Wkurza mnie...

Gość: misia89p

#3762058 Napisano: 07.10.2010 03:23:41
a mnie wkurzyła londa emotka
0 0

jola29k

#3762064 Napisano: 07.10.2010 03:26:01
misia89p napisał(a):

a mnie wkurzyła londa emotka

mnie tez
0 0

jasnoska

#3762080 Napisano: 07.10.2010 03:30:15
wkurza mnie mój królik , który przegryzł mi zasilacz do laptopa emotka
0 0

Gość: monisia23

#3762719 Napisano: 07.10.2010 06:54:52
wkurza mnie, że nie mogę zalogować się na mojej poczcie na interi emotka
ma ktoś też teraz taki problem?
0 0

Gość: beciala

#3762721 Napisano: 07.10.2010 06:55:32
monisia23 napisał(a):

ja też
emotka
0 0

Gość: monisia23

#3762724 Napisano: 07.10.2010 06:56:53
beciala napisał(a):

monisia23 napisał(a):

ja też
emotka

Aha czyli pozostaje czekać aż się ODMUL¡ emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3762775 Napisano: 07.10.2010 07:11:40
monisia23 napisał(a):

beciala napisał(a):

monisia23 napisał(a):

ja też
emotka

Już myślałam, że tylko u mnie nie działa. Też się wkurzyłam, bo czekam na ważne zlecenie i tu takie wianki, a czas ucieka.
0 0

cudaczek121

#3762793 Napisano: 07.10.2010 07:17:33
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Hmmm, ja tam się cieszę z moich SPA - traktuję je, jak papiery wartościowe. Będzie potrzeba, to sprzedam emotka

Ja moje wykorzystuję z lubością... emotka
Jednak czasem coś bardziej przyziemnego też mogłabym wygrać i to mam na myśli... emotka

to ja się chętnie z Tobą zamienię na to spa,bo ja z kolei wygrywam prawie same przyziemne rzeczy emotka Wycieczkę wygraną co prawda w tym roku już zaliczyłam,ale spa nie mogę trafić za Chiny Ludowe emotka
0 0

waldi5

#3762811 Napisano: 07.10.2010 07:23:07
wkurza mnie kosmiczne cwaniactwo forumowiczów, którzy za 25 zł posuwają się do oszustw
0 0

kajeczka

#3762825 Napisano: 07.10.2010 07:25:57
wkurza mnie brak choćby malusieńkiej nagrody w urodziny emotka
0 0

mia

#3762874 Napisano: 07.10.2010 07:40:03
cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

joan napisał(a):

Hmmm, ja tam się cieszę z moich SPA - traktuję je, jak papiery wartościowe. Będzie potrzeba, to sprzedam emotka

Ja moje wykorzystuję z lubością... emotka
Jednak czasem coś bardziej przyziemnego też mogłabym wygrać i to mam na myśli... emotka

to ja się chętnie z Tobą zamienię na to spa,bo ja z kolei wygrywam prawie same przyziemne rzeczy emotka Wycieczkę wygraną co prawda w tym roku już zaliczyłam,ale spa nie mogę trafić za Chiny Ludowe emotka

No to mnie trochę pocieszyłaś, bo to moje trzecie Spa od grudnia emotka
Widocznie jestem tylko od wygrywania Spa (i kosmetyków) i trzeba się z tym pogodzić.
Właśnie mąż mnie opieprzył, żebym przestała narzekać i cieszyła się, że wszyscy zdrowi (odpukać) i chyba ma rację emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3762880 Napisano: 07.10.2010 07:40:52
jasnoska napisał(a):

Podziękuj królikowi emotka
Przez to, że nie siedzisz przy laptopie, tylko ganiasz za nim po domu w słusznej żądzy zemsty, będziesz zdrowsza, masz zapewniony ruch, a może gdzieś pod szafą znajdziesz nawet kawałek zdrowej marchewki i chrupiąc zapamiętale ze złości (na królika oczywiście) odreagujesz mordercze zapędy i ostatecznie królik ocaleje?
emotka
0 0

mia

#3762890 Napisano: 07.10.2010 07:42:50
cb656 napisał(a):

jasnoska napisał(a):

Podziękuj królikowi emotka
Przez to, że nie siedzisz przy laptopie, tylko ganiasz za nim po domu w słusznej żądzy zemsty, będziesz zdrowsza, masz zapewniony ruch, a może gdzieś pod szafą znajdziesz nawet kawałek zdrowej marchewki i chrupiąc zapamiętale ze złości (na królika oczywiście) odreagujesz mordercze zapędy i ostatecznie królik ocaleje?
emotka

emotka emotka emotka
cb656, Ty na hasła wygrywasz chyba wszystkie konkursy emotka
0 0

Gość: judyta74

#3762911 Napisano: 07.10.2010 07:49:48
malutka456 napisał(a):

marta25 napisał(a):

joka napisał(a):

pola731 napisał(a):

joan napisał(a):

joka napisał(a):

wkurza mnie w moim miescie sklep ABC emotka wczoraj specjalnie zebrałam sie do niego w poszukiwaniu produktów promocyjnych zero promocji i produktów konkursowych pytam kiedy będzie czekolada i delicje Milka a Pani że nie wie emotka kiedyś pojechałam też za konkursem 1 dzień nie ma,2 ma być ale niema 3 że niby było a nie ma eh i wkółko tak.To po co mają gazetki na sklepie jak promocja jest kiedy im się widzi a w niej konkurs a nawet 1 sztuki konkursowej delicji nie mają.Już 3 konkursy straciłam przez brak czegoś emotka

