Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: slicznotaem
Gość: katrin22
Ja 2 lata po prawku zaczęłam jeździć z przymusu, musiałam na autobus dojeżdzać. Wtedy żeby zawrócić maluchem musiałam mieć plac jak dla tira, nie raz prosiłam jakiegoś chłopaka żeby mi nawrócił i jak koń jechałam do przodu, potem odważyłam się w zimie jezdzić, to był przełom
Od tego czasu minęło parę latek, ale teraz mam kombi autko, po miastach, które znam to jezdzę, ale w nieznane nikt mnie nie namówi, bo też się boję. Teraz nie wyobrażam sobie życia bez autka, chcę gdzieś jechać to wsiadam i nie prosze się nikogo
Moja rada dla bojących się to: POwoli stopniowo, najpierw do sklepu, po wioskach pojezdzić...potem na początku miasta można zaparkować
Tylko nic na siłę
olunka
Postów 8516
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
o dobra rada, ja tez na poczatku do centrum Katowic bałam sie wjeżdżać i parkowałam na obrzeżach, ale w końcu obrzydło mi to dreptanie szczególnie jak się zrobiło zimno i tak poszło:)
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Gość: moonfairy
Ja rok czasu jezdziłam kochałam to po prostu... ale ze niedoswiadczony kierowca... normalnie zachowanie jak młody chłopak ... łup łup szybko szybko no i tak szybko zaparkowałam do góry kołami w zimie... znaczy dachowałam. ale zyję i nic mi się nie stało...
poł roku nie jezdziłam. ale teraz jeżdzę jak kierowca z 20letnim stażem, powoli spokojnie, bez nerwów (no dobra tylko trochę)...
po prostu to jest tak ze na każdego przyjdzie pora. z wypadków się wychodzi a one mogą nas utemperować i dac kopniaka na zaś.
i wkurzaja mnie tylko rowerzyści i piesi... łaża jak te świete krowy... nie zdając sobie sprawy że stwarzaja niebezpieczeństwo.
aaa i tirów tez nie lubie... nieobliczalni są.
Gość: ati88
Tirów też nie lubie.. ale sie ich nie boję, choc czasem przerażają mnie te wypadki, które widze na drodze jak wracam ze szkoły czy do niej jade, kiedyś widziałam jak 2 tiry się zderzyły i jednego tira na pół zgiętego, widok był straszny i wtedy sobie zdałam sprawe, ze zwykła osobówka nie miałaby szans, ale dalej jeźdze i choc widziałam naprawdę mase wypadków nie boje się jeździć i na drodze czuje się dośc pewnie a prawko mam od 3 lat, a auto od 2.
Niedawno sprzedałam mojego punciaka i czekam już miesiąc na następne auto i już nie mogę się doczekać i wkurza mnie ze to wszystko tak długo trwa miałam już je mieć w połowie września a okazuje się że będze w październiku ;/
a wracając do Tirów - mojej koleżanki tata jeździ tirem.. a osobówki się już boi.. jeszcze po mieście osobówką pojedze gdzieś ale w trase to nie.. jedźe pociągiem
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja poszłam na naukę jazdy 13 stycznia
I bardzo dobrze, bo tak chciałam, doszłam do wniosku, ze lepiej uczyć się w trudnych warunkach i mieć przy sobie kogoś, kto w razie czego opanuje auto, niż później się martwić. I powiem wam, że przydało mi się to.
Nie jeżdżę jak szalona, bo po pierwsze charakter mi nie pozwala, a po drugie auto też nie
ale najbardziej mnie wkurzają kierowcy, którzy wyprzedzają na łeb, na szyję, nie patrzą gdzie jadą i czy nie stwarzają zagrożenia dla innych, później chowają się na siłę, na styk za innym autem, bo nagle z naprzeciwka coś wyjedzie. Ile ja się strachu najadłam przez takiego dupka... wystarczyłoby, żebym delikatnie dotknęła hamulca i już m parkuje w bagażniku
a później taki cenzurak jeden z drugim ledwo wyprzedzą, już hamują, bo skręcają
no i wkurzają mnie piesi, chodzą jak święte krowy, a jeśli takiego pogoni się trochę to już się awanturuje
albo jak kiedyś cofałam, widzę, że idzie jakiś facet, jest daleko, więc spokojnie wyprowadziłam auto do wyjazdu na ulicę. I co?? facio nagle znalazł się z tyłu samochodu i jeszcze bluzga
ojjjjjjjj.... ale mnie to wkuuuurzaaaaaaaaaaaaa..........
Gość: marielu
a mnie fkurzajom kierofcy - jadom se drogom i trombjom na mje ze niby środkiem leze cy tam jadem jowejem. Sie panoszom te niedzielne kierowce jak stonka ziemniaczana za czasów PRL
zaczytana-pola
Postów 11571
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: buskowianka
linka132
Postów 396
Data rejestracji 24.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wkurzaj mnie
Gość: moonfairy
sikam...
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
juz dziala
Gość: emilka1705
zaczytana-pola
Postów 11571
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie działa
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
no to naleze dzis do szczesliwcow ktorzy wygrali calodzienny, nieprzerywany dostep do facebooka
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wszyscy...
A może na nas weekend relaksu czeka?
Trzeba się jakoś pocieszać
Zresztą to dopiero pierwsze losowania
Gość: emilka1705
oj to ja czekam na weekend:)
moze jacys przystojni masazysci beda mnie karmic winogronem:)