Wkurza mnie...

szalonakisia1

#3657452 Napisano: 28.08.2010 11:05:35
a z tym lenovo to o doładowanie mocy na bohatera chodzi??
bo mi tez zblokowali, a nie oszukiwałam,chyba wszystkim po blokowali,niestety
0 0

Gość: finessa

#3657476 Napisano: 28.08.2010 11:16:37
pola731 napisał(a):

torunianka napisał(a):

tato999 napisał(a):

torunianka napisał(a):

finessa napisał(a):

Wiecie co? Poczytajcie sobie wiadomości od administracji lenovo, ja nie doniosłam na wszystkich, tylko na jedną osobę, a sami poblokowali inne osoby!!!!!!!!!!! nie wiem, znaleźli na nich dowody, łamali regulamin? Nie jestem jasnowidzem. Nie gram w tym konkursie. Przecież to można udowodnić! W tym momencie kończę tą debatę. Naskakujecie na mnie, ale jak widzicie, to nie bałam się przyznać, że to ja do nich napisałam. Zrobiłam to tylko i wyłącznie z powodu tego spamu kasi2, która znana jest jeszcze wcześniej jako gracz czy zielona...

Ale co za problem?Jak mieli powody to zablokowali..Ja jestem nowa ale nie oznacza to,że zgadzam się na spam.Dziś zaglądam a mam 11 wiadomości.2 o konkursie na temat mojego pytania a reszta to zagłosować a to na synka a to na księżniczkę..i każdemu bardzo zależy...mi też zależy na spokoju.Jak będę chciała zagłosować to wejdę na kliknijcie i poklikam..Spamujesz to Cie blokuje..I cieszy mnie ze organizatorzy takich blokują a co..spamuj sobie wśród znajomych a nie jak popadnie

ja nie wiem ale ja nie dostaje tylu próśb o kliki o jakich Ty piszesz a na forum jestem dostępna praktycznie non stop

Może dlatego,ze jesteś już długo a niektórzy mają wrażenie,ze jak jestem nową to każdemu będę klikała aby mnie pokochać..To już wiedza,ze nie będę.Jeżeli ktoś spamuje niech się nie dziwi,ze ktoś go blokuje.

ja też nie dostaję setki próśb o kliki - te , które dostaję są fajnie napisane - wtedy jak mam tam konto - klikam (ludzie są fajni a dobro zawsze wraca )
a jak są bezosobowe czy zmuszające to je wywalam - na forum jestem dostępna po pół dnia

Ludzie widocznie moją stopkę rozumieją jako pomoc w konkursach klikanych, no dobra, owszem jeśli ktoś ładnie poprosi, a nie aby było - spam wielokrotny... drukareczka - no właśnie to dobija, a ile ja mam osób musiałabym blokować OMG! emotka po drugie lenovo samo napisało na pagu, przed moją interwencją osoby, które teraz są zablokowane i tak by były... po trzecie panna Kamila M. jest taką spamowiczką, że aż trudno to opisać.

Wiem, że teraz wykroczę poza temat, ale admini e-konkursów powinni zrobić jakąś blokadę na rejestrację - pisałam o tym nie raz, nie dwa.
Myślę, że blokada ID byłaby najlepszym rozwiązaniem, a gdyby komuś zależało na powrocie to musiałby się postarać, np. dodając konkursy do bazy. Ewentualnie może jakaś blokada na pierwsze 48-72h. na pisanie postów, zapewne spamerów to by bardzo zniechęciło... emotka
0 0

Gość: plocia

#3657486 Napisano: 28.08.2010 11:22:02
wkurza mnie że z dniem 01.09 wracam do pracy po urlopie wychowawczym ;((

smutno mi, nie będzie już tyle klikania i konkursików ;(
0 0

Gość: pola731

#3657491 Napisano: 28.08.2010 11:24:55
szalonakisia1 napisał(a):

a z tym lenovo to o doładowanie mocy na bohatera chodzi??
bo mi tez zblokowali, a nie oszukiwałam,chyba wszystkim po blokowali,niestety

pisali , że mają problem z aplikacją - może to dlatego
0 0

Gość: cb656Old

#3657495 Napisano: 28.08.2010 11:27:39
tato999 napisał(a):

...ja nie wiem ale ja nie dostaje tylu próśb o kliki o jakich Ty piszesz a na forum jestem dostępna praktycznie non stop

W temacie: wkurza mnie, że tato999 nie dostaje próśb o kliki emotka

Niniejszym ogłaszam gorący apel: ludzie, opamiętajcie się, wysyłacie spam o klikanie do niewłaściwych osób! A zapominacie o tato999! emotka emotka Pora naprawić swój błąd! emotka
0 0

Gość: krzyszu

#3657525 Napisano: 28.08.2010 11:42:36
finessa napisał(a):

1. Nie biorę udziału w tym konkursie.
2. Zgłosiłam tylko userkę kasia2, ponieważ grała nie fair i spamowała, to napewno wszystkim przeszkadzało.
3. Nie zrobiłam tego z zawiści, czy zazdrości...
4. Chciałam dobrze, liczyłam, że wyrzucą tylko i wyłącznie tą osobę.
5. Krzyszu - nie biorę i proszę o nie wciskanie mi ciemnoty emotka jestem na odwyku od klikanych, mam nadzieję, że na długo...
6. Wszystkich przepraszam, przecież nie jestem org. i to nie ja weryfikują, kto jak gra.

