Wkurza mnie...

Gość: azych2

#3671254 Napisano: 02.09.2010 05:05:14
Wkurza mnie, że po drogach jeżdżą takie osoby.

http://www.livele...iew?i=db9_1283370584

Kierowcą była kobieta pod wpływem narkotyków. ...
0 0

Gość: ewe85lina

#3671256 Napisano: 02.09.2010 05:06:59
azych2 napisał(a):

Wkurza mnie postępowanie takiej osoby.

http://www.livele...token=bb4_1283184704

wzmianka na ten temat

http://demotywato...a-szczeniaki-do-wody
0 0

kalisto1986

#3671303 Napisano: 02.09.2010 05:28:14
emanuela24 napisał(a):

a mnie wkurza remont emotka emotka
matko kochana własnych myśli nie słyszę emotka emotka
ile można do diachła moja cierpliwość się już kończy emotka
zaraz wszystkich powywalam
jednak widzę że to prawda że lepiej od podstaw budować niż starą chatę remontować emotka emotka emotka i jeszcze w tym syfie siedzieć

emotka ale wyobraź sobie że jeszcze troszke i będziesz miała super wyremontowany domek na lata emotka
w najgłośniejszych chwilach zadzwoń do mnie zagłusze te wszystkie hałasy emotka emotka
0 0

Gość: arta

#3671335 Napisano: 02.09.2010 05:42:04
ilonar2301 napisał(a):

slicznotaem napisał(a):

isiulka napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

merynosek napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

azych2 napisał(a):

Wryyy dlaczego byłam ciekawa...teraz mi sie ryczec chce

Rany! To teraz tą pannę za nogi i do wody! Jeszcze ją przytrzymać...

kamień do szyi emotka zobaczyłam tylko początek i wyłączyłam emotka emotka

tez mieli co filmowac:/

Ale namierzyli tą dziewczyne jesli wczytasz się w komentarze...ja po prostu nie mialabym listosci dla takich ludzi, dlatego wole się dogłębniej nie wypowiadać na temat co bym jej zrobiła. Mam nadzieje,że jeszcze dziewczyna za to zapłaci

o Boże! emotka

SZOK!

Dobra (mam nadzieje, ze prawdziwa) wiadomosc:

http://statichg.d...by_Altruista_500.jpg
0 0

zdolnabestia

#3671336 Napisano: 02.09.2010 05:42:07
wiki1985r napisał(a):

azych2 napisał(a):

wzmianka na ten temat

Absolutnie tej dziewczyny nie bronię, bo jest jakimś zwyrodnialcem, jeżeli sprawia jej to taką radochę, ale chciałam dodać, że na wszystkich wsiach się to robi i to jest przykre. Akurat tym szczeniakom z filmiku chyba nie zrobiło większej różnicy, że zaliczyły lot przed utopieniem, może nawet padły na serce zanim im woda rozerwała płuca i zdychały z braku powietrza. Jeżeli kogoś stać na trzymanie psa czy kota, na żarcie i szczepienia dla niego, to znajdzie się też kasa na jednorazowy zabieg sterylizacji czy też na zastrzyki co jakiś czas. Posiadając zwierzę trzeba być za nie odpowiedzialnym. I albo zadbać o to, aby pupile się nie rozmnażały, albo stanąć na wysokości zadania i nadprogramowe szczenięta czy kocięta wychować lub porozdawać, ale nie mordować.
0 0

Gość: kotek11

#3671377 Napisano: 02.09.2010 06:04:10
wkurzaja to mało powiedziane bo wkurw*** mnie sasiedzi z pierwszego (ja na drugim) pietra.. w tamtym roku zwracalam chlopakowi uwage zeby nie palil na balkonie... zaraz sie wyprowadzili i robili ponad rok remont.. niedawno wrocili i co .. znowu pali... a dzis mi otwiera jego zona (znowu w ciazy) i mowi mi ze ona nie pozwoli mezowi palic bo po pierwsze mieszkanie jest po remoncie
a po drugie w ciazy znowu jest i on nie bedzie przy niej i rocznej corce palil... to jej mowie- niech schodzi przed klatke albo rzuci... maz rzuca i musi sie pami przemeczyc zanim rzuci

noz kuwa... czy mam im balkon czyms zapaskudzic skoro prosby hrzeczne nie pomagaja emotka a balkonu zamykac nie mam zamiaru ...

