Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5297
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Czy na fb to nie wiem, ale można tutaj na ekonkach.
https://www.e-kon...info/zablokowani.php
Wpisuje się nick i już więcej ta osoba nam wiadomości nie przyśle.
Gość: pola731
tutaj nie mam żadnego problemu
za to na fb ...dlatego pytałam ;
nie wiem dlaczego , pewnie jestem wredna i zawistna - ale tu jak ktoś wygrywa to się cieszę nawet jak sama nie trafiłam (prawie jak w rodzinie , hehe )- a tam jak wciąż widzę te same nazwiska we wszystkich konkach lajkowych to mnie trafia
Gość: cb656Old
.... nikt nie lubi konkursów, w których wygrywają znajomi Organizatorów (patrz: Mysiorki
Pytanie (retoryczne, jak zwykle): czym różnią się te przypadki?
To się nazywa nepotyzm - jak nasi (znajomi, rodzina) wygrywają, to jest OK, ale jak ktoś inny - to już huzia na Józia
no nic nie poradzę , że tak czuję
tu to tak jakbym sama wygrała - to jak radość z postępów dziecka czy przyjaciela
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
WIesz, ja tak czytam Ciebie i nie mogę nie przyznać Ci racji, ale opowiem Ci taką rzecz. Mam taką jedną Tereskę na poczcie - tylko przy niej kolejka zawijana, każdy klient obsługiwany kilka minut - jakoś nie widzę Twoich rad w praktyce, trwałoby to naprawdę ogromną ilość czasu, Ona nigdy nawet listów znaleźć nie może a co dopiero każdemu pokazywać przez szybkę. Więc o ile przyznaję rację, że się da i że dobrze byłoby tak robić, o tyle w praktyce tego nie widzę - przynajmniej przy Tereni. Natomiast kiedy już po podpisaniu dostaję liścik/paczkę do łapki - mogę luknąć i ewentualnie w sumie w tej samej chwili zwrócić uwagę jeśli nie moja paczka.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: moonfairy
a tu nie... kubeczek.
no w sumie te konki w których sa porządne nagrody to albo smsowe, to albo popros o głos wszystkich swoich znajomych i wrogów ;/
ehhh...
Gość: miriam
ślepa jestem czy co?
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mnie to wkurza
merp
Gość: miriam
zawsze by choć żelki na osłodę wpadły...
baxter
Postów 2786
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja tez nie widzialam
Gość: ewe85lina
Nie ma Nie był dodany
Ktoś pisał,że był wpisany w teraz..
baxter
Postów 2786
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
trzeba by cala dobe na forum siedzec, zeby nie przeoczyc czegos
Gość: dorota19791
kochana no to witam w klubie....
z najwiekszych wygranych to expres tchibo...
cudaczek121
Postów 6806
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: zwierzak
Gość: dorota19791
to poszukamy zaraz jakiegos konka gdzie do wygrania roczny pobyt w sanatorium lub cos takiego ... sa takie?
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
UWAGA bo te g... się nie spiera z ubrań
ech - w czasówkach jestem beznadziejna - a jak wpadła walizka za hasełko to się okazało , że mój tej się zaciął i wysłał to samo hasło 2 razy a ja mam jeden paragon ...to jest pech - wygrać i nie móc się cieszyć
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: czarnygreg
ale pewnie wysłał w odstępie kilkusekundowym i treść przecież była identyczna, napisz do nich albo zadzwoń niech sprawdzą, na pewno nie każą ci przysyłać 2 paragonów, w ostateczności mozna kupić paragon albo sie wymienić z kimś innym przecież