Wkurza mnie...

malutka456

#3761544 Napisano: 07.10.2010 12:00:49
zapomnialam dodac, ze wkurzyl mnie konkurs jesien... tak sie staralam i d... blada, przy nastepnym konkursie Grafa pojde na ilosc a nie na jakosc emotka
0 0

joan

#3761547 Napisano: 07.10.2010 12:02:26
malutka456 napisał(a):

ja do tematu paragonu podeszlam inaczej niz WY, wchodze rankiem do sklepu i sie pytam o ciasteczka z Milki, Pani na to :Nie ma. Wyszłam, pojechałam dalej,kolejny sklep zamkneli, to jade z powrotem. Wchodze ponownie i sie pytam : na paragonie beda delicje czy ciastka? Pani : herbatniki To poprosze delicje, czekolade z orzechami i kawe emotka na paragonie mam : herbatniki, czekolada, kawa emotka jak wygram, to im wysle paragon i kody z tych produktow emotka emotka emotka emotka

Organizator sam sobie utrudnia życie, a sprzedaż produktów promocyjnych nie rośnie, bo są w Polsce w takim stopniu dostępne, jak 30 lat temu emotka
0 0

malutka456

#3761565 Napisano: 07.10.2010 12:06:49
joan napisał(a):

malutka456 napisał(a):

ja do tematu paragonu podeszlam inaczej niz WY, wchodze rankiem do sklepu i sie pytam o ciasteczka z Milki, Pani na to :Nie ma. Wyszłam, pojechałam dalej,kolejny sklep zamkneli, to jade z powrotem. Wchodze ponownie i sie pytam : na paragonie beda delicje czy ciastka? Pani : herbatniki To poprosze delicje, czekolade z orzechami i kawe emotka na paragonie mam : herbatniki, czekolada, kawa emotka jak wygram, to im wysle paragon i kody z tych produktow emotka emotka emotka emotka

Organizator sam sobie utrudnia życie, a sprzedaż produktów promocyjnych nie rośnie, bo są w Polsce w takim stopniu dostępne, jak 30 lat temu emotka

Świeta prawda, po co robia konkursy skoro nie zaopatruja sklepy w te produkty? Rzadko robie tam zakupy, bo wybor marny emotka
0 0

mia

#3761573 Napisano: 07.10.2010 12:09:17
joan napisał(a):

mia napisał(a):

Wkurza mnie, że chyba jestem kompletnym matołem, jak chodzi o hasła... emotka
Nic w Always, nic w Tchibo Real, nic w Jesieni Air Wick emotka
Co prwda wysyłałam po 2, 3 smsy, ale w końcu liczy się chyba jakość nie ilość... a widocznie jakość była do duszy... emotka

Tedzia ma po części rację - niektóre konki są ewidentnie losowane emotka Ale... możesz przerzucić się na konki, które wymagają dłuższych wypowiedzi, niż marne 160 znaków, a nagrody zdobyte w nich mocno Cię pocieszą emotka

Dzięki, wygrałam kilka dni temu Spa* na Rossnecie i też się bardzo cieszę ale jeszcze trochę i będzie kuriozalna sytuacja, że pralka mi się rozleci, filmu nie bedzie w czym obejrzeć, ekspresu i nawigacji oczywiście brak, a ja będę sie w Spa wylegiwać...
0 0

joan

#3761592 Napisano: 07.10.2010 12:16:42
Hmmm, ja tam się cieszę z moich SPA - traktuję je, jak papiery wartościowe. Będzie potrzeba, to sprzedam emotka
0 0

mia

#3761603 Napisano: 07.10.2010 12:18:59
joan napisał(a):

Hmmm, ja tam się cieszę z moich SPA - traktuję je, jak papiery wartościowe. Będzie potrzeba, to sprzedam emotka

Ja moje wykorzystuję z lubością... emotka
Jednak czasem coś bardziej przyziemnego też mogłabym wygrać i to mam na myśli... emotka
0 0

Gość: polec

#3761637 Napisano: 07.10.2010 12:31:51
że żadnych nagród ni ma. Tyle zgłoszeń, a telefon milczy, na mailu jakiś spam !!!. Wrr i jeszcze mnie łeb boli!
emotka emotka
0 0

joka

#3761641 Napisano: 07.10.2010 12:32:54
byłam w Abc Pan był po towar ale bez Milki eh trudno wkurza mnie że nic mi się niechce i lenia złapałam
0 0

delfinka101

#3761661 Napisano: 07.10.2010 12:40:58
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Jednak czasem coś bardziej przyziemnego też mogłabym wygrać i to mam na myśli... emotka

Mi się marzy ze wygrywam właśnie SPA..Tak bardzo bym chciałą odpocząć, masaze itd...
0 0

bridget

#3761681 Napisano: 07.10.2010 12:48:07
malutka456 napisał(a):

marta25 napisał(a):

joka napisał(a):

pola731 napisał(a):

joan napisał(a):

joka napisał(a):

wkurza mnie w moim miescie sklep ABC emotka wczoraj specjalnie zebrałam sie do niego w poszukiwaniu produktów promocyjnych zero promocji i produktów konkursowych pytam kiedy będzie czekolada i delicje Milka a Pani że nie wie emotka kiedyś pojechałam też za konkursem 1 dzień nie ma,2 ma być ale niema 3 że niby było a nie ma eh i wkółko tak.To po co mają gazetki na sklepie jak promocja jest kiedy im się widzi a w niej konkurs a nawet 1 sztuki konkursowej delicji nie mają.Już 3 konkursy straciłam przez brak czegoś emotka

