Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: misia89p
jola29k
Postów 2313
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
mnie tez
jasnoska
Postów 1013
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
To już jest koniec-nie ma już nic
Gość: monisia23
ma ktoś też teraz taki problem?
Gość: beciala
ja też
Gość: monisia23
Aha czyli pozostaje czekać aż się ODMUL¡
Gość: moniaainom
Już myślałam, że tylko u mnie nie działa. Też się wkurzyłam, bo czekam na ważne zlecenie i tu takie wianki, a czas ucieka.
cudaczek121
Postów 6807
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to ja się chętnie z Tobą zamienię na to spa,bo ja z kolei wygrywam prawie same przyziemne rzeczy
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
waldi5
Postów 226
Data rejestracji 16.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17566
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
No to mnie trochę pocieszyłaś, bo to moje trzecie Spa od grudnia
Widocznie jestem tylko od wygrywania Spa (i kosmetyków) i trzeba się z tym pogodzić.
Właśnie mąż mnie opieprzył, żebym przestała narzekać i cieszyła się, że wszyscy zdrowi (odpukać) i chyba ma rację
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: cb656Old
Podziękuj królikowi
Przez to, że nie siedzisz przy laptopie, tylko ganiasz za nim po domu w słusznej żądzy zemsty, będziesz zdrowsza, masz zapewniony ruch, a może gdzieś pod szafą znajdziesz nawet kawałek zdrowej marchewki i chrupiąc zapamiętale ze złości (na królika oczywiście) odreagujesz mordercze zapędy i ostatecznie królik ocaleje?
mia
Postów 17566
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
cb656, Ty na hasła wygrywasz chyba wszystkie konkursy
Gość: judyta74
ja jak wygrałam garnki na paragonie ( kupiłam sosy łowicz) miałam napisane 2x zupy ale zaraz kazałam sobie opieczętowac i opisac własciwie, pózniej posłałam dziecko po 3 chupa chipsy na paragonie patrzę - ciastkax3 ale sie wkurzałam co ma lizak do cistek brr ale ogólnie mój abc jest dobrze zaopatrzony więc zapewne wszystkie produkty na teraz by były tylko ja jestem kiepska w czasówka wiec stwierdziłam,że i tak nie bede słac:)
i tak jeszcze jedno produkty na konkurs są z gazetki więc i ceny tych produktów na paragonie sa takie jak w gazetce więc one musza sie zgadzać:)
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: april211
Gość: errorr
To już trochę za długo nie działa
Gość: theghost
dziadostwo!!!!!
marta25
Postów 148
Data rejestracji 07.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że są jeszcze ludzie (i to spora grupa), którzy mają takie zaściankowe spojrzenie na sprawę
Gość: cb656Old
Może nie od razu wkurza, ale zdumiewa i bulwersuje, że są osoby, które w imię wolności słowa i przekonań odmawiają innym prawa do tej wolności i od razu krytykują pogardliwie
To może ja się od razu określę, by te osoby miały na kogo pogardliwie spluwać
Uważam, że związki partnerskie między osobnikami tej samej płci, powinny być pewnych praw pozbawione. Na przykład prawa do adopcji dzieci (zwłaszcza cudzych - z biednych krajów Trzeciego Świata - bo to jest dla mnie czymś podobnym do kupowania sobie modnego pieska).
UWAGA: wyrażone opinie są wyłącznie MOIMI opiniami i nikogo nie zmuszam do przyjęcia ich jako własne