Wkurza mnie...

Gość: wsciekly

#3690242 Napisano: 10.09.2010 10:18:38
agamaty napisał(a):

wsciekly napisał(a):

wkurzam się na siebie za niedoczytany uważnie regulamin TWIXA emotka

tym sposobem chyba przepadł 1 bonik do merlina emotka emotka

dla innych poszukiwaczy zagubionych bonów info:

pkt 11 regulaminu
Jedna osoba może wygrać tylko jedną Nagrodę Dzienną lub Tygodniową

więc jeśli nawet wygrało się z innego telefonu, ale podało te same dane adresowe i adres mailowy, to z bonu nici emotka emotka emotka

Ale przecież dużo osób chwaliło się kilkoma bonami, to zawsze podawaliscie inne dane?

jeśli podało się inne dane (np. rodzinki) i inny adres mailowy, bon doszedł bez problemu

ja się gdzieś zagapiłem i 2 razy podałem dane tej samej osoby - bonu brak emotka
0 0

biokoo

#3690255 Napisano: 10.09.2010 10:22:07
tarka napisał(a):

to samo, rossnet mnie strasznie nie lubi..

mnie tez ! tak sie staralam na domestosie i co i wielkie G
0 0

Gość: monisia23

#3690256 Napisano: 10.09.2010 10:22:13
biokoo napisał(a):

monisia23 napisał(a):

biokoo napisał(a):

monisia23 napisał(a):

linka132 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

wkurza mnie, ze na bobofrucie po raz drugi kamery zgarnęli oszuści emotka

a pisaliscie w tej sprawie do organizatorów?

ja już pisałam w edycji 1 udało mi się dopiąc swojego i uczciwośc była górą!
W szoku jestem, że znowu ta sama sytuacja, ale już pisała nie bedę....

dlaczego oszusci?

Trzeba tam grać żeby wiedzieć emotka

głosowałam tam i nie wiem dlaczego uwazacie ze sa oszustami, zbierali glosy tak jak i wy

Mi też glosowałaś, eś dziękuję emotka
Dzięki waszym głosikom mam ramkę emotka
I koniec tego tematu wyniki są i wszystko jasne emotka
0 0

Gość: monisia23

#3690268 Napisano: 10.09.2010 10:25:13
bluesky napisał(a):

monisia23 napisał(a):

bluesky napisał(a):

Strasznie boli mnie głowa po prostu nie moge patrzeć na oczy i mam wrażenie że zaraz pęknie mi z bólu i spłynie ze sciany.
Wczoraj było to samo z tego bólu nic nie zrobiłam a w nocy nie mogłam spać.
Nie wytrzymam dłużej emotka

Raz w życiu bolała mnie tak głowa, miałam wrażenie, że oczy mi wyskoczą!
Byłam wtedy w 8 miesiącu ciąży trafiłam do szpitala pod kroplówkę, po godzinie puściło...

ale ja chyba nie jestem w ciąży emotka a przynajmniej nie w 8 m-cu emotka
od kilku dni strasznie bolą mnie też jajniki a przecież nie powinny teraz boleć. Wkurza mnie to strasznie bo jestem do niczego i nic nie potrafię zrobić pożyecznego tylko leżę emotka

Ja z jajnikami też mam jakiś problem drugi miesiąc, bolą mnie po okresie ;/
Nie wiem o co chodzi, bo wcześniej się to nie zdarzało emotka
0 0

joka

#3690270 Napisano: 10.09.2010 10:25:31
wkurza mnie że jestem rozdrażniona emotka od kilku dni coś mnie w d;;;; ugryzło emotka musze znaleść dobry środek uspokajający emotka niedawno pojechałam do marketu zrobiłam zakupy zostawiłam w koszu przyjechałam do domu usiadłam wygodnie emotka i biegiem do marketu po zakupy eh zgubiłam gdzieś rozum po drodze emotka
0 0

Gość: evja

#3690279 Napisano: 10.09.2010 10:27:14
joka napisał(a):

wkurza mnie że jestem rozdrażniona emotka od kilku dni coś mnie w d;;;; ugryzło emotka musze znaleść dobry środek uspokajający emotka niedawno pojechałam do marketu zrobiłam zakupy zostawiłam w koszu przyjechałam do domu usiadłam wygodnie emotka i biegiem do marketu po zakupy eh zgubiłam gdzieś rozum po drodze emotka

Kup Arktyczny Korzeń - mi pomaga, a kiedy go nie biorę chodze wściekła jak osa i mam zmienne nastroje - raz płacz raz radość. Z nim wszystko jest ok.
0 0

delfinka101

#3690292 Napisano: 10.09.2010 10:31:04
evja napisał(a):

joka napisał(a):

Kup Arktyczny Korzeń - mi pomaga, a kiedy go nie biorę chodze wściekła jak osa i mam zmienne nastroje - raz płacz raz radość. Z nim wszystko jest ok.

