Wkurza mnie...

notta

#3655016 Napisano: 27.08.2010 10:05:24
Szkoda naszej pracy i czasu jakie w to władowaliśmy.. postąpili w stosunku do nas bardzo niesprawiedliwie ponieważ bez mrugnięcia okiem nas skreślili..czuję się bardzo skrzywdzona emotka
0 0

edith

#3655020 Napisano: 27.08.2010 10:06:26
frezja napisał(a):

skad w ludziach tyle zawisci emotka

Bo im konkursy w głowach poprzewracały emotka
0 0

Gość: finessa

#3655024 Napisano: 27.08.2010 10:07:05
Chciałam dobrze, nie pisałam na temat innych osób, tylko o tej parszywej kasi2, która przekraczała wszelką normę. To, że zweryfikowali resztę to już nie moja wina. Ale szczerze Was przepraszam, gdybym wiedziała, że wywalą niewinne osoby w życiu bym nie napisała emotka
0 0

Gość: frezja

#3655027 Napisano: 27.08.2010 10:07:10
edith napisał(a):

frezja napisał(a):

Bo im konkursy w głowach poprzewracały emotka

dokladnie emotka
0 0

#3655044 Napisano: 27.08.2010 10:11:53
1. Nie biorę udziału w tym konkursie.
2. Zgłosiłam tylko userkę kasia2, ponieważ grała nie fair i spamowała, to napewno wszystkim przeszkadzało.
3. Nie zrobiłam tego z zawiści, czy zazdrości...
4. Chciałam dobrze, liczyłam, że wyrzucą tylko i wyłącznie tą osobę.
5. Krzyszu - nie biorę i proszę o nie wciskanie mi ciemnoty emotka jestem na odwyku od klikanych, mam nadzieję, że na długo...
6. Wszystkich przepraszam, przecież nie jestem org. i to nie ja weryfikują, kto jak gra.
0 0

Gość: frezja

#3655060 Napisano: 27.08.2010 10:17:53
finessa napisał(a):

Chciałam dobrze, nie pisałam na temat innych osób, tylko o tej parszywej kasi2, która przekraczała wszelką normę. To, że zweryfikowali resztę to już nie moja wina. Ale szczerze Was przepraszam, gdybym wiedziała, że wywalą niewinne osoby w życiu bym nie napisała emotka

gdyby babcia grala na fujarce to bylaby na ksiezycuco to za slowo gdyby?Nie mozna niczego przewidziec,dlatego rozsadniej jest nie gdybac,nie pisac bo moze wrocic to ze zdwojona sila przeciwko tobieNie czyń drugiemu, co tobie niemiłe
Mialam kiedys podobna sytuacje krotko po wejsciu w konkursy,ze ktos napisal podobnie jak ty od tamtej pory unikam takich konkursow .Mimo to nie pisze po organizatorach na nikogo emotka uwazam ze niech kazdy nacieszy sie nagroda emotka ludziska opamietajcie sie w konkursach bo traktujecie je juz jak hazard a nie przyjemnosc(bo ja musze wygrac za wszelka cene,a ja wam odpowiadam nic nie musicie)
0 0

#3655091 Napisano: 27.08.2010 10:28:01
Wiecie co? Poczytajcie sobie wiadomości od administracji lenovo, ja nie doniosłam na wszystkich, tylko na jedną osobę, a sami poblokowali inne osoby!!!!!!!!!!! nie wiem, znaleźli na nich dowody, łamali regulamin? Nie jestem jasnowidzem. Nie gram w tym konkursie. Przecież to można udowodnić! W tym momencie kończę tą debatę. Naskakujecie na mnie, ale jak widzicie, to nie bałam się przyznać, że to ja do nich napisałam. Zrobiłam to tylko i wyłącznie z powodu tego spamu kasi2, która znana jest jeszcze wcześniej jako gracz czy zielona...
0 0

melissa

#3655125 Napisano: 27.08.2010 10:43:05
pola731 napisał(a):

melissa napisał(a):

pola731 napisał(a):

melissa napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurza mnie , że mnie podkusiło - wziełam udział w konkursie PiP - dziś dodali moją fotkę - i widzę , że ludziska oddają głosy (zanim zdążyłam poprosić w kliknijcie ) i od razu oceny po jednej gwiazdce ... nie rozumiem - gdyby wcale głosu nie oddali miałabym jeszcze mniej , bo zero ...

