Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: krzyszu
I u mnie również
wkurza mnie strasznie ta poczta na o2. Nadal niemogę e-maili wysyłac
Gość: mariolakal
To nie wiem, może ona coś źle zrobiła ?
A propos, wkurza mnie jeszcze, że dostałam dzisiaj za darmo skrzynkę pomidorów, fasolkę i buraczki, a ja zamiast je zaprawiać to siedzę w kurniku i na e-konkach /na przemian.../
mmagd
Postów 390
Data rejestracji 25.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Człowiek nie ma jak do sklepu pojechać, prosi taką o zakup, przesyła 2x krotnie większą sumę niż wartość towaru, zostawia towar A PROSI O PARAGON, MAŁY ŚWISTEK...
I NIC
Człowiek czeka jak głupi..
tak, tak Pani li...123
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chmurka
Postów 366
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie moje wszystkie zwierzaki są poddane zabiegowi kastracji a samicza wysterylizowana
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety nie
aggie
Postów 272
Data rejestracji 29.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aneczkar10
to samo, teraz totalna susza, wszystie promocyjne do tyłu, mam nadzieje że jak sie poskarżę to w końcu coś ruszy
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja odesłałam do cinema cina bo mam ze mam sobie bilet kupic..i jechac na finał:)
Wkurza mnie ze zainwestowałam w pewien konkursik ale widze,ze i to bedzie mało.Poniewaz zbyt duzo zainwesowalam bede musiala jesze kaski wyłozyc aby dziecko do finału sie dostało...(wkurzam się an siebie,ze tak głupio wystawiłąm dziecki kiedy tylko 2 chłopców wchodzi do finału,za tydzien juz 3)
mmaddamm
Postów 268
Data rejestracji 07.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kultura nakazywałaby chociaż napisać, że się rozmyśliła. Wstyd...
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na te bony jest duzo chętnych.. szybko znajdziesz kogos:)Albo napsiz jej Pw..moze skasowała sobie poczte jak ja:)
mia
Postów 17566
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Taa... u mnie toż samo; dziś sie ruszyło na Rossnecie - kosmetyki z Maybelline...
Oczywiście sie cieszę, że w ogole coś, ale miałam apetyt na bony...
We wszystkich konkretnych konkursach ostatnio null
A obawiam się, że w przyszłym tygodniu kolejny zimny deszcz - Always i Ajax
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: moonfairy
apropo Poczty Polskiej... ja ją mam w ulubionych bo wygrana nagroda (własnie z Poczty Polskiej) przyszła do mnie 20godzin po przesłaniu do nich danych wysyłki. paczka pokonała odległość Warszawa- Zachodnia granica PL. I znając Panie z okienka leżała u nich dłużej niż podróżowała. Więc kurcze jak chcą to potrafią.
a tak btw.
Pani w okienku nie lubię tak że gorzej się już nie da. Jest wredna, złośliwa, traktuje mnie jak dziecko mimo że mam 21 lat i nigdy jej nie ma w okienku jak przychodzę i ciągle żuje coś słodkiego. a ja się potem dziwie czemu moje listy poplamione są;/
Przecież oni są tam dla nas. Za to im płacą - za bycie miłym. Boże widzisz a nie grzmisz.
mmaddamm
Postów 268
Data rejestracji 07.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pisałam wiadomość codziennie przez 3 dni i cisza, a loguje się, nawet teraz jest na forum. Po prostu denerwują mnie takie osóbki
Gość: cb656Old
Bez urazy, ale sama jesteś sobie winna. Gienia z Poczty nie ma prawa się pomylić? Ma, tak samo jak Ty. Ale gdybyś przeczytała adres na kopercie PRZED podpisaniem, skończyłoby się mniejszymi nerwami, Gienia znalazłaby właściwy list i kto wie, może jeszcze by Cię przeprosiła
Wynieś z tego nauczkę na przyszłość i zanim coś podpiszesz bez zastanowienia, sprawdź, co to jest. Może następnym razem (oczywiście bezwiednie) podpiszesz wyrok śmierci na kogoś?
masza
Postów 7686
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko Cb nie do końća masz rację. Na mojej poczcie nie dadzą listu do ręki aż nie podpiszesz
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: kotek11
monia ale jak poprosisz to Pani na pewno przeczyta ci nadawce... wiem bo nie raz dziewczyny u mnie na okienku mowily od kogo list... przeciez zawsze masz prawo domowic przyjecia listu ... poza tym ... to ze kolezanka dostala nie swoj list to tez nie jest wina pani z okienka... kto inny wprowadza jej te listy do systemu. ona jak ma kolejke i sterte listow do odbioru tez moze nie zauwazyc ze ktos zly numer listu wprowadzil w system...
my mielismy kiedys sytuacje - pojechalismy na poczte (wtorne) z awizem... pani szuka - po nazwisku, po adresie nic.. w koncu tej zestrasowanej kobiecie mowie - prosze pani 3 wdechy, to jest wtorne to musi byc u panstwa w systemie. tutaj ma pani zreszta numer listu i co ... okazalo sie ze w system wpisal jakis *** bez polskich czcionek i bida mogla sobie szukac... wiec pamietajcie, ze mimo iz pani z okienka ma z wami do czynienia i jest pod reka to nie wszystkie krzywdy sa jej wina
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
chmurka
Postów 366
Punkty karne 0
Konkursy dodane