Wkurza mnie...

joka

#3690761 Napisano: 10.09.2010 01:12:59
evja napisał(a):

joka napisał(a):

wkurza mnie że jestem rozdrażniona emotka od kilku dni coś mnie w d;;;; ugryzło emotka musze znaleść dobry środek uspokajający emotka niedawno pojechałam do marketu zrobiłam zakupy zostawiłam w koszu przyjechałam do domu usiadłam wygodnie emotka i biegiem do marketu po zakupy eh zgubiłam gdzieś rozum po drodze emotka

Kup Arktyczny Korzeń - mi pomaga, a kiedy go nie biorę chodze wściekła jak osa i mam zmienne nastroje - raz płacz raz radość. Z nim wszystko jest ok.

evja dziękuje za radę,napewno spróbuje emotka a wiem że polecane produkty są najlepsze emotka ja sobie chyba wychodowałam nerwicę emotka wystarczy mi teraz troszke nerwów a łapie mnie ból głowy czy żołądka, bo dusze wszystko w sobie i zrobiłam się okropnie wrażliwa,i się wkurzam ale w duszy
0 0

mia

#3690785 Napisano: 10.09.2010 01:31:24
bluesky napisał(a):

Strasznie boli mnie głowa po prostu nie moge patrzeć na oczy i mam wrażenie że zaraz pęknie mi z bólu i spłynie ze sciany.
Wczoraj było to samo z tego bólu nic nie zrobiłam a w nocy nie mogłam spać.
Nie wytrzymam dłużej emotka

Bluesky, to klasyczna migrena...nigdy nie miałaś wcześniej?...
Jak nie przestanie, idź do lekarza. Ja dostawałam jakies tabletki na receptę (na zaś) plus od razu na miejscu zastrzyk z Pyralginy... Co prawda tyłek zdrowo przy tym bolał, ale wolę to jak głowę emotka
Na szczęście ostatnio juz moje migreny nie są takie silne i wystarcza Ibuprom Max, byle na początku... emotka
0 0

delfinka101

#3690789 Napisano: 10.09.2010 01:33:26
Własnie moje dziecko przyniosło mi dwa małe kotki..bo ich mama zdechła.Tylko ja juz mam psa i swinke morską.Na dodatek teraz opatrzyłam psu pyszczek bo mały kot skoczył na psa z pazurami.Pies był w takim szoku,że nawet nie uciekł.Po podłodze biega sobiw swina morska z psem sie bawią i mójpies to taki spokojny a tu mały naprawdę malenki kociak tak go załatwił..
0 0

Gość: wsciekly

#3690795 Napisano: 10.09.2010 01:35:01
delfinka101 napisał(a):

Własnie moje dziecko przyniosło mi dwa małe kotki..bo ich mama zdechła.Tylko ja juz mam psa i swinke morską.Na dodatek teraz opatrzyłam psu pyszczek bo mały kot skoczył na psa z pazurami.Pies był w takim szoku,że nawet nie uciekł.Po podłodze biega sobiw swina morska z psem sie bawią i mójpies to taki spokojny a tu mały naprawdę malenki kociak tak go załatwił..

to polecam
http://www.rossne...y/?contrixId=9900007
0 0

delfinka101

#3690799 Napisano: 10.09.2010 01:37:31
wsciekly napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

to polecam
http://www.rossne...y/?contrixId=9900007

Nic z tego kotki wróciły tam skad mój synek je zabrał.Pies jest w domu 7 lat i nikomu krzywdy nie zrobił.Kot był kilka minut i do krwi podrapał psa.Ale jaki był wstrętnie najezony..Jak młody je przyniósł to wygladały tak ślicznie a jak zobaczyły psa...wryyyy
0 0

Gość: wsciekly

#3690808 Napisano: 10.09.2010 01:43:42
no gdzie to moje tszecie ki ki kino emotka emotka
0 0

masza

#3690812 Napisano: 10.09.2010 01:46:05
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie wrecz jestem wscikła na moj rach telefoniczny , przyszło mi smsem ze faktura 188 zl, w szoku bylam , czekała mna papierek i biling, okazuje ze wyłaczyli mi 300 minut które mialam do 5 numerow i mnie nie poinformowali:/ ten miesiac pewnie bede miec podobnie, kazali pisac reklamacje, jak mi jej nie uwzglednia rezygnuje z plusa:/

no tak z nimi jest, nie informują, tez tak miałam kiedys, dlatego teraz juz sobie obliczam
0 0

kozuszka38

#3690814 Napisano: 10.09.2010 01:46:29
no to też sie powkurzam .... ja chce tylko jedno kino to z Rybnika emotka
0 0

mia

#3690912 Napisano: 10.09.2010 02:25:14
kozuszka38 napisał(a):

no to też sie powkurzam .... ja chce tylko jedno kino to z Rybnika emotka

A ja chcę mieć Almę u siebie! emotka
Delikatesy Centrum, Reala i jeszcze parę innych sklepów emotka
0 0

tereniagno

#3690985 Napisano: 10.09.2010 02:51:47
Wkurzył mnie Wawel emotka emotka emotka W każdym m-cu wysyłałam po 2 zgłoszenia w jednym czasie na bluzki.Za czerwiec wygrane 2,za lipiec wygrana 1 ,za sierpień żadna i pewnie za wrzesień też już nie będzie. emotka emotka emotka Tak było w ub.roku i tak samo było 2 lata temu emotka emotka emotka
0 0