Moge podawac 8 latkowi?? Miał ostatnio duzo smutków i stresów..
0 0

Gość: evja

#3690318 Napisano: 10.09.2010 10:39:37
delfinka101 napisał(a):

evja napisał(a):

joka napisał(a):

Chyba raczej to dla osób doroslych emotka
0 0

Gość: grancias

#3690346 Napisano: 10.09.2010 10:49:53
Wkurza mnie instytucja PUP !!! jak sie dzisiaj wkurzyłem. Głupia biurwa chciała mi wcisnąc roznoszenie ulotek ... Nie zebym mial cos do ludzi, ktorzy roznosza ulotki. Ale wg mnie to praca dla nastolatkow chcacych dorobic, a nie osob, ktore sa juz dorosle. Mowie panci, ze takiej ofercie to ja podziekuje. Nie po to studiuje, zeby ulotki roznosic ;/ To ta do mnie zebym nie wybrzydzal i przyjal bo mnie skresla z listy bezrobotnych. Wtedy ja ja pytam, czy JAKO OSOBA PRACUJACA W BIURZE Z WYZSZYM WYKSZTALCENIEM przyjelaby taka oferte. Zamknela sie!

I wkurzylo mnie, ze nie chca mi dac stazu, bo mam dobre doświadczenie (szkoda ze nie w zawodzie, dlatego staram się o staz). Musze poczytac w przepisach komu przysluguje staz i wtedy bede sie tam wyklocal ... ale zirytowalo mnie tez to jak rozdaja te staze. Wciskaja je ludziom, ktorzy nie chca isc, a Ci ktorzy chca na nie isc musza obejsc sie smakiem. Poza tym jednej rzeczy nie rozumiem. Przychodzi dziewczyna po dajmy na to technikum ogrodnictwa, a te jej proponuja staz u fryzjera ;/ Przeciez to strata stazu. Gdzies tam moze czeka mloda fryzjerka, ktora pociac by sie dala za taki staz, a Ci wola go dac byle komu ;/
0 0

Gość: natie

#3690377 Napisano: 10.09.2010 10:56:29
grancias napisał(a):

Wkurza mnie instytucja PUP !!! jak sie dzisiaj wkurzyłem. Głupia biurwa chciała mi wcisnąc roznoszenie ulotek ... Nie zebym mial cos do ludzi, ktorzy roznosza ulotki. Ale wg mnie to praca dla nastolatkow chcacych dorobic, a nie osob, ktore sa juz dorosle. Mowie panci, ze takiej ofercie to ja podziekuje. Nie po to studiuje, zeby ulotki roznosic ;/ To ta do mnie zebym nie wybrzydzal i przyjal bo mnie skresla z listy bezrobotnych. Wtedy ja ja pytam, czy JAKO OSOBA PRACUJACA W BIURZE Z WYZSZYM WYKSZTALCENIEM przyjelaby taka oferte. Zamknela sie!

I wkurzylo mnie, ze nie chca mi dac stazu, bo mam dobre doświadczenie (szkoda ze nie w zawodzie, dlatego staram się o staz). Musze poczytac w przepisach komu przysluguje staz i wtedy bede sie tam wyklocal ... ale zirytowalo mnie tez to jak rozdaja te staze. Wciskaja je ludziom, ktorzy nie chca isc, a Ci ktorzy chca na nie isc musza obejsc sie smakiem. Poza tym jednej rzeczy nie rozumiem. Przychodzi dziewczyna po dajmy na to technikum ogrodnictwa, a te jej proponuja staz u fryzjera ;/ Przeciez to strata stazu. Gdzies tam moze czeka mloda fryzjerka, ktora pociac by sie dala za taki staz, a Ci wola go dac byle komu ;/

a widzisz, a ja sama znalazłam sobie firmę, która by mnie wzięła na staż. W urzędzie się zarejestrowałam jako bezrobotna, firma złożyła wniosek i co? Czekam. Bo urzędnicy mają 30 dni na wydanie decyzji. I tak się zastanawiam, czy jak już dostanę ten staż i zacznę go 1.10 a np. wyznaczą mi gdzieś indziej rozmowę kwalifikacyjną na np. 2.10 (bo składam również papiery jak szukają gdzieś do pracy, a moga do mnie zadzwonić powiedzmy 28 września i zaproponują spotkanie na ten pazdziernik) to co zrobie?? nigdzie nie widzę porządnego regulaminu, jest tylko taki krótki emotka cóż pozostaje mi przjechać się osobiscie do urzedu pracy i wypytać.. a i tak jestem załamana, ze pracy nie umiem znalezc emotka
0 0

Gość: goralecka

#3690383 Napisano: 10.09.2010 10:58:53
monisia23 napisał(a):

biokoo napisał(a):

monisia23 napisał(a):

biokoo napisał(a):

monisia23 napisał(a):

linka132 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

wkurza mnie, ze na bobofrucie po raz drugi kamery zgarnęli oszuści emotka

a pisaliscie w tej sprawie do organizatorów?

ja już pisałam w edycji 1 udało mi się dopiąc swojego i uczciwośc była górą!
W szoku jestem, że znowu ta sama sytuacja, ale już pisała nie bedę....

dlaczego oszusci?

