Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#3769392 Napisano: 10.10.2010 07:21:33
Przepraszam, nie zdawali za pierwszym razem, a zdali za pierwszym razem emotka
0 0

Gość: aleks21

#3769416 Napisano: 10.10.2010 07:32:17
Wkurza mnie że mi się pralka popsuła... w trakcie prania.... No załamka totalna emotka
0 0

dzasmina

#3769420 Napisano: 10.10.2010 07:33:35
ilonar2301 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Ja myślę, że to, kto jakim jest kierowcą nie zależy od ilości egzaminów. Mój szwagier zdał za 7 razem i jeździ bardzo dobrze, a kuzynka zdała za 2 razem i czasem wyjedzie na wieś (np. nie jeździ autem do kościoła, bo jest duży ruch). Pewnie, że można zdac od razu (bez znajomości), ale to też zależy od egzaminatora i od poziomu stresu, trochę szczęścia też się przyda.

myślę, że obecnie mniej zależy od egzaminatora, niż np jeszcze 6-8 lat temu emotka szczęście? jeśli w nie wierzysz, to pewnie tak emotka

oj, trochę jeszcze zależy. Tak, są kamery i w ogóle, ale jeśli egzaminator, że tak powiem nie jest przychylny, to znajdzie powód do przerwania egzaminu. Jeśli ma się szczęście i trafi się na fajnego to co innego. Wtedy nawet jeśli się nie uda, to pretensję można miec tylko do siebie.
I masz rację, nie każdy powinien miec prawo jazdy.
Ja sobie wmawiałam, że nawet gdybym miała 10 razy zdawac to się nie poddam, ale kiedy już zdam chcę wiedziec, że jestem dobrym kierowcą. No po tym 1 egzaminie się załamałam i dzięki takim komentarzom jak twoje zastanawiam się, czy może nie jestem w tej grupie, która nie powinna go miec. emotka
I wkurzyła mnie dziś siostra komentując mój egzamin. Miejmy nadzieję, że to już ostatni.

I kończę już ten temat, bo się tylko niepotrzebnie nakręcam emotka Następnym razem napiszę o PJ jak zdam. Nawet za 13 razem emotka

Dzasmina nie martw się. Ja zdałam dopiero za 3. razem i jestem bardzo szczęśliwa, że zdałam emotka Znam ludzi, którzy zdawali za pierwszym razem i są zupełnie zieloni na drodze i takich, którzy zdawali po 6- 8 razy, a jeżdżą bardzo dobrze. Z własnego doświadczenia wiem, że wiele zależy od egzaminatora... nawet teraz. Jeden zaliczy Ci egzamin, a inny gdzieś znajdzie jakieś ale, jeśli tylko chce Cię udupić. Nie oszukujmy się. Mój kolega najechał na krawężnik i zdał, kuzynka lekko otarła koło o krawężnik i oblała, bo przecież po krawężnikach jeździć nie będziemy emotka

Masz rację. Pierwszy raz to podeszłam na zasadzie A, zobaczę w ogóle jak to jest. Ale dopiero dziś zjadłam normalnie obiad, jeszcze te wszystkie dobre rady i komentarze typu: ,,Na takim błędzie oblałaś?! W jednej chwili mam ochotę rzucic to w cholerę, a za moment myślę sobie, że przecież umiem jeździc i się nie poddam.
Ee, nie, naprawdę kończę, bo już mam łzy w oczach, a przecież twardziochem trza byc emotka
0 0

Gość: stasiak50

#3769422 Napisano: 10.10.2010 07:34:51
aleks21 napisał(a):

Wkurza mnie że mi się pralka popsuła... w trakcie prania.... No załamka totalna emotka

to dlatego że w niedzielę prałaś... emotka ale nie martw się w poniedziałek na pewno bedzie działać emotka
0 0

zaczytana-pola

#3769430 Napisano: 10.10.2010 07:36:41
dzasmina napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Ja myślę, że to, kto jakim jest kierowcą nie zależy od ilości egzaminów. Mój szwagier zdał za 7 razem i jeździ bardzo dobrze, a kuzynka zdała za 2 razem i czasem wyjedzie na wieś (np. nie jeździ autem do kościoła, bo jest duży ruch). Pewnie, że można zdac od razu (bez znajomości), ale to też zależy od egzaminatora i od poziomu stresu, trochę szczęścia też się przyda.