PS - dodam ze nigdy nie palialm i nikt z moich domownikow, wiec na punkcie smrodu papierosow mam nos wyczulony (zreszta jak zalatuje smrod to juz nawet moj maly synek mowi - mama ktos pali... emotka )
0 0

Gość: rafi323raf

#3671381 Napisano: 02.09.2010 06:06:16
u mnie to samo, sąsiedzi z dołu palą, albo ktoś na klatce i czuć w całym mieszkaniu! (teraz sobie słucham muzyki jaką puszczają, bo baaardzo głośno to robią )

i też nikt u mnie nie pali, więc wszyscy wyczuleni są. To mnie wkurza!
0 0

Gość: kotek11

#3671391 Napisano: 02.09.2010 06:11:52
rafi i w takich chwilach marzy mi domek z ogrodkiem.. moge cala zime snieg odgarniac z chodnika, w piecu palic , trawniki kosic ale byc u siebie
0 0

Gość: malgosiaw

#3671393 Napisano: 02.09.2010 06:13:05
malgosiaw napisał(a):

a mnie wkurza obsługa Poczty Polskiej emotka
no tak.. jest napisane, że po 17:00 można odebrać, ale.. ja mam jeszcze nieposegregowane..musi pani poczekać albo przyjść jutro
emotka emotka emotka
jakbym nie musiala sie dzisiaj pakować na wyjazd, to bym tam stała póki nie znajdzie emotka emotka emotka

Dalszy ciąg historii jest następujący:
Poszłam ponownie po godzinie 18:00 odebrać moją przesyłkę.. Tym razem spotkałam kolejnych zdenerwowanych ludzi i przekonałam się na własnej skórze, że nic tak nie łączy jak wspólny wróg - poczta!
Po kilkudziestu minutach w oczekiwaniu na swoją kolejkę - pani w okienku wygrzebała list - pismo z sądu.. serce miałam już w gardle podpisując potwierdzenie odbioru. Nie miałam pojęcia, o co może chodzić (choć po głowie chodził mi motyw z serwisem pobieraczek.pl) i pobiegłam do domu.
Bez zastanowienia otworzyłam kopertę, a w niej jakiś nakaz zapłaty na nie moje nazwisko.
Oczywiście - adresat też się nie zgadzał, gdyż widniał tam adres pewnej kancelarii radcy prawnego, czego niestety nie sprawdziłam będąc na poczcie.
Wróciłam na moją kochaną, wypasioną, nowoczesną pocztę...wkurzona na maxa. Bez kolejki rzuciłam panience z okienka ten list i mój dowód, pytając, czy jakiekolwiek dane się tu pokrywają.
- To ja to pani wydałam? - usłyszałam..
Po raz kolejny przy sąsiednich okienkach oraz za mną awanturników nie brakowało. Chyba się złożymy na konkurencyjny biznes ;/
Panienka z okienka przeszukała swoje koszyczki i stwierdziła, że listu nie ma. Zawołała kierowniczkę. Kierowniczka usiłowała mi wmówić, że to absolutnie nie ich wina, a ludzie w tym czasie robili się tacy: emotka , a ja emotka taka.
Ostatecznie: wzięli mój numer telefonu i będą się kontaktować.
Niesamowita przygoda.. mam dosyć ;/
Na pewno nie dodam Poczty Polskiej do ulubionych.
0 0

yuliya25

#3671403 Napisano: 02.09.2010 06:18:17
Merynosek.... emotka czemu zmieniła avatarek, takiego miała fajnego miśka-bujakę emotka emotka emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#3671405 Napisano: 02.09.2010 06:18:29
wkurza mnie fakt, że moja tunika zamówiona na allegro idzie juz 2 tygodnie, pewnie nawet nie dojdzie. List nie był polecony
0 0

zaczytana-pola

#3671418 Napisano: 02.09.2010 06:24:23
zdolnabestia napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

azych2 napisał(a):

wzmianka na ten temat

Absolutnie tej dziewczyny nie bronię, bo jest jakimś zwyrodnialcem, jeżeli sprawia jej to taką radochę, ale chciałam dodać, że na wszystkich wsiach się to robi i to jest przykre. Akurat tym szczeniakom z filmiku chyba nie zrobiło większej różnicy, że zaliczyły lot przed utopieniem, może nawet padły na serce zanim im woda rozerwała płuca i zdychały z braku powietrza. Jeżeli kogoś stać na trzymanie psa czy kota, na żarcie i szczepienia dla niego, to znajdzie się też kasa na jednorazowy zabieg sterylizacji czy też na zastrzyki co jakiś czas. Posiadając zwierzę trzeba być za nie odpowiedzialnym. I albo zadbać o to, aby pupile się nie rozmnażały, albo stanąć na wysokości zadania i nadprogramowe szczenięta czy kocięta wychować lub porozdawać, ale nie mordować.

Ja akurat dostała taki prezent do ogródka, a mój sąsiad dwa tygodnie później dwa prezenty. Teraz mam kociaka, a mój sąsiad dwóch.
0 0

cudaczek121

#3671431 Napisano: 02.09.2010 06:29:34
malgosiaw napisał(a):

malgosiaw napisał(a):

a mnie wkurza obsługa Poczty Polskiej emotka
no tak.. jest napisane, że po 17:00 można odebrać, ale.. ja mam jeszcze nieposegregowane..musi pani poczekać albo przyjść jutro
emotka emotka emotka
jakbym nie musiala sie dzisiaj pakować na wyjazd, to bym tam stała póki nie znajdzie emotka emotka emotka

