Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
notta
Postów 8849
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Szczęśliwych paragonów życzę
|
edith
Postów 2557
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo im konkursy w głowach poprzewracały
Gość: finessa
Gość: frezja
dokladnie
2. Zgłosiłam tylko userkę kasia2, ponieważ grała nie fair i spamowała, to napewno wszystkim przeszkadzało.
3. Nie zrobiłam tego z zawiści, czy zazdrości...
4. Chciałam dobrze, liczyłam, że wyrzucą tylko i wyłącznie tą osobę.
5. Krzyszu - nie biorę i proszę o nie wciskanie mi ciemnoty
6. Wszystkich przepraszam, przecież nie jestem org. i to nie ja weryfikują, kto jak gra.
Gość: frezja
gdyby babcia grala na fujarce to bylaby na ksiezycuco to za slowo gdyby?Nie mozna niczego przewidziec,dlatego rozsadniej jest nie gdybac,nie pisac bo moze wrocic to ze zdwojona sila przeciwko tobieNie czyń drugiemu, co tobie niemiłe
Mialam kiedys podobna sytuacje krotko po wejsciu w konkursy,ze ktos napisal podobnie jak ty od tamtej pory unikam takich konkursow .Mimo to nie pisze po organizatorach na nikogo
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mnie to dziwi, że ludziom nie szkoda czasu, żeby komuś bezinteresownie zaszkodzić, ale - jak widać - niestety dużo jest takich bezinteresownie zawistnych. Nudzą się, czy co? Sam wolę inaczej spędzać swój wolny czas
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja polecam stare modele nokii , mam różne te nowsze wogule mi nie pasują a jak dla mnie rewelacyjne są nokia 3310 albo nokia 6310i
swoją drogą też potrzebuje telefonów i wkurza mnie że 2 ostatnio rozsypały się
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
a kiedys byl to moj ulubiony tel
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi wyswietlacz siadł:( popatrze na allegro, a moze ktos ma do sprzedania jakies tel?
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
n a tym forum raczej nie ma zbędnych telefonów
Gość: torunianka
Ale co za problem?Jak mieli powody to zablokowali..Ja jestem nowa ale nie oznacza to,że zgadzam się na spam.Dziś zaglądam a mam 11 wiadomości.2 o konkursie na temat mojego pytania a reszta to zagłosować a to na synka a to na księżniczkę..i każdemu bardzo zależy...mi też zależy na spokoju.Jak będę chciała zagłosować to wejdę na kliknijcie i poklikam..Spamujesz to Cie blokuje..I cieszy mnie ze organizatorzy takich blokują a co..spamuj sobie wśród znajomych a nie jak popadnie
hahhaha ty się pytasz.....
Gość: tato999
ja nie wiem ale ja nie dostaje tylu próśb o kliki o jakich Ty piszesz a na forum jestem dostępna praktycznie non stop
Gość: drukareczka
a ja dostaję, i też już mam dość ;/ myślę, że akurat na tym forum spam jest powszechny
także ciesz się, że Cię to omija
Może dlatego,ze jesteś już długo a niektórzy mają wrażenie,ze jak jestem nową to każdemu będę klikała aby mnie pokochać..To już wiedza,ze nie będę.Jeżeli ktoś spamuje niech się nie dziwi,ze ktoś go blokuje.
Gość: pola731
ja też nie dostaję setki próśb o kliki - te , które dostaję są fajnie napisane - wtedy jak mam tam konto - klikam (ludzie są fajni a dobro zawsze wraca )
a jak są bezosobowe czy zmuszające to je wywalam - na forum jestem dostępna po pół dnia
Gość: gwiazdeczka60
Teraz dzięki miłemu forumowiczowi dowiedziałam się że nie ma już doładowań ;(
Głupia ja głupia
No ale trudno