Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wymyślam na poczekaniu jakieś hasła, naturalnie nie wygrywam a potem jestem zła
cieszę się, że wróciłam do żywych i pracuję ... ale czasem mimochodem mogłoby coś wlecieć
W carrefourze i realu póki co totalna wtopa z ostatnich wyników
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawsze to raźniej w grupie
Oby narzekanie coś zmieniło
bo mnie szczerze powiedziawszy kosmetyki Mayb. nie cieszą
kupić kosmetyk żeby wygrać kosmetyki .... których i tak mam ful
Gość: polec
Witam, witam.... nie tylko TY
Wrr!
Gość: cb656Old
Na mojej też tak jest
Myślę, że przy odrobinie dobrej woli i życzliwości wszystko można sobie ułatwić - zawsze przecież Gienia z poczty, na Twoje żądanie może Ci pokazać przez szybę adres, PRZED podpisaniem. To chyba kwestia podejścia do tematu. Ja dawno, dawno temu sparzyłem się na podpisach pod przesyłkami i od tamtej pory dokładnie sprawdzam, co i jak. To samo zresztą w firmie - zdarzyło się kilka razy, że kurier wyniósł z auta niewłaściwą paczkę, ale dzięki temu, że CZYTAM i zwróciłem uwagę, naprawił swój błąd od ręki, a nie na drugi dzień.
Myślę, że tak prościej i mniej czasu (oraz nerwów) traci się na wyprostowywanie później
mia
Postów 17566
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Może założymy jakieś stowarzyszenie?...
To był tzw. czarny humor
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
kaczord
Postów 144
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może zróbmy zrzutkę na Ośrodek dla znerwicowanego konkursowicza?
A w temacie- wkurzają mnie klikane konkursy- cały czas wygrywa ta sama mafia
Gość: polec
hehehe, czarny humor mamy, czarnego kota już też, ja mam jeszcze czarne myśli !
Gość: yaro2004
a cóż to za mafia, bo wybiłem sie z klikanych, chętnie dowiem się kto teraz rządzi
Gość: finessa
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ta tak jak mnie
a najbardziej liczyłam dziś na rosnet myślałam że dziś mi się uda -tak się starałam a tu klapa
kaczord
Postów 144
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To swoją drogą, ale ciekaw jestem jak dużwe trzeba mieć znajomości na fb, żeby wygrywać każdy tego typu konkurs?
No wiesz, teraz wszystko jest możliwe
Gość: ziber
znajomości znajomościami - ale ile tupetu - wciąż mam skrzynkę pełną próśb o kliki od tych samych osób
zdolnabestia
Postów 5297
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Blokuj je, nie będą już słać spamu.
Gość: mariolakal
Gość: arta
masz w tresci : zabek wyrwidabka
Jeśli tak, to masz tego samego adoratora, co moj chlopak
Gość: agniecha
Też takie coś dostałam
Gość: pola731
mogę się podpiąć ?
na fb można kogoś zablokować ??? i dalej mieć go w znajomych ?
Gość: mariolakal
dokładnie, taka treść jak u arty...