Wkurza mnie...

kalisto1986

#3653653 Napisano: 26.08.2010 06:40:26
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

grancias napisał(a):

piekielna napisał(a):

Wkurza mnie, że są jeszcze takie typy - koleś ma żonę z fajną figurą i dziecko, a potrafi rozglądać się (przyglądać, jak kto woli) po kilka razy (raz to za mało) po młodych szkapach z nogami na dwie strony świata... emotka Żałosne... Jest już w małżeństwie, dziecko rośnie, a tu takie rzeczy! Opamiętać się chłopy... To masakra i nie mówię o sobie!

Ta ... a mlode mamy to zachowuja sie jak zakonnice i jak widza mlode, piekne cialo faceta to oko im nie leci emotka

emotka emotka emotka
niech sobie patrzą tylko tyle im zostało emotka

małżeństwo nie oznacza ślepoty
mnie bardziej denerwuje całkowite ograniczanie wolności w związku - nawet patrzeć chłopu nie wolno emotka fakt żona zawsze może mu oczy wyskubać emotka i już na żadną nie spojrzy
trochę zaufania - bo tak jak Kalisto napisała tylko patrzenie po ślubie im zostało

a tak 3 palce na sercu i która kobieta nie spojrzy na przystojniaczka ?? emotka mało tego w duchu nie westchnie ale ciacho
ale od tego do zdrady długa oj długa droga

no ba nam też już tylko patrzenie zostało emotka

a jeśli chodzi o te wszystkie laski boskie są zdjęcia z tak sexownie wydętymi usteczkami achh emotka
0 0

Gość: frezja

#3653669 Napisano: 26.08.2010 06:46:46
piekielna napisał(a):

Wkurza mnie, że są jeszcze takie typy - koleś ma żonę z fajną figurą i dziecko, a potrafi rozglądać się (przyglądać, jak kto woli) po kilka razy (raz to za mało) po młodych szkapach z nogami na dwie strony świata... emotka Żałosne... Jest już w małżeństwie, dziecko rośnie, a tu takie rzeczy! Opamiętać się chłopy... To masakra i nie mówię o sobie!

Rozgladanie sie o niczym jeszcze nie swiadczy chociaz zaczyna sie od rozgladania,pozniej szukania a pozniej do ladowania w lozku emotka Maz mojej kolezanki z pracy wlasnie zaczal od razgladaniaa sie i laduje z dupka w lozku .Facet po 50 ,zonaty ,dzieci dorosle ,ona po 30 ,maz ,dziecko .Oszukuja swoje zwiazki nawzajem ,wyjezdzaja na weekendowe wypady.Pozniej wracaja do swoich bliskich.Ona czyli zona zaczyna sie domyslac i mysli o rozwodzie -nie wiem tylko jak jest z ta druga strona.W kazdym badz razie nie wiem czy jego obwiniac za zaistniala sytucje czy ta dupke ,ktora sie uczepila jego i macha ta swoja gruba d..a.Pewnie sie nie dowartosciowala i bedzie trzymala sie starego dzwona.Nie wiem czy w nim szuka tatusia ,a on w niej coreczki emotka
0 0

is77

#3653683 Napisano: 26.08.2010 06:50:13
eee, takie laseczki lubia pokręcić sobie tyłkami, a te stare dzwony - przecież musza się odmłodzić w oczach swoich i tej nowej partnerki emotka

wina .... gdzię po środku, aczkolwiek ja bym się skłaniała, ze facet uwiódł dziewczynę. Moim zdaniem starszy teoretycznie powinien byc mądrzejszy i lepiej ocenić skutki
0 0

Gość: finessa

#3653770 Napisano: 26.08.2010 07:19:28
zdolnabestia napisał(a):

http://demotywato...1980589/Kiedy-dzieci
To dopiero słit fotka emotka

A teraz pytanie, gdzie tutaj byli rodzice? emotka
0 0

is77

#3653781 Napisano: 26.08.2010 07:22:30
finessa napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

obawiam się, ze byli nieświadomi tego co córeczka wyprawia emotka

wiecie co, ja sama mam córkę, obecnie jej w głowie pluszowe misie, ale... nie wiem jak ułoży się jej przyszłość. Chcę dla niej dobrze, ale...
dlatego nie rzucajmy kamieniami....
0 0

