Wkurza mnie...

martu18

#3692852 Napisano: 11.09.2010 11:34:14
keiti78zg napisał(a):

martu18 napisał(a):

misia89p napisał(a):

kaczord napisał(a):

wsciekly napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie wrecz jestem wscikła na moj rach telefoniczny , przyszło mi smsem ze faktura 188 zl, w szoku bylam , czekała mna papierek i biling, okazuje ze wyłaczyli mi 300 minut które mialam do 5 numerow i mnie nie poinformowali:/ ten miesiac pewnie bede miec podobnie, kazali pisac reklamacje, jak mi jej nie uwzglednia rezygnuje z plusa:/

nie ty jedna wkurzona emotka

wielki MINUS dla plusa emotka emotka

Czy to przypadkiem nie jest złamanie prawa? Telefonia ma obowiązek poinformować o zmianach w umowie...

tak jak ja pisałąm wcześniej o darmowym numerze, też zmienili zasady i jakoś zapomnieli o tym wspomnieć. niby można napisać reklamację, ale w sumie co to da...pieniądze i nerwy stracone..o wszystkich innych głupotach informują, ale o tak czymś ważnym już nie... a złamanie regulaminu to nie jest, bo mają napisane, ze mogą zmieniać zasady promocji podczas trwania umowy emotka

jeżeli te minuty były na określony czas to plus nie ma obowiązku o niczym informować. ja miałam tak na abonament - dostałam chyba przez 6 miesięcy 300minut i później je wyłączyli. podpisując umowę byłam tego świadoma. chyba, że to jakaś inna sytuacja i tel nie był na abonament.

a co do darmowego nr to nie rozumie oburzenia. przecież to klient ma śledzić promocje... to, że zmieniają zasady to ich prawo. zresztą przecież to się co miesiąc włącza więc co to za problem przeczytać zasady...

wkurza mnie ból głowy i dzisiejszy grill, na którego nie mam ochoty iść...

abonament umowa sie konczy w styczniu ( mijają 2 lata), człowiek sobie rozmawiał jakby miał te 300 minut , efekt rachunek ponad 2 razy wiekszy niz zazwyczaj:/

w takim razie niestety myślę, że reklamacji nie uwzględnią. no ale spróbuj...
a na przyszłość - zawsze można internetowo sprawdzić do kiedy są pakiety...
0 0

Gość: zwierzak

#3692918 Napisano: 11.09.2010 12:22:57
ilonar2301 napisał(a):

ariadnaa napisał(a):

zwierzak napisał(a):

k***a telewizor mi się zepsuł ,co z pech,nie chce się w ogóle włączyć ,bez bajek to młody mnie zamęczyemotka emotka emotka emotka

na kompie mu włącz emotka

Jak zwierzak włączy na kompie, to sama się zamęczy emotka

no właśnie kiedy był telewizor to oglądał spokojnie bajki i kompa miałam dla siebie a teraz?Ech dam rade przynajmniej poświęcę synkowi więcej czasu:)Będę matką polką z prawdziwego zdarzenia emotka
0 0

delfinka101

#3693168 Napisano: 11.09.2010 02:49:59
Maż był na grzybach i tyle ich przyniósł,ze sie wkurzyłam ide na spacer niech sam je czysci..Zwariował tyle grzybów zrywac..
0 0

Gość: moonfairy

#3693198 Napisano: 11.09.2010 03:08:31
wkurzaja mnie moje jajniki. ;/
0 0

Gość: ewa1982

#3693464 Napisano: 11.09.2010 05:57:41
wkurza mnie dzisiejszy dzień pech mnie przesladuje najpierw pierwszy raz w życiu spaliłam (dosłownie) ziemniaki, potem spadła mi nowa miseczka synka (miała 2 dni i tak mi się podobała) i pękła emotka niech ten dzień się skończy emotka
0 0

Gość: misia89p

#3693501 Napisano: 11.09.2010 06:18:41
martu18 napisał(a):

misia89p napisał(a):

kaczord napisał(a):

wsciekly napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie wrecz jestem wscikła na moj rach telefoniczny , przyszło mi smsem ze faktura 188 zl, w szoku bylam , czekała mna papierek i biling, okazuje ze wyłaczyli mi 300 minut które mialam do 5 numerow i mnie nie poinformowali:/ ten miesiac pewnie bede miec podobnie, kazali pisac reklamacje, jak mi jej nie uwzglednia rezygnuje z plusa:/

Czy to przypadkiem nie jest złamanie prawa? Telefonia ma obowiązek poinformować o zmianach w umowie...

tak jak ja pisałąm wcześniej o darmowym numerze, też zmienili zasady i jakoś zapomnieli o tym wspomnieć. niby można napisać reklamację, ale w sumie co to da...pieniądze i nerwy stracone..o wszystkich innych głupotach informują, ale o tak czymś ważnym już nie... a złamanie regulaminu to nie jest, bo mają napisane, ze mogą zmieniać zasady promocji podczas trwania umowy emotka

jeżeli te minuty były na określony czas to plus nie ma obowiązku o niczym informować. ja miałam tak na abonament - dostałam chyba przez 6 miesięcy 300minut i później je wyłączyli. podpisując umowę byłam tego świadoma. chyba, że to jakaś inna sytuacja i tel nie był na abonament.

