Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: wsciekly
jeśli podało się inne dane (np. rodzinki) i inny adres mailowy, bon doszedł bez problemu
ja się gdzieś zagapiłem i 2 razy podałem dane tej samej osoby - bonu brak
biokoo
Postów 826
Data rejestracji 13.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie tez ! tak sie staralam na domestosie i co i wielkie G
Gość: monisia23
Mi też glosowałaś, eś dziękuję
Dzięki waszym głosikom mam ramkę
I koniec tego tematu wyniki są i wszystko jasne
Gość: monisia23
Ja z jajnikami też mam jakiś problem drugi miesiąc, bolą mnie po okresie ;/
Nie wiem o co chodzi, bo wcześniej się to nie zdarzało
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: evja
Kup Arktyczny Korzeń - mi pomaga, a kiedy go nie biorę chodze wściekła jak osa i mam zmienne nastroje - raz płacz raz radość. Z nim wszystko jest ok.
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moge podawac 8 latkowi?? Miał ostatnio duzo smutków i stresów..
Gość: evja
Chyba raczej to dla osób doroslych
Gość: grancias
I wkurzylo mnie, ze nie chca mi dac stazu, bo mam dobre doświadczenie (szkoda ze nie w zawodzie, dlatego staram się o staz). Musze poczytac w przepisach komu przysluguje staz i wtedy bede sie tam wyklocal ... ale zirytowalo mnie tez to jak rozdaja te staze. Wciskaja je ludziom, ktorzy nie chca isc, a Ci ktorzy chca na nie isc musza obejsc sie smakiem. Poza tym jednej rzeczy nie rozumiem. Przychodzi dziewczyna po dajmy na to technikum ogrodnictwa, a te jej proponuja staz u fryzjera ;/ Przeciez to strata stazu. Gdzies tam moze czeka mloda fryzjerka, ktora pociac by sie dala za taki staz, a Ci wola go dac byle komu ;/
Gość: natie
a widzisz, a ja sama znalazłam sobie firmę, która by mnie wzięła na staż. W urzędzie się zarejestrowałam jako bezrobotna, firma złożyła wniosek i co? Czekam. Bo urzędnicy mają 30 dni na wydanie decyzji. I tak się zastanawiam, czy jak już dostanę ten staż i zacznę go 1.10 a np. wyznaczą mi gdzieś indziej rozmowę kwalifikacyjną na np. 2.10 (bo składam również papiery jak szukają gdzieś do pracy, a moga do mnie zadzwonić powiedzmy 28 września i zaproponują spotkanie na ten pazdziernik) to co zrobie?? nigdzie nie widzę porządnego regulaminu, jest tylko taki krótki
Gość: goralecka
na bol glowy polecam solpadeine do rozpuszczenia w wodzie i wypicia. Jak na kogos nie dzialaja apapry, ibupromy i inne to tylko to jest wybawieniem. w aptece bez recepty.
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dalfinko nie możesz, produkt dla dorosłych
http://www.doz.pl...rzen_tabletki_60_szt
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: agnus27
Gość: kotek11
nie tylko ty.... chyba na przyszły rok zamiast liczyc na wygrana to go sobie kupie
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A cos takiego dla dziecka...Po tym pogrzebie Patryka NAtan nie doszedł do siebie..musze mu jakos pomoc
Gość: marielu
a nie leki
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: wsciekly
nie ty jedna wkurzona
wielki MINUS dla plusa
kaczord
Postów 144
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy to przypadkiem nie jest złamanie prawa? Telefonia ma obowiązek poinformować o zmianach w umowie...
Gość: misia89p
tak jak ja pisałąm wcześniej o darmowym numerze, też zmienili zasady i jakoś zapomnieli o tym wspomnieć. niby można napisać reklamację, ale w sumie co to da...pieniądze i nerwy stracone..o wszystkich innych głupotach informują, ale o tak czymś ważnym już nie... a złamanie regulaminu to nie jest, bo mają napisane, ze mogą zmieniać zasady promocji podczas trwania umowy