Finesso nie wiedziałem, że to o Ciebie chodzi emotka

A w temacie to wkurza mnie, ze wyprawki z kubusia dojdą jak dzieci już do szoły pójdą emotka
0 0

delfinka101

#3657633 Napisano: 28.08.2010 12:27:24
tato999 napisał(a):

torunianka napisał(a):

finessa napisał(a):

Wiecie co? Poczytajcie sobie wiadomości od administracji lenovo, ja nie doniosłam na wszystkich, tylko na jedną osobę, a sami poblokowali inne osoby!!!!!!!!!!! nie wiem, znaleźli na nich dowody, łamali regulamin? Nie jestem jasnowidzem. Nie gram w tym konkursie. Przecież to można udowodnić! W tym momencie kończę tą debatę. Naskakujecie na mnie, ale jak widzicie, to nie bałam się przyznać, że to ja do nich napisałam. Zrobiłam to tylko i wyłącznie z powodu tego spamu kasi2, która znana jest jeszcze wcześniej jako gracz czy zielona...

Ale co za problem?Jak mieli powody to zablokowali..Ja jestem nowa ale nie oznacza to,że zgadzam się na spam.Dziś zaglądam a mam 11 wiadomości.2 o konkursie na temat mojego pytania a reszta to zagłosować a to na synka a to na księżniczkę..i każdemu bardzo zależy...mi też zależy na spokoju.Jak będę chciała zagłosować to wejdę na kliknijcie i poklikam..Spamujesz to Cie blokuje..I cieszy mnie ze organizatorzy takich blokują a co..spamuj sobie wśród znajomych a nie jak popadnie

ja nie wiem ale ja nie dostaje tylu próśb o kliki o jakich Ty piszesz a na forum jestem dostępna praktycznie non stop

Naprawdę Ci nei spamują??Bo mi nie tylko znanjome osoby (tym klikam chętnie) ale jakieś nowe twory które mają jedynie posty w temacie kliknij i juz teraz mam sie rejestrowac i klikac, bo one niemają czasu..konkurs im sie konczy a im bardzo zależy..Tak abrdzo,ze zapomniały o słowie;poprosze..Zazdroszczę Ci,że masz tylko pw od znajomych..Ja wiele razy przez takie osoby kasuje wiadomosci i niestety te które bym chciała zachowac również..
0 0

Gość: kiro

#3657738 Napisano: 28.08.2010 01:09:10
cb656 napisał(a):

tato999 napisał(a):

...ja nie wiem ale ja nie dostaje tylu próśb o kliki o jakich Ty piszesz a na forum jestem dostępna praktycznie non stop

W temacie: wkurza mnie, że tato999 nie dostaje próśb o kliki emotka

Niniejszym ogłaszam gorący apel: ludzie, opamiętajcie się, wysyłacie spam o klikanie do niewłaściwych osób! A zapominacie o tato999! emotka emotka Pora naprawić swój błąd! emotka

lubisz sie wysmiewac
emotka to zmien portal emotka zalosny jestes
0 0

malutka456

#3657766 Napisano: 28.08.2010 01:22:27
szczerze mówiąc, to tez nie mam problemu ze spamem emotka emotka i mam nadzieję, że dalej nie będę mieć emotka
0 0

Gość: klaudienne

#3657767 Napisano: 28.08.2010 01:23:05
Mnie wkurzają konkursy z głosowaniem czy polubieniem, chociaż sama dla próby pozgłosiłam i w jednym próbuję wygrać...

