Wkurza mnie...

zdolnabestia

#3673630 Napisano: 03.09.2010 03:24:38
pola731 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

ziber napisał(a):

znajomości znajomościami - ale ile tupetu - wciąż mam skrzynkę pełną próśb o kliki od tych samych osób

Blokuj je, nie będą już słać spamu.

mogę się podpiąć ?
na fb można kogoś zablokować ??? i dalej mieć go w znajomych ?

Czy na fb to nie wiem, ale można tutaj na ekonkach.
https://www.e-kon...info/zablokowani.php
Wpisuje się nick i już więcej ta osoba nam wiadomości nie przyśle.
0 0

Gość: pola731

#3673638 Napisano: 03.09.2010 03:29:12
zdolnabestia napisał(a):

pola731 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

ziber napisał(a):

znajomości znajomościami - ale ile tupetu - wciąż mam skrzynkę pełną próśb o kliki od tych samych osób

Blokuj je, nie będą już słać spamu.

mogę się podpiąć ?
na fb można kogoś zablokować ??? i dalej mieć go w znajomych ?

Czy na fb to nie wiem, ale można tutaj na ekonkach.
https://www.e-kon...info/zablokowani.php
Wpisuje się nick i już więcej ta osoba nam wiadomości nie przyśle.

tutaj nie mam żadnego problemu emotka
za to na fb ...dlatego pytałam ;
nie wiem dlaczego , pewnie jestem wredna i zawistna - ale tu jak ktoś wygrywa to się cieszę nawet jak sama nie trafiłam (prawie jak w rodzinie , hehe )- a tam jak wciąż widzę te same nazwiska we wszystkich konkach lajkowych to mnie trafia
0 0

Gość: cb656Old

#3674021 Napisano: 03.09.2010 06:17:22
pola731 napisał(a):

.... pewnie jestem wredna i zawistna - ale tu jak ktoś wygrywa to się cieszę nawet jak sama nie trafiłam (prawie jak w rodzinie , hehe) - a tam jak wciąż widzę te same nazwiska we wszystkich konkach lajkowych to mnie trafia

.... nikt nie lubi konkursów, w których wygrywają znajomi Organizatorów (patrz: Mysiorki emotka )

Pytanie (retoryczne, jak zwykle): czym różnią się te przypadki? emotka

To się nazywa nepotyzm - jak nasi (znajomi, rodzina) wygrywają, to jest OK, ale jak ktoś inny - to już huzia na Józia emotka
0 0

#3674042 Napisano: 03.09.2010 06:22:01
cb656 napisał(a):

pola731 napisał(a):

.... pewnie jestem wredna i zawistna - ale tu jak ktoś wygrywa to się cieszę nawet jak sama nie trafiłam (prawie jak w rodzinie , hehe) - a tam jak wciąż widzę te same nazwiska we wszystkich konkach lajkowych to mnie trafia

.... nikt nie lubi konkursów, w których wygrywają znajomi Organizatorów (patrz: Mysiorki emotka )

Pytanie (retoryczne, jak zwykle): czym różnią się te przypadki? emotka

To się nazywa nepotyzm - jak nasi (znajomi, rodzina) wygrywają, to jest OK, ale jak ktoś inny - to już huzia na Józia emotka

no nic nie poradzę , że tak czuję emotka
tu to tak jakbym sama wygrała - to jak radość z postępów dziecka czy przyjaciela
0 0

monia24

#3674055 Napisano: 03.09.2010 06:25:35
cb656 napisał(a):

monia24 napisał(a):

tylko Cb nie do końća masz rację. Na mojej poczcie nie dadzą listu do ręki aż nie podpiszesz