Gość: gimikiss

#3653793 Napisano: 26.08.2010 07:25:08
WszystkOO!!!!!!!!!!!!!!
0 0

Gość: finessa

#3653801 Napisano: 26.08.2010 07:27:08
is77 napisał(a):

finessa napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

obawiam się, ze byli nieświadomi tego co córeczka wyprawia emotka

wiecie co, ja sama mam córkę, obecnie jej w głowie pluszowe misie, ale... nie wiem jak ułoży się jej przyszłość. Chcę dla niej dobrze, ale...
dlatego nie rzucajmy kamieniami....

W sumie masz rację, ale tacy rodzice powinni zająć się swoimi córeczkami, a nie puszczają luz pas, a te się za przeproszeniem ku**** emotka Nie rozumiem, jak można nie wiedzieć, co w danej chwili robi dziecko. Przecież to trzeba kontrolować, dawać jakieś limity czasowe, np. powrót do domu o 19, mówić sobie, gdzie się idzie, udowadniać to... cóż emotka
0 0

is77

#3653807 Napisano: 26.08.2010 07:29:02
eeejjjj, mówisz straszne rzeczy. to najprostsza droga do tzw gigantu i do kłamania rodzicom prosto w oczy. Niech każdy się w pierś uderzy, ze rodzicom zawsze prawde mówił. Wg mnie nie chodzi o ścisłą kontrolę, lecz o przekazanie dziecku madrości życiowych. A jak zbłądzi - pomóc mu wyjść z problemu
0 0

is77

#3653812 Napisano: 26.08.2010 07:29:48
aha, do 19 też można sobie ciążę fundnąć emotka w sumie wystarczy przerwa w szkole emotka
0 0

Gość: kolastynka

#3653839 Napisano: 26.08.2010 07:38:44
finessa napisał(a):

W sumie masz rację, ale tacy rodzice powinni zająć się swoimi córeczkami, a nie puszczają luz pas, a te się za przeproszeniem ku**** Nie rozumiem, jak można nie wiedzieć, co w danej chwili robi dziecko. Przecież to trzeba kontrolować, dawać jakieś limity czasowe, np. powrót do domu o 19, mówić sobie, gdzie się idzie, udowadniać to... cóż emotka

A mnie wkurza takie gadanie. Synusiów to nie trzeba pilnować? Mam i córkę i syna i oboje pilnuję tak samo, tak samo interesuję się co gdzie i z kim robią. Ta dziewczynka ze zdjęcia sama w ciążę nie zaszła.
0 0

Gość: madzdz

#3653864 Napisano: 26.08.2010 07:50:39
Mimo wszystko od kobiet wiecej sie w takich sprawach wymaga. Facet zaliczajacy dziewczyny pokolei nie budzi tyle emocji co dziewczyna w analogicznej sytuacji. I nie ma sie czemu dziwic- od najstarszych dziejów męzczyzni są zdobywcami, starają się o względy kobiet. Dlatego zdziwienie w większej mierze budzą dziewczyny nie szanujące swojego ciała, niż faceci którzy mają z tego tytułu łatwiej.
0 0

is77

#3653871 Napisano: 26.08.2010 07:53:20
madzdz napisał(a):

Mimo wszystko od kobiet wiecej sie w takich sprawach wymaga. Facet zaliczajacy dziewczyny pokolei nie budzi tyle emocji co dziewczyna w analogicznej sytuacji. I nie ma sie czemu dziwic- od najstarszych dziejów męzczyzni są zdobywcami, starają się o względy kobiet. Dlatego zdziwienie w większej mierze budzą dziewczyny nie szanujące swojego ciała, niż faceci którzy mają z tego tytułu łatwiej.

i to mnie wkurza jak diabli emotka
nie uznaję takiej cichej akceptacji społeczeństwa
zresztą - skoro facet oblatuje - to ktoś musi sie dawać oblatywac emotka
0 0

