Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
rufus
Postów 5101
Data rejestracji 13.04.2017
Punkty karne 1
Konkursy dodane 2
Zuzia16
Postów 40
Data rejestracji 15.11.2025
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FBmagdalena17
Postów 485
Data rejestracji 21.07.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pawelski
Postów 202
Data rejestracji 25.05.2017
Punkty karne 1
Konkursy dodane
" Bez młota to ch..... nie robota "
Facebook
W osobnym poście uzasadnienie Facebook : Spośród wielu odpowiedzi jedna szczególnie zwróciła naszą uwagę – prostotą, trafnością i humorem, który doskonale oddaje realia pracy w branży budowlanej. Czasem jedno zdanie potrafi w bardzo celny sposób podsumować codzienność na budowie – i właśnie za tę błyskotliwą, humorystyczną formę postanowiliśmy przyznać nagrodę.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Jasminum
Postów 934
Data rejestracji 29.10.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kocur jest rolnikiem, lecz parkany ceni- stosuje płotozmian łowca myszy w sieni
magdalena-chili
Postów 1206
Data rejestracji 02.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
atyde25
Postów 4092
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 35
nanajka81
Postów 5513
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nanajka81
Postów 5513
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
atyde25
Postów 4092
Punkty karne 0
Konkursy dodane 35
Mam słabość do takich sporych ręczników. To chyba jedna z niewielu rzeczy z napisami co mi nie wadzi.
Wkurza mnie dylemat bo idę do apteki po leki i tak społem ,żabka ,rossmann czy Biedra tylko hahahhah
Dylematy życia.
atyde25
Postów 4092
Punkty karne 0
Konkursy dodane 35
agakaz2
Postów 8548
Data rejestracji 07.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
ja pochwaliłam sie ze reczniki z coli idealne na chodniczki w łazience to taki jeden który zrezygnowal juz z forum dal mi łapkę w dół
jego moze wkurzyło a dla mnie świetny pomysl na wykorzystanie wygranej.
Gram by spełniać marzenia.
joan
Postów 18857
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Naprawdę myślisz, że taki narcystyczny geniusz, bez którego Ziemia w drugą stronę kręcić by się zaczęła, zrezygnowałby z forum?
Co do ręczników: te z Coccolino badziewne, widać na pierwszy rzut oka. I wydaje mi się, że (rozmiarowo) będą to nagrody dla rocznych bajtli. Sentymentalną wartością nagród z regulaminu powinien się zająć Urząd Skarbowy! Bluza za pół tysiąca? No kufa, chyba z WEŁNY! Tymczasem można sprawdzić, jakie bluzy Coccolino w konkach rozdaje
Żywiec z kolei zaprezentował całkiem spoko ręczniki i szlafroki, z prawidłową wartością regulaminową. Myślę, że łatwo będzie to zweryfikować w wątku ze zdjęciami nagród. Dla mnie takie ręczniki + szlafroki są fair nagrodą (szczególnie, jeśli ktoś lubi saunować), choć oczywiście kasa byłaby lepsza
Szczegóły -> https://www.santa...osciowe/polecam-bank
atyde25
Postów 4092
Punkty karne 0
Konkursy dodane 35
Muszę dziś odprawić egzorcyzmy by los odwrócić.
pink086
Postów 1455
Data rejestracji 05.05.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
atyde25
Postów 4092
Punkty karne 0
Konkursy dodane 35
atyde25
Postów 4092
Punkty karne 0
Konkursy dodane 35
A ceny zaraz tak polecą trzeba nakupić herbaty ,kawy, nie słodycze tego to mam zapas już.
A już było stabilnie i wszystko się zepsuło. Kasz nie chcę mam ,pomidorowe przetwory po kokardy ,makarony mam.
Włosy to mogę myć z 5 lat bez dokupienia czegokolwiek. Żele do mycia z 20 mam już. Farby ok 10 sztuk zapas na 4 lata.
lasiglasty
Postów 448
Data rejestracji 29.01.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
reolo3
Postów 255
Data rejestracji 13.12.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tajemnica państwowa z tą godziną
Albo też zrzuty, gdzie nie ma info jaki to konk