myślę, że obecnie mniej zależy od egzaminatora, niż np jeszcze 6-8 lat temu emotka szczęście? jeśli w nie wierzysz, to pewnie tak emotka

oj, trochę jeszcze zależy. Tak, są kamery i w ogóle, ale jeśli egzaminator, że tak powiem nie jest przychylny, to znajdzie powód do przerwania egzaminu. Jeśli ma się szczęście i trafi się na fajnego to co innego. Wtedy nawet jeśli się nie uda, to pretensję można miec tylko do siebie.
I masz rację, nie każdy powinien miec prawo jazdy.
Ja sobie wmawiałam, że nawet gdybym miała 10 razy zdawac to się nie poddam, ale kiedy już zdam chcę wiedziec, że jestem dobrym kierowcą. No po tym 1 egzaminie się załamałam i dzięki takim komentarzom jak twoje zastanawiam się, czy może nie jestem w tej grupie, która nie powinna go miec. emotka
I wkurzyła mnie dziś siostra komentując mój egzamin. Miejmy nadzieję, że to już ostatni.

I kończę już ten temat, bo się tylko niepotrzebnie nakręcam emotka Następnym razem napiszę o PJ jak zdam. Nawet za 13 razem emotka

Dzasmina nie martw się. Ja zdałam dopiero za 3. razem i jestem bardzo szczęśliwa, że zdałam emotka Znam ludzi, którzy zdawali za pierwszym razem i są zupełnie zieloni na drodze i takich, którzy zdawali po 6- 8 razy, a jeżdżą bardzo dobrze. Z własnego doświadczenia wiem, że wiele zależy od egzaminatora... nawet teraz. Jeden zaliczy Ci egzamin, a inny gdzieś znajdzie jakieś ale, jeśli tylko chce Cię udupić. Nie oszukujmy się. Mój kolega najechał na krawężnik i zdał, kuzynka lekko otarła koło o krawężnik i oblała, bo przecież po krawężnikach jeździć nie będziemy emotka

Masz rację. Pierwszy raz to podeszłam na zasadzie A, zobaczę w ogóle jak to jest. Ale dopiero dziś zjadłam normalnie obiad, jeszcze te wszystkie dobre rady i komentarze typu: ,,Na takim błędzie oblałaś?! W jednej chwili mam ochotę rzucic to w cholerę, a za moment myślę sobie, że przecież umiem jeździc i się nie poddam.
Ee, nie, naprawdę kończę, bo już mam łzy w oczach, a przecież twardziochem trza byc emotka

Będę trzymała za Ciebie kciuki. Nie martw się. gdybyś wiedziała za co ja oblałam za drugim podejściem to pękłabyś ze śmiechu emotka
0 0

Gość: aleks21

#3769466 Napisano: 10.10.2010 07:49:50
stasiak50 napisał(a):

aleks21 napisał(a):

to dlatego że w niedzielę prałaś... emotka ale nie martw się w poniedziałek na pewno bedzie działać emotka

no cenzura! Kurde a pomyślałam że zaoszczędzę na prądzie bo w niedzielę mam tańszą taryfę emotka
0 0

madzia34

#3770291 Napisano: 11.10.2010 09:35:24
a mnie wkurza ze własnie sprawdziłam ze skonczyły mi sie juz darmowe minutki w tel.i nie moge przez pare dni dzwoniC emotka
0 0

Gość: kingaa

#3770486 Napisano: 11.10.2010 10:43:34
Wkurza mnie, że jestem chora i to przez debilnego faceta z którym pracuje mój facet, bo tamten choruje już 3 tydzień ale do lekarza nie pójdzie emotka no i mój przyniósł chorobę do domu... emotka

I jeszcze wkurza mnie dziura w ścianie emotka Co prawda mała ale jest, a ja mam pokój po remoncie!! Przyszedł hydraulik... w łazience prawie nic nie zrobił, oprócz dziury z łazienki do mojego pokoju emotka i jeszcze powiedział, że to był wypadek przy pracy emotka Zabrał się i poszedł, a łazienka wygląda jak po wojnie... szkoda było nerwów, pieniędzy i czasu emotka zmarnował cały tydzień, a my teraz musimy szukać kogoś kto to skończy emotka
0 0

Gość: agasiam

#3770759 Napisano: 11.10.2010 12:19:06
Wkurza mnie LU GO emotka emotka emotka Jak głupia latałam dziś po całym mieście bo brak promocyjnych LU Go tzn. konkursowych. Normalnie wymiotło wszystkie są tylko te bez kodów i już się cieszyłam, bo znalazłam i to zbiorcze. A w domu okazało się, że te zbiorcze mają tylko jeden kod na pudełku. Normalnie super teraz pozostało mi tylko się modlić że na ten jeden kod mnie wylosują emotka
0 0