Dalszy ciąg historii jest następujący:
Poszłam ponownie po godzinie 18:00 odebrać moją przesyłkę.. Tym razem spotkałam kolejnych zdenerwowanych ludzi i przekonałam się na własnej skórze, że nic tak nie łączy jak wspólny wróg - poczta!
Po kilkudziestu minutach w oczekiwaniu na swoją kolejkę - pani w okienku wygrzebała list - pismo z sądu.. serce miałam już w gardle podpisując potwierdzenie odbioru. Nie miałam pojęcia, o co może chodzić (choć po głowie chodził mi motyw z serwisem pobieraczek.pl) i pobiegłam do domu.
Bez zastanowienia otworzyłam kopertę, a w niej jakiś nakaz zapłaty na nie moje nazwisko.
Oczywiście - adresat też się nie zgadzał, gdyż widniał tam adres pewnej kancelarii radcy prawnego, czego niestety nie sprawdziłam będąc na poczcie.
Wróciłam na moją kochaną, wypasioną, nowoczesną pocztę...wkurzona na maxa. Bez kolejki rzuciłam panience z okienka ten list i mój dowód, pytając, czy jakiekolwiek dane się tu pokrywają.
- To ja to pani wydałam? - usłyszałam..
Po raz kolejny przy sąsiednich okienkach oraz za mną awanturników nie brakowało. Chyba się złożymy na konkurencyjny biznes ;/
Panienka z okienka przeszukała swoje koszyczki i stwierdziła, że listu nie ma. Zawołała kierowniczkę. Kierowniczka usiłowała mi wmówić, że to absolutnie nie ich wina, a ludzie w tym czasie robili się tacy: emotka , a ja emotka taka.
Ostatecznie: wzięli mój numer telefonu i będą się kontaktować.
Niesamowita przygoda.. mam dosyć ;/
Na pewno nie dodam Poczty Polskiej do ulubionych.

a to nie mogłaś od razu na poczcie sprawdzić czy ten list jest na pewno do Ciebie emotka
0 0

Gość: malgosiaw

#3671527 Napisano: 02.09.2010 07:13:08
cudaczek121 napisał(a):

a to nie mogłaś od razu na poczcie sprawdzić czy ten list jest na pewno do Ciebie emotka

w nerwach, po podpisaniu odbioru, spoglądając na tysiąc pieczątek na kopercie.. po prostu nie przyszło mi to do głowy, że kolejny raz panienka z okienka zawiodła, bo nakleiła karteczkę z numerkiem nie tam gdzie trzeba..
mądry Polak po szkodzie - teraz będę 3 razy sprawdzać.
0 0

Gość: mariolakal

#3671612 Napisano: 02.09.2010 07:54:19
Wkurza mnie, że wczoraj podarowałam koleżance doładowanie z FB, a jej zamiast dodać to zdżarło 5 zł... Głupio mi jak byk... emotka
0 0

Gość: bip

#3671640 Napisano: 02.09.2010 08:04:26
malgosiaw napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

w nerwach, po podpisaniu odbioru, spoglądając na tysiąc pieczątek na kopercie.. po prostu nie przyszło mi to do głowy, że kolejny raz panienka z okienka zawiodła, bo nakleiła karteczkę z numerkiem nie tam gdzie trzeba..

ostatnio bedąc na poczcie też byłem świadkiem (na szczeście tylko) ciekawej sytuacji. pani w okienku miała taki bałagan na biurku i była tak zajęta rozmową z koleżanką, która stała obok, że zgarneła dowód pani która odbierała awizo, podała list, wzieła pokwitowanie a dowodu nie oddała ale w zaparte szła, ze przecież oddałam!!! dopiero gdy osoba stojąca w kolejce potwierdziła, że dowodu nie oddała zaczeło się zamieszanie. zleciało się z 5 pań, zaczeły przerzucać bałagan, szukać, szukać a na koniec stwierdziły, że jak nie ma to one nic nie poradzą teraz! emotka panią odesłały do domu i kazały przyjść jutro! emotka kobitka dość ugodowa była widocznie bo potulnie odeszła i poprosiła tylko żeby do jutra się znalazł. emotka płakać się normalnie chce jak się na to patrzy!
0 0

cudaczek121

#3671648 Napisano: 02.09.2010 08:07:36
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj podarowałam koleżance doładowanie z FB, a jej zamiast dodać to zdżarło 5 zł... Głupio mi jak byk... emotka

no co Ty mówisz emotka
0 0

kalisto1986

#3671653 Napisano: 02.09.2010 08:09:20
malgosiaw napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mój paczkowy jest tak zakręcony, że ciągle przynosi mi nie moje paczki emotka ostatnio dostałam jakąś część do maszyny którą zamówiły warsztaty emotka albo paczke z więzienia z kartami do budki i witaminami a ja nadal nie nauczyłam się patrzeć na adresata i wiecznie otwieram i dopiero zdziwiona patrze emotka oczywiście po maks 10 minutach leci paczkowy pukając się w czoło, że znowu emotka

ale jako, że go lubie tylko śmiejemy się z tego emotka
0 0

yuliya25

#3671669 Napisano: 02.09.2010 08:15:15
mariolakal napisał(a):

A mojej koleżance normalnie doładowało, zresztą mi również emotka
0 0

Gość: arta

#3671687 Napisano: 02.09.2010 08:23:33
yuliya25 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

A mojej koleżance normalnie doładowało, zresztą mi również emotka

i mi również
0 0