Zdecydowanie wolę inne konki, typu kto pierwszy, ten lepszy, tak jak ostatnio z kubkami z MaxiPara.
0 0

slonecznik1309

#3657773 Napisano: 28.08.2010 01:28:05
plocia napisał(a):

wkurza mnie że z dniem 01.09 wracam do pracy po urlopie wychowawczym ;((

smutno mi, nie będzie już tyle klikania i konkursików ;(

ja jestem w tej samej sytaucji emotka emotka
0 0

#3657795 Napisano: 28.08.2010 01:44:30
Wkurza mnie, że za trzy dni do szkoły emotka
0 0

#3657798 Napisano: 28.08.2010 01:47:50
kiro napisał(a):

lubisz sie wysmiewac emotka to zmien portal emotka zalosny jestes

Owszem, lubię emotka Dlaczego ja mam zmienić portal, skoro tu tyle do wyśmiania? To chyba tobie coś przeszkadza? Żałuj sobie do woli, mam to gdzieś emotka
0 0

delfinka101

#3657803 Napisano: 28.08.2010 01:49:12
klaudienne napisał(a):

Jak punkt widzenia zależy od punktu siedzenia..jestem z tego samego powodu szcześliwa.Nareszcie mój mały szkodnik znowu na kilka godzin zniknie mi z oczu a ja bedę miała spokój na konkursiki:) emotka emotka
0 0

#3657810 Napisano: 28.08.2010 01:53:38
delfinka101 napisał(a):

klaudienne napisał(a):

Jak punkt widzenia zależy od punktu siedzenia..jestem z tego samego powodu szcześliwa.Nareszcie mój mały szkodnik znowu na kilka godzin zniknie mi z oczu a ja bedę miała spokój na konkursiki:) emotka emotka

emotka
wreszcie ktoś ze zdrowym podejściem i dystansem do świata - przecież wszystko jest względne.... emotka
0 0

#3657824 Napisano: 28.08.2010 01:59:45
klaudienne napisał(a):

Ciebie to wkurza, a pomyśl, jak trzęsą portkami nauczyciele, na myśl, że znów Cię zobaczą emotka i jak być może cieszą się Twoi rodzice, że trochę odpoczną w tym czasie (patrz: wpis delfinki)
0 0

Gość: katrin22

#3657827 Napisano: 28.08.2010 02:01:07
frezja napisał(a):

finessa napisał(a):

Chciałam dobrze, nie pisałam na temat innych osób, tylko o tej parszywej kasi2, która przekraczała wszelką normę. To, że zweryfikowali resztę to już nie moja wina. Ale szczerze Was przepraszam, gdybym wiedziała, że wywalą niewinne osoby w życiu bym nie napisała emotka

gdyby babcia grala na fujarce to bylaby na ksiezycuco to za slowo gdyby?Nie mozna niczego przewidziec,dlatego rozsadniej jest nie gdybac,nie pisac bo moze wrocic to ze zdwojona sila przeciwko tobieNie czyń drugiemu, co tobie niemiłe
Mialam kiedys podobna sytuacje krotko po wejsciu w konkursy,ze ktos napisal podobnie jak ty od tamtej pory unikam takich konkursow .Mimo to nie pisze po organizatorach na nikogo emotka uwazam ze niech kazdy nacieszy sie nagroda emotka ludziska opamietajcie sie w konkursach bo traktujecie je juz jak hazard a nie przyjemnosc(bo ja musze wygrac za wszelka cene,a ja wam odpowiadam nic nie musicie)

Zgadzam się z Frezją !!! Ja też nigdy na nikogo nie kablowałam, nawet mi to przez myśl nie przyszło, bo jak przysłowie mówi: Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe!
Ludzie zamiast olewać i podchodzić do konkursów z dystansem to żyją życiem wirtualnym.

A co to próśb o kliki, nowi użytkownicy są narażeni na atak próśb również od nowych użytkowników emotka
0 0

Gość: katrin22

#3657832 Napisano: 28.08.2010 02:03:22
cb656 napisał(a):

klaudienne napisał(a):

Ciebie to wkurza, a pomyśl, jak trzęsą portkami nauczyciele, na myśl, że znów Cię zobaczą emotka i jak być może cieszą się Twoi rodzice, że trochę odpoczną w tym czasie (patrz: wpis delfinki)

OOOO tak, biedni nauczyciele, ich nikt nigdy nie rozumie, za marne grosze użerają się z rozwydrzoną młodzieżą emotka
0 0

#3657852 Napisano: 28.08.2010 02:12:16
katrin22 napisał(a):

OOOO tak, biedni nauczyciele, ich nikt nigdy nie rozumie, za marne grosze użerają się z rozwydrzoną młodzieżą emotka

Heh, cóż, mam nauczycielkę, która całkowicie nie radzi z moją klasą, eh.. Ale myślę, że to nie jej wina, bo klasa rzeczywiście okropna i ma o wszystko pretensje. Ja raczej jestem cichą, szarą myszką.

Ja siedzę, zawsze co roku, w pierwszej ławce, dlatego zwykle jestem spokojna na lekcjach i słucham. Wkurza mnie to, że wakacje się kończą - czyli lato się kończy, zimne i deszczowe dni nadchodzą...
0 0

Gość: pola731

#3657860 Napisano: 28.08.2010 02:19:16
cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

klaudienne napisał(a):

emotka
wreszcie ktoś ze zdrowym podejściem i dystansem do świata - przecież wszystko jest względne.... emotka

u mnie z domu wybywa cała trójka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0