Wkurza mnie...

Gość: moonfairy

#3718486 Napisano: 23.09.2010 08:15:40
marielu napisał(a):

zdać prawo jazdy to pestka emotka należy zajść w ciąże , podczas egzaminu dostać skurczy , fajnie jak by odeszły wody emotka posapać skutecznie i.....

gotowe
emotka emotka

jak Ciebie tu czytam to już nawet mniej wkurza mnie ze mój ryz na melku miał tylko 180g i się nie najadłam emotka :)
0 0

Gość: evja

#3718490 Napisano: 23.09.2010 08:17:17
leoniu napisał(a):

Wkurzają mnie polki, które od lipca nie rozwiązują konkursów emotka pomijam fakt, że ostatnio i tak tam nic nie wygrywam emotka ale mimo wszystko!!!

Wkurzają mnie własnie również. Szczególnie, że od 17 sierpnia czekam na te wyniki ,,Lato z kryminałem. Ciekawe czy nagrody tez wysyłają kilka miesięcy
0 0

Gość: april211

#3718506 Napisano: 23.09.2010 08:20:37
ja uwazam ze oni chyba sobie urlop wzieli bo wczesniej do 2 tyg wszelkie konkursy
0 0

Gość: april211

#3718507 Napisano: 23.09.2010 08:20:58
moonfairy napisał(a):

marielu napisał(a):

zdać prawo jazdy to pestka emotka należy zajść w ciąże , podczas egzaminu dostać skurczy , fajnie jak by odeszły wody emotka posapać skutecznie i.....

gotowe
emotka emotka

jak Ciebie tu czytam to już nawet mniej wkurza mnie ze mój ryz na melku miał tylko 180g i się nie najadłam emotka :)

no Ania to powarzna sprawa
0 0

Gość: moonfairy

#3718528 Napisano: 23.09.2010 08:27:06
april211 napisał(a):

moonfairy napisał(a):

marielu napisał(a):

gotowe
emotka emotka

no Ania to powarzna sprawa

no a nie? ja tu sie nastawiłam na co najmniej 200g a tu cenzura. emotka 20 chyba na łyżeczkę zostawili
0 0

Gość: misia89p

#3718967 Napisano: 23.09.2010 10:59:12
byłam w lidlu, patrzę a tam promocja na świąteczne mikołaje, bombki z czekolady. no jakaś paraanoja, wkurza mnie, że już myślą o świętach, a przecież do nich jeszcze tyle czasu....
0 0

psika

#3718983 Napisano: 23.09.2010 11:04:12
misia89p napisał(a):

byłam w lidlu, patrzę a tam promocja na świąteczne mikołaje, bombki z czekolady. no jakaś paraanoja, wkurza mnie, że już myślą o świętach, a przecież do nich jeszcze tyle czasu....

w Niemczech 15.08. wystawiaja już produkty na Swiata i tojest normalne, wiec co ty się dziwisz że u nas końcem wrzesnia sie pojawiaja...
0 0

Gość: misia89p

#3718988 Napisano: 23.09.2010 11:05:16
psika napisał(a):

misia89p napisał(a):

w Niemczech 15.08. wystawiaja już produkty na Swiata i tojest normalne, wiec co ty się dziwisz że u nas końcem wrzesnia sie pojawiaja...

no dziwie się, dla mnie to jest paranoja, ale cóż komercja robi swoje...
0 0

Gość: ati88

#3718993 Napisano: 23.09.2010 11:07:11
misia89p napisał(a):

psika napisał(a):

misia89p napisał(a):

ja w carrefourze widziałam już zajączki emotka co prawda nie duzo ich było no ale emotka a mikołajów nei widziałam to znaczy że... przegapiłam promocje i w tym roku świąt nei bedze z czekoladowym mikołajem emotka
0 0

szalonakisia1

#3718995 Napisano: 23.09.2010 11:07:58
Wkurza mnie,że ludzie nie głosują,tylko ściemniają
0 0

jokan

#3719007 Napisano: 23.09.2010 11:10:50
misia89p napisał(a):

psika napisał(a):

misia89p napisał(a):

no cos TY emotka emotka
zawsze wystawiaja w sklepach zaraz po Wszystkich Swietych

no to sie pospieszyli, nie ma co emotka

wkurza mnie, ze dziecko nie chce usnac....
0 0

renatak0

#3719023 Napisano: 23.09.2010 11:14:50
merynosek napisał(a):

Czytając Wasze posty wkurzam się sama na siebie, że chociaż mam prawko to nie jeżdżę... Wolę jednak być pasażerem... A tyle nerwów miałam przy egzaminach (zdałam za 3 razem)

jakbym o sobie myślała, zdałam co prawda za pierwszym razem , ale wydaje mi sie że jak zacznę jeździć to wszystkich dookoła pozabijam, a jeszcze mąż mnie w tym skutecznie utwierdza, myślę że dlatego iż mamy 1 auto i czuje zagrozenie emotka
0 0

malutka456

#3719026 Napisano: 23.09.2010 11:15:26
misia89p napisał(a):

czyli nie można już bezpiecznie zabierać dzieci do sklepu emotka a noz zobaczy Mikolaja i sie zapyta czemu tak wczesnie w tym roku? emotka emotka
0 0

