Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
szalonakisia1
Postów 234
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo mi tez zblokowali, a nie oszukiwałam,chyba wszystkim po blokowali,niestety
Gość: finessa
Ludzie widocznie moją stopkę rozumieją jako pomoc w konkursach klikanych, no dobra, owszem jeśli ktoś ładnie poprosi, a nie aby było - spam wielokrotny... drukareczka - no właśnie to dobija, a ile ja mam osób musiałabym blokować OMG!
Wiem, że teraz wykroczę poza temat, ale admini e-konkursów powinni zrobić jakąś blokadę na rejestrację - pisałam o tym nie raz, nie dwa.
Myślę, że blokada ID byłaby najlepszym rozwiązaniem, a gdyby komuś zależało na powrocie to musiałby się postarać, np. dodając konkursy do bazy. Ewentualnie może jakaś blokada na pierwsze 48-72h. na pisanie postów, zapewne spamerów to by bardzo zniechęciło...
Gość: plocia
smutno mi, nie będzie już tyle klikania i konkursików ;(
Gość: pola731
pisali , że mają problem z aplikacją - może to dlatego
Gość: cb656Old
W temacie: wkurza mnie, że tato999 nie dostaje próśb o kliki
Niniejszym ogłaszam gorący apel: ludzie, opamiętajcie się, wysyłacie spam o klikanie do niewłaściwych osób! A zapominacie o tato999!
Gość: krzyszu
Finesso nie wiedziałem, że to o Ciebie chodzi
A w temacie to wkurza mnie, ze wyprawki z kubusia dojdą jak dzieci już do szoły pójdą
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Naprawdę Ci nei spamują??Bo mi nie tylko znanjome osoby (tym klikam chętnie) ale jakieś nowe twory które mają jedynie posty w temacie kliknij i juz teraz mam sie rejestrowac i klikac, bo one niemają czasu..konkurs im sie konczy a im bardzo zależy..Tak abrdzo,ze zapomniały o słowie;poprosze..Zazdroszczę Ci,że masz tylko pw od znajomych..Ja wiele razy przez takie osoby kasuje wiadomosci i niestety te które bym chciała zachowac również..
Gość: kiro
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: klaudienne
Zdecydowanie wolę inne konki, typu kto pierwszy, ten lepszy, tak jak ostatnio z kubkami z MaxiPara.
slonecznik1309
Postów 3968
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jestem w tej samej sytaucji
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak punkt widzenia zależy od punktu siedzenia..jestem z tego samego powodu szcześliwa.Nareszcie mój mały szkodnik znowu na kilka godzin zniknie mi z oczu a ja bedę miała spokój na konkursiki:)
wreszcie ktoś ze zdrowym podejściem i dystansem do świata - przecież wszystko jest względne....
Gość: katrin22
Zgadzam się z Frezją !!! Ja też nigdy na nikogo nie kablowałam, nawet mi to przez myśl nie przyszło, bo jak przysłowie mówi: Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe!
Ludzie zamiast olewać i podchodzić do konkursów z dystansem to żyją życiem wirtualnym.
A co to próśb o kliki, nowi użytkownicy są narażeni na atak próśb również od nowych użytkowników
Gość: katrin22
OOOO tak, biedni nauczyciele, ich nikt nigdy nie rozumie, za marne grosze użerają się z rozwydrzoną młodzieżą
Heh, cóż, mam nauczycielkę, która całkowicie nie radzi z moją klasą, eh.. Ale myślę, że to nie jej wina, bo klasa rzeczywiście okropna i ma o wszystko pretensje. Ja raczej jestem cichą, szarą myszką.
Ja siedzę, zawsze co roku, w pierwszej ławce, dlatego zwykle jestem spokojna na lekcjach i słucham. Wkurza mnie to, że wakacje się kończą - czyli lato się kończy, zimne i deszczowe dni nadchodzą...
Gość: pola731
u mnie z domu wybywa cała trójka