Gość: taleksander

#3770794 Napisano: 11.10.2010 12:30:19
wkurza mnie rossnet, bo w 3 konkursach mnie olał, streetcom, bo nie przysłał Liptona i mąż, bo zapomniał podłaczyć domofon (remontujemy) i odciął mnie od kurierów emotka
0 0

jokan

#3771033 Napisano: 11.10.2010 01:50:28
Wkurzam się sama na siebie: polazłam do Rossmana po 3 Bobovity, a wylazłam z 1 i 2 gerberami emotka

Dopiero na paragonie zobaczyłam i nie wiem jak to się stało. Więc musiałam drugi raz pójść już po te dobre. Dobrze, że przy kasie spojrzałam na paragon; więc daleko nie było emotka

Wkurzam się jeszcze na to, że jak czekam na paczki to nia ma, a jak dzisiaj musialam gdzieś pojechać to NA ZŁOŚÆ chyba listonoszka byla o 13/30

emotka emotka emotka - nigdy tam wcześnie nie przyłazi. Gdyby przyszła normalnie (czyli 15-16), to jużdawno bym w chacie była....ech normalka emotka
0 0

Gość: beciala

#3771182 Napisano: 11.10.2010 02:41:46
dziś wkurza mnie wszystko ... emotka emotka
0 0

Gość: ewusia79

#3771189 Napisano: 11.10.2010 02:45:30
wkurza mnie bo wygralam dziś nagrode dzienną w konkursie DAFI i gdy odsyłam dane to wprzychodzi mi zwrotna wiadomość - błędna treść smsa lub wysłana pod zły numer - czy kogos też to wkurza?
0 0

bobilcia

#3771281 Napisano: 11.10.2010 03:14:52
jokan napisał(a):

Wkurzam się sama na siebie: polazłam do Rossmana po 3 Bobovity, a wylazłam z 1 i 2 gerberami emotka

Dopiero na paragonie zobaczyłam i nie wiem jak to się stało. Więc musiałam drugi raz pójść już po te dobre. Dobrze, że przy kasie spojrzałam na paragon; więc daleko nie było emotka

Wkurzam się jeszcze na to, że jak czekam na paczki to nia ma, a jak dzisiaj musialam gdzieś pojechać to NA ZŁOŚÆ chyba listonoszka byla o 13/30

emotka emotka emotka - nigdy tam wcześnie nie przyłazi. Gdyby przyszła normalnie (czyli 15-16), to jużdawno bym w chacie była....ech normalka emotka

Ja
jokan napisał(a):

Zadzwoniłam dzisiaj do męża i proszę aby kupił 3 soki bobovita, w domu patrzę a on kupił Bobofrut
0 0

bobilcia

#3771285 Napisano: 11.10.2010 03:15:31
i wkurza mnie rossnet że nie podał wyników z Nestle
0 0

Gość: april211

#3771286 Napisano: 11.10.2010 03:16:40
mnie tez i net mi muli na dodatek;p
0 0

Gość: arta

#3771294 Napisano: 11.10.2010 03:19:10
Jak w koncu z tym Tchibo, dzwonili, czy nie?

Ogólnie WSZYSTKO mnie wkurza, jeśli zaraz nie uspokoję się jakoś, zacznę zabijać.
0 0

joan

#3771296 Napisano: 11.10.2010 03:19:22
jokan, bobilcia... Proza życia konkursowicza - ostatnio mój facet kupił 6 zestawów produktów na jednym paragonie, żeby, cytuję zwiększyć nasze szanse emotka Dobrze, że przynajmniej były tanie emotka
0 0

bobilcia

#3771299 Napisano: 11.10.2010 03:22:23
Wiem, że mój chciał dobrze,nawet mu nie zrzędziłam że złe soki kupił
0 0

malutka456

#3771334 Napisano: 11.10.2010 03:31:00
agasiamazur napisał(a):

Wkurza mnie LU GO emotka emotka emotka Jak głupia latałam dziś po całym mieście bo brak promocyjnych LU Go tzn. konkursowych. Normalnie wymiotło wszystkie są tylko te bez kodów i już się cieszyłam, bo znalazłam i to zbiorcze. A w domu okazało się, że te zbiorcze mają tylko jeden kod na pudełku. Normalnie super teraz pozostało mi tylko się modlić że na ten jeden kod mnie wylosują emotka

ja wyslalam juz z 590 kodow i nic emotka ostatnio wyczyscilam polki w intermarche i tesco emotka wszystkie, ktore byly kupilam
emotka zeby chociaz jeden ekspres wpadl emotka emotka
0 0