Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i dziś nie odbiorę listu, bo poczta jest czynna tylko do 17, a poza tym tu odbiera się dopiero na drugi dzień
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też zdaję
Wkurza mnie, że mam takie obawy, że wsiądę na tym egzaminie do auta i nie będę wiedziała gdzie kierownica i nawet nie ruszę z miejsca.
Powodzenia Ci życzę - będzie dobrze
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
marta25
Postów 148
Data rejestracji 07.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ten typ tak ma mój robi to notorycznie
Gość: mariolakal
Kurde, to trochę dziwne bo mój ostatnio mnie wkurzył targając ciężką pakę na IV piętro słowami: ledwie zipię, kiedy się Pani przeprowadzi na parter? A ja na to, że skoro ma to przypłacać życiem to nich mi zostawia w krzynce awizo na coś ciężkiego... A on: a co ja z tego będę miał? Prowizja mi przepadnie...
Gość: szunia
Prowizję dostają ci, którzy rozwożą paczki. Zwykłe listki nie mają prowizji, więc wolą nosić świstki niż przesyłki.
marta25
Postów 148
Data rejestracji 07.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to fakt, tylko w moim przypadku listonosz miał moje przesyłki przy sobie tylko jakoś chyba nie ogarnął, że otwierałam mu drzwi więc jestem w domu i nie musi zostawiać awiza
Gość: jaspeer
wszystko wszystkim, ale co byście zrobili gdyby listonosz powiedział wam prosto w oczy przy odbiorze poleconego 'była jeszcze jakaś bąbelkowa ale duża i nie chciało mi się nosić, pan sobie odbierze, tu jest awizo'?? szlag trafia...
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ostatnio był jakiś inny i nie mam godziny podanej:/
wrrrr...
Gość: awi
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooooo identyczną sytuacja z dzisiaj!!! wrr
masza
Postów 7686
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mają , mają za polecony
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Gość: helatkoX
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja na poczcie podpisałam oświadczenie ze zgadzam się na pozostawianie poleconych w skrzynce od tego momentu zero problemów
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kondzikdg
Nic Ci nie zginelo? Ja na swojego listonosza zlego slowa nie powiem, ale kilka listow zwyklych to mi zginelo...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do momentu aż nie wyjedziesz na dłuższy urlop...
Gość: rafi323raf
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak mam od ponad 3 lat
Gość: nineczka17
to ja mogę się zapisać do tego samego Klub chcę prawko ale nie mogę się zebrac i odważyć i też wkurzam sie na siebie
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój mąż to ciągle mnie wygrania... że to się przyda itd, a ja ciągle mam inne zajęcia