a co do darmowego nr to nie rozumie oburzenia. przecież to klient ma śledzić promocje... to, że zmieniają zasady to ich prawo. zresztą przecież to się co miesiąc włącza więc co to za problem przeczytać zasady...

taki problem, że skoro się włącza co miesiąc to jest to przyzwyczajenie i będąc ich klientem chcę wiedzieć o zmianach prowadzonym na moim koncie. nie mam czasu codziennie przeglądać ich nowe promocje, skoro od 3 lat korzystam z jednej i tej samej. jeśli doładowuję telefon praktycznie co tydzień i o nie małą kwotę to chyba oni mogą wysłać mi jednego sms o zmienionych zasadach. proste.....

wkurza mnie takie gadanie, bo po co taki temat, skoro nawet nie można napisać co wkurza.. emotka
0 0

Gość: natie

#3693810 Napisano: 11.09.2010 08:29:32
misia89p napisał(a):

martu18 napisał(a):

misia89p napisał(a):

kaczord napisał(a):

wsciekly napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

taki problem, że skoro się włącza co miesiąc to jest to przyzwyczajenie i będąc ich klientem chcę wiedzieć o zmianach prowadzonym na moim koncie. nie mam czasu codziennie przeglądać ich nowe promocje, skoro od 3 lat korzystam z jednej i tej samej. jeśli doładowuję telefon praktycznie co tydzień i o nie małą kwotę to chyba oni mogą wysłać mi jednego sms o zmienionych zasadach. proste.....

wkurza mnie takie gadanie, bo po co taki temat, skoro nawet nie można napisać co wkurza.. emotka

a ja byłam dziś w plusie, bo moja mama chce nowy telefon sobie kupić i przy okazji powiedziałam facetowi, że troszkę nie fair się zachowali, nie powiadamiając, że nie ma już darmowego numeru a jest jakiś bezlik bo na smsy to już fortunę wydalam przez nich.. a on zrobił wielkie oczy, ze przecież bezlik duzo lepszy.. ja mu mowie, owszem, ale teraz to musze nowy pakiet na smsy uruchamiac itp i ze mogli dac znac, że szykują zmiany.. no cóż, facet się nie przejął.. ciekawe, jaki telefon będzie mojej mamie próbował wcisnąć emotka
0 0

Gość: kasia9791

#3693851 Napisano: 11.09.2010 08:44:47
wkurza mnie że w nocy wilki podeszły prawie pod dom i zagryzły cielaka ,cały dzień czekaliśmy na kogoś z utylizacji i w końcu okazało się że dziś nie dojedzie będzie dopiero w poniedziałek emotka
emotka
0 0

bobilcia

#3694044 Napisano: 11.09.2010 10:36:26
wkurzają mnie( delikatnie mówiąc) osoby , które piszą mi na PV że kliknęły w mój link jak widzę że nie kliknęły i proszą o głosy dla siebie emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3694089 Napisano: 12.09.2010 06:29:18
moonfairy napisał(a):

Załóż im smycz i wyprowadź na spacer... emotka
Wybiegają się, wytracą energię, to po powrocie będą spokojniejsze.
Jamniki to bardzo ruchliwe stworzenia emotka
0 0

Gość: tato999

#3694120 Napisano: 12.09.2010 07:15:16
cb656 napisał(a):

moonfairy napisał(a):

:/
0 0

Gość: ferinka24

#3694141 Napisano: 12.09.2010 07:34:41
tato999 napisał(a):

cb656 napisał(a):

moonfairy napisał(a):

:/

tu chodzi o jajniki:(

p.s. wkurza Mnie dzisiejszy egzamin który Mnie czeka ;/;/;/;
0 0

Gość: cb656Old

#3694153 Napisano: 12.09.2010 07:43:18
ferinka24 napisał(a):

tato999 napisał(a):

cb656 napisał(a):

moonfairy napisał(a):

wkurzaja mnie moje jajniki. emotka

Załóż im smycz i wyprowadź na spacer... emotka Wybiegają się, wytracą energię, to po powrocie będą spokojniejsze. Jamniki to bardzo ruchliwe stworzenia emotka

emotka

tu chodzi o jajniki emotka p.s. wkurza mnie dzisiejszy egzamin który mnie czeka emotka emotka emotka emotka

Oj, toć wiem! Trochę uśmiechu, ludzie! emotka
0 0

mia

#3694627 Napisano: 12.09.2010 12:33:44
Wkurza mnie, że jest cudowna pogoda i wszyscy normalni ludzie z mojego miasta siedzą nad morzem, a ja muszę sprzątać po malowaniu emotka emotka emotka
0 0

Gość: zwierzak

#3694683 Napisano: 12.09.2010 01:01:03
Wkurza mnie ból głowy emotka
0 0

Gość: wsciekly

#3694692 Napisano: 12.09.2010 01:07:13
zwierzak napisał(a):

Wkurza mnie ból głowy emotka

mocna kawa z kielonkiem czegoś mocniejszego powinna pomóc emotka
0 0

eliza