Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tato999
luszie są zawistni
notta
Postów 8849
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mało powiedziane.. jest bezczelana
poza tym na tym forum w temacie klikajcie: czy wymiana lajków takie posty nie są spamem tylko wyrażeniem swojej prośby o głos a to chyba nic złego gdy ktoś prosi i ktoś ta prośbę spełnia
żal.. a sama w konkursie udziału nie bierze
Zastanawiam się czy jej jakiegoś listy gratulacyjnego nie napisać
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: pola731
ale 100 wartosciowych nagród na koniec rozdzielą między te z największą ilością głosów
- oj tam - wywalam ze stopki prośbę o kliki bo szkoda nerwów - dodałam fotkę to niech już zostanie
Gość: tato999
napisałam co o tym sądzę
http://www.facebo...ts=1s142346342467624
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba źle zrozumiałaś regulamin:
wśród laureatów nagród dodatkowych zostanie wyłonionych przez Jury Organizatora 30 laureatów nagród głównych, czyli nagrody główne rozdzielone zostaną wśród tych,których wcześniej wybiorą kierownicy poszczególnych sklepów - głosowanie nie ma tu żadnego znaczenia,
za głosowanie jest tylko 1 nagroda w całym konkursie i o jej przyznaniu decyduje średnia liczba punktów to suma punktów podzielona przez liczbę głosujących... i dalej uwzględnionych zostanie 100 zdjęć, na które zagłosowała największa liczba internautów (jeśli kilka zdjęć uzyska identyczną średnią ocen o wyborze zwycięzcy zadecyduje jury Organizatora),
czyli moim zdaniem szkoda fatygi na zbieranie głosów - tak naprawdę to konkurs dla znajomych kierowników sklepów....
Gość: krzyszu
NApewno bierze
Gość: krasiujr
Pod jej info odpisałem broniącego was posta, ale nie wiem czy to coś da.
Gość: pola731
masz rację - ale zdziwiło mnie ,że wchodzą mi na maila potwierdzenia oddania głosów - i od razu spadająco...3 - 2,84 - 2,33 - 2....
po co ktoś wogóle zadaje sobie trud , żeby głosować na cudze zdjęcie ?
Dlatego najlepsze są konkursy na liczbę głosów, a nie na ocenę. Wtedy nie da się zaszkodzić.
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też napisałam, chociaż nie biorę udziału w konkursie, to uważam że skarżypyta powinna wylecieć a nie Wy!
notta
Postów 8849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
brawo brawo.. ale i tak nie mam zamiaru brać udziału w tym konkursie ale szkoda mi pracy jaką mnie kosztowało doładowywanie mojego bohatera.. a szkoda bo przez całe 2 pierwsze dni byłam pierwsza i niepotrzebnie się juz cieszyłam
Gość: shorty87
Gość: finessa
notta
Postów 8849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
napisąłam do nich mejla i dokładnie o ekonkursy chodzi!!!
notta
Postów 8849
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
serdecznie dziękujemy
Gość: finessa
Ty jesteś Tatiana?
Gość: shorty87
Gość: frezja
ale to dzieki tobie wylecieli wszyscy bo napisalas,(napisalas na jedna osobe wyrzucili wszystkich-proste)a ja nie reaguje na spamowcow i nie pisze po organiatorach ,bo to juz jest najwieksze swinstwo jakie mozna komukolwiek wyrzadzic
Gość: frezja