My się dziś dowiemy, kiedy (i czy w ogóle) będą mieli towar na konkurs. Kiedyś właśnie ze względu na ubogi asortyment 1. fajny konkurs mi przepadł emotka

u mnie na stronie podają adresy 6 sklepów - w sieci faktycznie są 2 tylko - o towarze konkursowym nie wspomnę...głupich zelków nie mięli i pani zrozumieć nie mogła czemu chcę konkretnie Akuku jak te też są dobre...

na mnie patrzą się jak na wariatke
emotka pytam o delicje Milka a ta są zwykłe a ja że nie bo chcem Milke emotka znowu dzisiaj podjadę z moją 3latką niech tam wpadnie jak burza i zrobi porządek a ja zagroże haraczem w postaci paragonów emotka

ja wkurzyłam się jeszcze bardziej bo wczoraj w sklepie abc do którego specjalnie szłam z dzieckiem w wózku jakieś 30 minuta - a tam co kawa poproszę, czekolada poproszę, milka - nie ma a pani już nabiła na kasę emotka - nie miałam siły i ochoty robić zamieszania i odmawiać zakupów więc dokupiłam ziarenka smaku:) i wkurzona wracałam do domu

u mnie za to nie było czekolady z orzechami , moze jutro bedzie:/
0 0

dzasmina

#3761702 Napisano: 07.10.2010 12:57:32
A mnie wkurza, że skończyłam dziś kurs na prawko definitywnie i baardzo mi smutno, bo fajnie było. Eh... chyba łezka mi się w oku kręci...

A jutro mam egzamin emotka emotka praktyczny emotka
0 0

mia

#3761810 Napisano: 07.10.2010 01:36:09
polec napisał(a):

że żadnych nagród ni ma. Tyle zgłoszeń, a telefon milczy, na mailu jakiś spam !!!. Wrr i jeszcze mnie łeb boli!
emotka emotka

Witaj w klubie! Ja tylko czytam ciągle, jak to smsy do wszystkich przychodzą z kolejnymi wygranymi... Ech! emotka
Jeszcze w pracy problemy... Co za dzień! emotka
0 0

malutka456

#3761814 Napisano: 07.10.2010 01:38:33
delfinka101 napisał(a):

mia napisał(a):

joan napisał(a):

Mi się marzy ze wygrywam właśnie SPA..Tak bardzo bym chciałą odpocząć, masaze itd...

tez bym chciala SPA wygrac, te za 5,5tys z AA oddalam przyszlej tesciowej emotka i teraz cos nie moge trafic kolejnego, tym razem dla siebie emotka
0 0

Gość: chochliczka

#3761816 Napisano: 07.10.2010 01:38:49
Wkurza mnie,zeo czywiscie baba stwierdzila,ze mam zle dokumenty do stypendium ;( no czyli musze pozegnac sie ze szkola ehh ;((
0 0

Gość: magma6

#3761817 Napisano: 07.10.2010 01:39:19
pekaes86 napisał(a):

wkurza mnie, że przed chwilą dzwonili z zastrzeżonego - ja pełna nadziei...a tu - chcieli mi wcisnąć naszyjnik za jedyne 13,90 emotka

hehe mi wlasnie tez to samo emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3761826 Napisano: 07.10.2010 01:42:06
delfinka101 napisał(a):

Mi się marzy ze wygrywam właśnie SPA.. Tak bardzo bym chciałą odpocząć, masaze itd...

Popływaj trochę w morzu Sargassowym, poocieraj grzbiet o roślinki emotka
Zaprzyjaźnione rybki wyjedzą Ci pasożyty z miejsc niedostępnych, wyliżą, pomasują jęzorkiem... (czy rybki mają jęzorki?)
Pływanie zwłaszcza delfinkiem rozładowuje i uspokaja emotka
0 0

malutka456

#3761837 Napisano: 07.10.2010 01:46:42
cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Mi się marzy ze wygrywam właśnie SPA.. Tak bardzo bym chciałą odpocząć, masaze itd...

Popływaj trochę w morzu Sargassowym, poocieraj grzbiet o roślinki emotka
Zaprzyjaźnione rybki wyjedzą Ci pasożyty z miejsc niedostępnych, wyliżą, pomasują jęzorkiem... (czy rybki mają jęzorki?)
Pływanie zwłaszcza delfinkiem rozładowuje i uspokaja emotka

emotka emotka emotka
0 0

Gość: aneti

#3761849 Napisano: 07.10.2010 01:51:26
bzdura ale od ponad tygodnia nie mogę odebrać prezentu z rossmanna bo ciągle ich nie mają emotka
0 0

edith

#3761990 Napisano: 07.10.2010 02:52:29
Wkurza mnie że miałam takie fajne haselka i nic nie wygrałam emotka Leclerc klapa,Intermarche klops,Always kicha,Dove i Rossnet mnie nie lubi emotka Może chociaż Fairy się nademną zlituje??? emotka
0 0

sylwika76

#3762000 Napisano: 07.10.2010 02:57:51
edith napisał(a):

Wkurza mnie że miałam takie fajne haselka i nic nie wygrałam emotka Leclerc klapa,Intermarche klops,Always kicha,Dove i Rossnet mnie nie lubi emotka Może chociaż Fairy się nademną zlituje??? emotka

pociesz się nie Ty jedna - mnie też ostatnio nikt nie lubi emotka
0 0