Gość: madzdz

#3653882 Napisano: 26.08.2010 08:00:04
Mnie się nie podoba takie bezmyślne, pozbawione wszelkich wartości zachowanie z obu stron tak samo i nie zamierzałam usprawiedliwiać płci przeciwnej. Mam tylko na myśli, że jako kobiety jesteśmy uprzywilejowane i to mężczyźni powinni się dwoić i troić abyśmy zwróciły na nich uwagę emotka (pisze to tak bardzo ogolnie bo w prawdziwym zwiazku obie strony musza wykazywac inicjatywe, ale wiecie o co chodzi emotka ), dlatego to dziewczyna która daje sie na tacy jest luką w systemie, a nie facet ktory z tego korzysta (chociaz to oczywiscie swiadczy o nim wiele). emotka
0 0

Gość: sayen

#3653909 Napisano: 26.08.2010 08:10:55
Mnie dziś wkurzyła babka z fb Tatiana N....
Donosi organizatorom konkursów gdzie kto prosi o głosy dzięki czemu mnie już zablokowali i nie odblokują do końca konkursu ;/
Sami spójrzcie http://tiny.pl/h761t ci co grają teraz akurat na tym konkursie niech uważają emotka
0 0

Gość: stokrotka60

#3653987 Napisano: 26.08.2010 08:30:29
madzdz napisał(a):

Mnie się nie podoba takie bezmyślne, pozbawione wszelkich wartości zachowanie z obu stron tak samo i nie zamierzałam usprawiedliwiać płci przeciwnej. Mam tylko na myśli, że jako kobiety jesteśmy uprzywilejowane i to mężczyźni powinni się dwoić i troić abyśmy zwróciły na nich uwagę emotka (pisze to tak bardzo ogolnie bo w prawdziwym zwiazku obie strony musza wykazywac inicjatywe, ale wiecie o co chodzi emotka ), dlatego to dziewczyna która daje sie na tacy jest luką w systemie, a nie facet ktory z tego korzysta (chociaz to oczywiscie swiadczy o nim wiele). emotka

emotka emotka emotka
0 0

Gość: pola731

#3654774 Napisano: 27.08.2010 09:01:12
wkurza mnie , że mnie podkusiło - wziełam udział w konkursie PiP - dziś dodali moją fotkę - i widzę , że ludziska oddają głosy (zanim zdążyłam poprosić w kliknijcie ) i od razu oceny po jednej gwiazdce ... nie rozumiem - gdyby wcale głosu nie oddali miałabym jeszcze mniej , bo zero ...
0 0

kinga1

#3654781 Napisano: 27.08.2010 09:02:02
wkurzają mnie poranki z Mini mini inne pytanie w tv a inne na stronie emotka
0 0

melissa

#3654787 Napisano: 27.08.2010 09:05:17
pola731 napisał(a):

wkurza mnie , że mnie podkusiło - wziełam udział w konkursie PiP - dziś dodali moją fotkę - i widzę , że ludziska oddają głosy (zanim zdążyłam poprosić w kliknijcie ) i od razu oceny po jednej gwiazdce ... nie rozumiem - gdyby wcale głosu nie oddali miałabym jeszcze mniej , bo zero ...

Ale głosowanie nie ma tu chyba większego znaczenia - i tak wszystko zależy od kierowników sklepów, bo z głosowania jest raptem 1 nagroda, więc jej zdobycie graniczy z cudem emotka
0 0

Gość: shorty87

#3654790 Napisano: 27.08.2010 09:07:13
wkurza mnie jak siedze nad jakims konkursem klikam i nagle pod koniec prawie ze pojawia sie jakas osoba ni stad nizowat i spycha mnie na miejsce, ktore nie lapie sie na nagrode emotka emotka emotka emotka
0 0

notta

#3654793 Napisano: 27.08.2010 09:08:08
sayen napisał(a):

Mnie dziś wkurzyła babka z fb Tatiana N....
Donosi organizatorom konkursów gdzie kto prosi o głosy dzięki czemu mnie już zablokowali i nie odblokują do końca konkursu ;/
Sami spójrzcie http://tiny.pl/h761t ci co grają teraz akurat na tym konkursie niech uważają emotka

Właśnie mnie tez zbanowali ;///
ciekawe na kogo doniosła
0 0