Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w takim razie niestety myślę, że reklamacji nie uwzględnią. no ale spróbuj...
a na przyszłość - zawsze można internetowo sprawdzić do kiedy są pakiety...
Gość: zwierzak
no właśnie kiedy był telewizor to oglądał spokojnie bajki i kompa miałam dla siebie a teraz?Ech dam rade przynajmniej poświęcę synkowi więcej czasu:)Będę matką polką z prawdziwego zdarzenia
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: moonfairy
Gość: ewa1982
Gość: misia89p
taki problem, że skoro się włącza co miesiąc to jest to przyzwyczajenie i będąc ich klientem chcę wiedzieć o zmianach prowadzonym na moim koncie. nie mam czasu codziennie przeglądać ich nowe promocje, skoro od 3 lat korzystam z jednej i tej samej. jeśli doładowuję telefon praktycznie co tydzień i o nie małą kwotę to chyba oni mogą wysłać mi jednego sms o zmienionych zasadach. proste.....
wkurza mnie takie gadanie, bo po co taki temat, skoro nawet nie można napisać co wkurza..
Gość: natie
a ja byłam dziś w plusie, bo moja mama chce nowy telefon sobie kupić i przy okazji powiedziałam facetowi, że troszkę nie fair się zachowali, nie powiadamiając, że nie ma już darmowego numeru a jest jakiś bezlik bo na smsy to już fortunę wydalam przez nich.. a on zrobił wielkie oczy, ze przecież bezlik duzo lepszy.. ja mu mowie, owszem, ale teraz to musze nowy pakiet na smsy uruchamiac itp i ze mogli dac znac, że szykują zmiany.. no cóż, facet się nie przejął.. ciekawe, jaki telefon będzie mojej mamie próbował wcisnąć
Gość: kasia9791
bobilcia
Postów 552
Data rejestracji 09.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: cb656Old
Załóż im smycz i wyprowadź na spacer...
Wybiegają się, wytracą energię, to po powrocie będą spokojniejsze.
Jamniki to bardzo ruchliwe stworzenia
Gość: tato999
:/
Gość: ferinka24
tu chodzi o jajniki:(
p.s. wkurza Mnie dzisiejszy egzamin który Mnie czeka ;/;/;/;
Gość: cb656Old
Oj, toć wiem! Trochę uśmiechu, ludzie!
mia
Postów 17566
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: wsciekly
mocna kawa z kielonkiem czegoś mocniejszego powinna pomóc
eliza
Postów 599
Data rejestracji 14.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
siostra bo nie odbierasz moich telefonów,to dlatego cię boli
Spróbuje
Gość: wsciekly