Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nawet tam sie nie kwalifikowalam do nagrody, oni na mnie psy wieszają że zapraszałam was z e-konkursów, bo wy jestescie tylko do konkursów a to juz nie jest fair. a gosciwa zaprosiła osoby ktore nie maja zadnej aktywnosci na facebooku a polubili tyko strone cropp, i jest ok, bo nie sa z e-konkursów. Paranoja normalnie
-------------------
-------------------
Gość: tato999
ciiiii
szkoda Twoich nerwów
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karola daj sobie spokój
uśmiałam się czytając ich argumenty
Gość: ariadnaa
dokładnie przerwij tą idiotyczna rozmowę- nie ma się co w to wciągać
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba tak zrobię, kurcze czemu ja sie musze tak denerwowac zawsze i przejmować
Gość: kiro
Gość: piekielna
że na wtorek, mam do zrobienia 3 strony zadań z chemii. Ok, zdaję maturę, zrobię, ale w kij... dlaczego takie zadania ta baba daje nam w III LO?! Obudziła się za późno. Tak to nawet pracy domowej nie zadawała, a teraz... Później rączki obmyje, jest czysta, niby wszystko przerobione. Na lekcji niczego nie tłumaczy.
Jestem padnięta. Wracam po 15 ze szkoły, później korki, godz. 20 w domu!
Kiedy uczyć się przedmiotów maturalnych?
Bio - chem. = 3 h chemia, 3 h bio, 2 hista i 2 wos
zaczytana-pola
Postów 11571
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coraz więcej takich ludzi się pojawia, nie przejmuj się, trzeba się na nich.. uodparniać
Gość: utropek
Gość: madzdz
Przede wszystkim niepotrzebnie odpuściłaś i tłumaczyłaś, że i tak nie przyjmujesz wszystkich zaproszeń. Co to może ich obchodzić?!
Nastepnym razem więcej wiary we własną racje, bo ją masz!
Gość: katrin22
szkoda nerwów na zawistnych ludzi
Olej ich
Gość: cb656Old
Idzie jesień, robi się chłodniej. Ciepły mocz może być potraktowany jako nagroda, ogrzanie. Ja to bym nawet specjalnie zrobił z niego kostki lodu w zamrażarce i podał zwycięzcy w jakimś drinku
Gość: zwierzak
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli te minuty były na określony czas to plus nie ma obowiązku o niczym informować. ja miałam tak na abonament - dostałam chyba przez 6 miesięcy 300minut i później je wyłączyli. podpisując umowę byłam tego świadoma. chyba, że to jakaś inna sytuacja i tel nie był na abonament.
a co do darmowego nr to nie rozumie oburzenia. przecież to klient ma śledzić promocje... to, że zmieniają zasady to ich prawo. zresztą przecież to się co miesiąc włącza więc co to za problem przeczytać zasady...
wkurza mnie ból głowy i dzisiejszy grill, na którego nie mam ochoty iść...
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
abonament umowa sie konczy w styczniu ( mijają 2 lata), człowiek sobie rozmawiał jakby miał te 300 minut , efekt rachunek ponad 2 razy wiekszy niz zazwyczaj:/
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: ariadnaa
na kompie mu włącz
Gość: buskowianka
chyba to przez to że pracy nie mogę znaleźć kolejny miesiąc i to mnie dobija
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pod adres:
office@graspgroup.eu
bo mnie chyba tam mają dosyć i olewają moje
zapytania.
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet seks jest banalny i nie kręci Cię???
http://ktusia.wrz..._-_jesienna_deprecha
Życzę odfrunięcia podłego nastroju w siną dal!
Przeżywam niejedno załamanie, bo kłopotów mam wiele, chociaż latek mam niewiele ...
zaczytana-pola
Postów 11571
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak zwierzak włączy na kompie, to sama się zamęczy