Gość: ewa1982

#3719028 Napisano: 23.09.2010 11:16:53
renatak0 napisał(a):

merynosek napisał(a):

Czytając Wasze posty wkurzam się sama na siebie, że chociaż mam prawko to nie jeżdżę... Wolę jednak być pasażerem... A tyle nerwów miałam przy egzaminach (zdałam za 3 razem)

jakbym o sobie myślała, zdałam co prawda za pierwszym razem , ale wydaje mi sie że jak zacznę jeździć to wszystkich dookoła pozabijam, a jeszcze mąż mnie w tym skutecznie utwierdza, myślę że dlatego iż mamy 1 auto i czuje zagrozenie emotka

ja zdałam z 1 razem i uwielbiałam jeździeć potem była przerwa a jak jechalam raz w ciąży to obiłam się o 2 krawężniki i od tego czasu czuje taki strach że nie moge się przełamać. Wiem że z samochodem byłabym bardziej niezależna ale ten strach jest większy emotka
0 0

malutka456

#3719030 Napisano: 23.09.2010 11:17:07
renatak0 napisał(a):

merynosek napisał(a):

tez zdalam za pierwszym razem emotka gdy tylko dostalam prawo jazdy zaczelam jezdzic i tak juz 1,5 roku jestem krolowa szos (oczywiscie tych znanych, bo do nieznanego miasta boje sie jezdzic emotka )
0 0

malineczka23

#3719052 Napisano: 23.09.2010 11:22:30
wkurza mnie mój katar, mam go już po dziurki w nosie! emotka
0 0

sylzab2294

#3719058 Napisano: 23.09.2010 11:24:50
malineczka23 napisał(a):

wkurza mnie mój katar, mam go już po dziurki w nosie! emotka

hehe..mnie podobnie...moje przeziębienie, które zamieniło się w zapalenie oskrzeli....wrrrr, kolejny antybiotyk...
0 0

dzasmina

#3719061 Napisano: 23.09.2010 11:25:20
malenka89 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

dzasmina napisał(a):

lekkoatletka napisał(a):

wkurza mnie, że strasznie stresuje się przeed egzaminem na prawko emotka emotka emotka

Ja też zdaję emotka za 2 tygodnie.
Wkurza mnie, że mam takie obawy, że wsiądę na tym egzaminie do auta i nie będę wiedziała gdzie kierownica i nawet nie ruszę z miejsca.

Powodzenia Ci życzę - będzie dobrze emotka

a mnie wkurza, że za chiny nie chce mi sie zapisać na kurs, i ciągle znajduje jakieś powody żeby tego nie zrobić
emotka

to ja mogę się zapisać do tego samego Klub chcę prawko ale nie mogę się zebrac i odważyć i też wkurzam sie na siebie emotka

mój mąż to ciągle mnie wygrania... że to się przyda itd, a ja ciągle mam inne zajęcia emotka

mało tego... mój wujek nawet chce mi zapłacić za kurs i też ciągle mam zawsze coś do roboty
emotka

No ja właśnie miałam darmowy kurs, taki lokalny konk emotka (EFS) i dlatego poszłam, ale będę uparcie zdawała chocby 15 razy.
Wkurza mnie tylko stres przed tym pierwszym razem emotka
Wkurza mnie też, że skończyłam już kurs, a było baardzo fajnie. Wszystkim życzę takich instruktorów emotka I nigdy nie jest za późno emotka
0 0

zaczytana-pola

#3719079 Napisano: 23.09.2010 11:30:07
Wkurza mnie Poczta Polska, znów rozerwany list emotka
0 0

olunka

#3719102 Napisano: 23.09.2010 11:37:04
kadjas123 napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

merynosek napisał(a):

ja zdałam z 1 razem i uwielbiałam jeździeć potem była przerwa a jak jechalam raz w ciąży to obiłam się o 2 krawężniki i od tego czasu czuje taki strach że nie moge się przełamać. Wiem że z samochodem byłabym bardziej niezależna ale ten strach jest większy emotka

jakbym o sobie czytała emotka
autko stoi mi przed oknem,zaprasza do jazdy a ja głupia nie mam odwagi go prowadzić emotka
wkurzam się więc na samą siebie ,że taka ze mnie....

włączajac się do dyskusji, powiem jak bylo ze mna, prawko zrobiłam w liceum razem z cała klasą, potem troszke jezdziłam, jak wyszlam za mąż to nie miałam potrzeby bo mąż mnie woził, aż trafił do szpitala, no i trezba bylo sie przełamać, od tamtej pory nie ma problemu i nie wyobrażam sobie gdy bym nie mogła sama gdzies pojechać, wożenie dzieci, zakupy itd
0 0