Ale głosowanie nie ma tu chyba większego znaczenia - i tak wszystko zależy od kierowników sklepów, bo z głosowania jest raptem 1 nagroda, więc jej zdobycie graniczy z cudem emotka

ale 100 wartosciowych nagród na koniec rozdzielą między te z największą ilością głosów

- oj tam - wywalam ze stopki prośbę o kliki bo szkoda nerwów - dodałam fotkę to niech już zostanie

pola731 napisał(a):

melissa napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurza mnie , że mnie podkusiło - wziełam udział w konkursie PiP - dziś dodali moją fotkę - i widzę , że ludziska oddają głosy (zanim zdążyłam poprosić w kliknijcie ) i od razu oceny po jednej gwiazdce ... nie rozumiem - gdyby wcale głosu nie oddali miałabym jeszcze mniej , bo zero ...

Ale głosowanie nie ma tu chyba większego znaczenia - i tak wszystko zależy od kierowników sklepów, bo z głosowania jest raptem 1 nagroda, więc jej zdobycie graniczy z cudem emotka

ale 100 wartosciowych nagród na koniec rozdzielą między te z największą ilością głosów

- oj tam - wywalam ze stopki prośbę o kliki bo szkoda nerwów - dodałam fotkę to niech już zostanie

Chyba źle zrozumiałaś regulamin:
wśród laureatów nagród dodatkowych zostanie wyłonionych przez Jury Organizatora 30 laureatów nagród głównych, czyli nagrody główne rozdzielone zostaną wśród tych,których wcześniej wybiorą kierownicy poszczególnych sklepów - głosowanie nie ma tu żadnego znaczenia,

za głosowanie jest tylko 1 nagroda w całym konkursie i o jej przyznaniu decyduje średnia liczba punktów to suma punktów podzielona przez liczbę głosujących... i dalej uwzględnionych zostanie 100 zdjęć, na które zagłosowała największa liczba internautów (jeśli kilka zdjęć uzyska identyczną średnią ocen o wyborze zwycięzcy zadecyduje jury Organizatora),

czyli moim zdaniem szkoda fatygi na zbieranie głosów - tak naprawdę to konkurs dla znajomych kierowników sklepów....

masz rację - ale zdziwiło mnie ,że wchodzą mi na maila potwierdzenia oddania głosów - i od razu spadająco...3 - 2,84 - 2,33 - 2....
po co ktoś wogóle zadaje sobie trud , żeby głosować na cudze zdjęcie ?

Też mnie to dziwi, że ludziom nie szkoda czasu, żeby komuś bezinteresownie zaszkodzić, ale - jak widać - niestety dużo jest takich bezinteresownie zawistnych. Nudzą się, czy co? Sam wolę inaczej spędzać swój wolny czas emotka emotka emotka
0 0

bridget

#3655147 Napisano: 27.08.2010 10:49:01
wkurza mnie to ze został mi 1 tel w kt musze przekłądac karty sim, moze na weekend naprawia mi 2 , ale potrzebuje z 2 jeszcze... moze ktos poleci jakis fajny tel szybki z raportami secundowymi?
0 0

kalisto1986

#3655152 Napisano: 27.08.2010 10:50:55
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze został mi 1 tel w kt musze przekłądac karty sim, moze na weekend naprawia mi 2 , ale potrzebuje z 2 jeszcze... moze ktos poleci jakis fajny tel szybki z raportami secundowymi?

ja polecam stare modele nokii , mam różne te nowsze wogule mi nie pasują a jak dla mnie rewelacyjne są nokia 3310 albo nokia 6310i
swoją drogą też potrzebuje telefonów i wkurza mnie że 2 ostatnio rozsypały się emotka
0 0

sambolera

#3655163 Napisano: 27.08.2010 10:55:06
ostatnio chcialam zagrac nokia 3310 i ciezko mi bylo przypomniec sobie obsluge tego modelu
a kiedys byl to moj ulubiony tel emotka
0 0

bridget

#3655166 Napisano: 27.08.2010 10:56:40
kalisto1986 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ja polecam stare modele nokii , mam różne te nowsze wogule mi nie pasują a jak dla mnie rewelacyjne są nokia 3310 albo nokia 6310i
swoją drogą też potrzebuje telefonów i wkurza mnie że 2 ostatnio rozsypały się emotka

mi wyswietlacz siadł:( popatrze na allegro, a moze ktos ma do sprzedania jakies tel?
0 0

chmurka

#3657165 Napisano: 28.08.2010 08:58:02
keiti78zg napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

mi wyswietlacz siadł:( popatrze na allegro, a moze ktos ma do sprzedania jakies tel?