My się dziś dowiemy, kiedy (i czy w ogóle) będą mieli towar na konkurs. Kiedyś właśnie ze względu na ubogi asortyment 1. fajny konkurs mi przepadł emotka

u mnie na stronie podają adresy 6 sklepów - w sieci faktycznie są 2 tylko - o towarze konkursowym nie wspomnę...głupich zelków nie mięli i pani zrozumieć nie mogła czemu chcę konkretnie Akuku jak te też są dobre...

na mnie patrzą się jak na wariatke
emotka pytam o delicje Milka a ta są zwykłe a ja że nie bo chcem Milke emotka znowu dzisiaj podjadę z moją 3latką niech tam wpadnie jak burza i zrobi porządek a ja zagroże haraczem w postaci paragonów emotka

ja wkurzyłam się jeszcze bardziej bo wczoraj w sklepie abc do którego specjalnie szłam z dzieckiem w wózku jakieś 30 minuta - a tam co kawa poproszę, czekolada poproszę, milka - nie ma a pani już nabiła na kasę emotka - nie miałam siły i ochoty robić zamieszania i odmawiać zakupów więc dokupiłam ziarenka smaku:) i wkurzona wracałam do domu

ja do tematu paragonu podeszlam inaczej niz WY, wchodze rankiem do sklepu i sie pytam o ciasteczka z Milki, Pani na to :Nie ma. Wyszłam, pojechałam dalej,kolejny sklep zamkneli, to jade z powrotem. Wchodze ponownie i sie pytam : na paragonie beda delicje czy ciastka? Pani : herbatniki To poprosze delicje, czekolade z orzechami i kawe emotka na paragonie mam : herbatniki, czekolada, kawa emotka jak wygram, to im wysle paragon i kody z tych produktow emotka emotka emotka emotka

ja jak wygrałam garnki na paragonie ( kupiłam sosy łowicz) miałam napisane 2x zupy ale zaraz kazałam sobie opieczętowac i opisac własciwie, pózniej posłałam dziecko po 3 chupa chipsy na paragonie patrzę - ciastkax3 ale sie wkurzałam co ma lizak do cistek brr ale ogólnie mój abc jest dobrze zaopatrzony więc zapewne wszystkie produkty na teraz by były tylko ja jestem kiepska w czasówka wiec stwierdziłam,że i tak nie bede słac:)

i tak jeszcze jedno produkty na konkurs są z gazetki więc i ceny tych produktów na paragonie sa takie jak w gazetce więc one musza sie zgadzać:)
0 0

bridget

#3762924 Napisano: 07.10.2010 07:53:11
a mnie wkurza moje roztargnienie, kupiłam neutrogene myslałam ze dowolny produkt to mam za 16 zł a tam trzeba było za min 20:/ jak myslicie moga byc produkty za 20 zł na 2 paragonach?
0 0

Gość: april211

#3762945 Napisano: 07.10.2010 07:58:17
a mnie wkurza tandetna nagroda z konkursu juz sie zepsula
0 0

Gość: errorr

#3763033 Napisano: 07.10.2010 08:32:18
moniaainom napisał(a):

monisia23 napisał(a):

beciala napisał(a):

monisia23 napisał(a):

ja też
emotka

Już myślałam, że tylko u mnie nie działa. Też się wkurzyłam, bo czekam na ważne zlecenie i tu takie wianki, a czas ucieka.

To już trochę za długo nie działa emotka
0 0

Gość: theghost

#3763043 Napisano: 07.10.2010 08:35:40
u mnie tezzzzzzzzzzzzzz emotka emotka emotka
dziadostwo!!!!!
0 0

marta25

#3763402 Napisano: 08.10.2010 06:38:52
tato999 napisał(a):

errorr napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

http://www.facebook.com/gosiaiewa?v=wall
pomozcie dziewczynom wziac slub:)

Pomogłem
emotka aczkolwiek zaszkodziłem jakimś dwóm facetom emotka To skąd za parę lat będą dzieci emotka

przecież to jest nieetyczne taki związek

Wkurza mnie, że są jeszcze ludzie (i to spora grupa), którzy mają takie zaściankowe spojrzenie na sprawę
0 0

Gość: cb656Old

#3763461 Napisano: 08.10.2010 07:04:28
marta25 napisał(a):

tato999 napisał(a):

errorr napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

http://www.facebook.com/gosiaiewa?v=wall pomozcie dziewczynom wziac slub:)

Pomogłem emotka aczkolwiek zaszkodziłem jakimś dwóm facetom emotka To skąd za parę lat będą dzieci emotka

przecież to jest nieetyczne taki związek

Wkurza mnie, że są jeszcze ludzie (i to spora grupa), którzy mają takie zaściankowe spojrzenie na sprawę

Może nie od razu wkurza, ale zdumiewa i bulwersuje, że są osoby, które w imię wolności słowa i przekonań odmawiają innym prawa do tej wolności i od razu krytykują pogardliwie emotka A wkurzają mnie osoby, którym wydaje się, że mają jedynie słuszną rację i monopol na prawdę.
To może ja się od razu określę, by te osoby miały na kogo pogardliwie spluwać emotka
Uważam, że związki partnerskie między osobnikami tej samej płci, powinny być pewnych praw pozbawione. Na przykład prawa do adopcji dzieci (zwłaszcza cudzych - z biednych krajów Trzeciego Świata - bo to jest dla mnie czymś podobnym do kupowania sobie modnego pieska).

UWAGA: wyrażone opinie są wyłącznie MOIMI opiniami i nikogo nie zmuszam do przyjęcia ich jako własne emotka
0 0