Na mojej też tak jest emotka
Myślę, że przy odrobinie dobrej woli i życzliwości wszystko można sobie ułatwić - zawsze przecież Gienia z poczty, na Twoje żądanie może Ci pokazać przez szybę adres, PRZED podpisaniem. To chyba kwestia podejścia do tematu. Ja dawno, dawno temu sparzyłem się na podpisach pod przesyłkami i od tamtej pory dokładnie sprawdzam, co i jak. To samo zresztą w firmie - zdarzyło się kilka razy, że kurier wyniósł z auta niewłaściwą paczkę, ale dzięki temu, że CZYTAM i zwróciłem uwagę, naprawił swój błąd od ręki, a nie na drugi dzień. emotka
Myślę, że tak prościej i mniej czasu (oraz nerwów) traci się na wyprostowywanie później emotka

WIesz, ja tak czytam Ciebie i nie mogę nie przyznać Ci racji, ale opowiem Ci taką rzecz. Mam taką jedną Tereskę na poczcie - tylko przy niej kolejka zawijana, każdy klient obsługiwany kilka minut - jakoś nie widzę Twoich rad w praktyce, trwałoby to naprawdę ogromną ilość czasu, Ona nigdy nawet listów znaleźć nie może a co dopiero każdemu pokazywać przez szybkę. Więc o ile przyznaję rację, że się da i że dobrze byłoby tak robić, o tyle w praktyce tego nie widzę - przynajmniej przy Tereni. Natomiast kiedy już po podpisaniu dostaję liścik/paczkę do łapki - mogę luknąć i ewentualnie w sumie w tej samej chwili zwrócić uwagę jeśli nie moja paczka.
0 0

Gość: moonfairy

#3674096 Napisano: 03.09.2010 06:37:43
wkurza mnie że wygrywam tylko lipne nagrody, kubeczki, koszulki, smycze... obrastam w to... a kurcze przydała by się jakaś wycieczka(nigdzie nie byłam w tym i w zeszłym roku), telewizorem bym nie pogardziła, nawet pralka...
a tu nie... kubeczek.

emotka
no w sumie te konki w których sa porządne nagrody to albo smsowe, to albo popros o głos wszystkich swoich znajomych i wrogów ;/
ehhh...
0 0

Gość: miriam

#3674140 Napisano: 03.09.2010 06:48:43
wkurza mnie,że konka Lidla z JOJO nie widziałam...
ślepa jestem czy co?
0 0

dawidekk

#3674148 Napisano: 03.09.2010 06:51:22
miriam napisał(a):

ślepa jestem czy co?

Też mnie to wkurza emotka reala, carrefoura, P&P, Stokrotki, ABC, Delikatesów Centrum i wielu innych a akurat LIDL jest, a nie wziąłem udziału emotka
0 0

Gość: miriam

#3674151 Napisano: 03.09.2010 06:52:09
dawidekk napisał(a):

miriam napisał(a):

ślepa jestem czy co?

Też mnie to wkurza emotka reala, carrefoura, P&P, Stokrotki, ABC, Delikatesów Centrum i wielu innych a akurat LIDL jest, a nie wziąłem udziału emotka

zawsze by choć żelki na osłodę wpadły...
0 0

baxter

#3674404 Napisano: 03.09.2010 08:06:29
miriam napisał(a):

ślepa jestem czy co?

ja tez nie widzialam emotka a co to za konk, jest jeszcze emotka
0 0

Gość: ewe85lina

#3674424 Napisano: 03.09.2010 08:15:16
baxter napisał(a):

miriam napisał(a):

ślepa jestem czy co?

Nie ma Nie był dodany emotka
Ktoś pisał,że był wpisany w teraz.. emotka
0 0

baxter

#3674465 Napisano: 03.09.2010 08:27:12
wiki1985r napisał(a):

baxter napisał(a):

miriam napisał(a):

ślepa jestem czy co?

