Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: chochliczka
A do tego wkurza mnie dove,ani jednego smsa nie dostalam
Ech ;(
Gość: helatkoX
jasnoska
Postów 1013
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
brak pracy mnie tez wkurza
To już jest koniec-nie ma już nic
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
własnie przgladam wszystkie 642 strony zdjec na bebiko i zadziwiaja mnie te ilosci głosów-ja zbieram rzetelnie od pierwszego dnia i mam sporo ale jak widze ze niektórzy maja 3* tyle to jestem wszoku
anialistopad
Postów 14201
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozumiem cię co przeżywasz bo ja na urlop wychowawczy składałam 14 razy u kochanej pani w mopsie , nie wiedziałam jakie dokumenty są potrzebne bo się tym nie interesowałam pracuje w innym dziale a , że koleżanka bardzo uczynna była więc tyle razy składałam .A ż mnie wkur..... i poszłam złozyłam u mojej kierowniczki.
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: chochliczka
No wlasnie tak to jest z tymi ludzmi
Gość: ineska
mnie również. Po 5 latach zasuwania na politechnice i tak ciężko cokolwiek znaleźć
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj to ja lepiej tych zdjęć nie przeglądam.
a mnie wkurza dove i to że jest mi zimno
Gość: agacioras
Gość: karla0689
Gość: agasiam
Gość: monisia23
Wiem coś o tym, bo też na to liczyłam! Teraz postanowiłam grać znowu, ale niestety chyba zrezygnuję, bo jestem bez szans
Gość: monisia23
Też patrzyłam SZOK nie którzy widać nabili sobie na początku by później mieć to z głowy, obawiam się, że nawet na miśki dla chłopców się nie załapię
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już zrezygnowałam... ;(
NA Bebiko też porażka
joan
Postów 18728
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
fryteczka
Postów 4285
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gość: arta
ona sie maskuje, tak naprawde to ŻANET KALETA, tyle, że po zmianie nazwiska.
Ale masz rację, też mnie świerzbi...
joan
Postów 18728
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Oba babsztyle mają w sobie coś takiego, że w momencie nachodzi mnie ochota, by wyjść na ulicę, niczym Michael D. w filmie Upadek i zacząć wymierzać sprawiedliwość
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18728
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
My się dziś dowiemy, kiedy (i czy w ogóle) będą mieli towar na konkurs. Kiedyś właśnie ze względu na ubogi asortyment 1. fajny konkurs mi przepadł