Trzeba tam grać żeby wiedzieć emotka

głosowałam tam i nie wiem dlaczego uwazacie ze sa oszustami, zbierali glosy tak jak i wy

Mi też glosowałaś, eś dziękuję emotka
Dzięki waszym głosikom mam ramkę emotka
I koniec tego tematu wyniki są i wszystko jasne emotka

na bol glowy polecam solpadeine do rozpuszczenia w wodzie i wypicia. Jak na kogos nie dzialaja apapry, ibupromy i inne to tylko to jest wybawieniem. w aptece bez recepty.
0 0

monia24

#3690419 Napisano: 10.09.2010 11:15:34
delfinka101 napisał(a):

evja napisał(a):

joka napisał(a):

Dalfinko nie możesz, produkt dla dorosłych

http://www.doz.pl...rzen_tabletki_60_szt
0 0

Gość: agnus27

#3690440 Napisano: 10.09.2010 11:26:03
ze wszyscy dostaja smsy o koszach zx biedronki... a ja nie...
0 0

Gość: kotek11

#3690448 Napisano: 10.09.2010 11:28:59
agnus27 napisał(a):

ze wszyscy dostaja smsy o koszach zx biedronki... a ja nie...

nie tylko ty.... chyba na przyszły rok zamiast liczyc na wygrana to go sobie kupie emotka
0 0

delfinka101

#3690449 Napisano: 10.09.2010 11:29:15
monia24 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

evja napisał(a):

joka napisał(a):

Dalfinko nie możesz, produkt dla dorosłych

http://www.doz.pl...rzen_tabletki_60_szt

A cos takiego dla dziecka...Po tym pogrzebie Patryka NAtan nie doszedł do siebie..musze mu jakos pomoc
0 0

Gość: marielu

#3690461 Napisano: 10.09.2010 11:32:36
delfinko dziecku najbardziej pomoże wspólny spacer, zabawa, szczera rozmowa , dużo miłosci i zrozumienia.

a nie leki emotka
0 0

bridget

#3690538 Napisano: 10.09.2010 11:59:54
wkurza mnie wrecz jestem wscikła na moj rach telefoniczny , przyszło mi smsem ze faktura 188 zl, w szoku bylam , czekała mna papierek i biling, okazuje ze wyłaczyli mi 300 minut które mialam do 5 numerow i mnie nie poinformowali:/ ten miesiac pewnie bede miec podobnie, kazali pisac reklamacje, jak mi jej nie uwzglednia rezygnuje z plusa:/
0 0

Gość: wsciekly

#3690571 Napisano: 10.09.2010 12:10:33
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie wrecz jestem wscikła na moj rach telefoniczny , przyszło mi smsem ze faktura 188 zl, w szoku bylam , czekała mna papierek i biling, okazuje ze wyłaczyli mi 300 minut które mialam do 5 numerow i mnie nie poinformowali:/ ten miesiac pewnie bede miec podobnie, kazali pisac reklamacje, jak mi jej nie uwzglednia rezygnuje z plusa:/

nie ty jedna wkurzona emotka

wielki MINUS dla plusa emotka emotka
0 0

kaczord

#3690735 Napisano: 10.09.2010 01:03:25
wsciekly napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

Czy to przypadkiem nie jest złamanie prawa? Telefonia ma obowiązek poinformować o zmianach w umowie...
0 0

Gość: misia89p

#3690750 Napisano: 10.09.2010 01:08:53
kaczord napisał(a):

wsciekly napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

Czy to przypadkiem nie jest złamanie prawa? Telefonia ma obowiązek poinformować o zmianach w umowie...

tak jak ja pisałąm wcześniej o darmowym numerze, też zmienili zasady i jakoś zapomnieli o tym wspomnieć. niby można napisać reklamację, ale w sumie co to da...pieniądze i nerwy stracone..o wszystkich innych głupotach informują, ale o tak czymś ważnym już nie... a złamanie regulaminu to nie jest, bo mają napisane, ze mogą zmieniać zasady promocji podczas trwania umowy emotka
0 0