Nie ma Nie był dodany emotka
Ktoś pisał,że był wpisany w teraz.. emotka

trzeba by cala dobe na forum siedzec, zeby nie przeoczyc czegos emotka
0 0

Gość: dorota19791

#3674476 Napisano: 03.09.2010 08:30:55
moonfairy napisał(a):

wkurza mnie że wygrywam tylko lipne nagrody, kubeczki, koszulki, smycze... obrastam w to... a kurcze przydała by się jakaś wycieczka(nigdzie nie byłam w tym i w zeszłym roku), telewizorem bym nie pogardziła, nawet pralka...
a tu nie... kubeczek.

emotka
no w sumie te konki w których sa porządne nagrody to albo smsowe, to albo popros o głos wszystkich swoich znajomych i wrogów ;/
ehhh...

kochana no to witam w klubie.... emotka
z najwiekszych wygranych to expres tchibo...
0 0

cudaczek121

#3674618 Napisano: 03.09.2010 09:13:06
Wkurza mnie moja Mama,która dziś wróciła do domu na weekend z sanatorium i ma do MNIE pretensje,że moja najmłodsza siostra jest jakaś naburmuszona,a ojciec nie posprzątał na jej przyjazd garażu emotka No i gada,że kiedyś oślepnę od tego kompa i nikt nawet tego nie zauważy emotka Szkoda,że te sanatoryjne pobyty to tylko 3 tygodnie trwają emotka Moja mamuśka przeżywa chyba klimakterium odkąd się tylko urodziła,eh.
0 0

Gość: zwierzak

#3674631 Napisano: 03.09.2010 09:16:28
wkurza mnie ,ze nie umiem wygrać chucka emotka emotka
0 0

Gość: dorota19791

#3674639 Napisano: 03.09.2010 09:18:16
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie moja Mama,która dziś wróciła do domu na weekend z sanatorium i ma do MNIE pretensje,że moja najmłodsza siostra jest jakaś naburmuszona,a ojciec nie posprzątał na jej przyjazd garażu emotka No i gada,że kiedyś oślepnę od tego kompa i nikt nawet tego nie zauważy emotka Szkoda,że te sanatoryjne pobyty to tylko 3 tygodnie trwają emotka Moja mamuśka przeżywa chyba klimakterium odkąd się tylko urodziła,eh.

to poszukamy zaraz jakiegos konka gdzie do wygrania roczny pobyt w sanatorium lub cos takiego ... sa takie?
0 0

chmurka

#3675091 Napisano: 04.09.2010 08:55:11
wkurza mnie plama z podkładu VICHY który się rozlał na dresy i pranie nawet nic nie dało emotka emotka

UWAGA bo te g... się nie spiera z ubrań emotka emotka
0 0

#3675131 Napisano: 04.09.2010 09:13:39
dorota19791 napisał(a):

moonfairy napisał(a):

a tu nie... kubeczek.

emotka
ehhh...

ech - w czasówkach jestem beznadziejna - a jak wpadła walizka za hasełko to się okazało , że mój tej się zaciął i wysłał to samo hasło 2 razy a ja mam jeden paragon ...to jest pech - wygrać i nie móc się cieszyć
0 0

renatak0

#3675158 Napisano: 04.09.2010 09:25:21
a mnie wkurza że wczoraj miałam wolne a telefon został w pracy miałam mnóstwo połaczeń a tylko jedno udało mi się rozszyfrować (Londa) strasznie mnie denerwuje że jak oddzwaniam na jeden niezastrzeżony to tylko słysze jakiś stukot 601657894 wiem że to nie jest numer prywatnej osoby bo już ktoś kiedyś na forum pytał o niego ale został bez odpowiedzi
0 0

Gość: czarnygreg

#3675267 Napisano: 04.09.2010 10:34:45
pola731 napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

moonfairy napisał(a):

a tu nie... kubeczek.

emotka
ehhh...

ech - w czasówkach jestem beznadziejna - a jak wpadła walizka za hasełko to się okazało , że mój tej się zaciął i wysłał to samo hasło 2 razy a ja mam jeden paragon ...to jest pech - wygrać i nie móc się cieszyć

ale pewnie wysłał w odstępie kilkusekundowym i treść przecież była identyczna, napisz do nich albo zadzwoń niech sprawdzą, na pewno nie każą ci przysyłać 2 paragonów, w ostateczności mozna kupić paragon albo sie wymienić z kimś innym przecież
0 0