Wkurza mnie...

olunka

#3719104 Napisano: 23.09.2010 11:38:25
a w temacie wkurza mnie , że ciągle cos się psuję, człowiek jedno wygra (lub ewentualnie kupi) a następne zepsute:( teraz drukarka a muszę pilnie drukować emotka
0 0

aggie

#3719107 Napisano: 23.09.2010 11:39:38
kadjas123 napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

merynosek napisał(a):

Czytając Wasze posty wkurzam się sama na siebie, że chociaż mam prawko to nie jeżdżę... Wolę jednak być pasażerem... A tyle nerwów miałam przy egzaminach (zdałam za 3 razem)

jakbym o sobie myślała, zdałam co prawda za pierwszym razem , ale wydaje mi sie że jak zacznę jeździć to wszystkich dookoła pozabijam, a jeszcze mąż mnie w tym skutecznie utwierdza, myślę że dlatego iż mamy 1 auto i czuje zagrozenie emotka

ja zdałam z 1 razem i uwielbiałam jeździeć potem była przerwa a jak jechalam raz w ciąży to obiłam się o 2 krawężniki i od tego czasu czuje taki strach że nie moge się przełamać. Wiem że z samochodem byłabym bardziej niezależna ale ten strach jest większy emotka

jakbym o sobie czytała emotka
autko stoi mi przed oknem,zaprasza do jazdy a ja głupia nie mam odwagi go prowadzić emotka
wkurzam się więc na samą siebie ,że taka ze mnie....

Dołączam do Waszego grona. Prawko mam - lezy i sie marnuje, autko stoi bo mąż nie zawsze korzysta, a ja tłuke się MPK do pracy.
0 0

zaczytana-pola

#3719304 Napisano: 23.09.2010 12:41:38
olunka napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

merynosek napisał(a):

Czytając Wasze posty wkurzam się sama na siebie, że chociaż mam prawko to nie jeżdżę... Wolę jednak być pasażerem... A tyle nerwów miałam przy egzaminach (zdałam za 3 razem)

jakbym o sobie myślała, zdałam co prawda za pierwszym razem , ale wydaje mi sie że jak zacznę jeździć to wszystkich dookoła pozabijam, a jeszcze mąż mnie w tym skutecznie utwierdza, myślę że dlatego iż mamy 1 auto i czuje zagrozenie emotka

ja zdałam z 1 razem i uwielbiałam jeździeć potem była przerwa a jak jechalam raz w ciąży to obiłam się o 2 krawężniki i od tego czasu czuje taki strach że nie moge się przełamać. Wiem że z samochodem byłabym bardziej niezależna ale ten strach jest większy emotka

autko stoi mi przed oknem,zaprasza do jazdy a ja głupia nie mam odwagi go prowadzić emotka

włączajac się do dyskusji, powiem jak bylo ze mna, prawko zrobiłam w liceum razem z cała klasą, potem troszke jezdziłam, jak wyszlam za mąż to nie miałam potrzeby bo mąż mnie woził, aż trafił do szpitala, no i trezba bylo sie przełamać, od tamtej pory nie ma problemu i nie wyobrażam sobie gdy bym nie mogła sama gdzies pojechać, wożenie dzieci, zakupy itd

Dziewczyny witam w klubie. Prawko zdałam rok temu, we wrześniu, czy październiku, jakoś tak i co? Nie jeżdżę. Po prostu panicznie się boję. W tym tygodniu się przełamałam i 3 razy jeździłam. Co prawda po wioskach, ale jak dla mnie to stumilowy krok na przód. Nie wiem co się ze mną dzieje. Na kursie nie bałam się jeździć, a teraz po prostu masakra emotka
0 0

kaczord

#3719312 Napisano: 23.09.2010 12:43:50
sylzab2294 napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

wkurza mnie mój katar, mam go już po dziurki w nosie! emotka

hehe..mnie podobnie...moje przeziębienie, które zamieniło się w zapalenie oskrzeli....wrrrr, kolejny antybiotyk...

Masz go raczej POD dziurkami w nosie emotka
0 0

Gość: april211

#3719320 Napisano: 23.09.2010 12:45:41
a mnie dzisiaj wszystko wkurza.......chcialam sie wyzyc sprzatajac ale sie nieudalo
0 0

Gość: tato999

#3719324 Napisano: 23.09.2010 12:46:53
ilonar2301 napisał(a):

olunka napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

merynosek napisał(a):

włączajac się do dyskusji, powiem jak bylo ze mna, prawko zrobiłam w liceum razem z cała klasą, potem troszke jezdziłam, jak wyszlam za mąż to nie miałam potrzeby bo mąż mnie woził, aż trafił do szpitala, no i trezba bylo sie przełamać, od tamtej pory nie ma problemu i nie wyobrażam sobie gdy bym nie mogła sama gdzies pojechać, wożenie dzieci, zakupy itd