Gość: tato997

#3691950 Napisano: 10.09.2010 07:49:13
wkurza mnie to ze mnie nic nie wkurza emotka
0 0

merynosek

#3691955 Napisano: 10.09.2010 07:51:04
tereniagno napisał(a):

Wkurzył mnie Wawel emotka emotka emotka W każdym m-cu wysyłałam po 2 zgłoszenia w jednym czasie na bluzki.Za czerwiec wygrane 2,za lipiec wygrana 1 ,za sierpień żadna i pewnie za wrzesień też już nie będzie. emotka emotka emotka Tak było w ub.roku i tak samo było 2 lata temu emotka emotka emotka

Ja w lipcu na 3 zgłoszenia nie dostałam żadnej emotka

Wkurza mnie bezsenność Synka emotka
0 0

bridget

#3691959 Napisano: 10.09.2010 07:52:08
merynosek napisał(a):

tereniagno napisał(a):

ja tez zadnej nie dostałam
0 0

Gość: natie

#3691980 Napisano: 10.09.2010 07:57:27
nie no ja chyba coś tej babie z poczty zrobię.. pomijam już fakt, że ukradli mi zawartość przesyłki, nie uznali reklamacji. W odwołaniu zażądałam zwrotu mojej koperty, w której przesyłka do mnie początkowo doszła. Przyszło odwołanie, ale bez tej koperty. No to dzwoniłam w środe do kilku oddziałów Poczty w poszukiwaniu koperty. W koncu pani z poczty z chorzowa obiecala sie sprawa zajac i koperte odeslac. Dziś po 18tej przyszedł facet z paczką, otwieram (zabezpieczone jakby tam nie wiem ile złota było) a tam.. rozwalone pudełko po pierścionku (który mi poczta ukradła).. gdzie KOPERTA? czy ta baba ma mózg? jak mam iść do policję bez tego dowodu?! W pon zadzwonię do niej i zrobię jej taką awanturę, że jeszcze mnie kobieta popamięta!!
0 0

Gość: tyska

#3692025 Napisano: 10.09.2010 08:09:45
tereniagno napisał(a):

óźno
a kiedy wysłałaś? może za późno,albo za wcześnie? do mnie poprzychodziły wszystkie wysłane
emotka trochę się martwiłam,ze nie dostanę tych,które puszczałam z Kołobrzegu podczas urlopu,bo 1 sierpnia wypadał w niedzielę,a tam nie było całodobowej poczty,ale właśnie dostałam 2 pomarańczowe emotka

a co mnie wkurza,żeby było na temat?
tęsknota,której nie potrafię zabić w sobie emotka bo może wcale nie chcę,a powinnam? emotka
0 0

ziolko

#3692029 Napisano: 10.09.2010 08:10:53
natie napisał(a):

nie no ja chyba coś tej babie z poczty zrobię.. pomijam już fakt, że ukradli mi zawartość przesyłki, nie uznali reklamacji. W odwołaniu zażądałam zwrotu mojej koperty, w której przesyłka do mnie początkowo doszła. Przyszło odwołanie, ale bez tej koperty. No to dzwoniłam w środe do kilku oddziałów Poczty w poszukiwaniu koperty. W koncu pani z poczty z chorzowa obiecala sie sprawa zajac i koperte odeslac. Dziś po 18tej przyszedł facet z paczką, otwieram (zabezpieczone jakby tam nie wiem ile złota było) a tam.. rozwalone pudełko po pierścionku (który mi poczta ukradła).. gdzie KOPERTA? czy ta baba ma mózg? jak mam iść do policję bez tego dowodu?! W pon zadzwonię do niej i zrobię jej taką awanturę, że jeszcze mnie kobieta popamięta!!

jak to możliwe?? emotka ile wart był pierścionek?? był wysłany jako paczka czy jako list polecony?? czemu nadawca nie składał również reklamacji??

i czemu nie uznali Twojej reklamacji??

wkurza mnie poczta.. ogólnie emotka
0 0

Gość: ewe85lina

#3692041 Napisano: 10.09.2010 08:13:26
keiti78zg napisał(a):

merynosek napisał(a):

tereniagno napisał(a):

ja tez zadnej nie dostałam

Z sierpnia też nie mam ani jednej koszulki na 4 zgłoszenia wysłane tak samo jak w poprzednich miesiącach (wygranych)Ja wolałabym żeby mój synuś cierpiał na bezsenność a nie płakał co chwilę przez sen z powodu kataru emotka Ale przez cały dzień i tak szalał i krzyczał Nie jestem chory..
0 0

karolkas

#3692152 Napisano: 10.09.2010 08:51:07
wkurzyło mnie to i już

http://www.facebo...554008862&ref=mf emotka
0 0

Gość: tato999

#3692176 Napisano: 10.09.2010 08:57:52
karolkas napisał(a):

wkurzyło mnie to i już

http://www.facebo...554008862&ref=mf emotka

przestań z nimi dyskutować emotka emotka emotka emotka emotka