważnie dobierał słowa, a kiedy ona się odezwała, znajomi patrzyli po sobie. Potrafiła chłopaka upić i... zostawić w pokoju. A sama wtedy pytała mnie czy skoczę na dysko z nią emotka Mieszkali w Danii, nie wiem jak na to matka pozwala swoją drogą... Mówiła, że szkołę skończyła (taa, jak się napiła, b.ciekawe rzeczy słyszałam, w jeden dzień recepcjonistka, w drugi menager, a tak naprawdę... facet ją utrzymywał) Brak mi słów...
0 0

#3604409 Napisano: 07.08.2010 08:54:55
pola731 napisał(a):

po to się ma znajomych , żeby podpowiedzieli , kiedy przetrzeć okulary - bo wtedy łatwiej polegać na tym co się samemu widzi

IMHO utopia, tudzież naiwność... skoro to działa w tak prosty sposób zgłoszę się przed wyborami parlamentarnymi, bo mam dość pozostałości po IV RP emotka
0 0

#3604413 Napisano: 07.08.2010 08:56:56
piekielna napisał(a):

A mnie wkurzają, a raczej irytują związki facetów z małolatami. Widzę ostatnio taką tendencję. Miałam okazję poznać pewną parę, na wakacjach, przypadkiem... Facet 32 lata, dziewczyna 17... Masakra! Mężczyzna inteligentny, siedząc w towarzystwie uważnie dobierał słowa, a kiedy ona się odezwała, znajomi patrzyli po sobie. Potrafiła chłopaka upić i... zostawić w pokoju. A sama wtedy pytała mnie czy skoczę na dysko z nią emotka Mieszkali w Danii, nie wiem jak na to matka pozwala swoją drogą... Mówiła, że szkołę skończyła (taa, jak się napiła, b.ciekawe rzeczy słyszałam, w jeden dzień recepcjonistka, w drugi menager, a tak naprawdę... facet ją utrzymywał) Brak mi słów...

0 0

Gość: pola731

#3604416 Napisano: 07.08.2010 08:57:26
damianwro napisał(a):

pola731 napisał(a):

po to się ma znajomych , żeby podpowiedzieli , kiedy przetrzeć okulary - bo wtedy łatwiej polegać na tym co się samemu widzi

IMHO utopia, tudzież naiwność... skoro to działa w tak prosty sposób zgłoszę się przed wyborami parlamentarnymi, bo mam dość pozostałości po IV RP emotka

działa , działa - tylko czasu trzeba , żeby to zrozumieć emotka
0 0

smsowicz

#3604418 Napisano: 07.08.2010 08:57:38
Znam kolesia, który słynie jako damski bokser. Nikt go nie lubi. Podły rudy cenzurak. Podobno przywiązał kobietę do kaloryfera. Moja była ciotka mimo, że znała te wieści, zaczęła z nim romansować jak się rozstała z wujkiem. Na początku cacy, potem jej rękę wykręcał - policja, itp. Potem znowu wrócił, itd. itd.
Kobieca logika - ja tego nie zrozumiem i nie muszę emotka
0 0

#3604424 Napisano: 07.08.2010 08:59:19
smsowicz napisał(a):

Znam kolesia, który słynie jako damski bokser. Nikt go nie lubi. Podły rudy cenzurak.

kolejny WKURZAjący dowód na to, że rudzi nie mają duszy emotka
0 0

#3604428 Napisano: 07.08.2010 09:01:22
Wkurza mnie to...

Jeśli kobiety same decydują się na takie związki. Wzajemne bicie na własne życzenie, tylko klip, ale ciekawa para... emotka

http://www.youtub...layer_embedded#at=67
0 0

chmurka

#3604433 Napisano: 07.08.2010 09:04:58
Niektóre kobiety to i facetów biją emotka
0 0

smsowicz

#3604434 Napisano: 07.08.2010 09:05:05
emanuela24 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

monia24 napisał(a):

agusia32 napisał(a):

emotka

Lania. Przecież kobiety kochają bijących facetów. Narzekają, ale kochają. Ale to jest taka kobieca logika, której nie należy zgłębiać. emotka

odbieram wrażenie że w dziwnym otoczeniu się obracasz emotka

Nie trzeba daleko szukać - kilka postów wcześniej już jedna z takich historyjek. Jakaś kobieta wyszła za damskiego boksera...
0 0

Gość: misia89p

#3604435 Napisano: 07.08.2010 09:05:11
piekielna napisał(a):

piekielna napisał(a):

moja koleżanka, lat 20, on 47, ma córkę w jej wieku, wielka szczęśliwa miłość, pełna akceptacja matki, mieszkają razem od 3 lat (czyli ona miała 17), jego córka jej najlepszą przyjaciółką, on ma siłownie, ona pracuje w biurze, ale też jako modelka, rozbierane sesje... wśród znajomych zero zrozumienia. i ja też tego nie rozumiem. o czym rozmawiać z facetem, w wieku swojego ojca, jak nie czuć się przed nim skrępowaną?? może po prostu zawsze brakowało jej ojca i dlatego z nim jest??

a co do teledysku Eminema i Rihanny uważam, ze jest genialny, w sensie prawdziwa historia, dawno takich teledysków nie było.. dla niektórych właśnie tak wygląda miłość......
0 0

#3604444 Napisano: 07.08.2010 09:09:13
chmurka napisał(a):

Niektóre kobiety to i facetów biją emotka

Są i takie...
misia89p napisał(a):

piekielna napisał(a):

piekielna napisał(a):

moja koleżanka, lat 20, on 47, ma córkę w jej wieku, wielka szczęśliwa miłość, pełna akceptacja matki, mieszkają razem od 3 lat (czyli ona miała 17), jego córka jej najlepszą przyjaciółką, on ma siłownie, ona pracuje w biurze, ale też jako modelka, rozbierane sesje... wśród znajomych zero zrozumienia. i ja też tego nie rozumiem. o czym rozmawiać z facetem, w wieku swojego ojca, jak nie czuć się przed nim skrępowaną?? może po prostu zawsze brakowało jej ojca i dlatego z nim jest??

a co do teledysku Eminema i Rihanny uważam, ze jest genialny, w sensie prawdziwa historia, dawno takich teledysków nie było.. dla niektórych właśnie tak wygląda miłość......

Ojca ma, zawsze blisko niej. To moim zdaniem jest głupota. Facet jest fajniejszy od niej i zasługuje na kobietę, takie jest moje zdanie. Tematów brak. Oni szukali osób do trójkątów, do plaż naturystów czy palenia marychy, to jest dopiero chore...

Teledysk jak najbardziej prawdziwy!
0 0

#3604447 Napisano: 07.08.2010 09:09:42
emanuela24 napisał(a):

a bo to działa tak : był cudowny pomógł otrząsnąć się po rozstaniu była bajka a nie życie - z czasem przestał się kamuflować i używał pięści - bo brakowało mu innych argumentów
kobieta odeszła ale pamiętała ta bajke zamiast życia facet obiecał że już nigdy tak nie zrobi ( jeśli była rozkochana to nawet nie musiał nic robić tylko obiecał tak od niechcenia)
no a że kobiety to istoty tak naiwne że aż żal to uwierzyła w słowa tego księcia z bajki

a morał tej bajki jest prosty i powszechnie znany - kobieta wie co dla niej dobre, kobieta wie, że nie powinna, bo facet bił inną... ale mnie przecież nie będzie, dla mnie będzie kochany emotka
0 0