n a tym forum raczej nie ma zbędnych telefonów
emotka emotka emotka
0 0

Gość: torunianka

#3657279 Napisano: 28.08.2010 09:55:17
finessa napisał(a):

Wiecie co? Poczytajcie sobie wiadomości od administracji lenovo, ja nie doniosłam na wszystkich, tylko na jedną osobę, a sami poblokowali inne osoby!!!!!!!!!!! nie wiem, znaleźli na nich dowody, łamali regulamin? Nie jestem jasnowidzem. Nie gram w tym konkursie. Przecież to można udowodnić! W tym momencie kończę tą debatę. Naskakujecie na mnie, ale jak widzicie, to nie bałam się przyznać, że to ja do nich napisałam. Zrobiłam to tylko i wyłącznie z powodu tego spamu kasi2, która znana jest jeszcze wcześniej jako gracz czy zielona...

Ale co za problem?Jak mieli powody to zablokowali..Ja jestem nowa ale nie oznacza to,że zgadzam się na spam.Dziś zaglądam a mam 11 wiadomości.2 o konkursie na temat mojego pytania a reszta to zagłosować a to na synka a to na księżniczkę..i każdemu bardzo zależy...mi też zależy na spokoju.Jak będę chciała zagłosować to wejdę na kliknijcie i poklikam..Spamujesz to Cie blokuje..I cieszy mnie ze organizatorzy takich blokują a co..spamuj sobie wśród znajomych a nie jak popadnie
0 0

#3657287 Napisano: 28.08.2010 09:59:07
frezja napisał(a):

hahhaha ty się pytasz.....
0 0

Gość: tato999

#3657288 Napisano: 28.08.2010 09:59:47
torunianka napisał(a):

finessa napisał(a):

Ale co za problem?Jak mieli powody to zablokowali..Ja jestem nowa ale nie oznacza to,że zgadzam się na spam.Dziś zaglądam a mam 11 wiadomości.2 o konkursie na temat mojego pytania a reszta to zagłosować a to na synka a to na księżniczkę..i każdemu bardzo zależy...mi też zależy na spokoju.Jak będę chciała zagłosować to wejdę na kliknijcie i poklikam..Spamujesz to Cie blokuje..I cieszy mnie ze organizatorzy takich blokują a co..spamuj sobie wśród znajomych a nie jak popadnie

ja nie wiem ale ja nie dostaje tylu próśb o kliki o jakich Ty piszesz a na forum jestem dostępna praktycznie non stop
0 0

Gość: drukareczka

#3657306 Napisano: 28.08.2010 10:07:09
tato999 napisał(a):

torunianka napisał(a):

finessa napisał(a):

ja nie wiem ale ja nie dostaje tylu próśb o kliki o jakich Ty piszesz a na forum jestem dostępna praktycznie non stop

a ja dostaję, i też już mam dość ;/ myślę, że akurat na tym forum spam jest powszechny
także ciesz się, że Cię to omija emotka
0 0

#3657307 Napisano: 28.08.2010 10:07:24
tato999 napisał(a):

torunianka napisał(a):

finessa napisał(a):

Może dlatego,ze jesteś już długo a niektórzy mają wrażenie,ze jak jestem nową to każdemu będę klikała aby mnie pokochać..To już wiedza,ze nie będę.Jeżeli ktoś spamuje niech się nie dziwi,ze ktoś go blokuje.
0 0

Gość: pola731

#3657371 Napisano: 28.08.2010 10:30:01
torunianka napisał(a):

tato999 napisał(a):

torunianka napisał(a):

finessa napisał(a):

Może dlatego,ze jesteś już długo a niektórzy mają wrażenie,ze jak jestem nową to każdemu będę klikała aby mnie pokochać..To już wiedza,ze nie będę.Jeżeli ktoś spamuje niech się nie dziwi,ze ktoś go blokuje.

ja też nie dostaję setki próśb o kliki - te , które dostaję są fajnie napisane - wtedy jak mam tam konto - klikam (ludzie są fajni a dobro zawsze wraca )
a jak są bezosobowe czy zmuszające to je wywalam - na forum jestem dostępna po pół dnia

0 0

Gość: gwiazdeczka60

#3657389 Napisano: 28.08.2010 10:36:25
że na marne zbierałam kody rpa ;(
Teraz dzięki miłemu forumowiczowi dowiedziałam się że nie ma już doładowań ;(
Głupia ja głupia emotka
No ale trudno emotka
0 0