Dziewczyny witam w klubie. Prawko zdałam rok temu, we wrześniu, czy październiku, jakoś tak i co? Nie jeżdżę. Po prostu panicznie się boję. W tym tygodniu się przełamałam i 3 razy jeździłam. Co prawda po wioskach, ale jak dla mnie to stumilowy krok na przód. Nie wiem co się ze mną dzieje. Na kursie nie bałam się jeździć, a teraz po prostu masakra emotka

na kursie miałaś świadomość, że instruktor w każdej chwili zareaguje

ja mam prawko od 4,5 roku prawie a przez pierwsze 3,5 roku nie jeździłam praktycznie w ogóle, dopiero rok temu kupiłam sobie auto i jeżdzę codziennie emotka na szczęście nie mam strachu jak jade mimo tego, że pół roku temu byłam świadkiem wypadku z lądowaniem w rowie i dachowaniem, który wydarzył się wprost na moich oczach emotka emotka emotka

szok był ale strachu nie mam żeby jeździć
0 0

Gość: amif

#3719354 Napisano: 23.09.2010 12:55:40
Wściekła jestem mam wygrane bilety na zwiedzanie muzeum podziemia rynku głównego i będe musiała dać komuś w tym czasie lece do Dysneylendu.A tak mi zależało na tym muzeum.
0 0

delfinka101

#3719401 Napisano: 23.09.2010 01:12:06
amif napisał(a):

Wściekła jestem mam wygrane bilety na zwiedzanie muzeum podziemia rynku głównego i będe musiała dać komuś w tym czasie lece do Dysneylendu.A tak mi zależało na tym muzeum.

Mogę za Cibeie do Dysneylendu pojechac jak ci tak na tym muzeum zależy.. emotka emotka emotka emotka
0 0

bridget

#3719450 Napisano: 23.09.2010 01:35:34
wkurza mnie to ze ktos dzwonił do mnie ok 14:30 2 razy z zastzrezonego i nie wiem kto, moze z wedla, czytałąm ze eko tez ma zastrzezony... moze przepadła mi jakas nagroda:/ emotka
0 0

olunka

#3719451 Napisano: 23.09.2010 01:35:59
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie to ze ktos dzwonił do mnie ok 14:30 2 razy z zastzrezonego i nie wiem kto, moze z wedla, czytałąm ze eko tez ma zastrzezony... moze przepadła mi jakas nagroda:/ emotka

eko dzwoni 3 razy:)
0 0

merynosek

#3719475 Napisano: 23.09.2010 01:49:46
Wkurza mnie cisza emotka Żaden tel nie dzwoni z wygranym smsem z Dove emotka emotka emotka
0 0

Gość: anavaX

#3719480 Napisano: 23.09.2010 01:51:11
wkurza mnie mój pech i same drobne rzeczy jakie mi ostatnio wpadają

a telefony milczą, Wedel nie dzwoni, Dove nie pisze emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3719497 Napisano: 23.09.2010 01:56:57
Wkurza mnie, że nawet głupiego sześciopaku z tyskiego nie potrafię wygrać... emotka
0 0

malutka456

#3719501 Napisano: 23.09.2010 01:59:05
wkurza mnie, ze sklep w ktorym mialam kupic promocyjne produkty nie bierze udzialu w konkursie, agencja sie pomylila ....
0 0

Gość: gosia16

#3719505 Napisano: 23.09.2010 01:59:58
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że nawet głupiego sześciopaku z tyskiego nie potrafię wygrać... emotka

trzeba szukać pozytywnych stron tej sytuacji - wątroba będzie zdrowsza
emotka
0 0

delfinka101

#3719520 Napisano: 23.09.2010 02:09:36
gosia16 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

emotka

Ale nerki bedą moze cierpiały.... emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3719530 Napisano: 23.09.2010 02:12:33
delfinka101 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

emotka

Ale nerki bedą moze cierpiały.... emotka

Oj cierpią... A kamyszki przydałoby się przeczyścić... emotka
0 0

kozuszka38

#3719534 Napisano: 23.09.2010 02:15:13
mariolakal napisał(a):

mnie też to wkurza....wlepiam ślepia w te obrazeczki....wypatruje..i nic emotka
A poza tym czy tylko polscy faceci inspirują swiat..???? w końcu może było by mi łatwiej jakby dali też jakąs kobietę..przecież mamy tyle inspirujących polskich pań.
0 0

szalonakisia1

#3719549 Napisano: 23.09.2010 02:21:15
wkurza mnie to,że nic dziś nie wygrałam
0 0

Gość: zwierzak

#3719741 Napisano: 23.09.2010 03:48:05
Ale się wkurzyłam!!!Kupiłam Nivea w Intermarche i akurat trafiłam na końcówkę rolki przy kasie emotka I przycięło akurat te nazwy o które chodzi!!!!Zaraz mnie szlak trafi emotka emotka emotka
0 0