Wkurza mnie...

joan

#3763542 Napisano: 08.10.2010 07:40:09
- Perspektywa bycia słomianą wdową przez tydzień, od dziś począwszy.
- Egzamin z angielskiego, na który będę jechała jutro około 1,5h w jedną stronę.
- Prawo jazdy, co wisi nade mną od kilku miesięcy, niczym dementor na Potterem i zabiera radość. Egzamin w poniedziałek.
emotka
0 0

Gość: arta

#3763560 Napisano: 08.10.2010 07:48:13
joan napisał(a):

- Perspektywa bycia słomianą wdową przez tydzień, od dziś począwszy.
- Egzamin z angielskiego, na który będę jechała jutro około 1,5h w jedną stronę.
- Prawo jazdy, co wisi nade mną od kilku miesięcy, niczym dementor na Potterem i zabiera radość. Egzamin w poniedziałek.
emotka

-będziesz miała więcej czasu dla siebie i na konki!
-to dobry moment, by pomyśleć nad hasłami (powodzenia na egzaminie)
-wyczaruj PATRONUSA! co? nie umieeesz? emotka
0 0

joan

#3763566 Napisano: 08.10.2010 07:51:40
arta... emotka

Toś mi poprawiła humor! emotka

PS: Myślę nad patronusem emotka
0 0

#3763576 Napisano: 08.10.2010 07:56:00
joan napisał(a):

arta... emotka

Toś mi poprawiła humor! emotka

PS: Myślę nad patronusem emotka

myślę, że będzie miał kształt owcy z kością w mordce (pamiętaj, zaklęcie to: Expecto Patronum!)

Powodzenia! emotka
0 0

Gość: ineska

#3763588 Napisano: 08.10.2010 08:00:54
cb656 napisał(a):

marta25 napisał(a):

tato999 napisał(a):

errorr napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

http://www.facebook.com/gosiaiewa?v=wall pomozcie dziewczynom wziac slub:)

Pomogłem emotka aczkolwiek zaszkodziłem jakimś dwóm facetom emotka To skąd za parę lat będą dzieci emotka

przecież to jest nieetyczne taki związek

Wkurza mnie, że są jeszcze ludzie (i to spora grupa), którzy mają takie zaściankowe spojrzenie na sprawę

Może nie od razu wkurza, ale zdumiewa i bulwersuje, że są osoby, które w imię wolności słowa i przekonań odmawiają innym prawa do tej wolności i od razu krytykują pogardliwie emotka A wkurzają mnie osoby, którym wydaje się, że mają jedynie słuszną rację i monopol na prawdę.
To może ja się od razu określę, by te osoby miały na kogo pogardliwie spluwać emotka
Uważam, że związki partnerskie między osobnikami tej samej płci, powinny być pewnych praw pozbawione. Na przykład prawa do adopcji dzieci (zwłaszcza cudzych - z biednych krajów Trzeciego Świata - bo to jest dla mnie czymś podobnym do kupowania sobie modnego pieska).

UWAGA: wyrażone opinie są wyłącznie MOIMI opiniami i nikogo nie zmuszam do przyjęcia ich jako własne emotka

ja na pewno nie pomogę im emotka uważam to za nie normalne. Takie jest moje zdanie i tego nie zmieni emotka osoby tej samej płci jak chcą niech sobie żyją razem (ich sprawa), ale niech sie nie domagają prawa do zawarcia małżeństwa,adopcji itd
emotka
0 0

kalisto1986

#3763860 Napisano: 08.10.2010 09:47:16
ineska napisał(a):

cb656 napisał(a):

marta25 napisał(a):

tato999 napisał(a):

errorr napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

Pomogłem emotka aczkolwiek zaszkodziłem jakimś dwóm facetom emotka To skąd za parę lat będą dzieci emotka

Wkurza mnie, że są jeszcze ludzie (i to spora grupa), którzy mają takie zaściankowe spojrzenie na sprawę

Może nie od razu wkurza, ale zdumiewa i bulwersuje, że są osoby, które w imię wolności słowa i przekonań odmawiają innym prawa do tej wolności i od razu krytykują pogardliwie emotka A wkurzają mnie osoby, którym wydaje się, że mają jedynie słuszną rację i monopol na prawdę.
To może ja się od razu określę, by te osoby miały na kogo pogardliwie spluwać emotka
Uważam, że związki partnerskie między osobnikami tej samej płci, powinny być pewnych praw pozbawione. Na przykład prawa do adopcji dzieci (zwłaszcza cudzych - z biednych krajów Trzeciego Świata - bo to jest dla mnie czymś podobnym do kupowania sobie modnego pieska).

UWAGA: wyrażone opinie są wyłącznie MOIMI opiniami i nikogo nie zmuszam do przyjęcia ich jako własne emotka

ja na pewno nie pomogę im emotka uważam to za nie normalne. Takie jest moje zdanie i tego nie zmieni emotka osoby tej samej płci jak chcą niech sobie żyją razem (ich sprawa), ale niech sie nie domagają prawa do zawarcia małżeństwa,adopcji itd
emotka

Owszem nie jestem za adopcją dzieci przez pary jednej płci, ale nie ze względu, że one zrobią coś dziecku tylko patrząc na nasze zaściankowe społeczeństwo, które ma zawsze swoje racje jestem pewna że sami by krzywdzili te dzieci.
I nie rozumiem słów nie etyczne, straszne itp ...
To co dla nas jest dziwne, dla nich jest normalne a kim jesteśmy żeby odbierać komuś prawo do szczęścia i bezpiecznej przyszłości ? Pary heteroseksualne biorąc ślub również tym samym zabezpieczają się prawnie w przypadku np śmierci partnera, dlaczego takie pary mają tego nei mieć ?

I właśnie to mnie wkurza, że mimo że jesteśmy w XXI wieku, czasem czuje się jak w średniowieczu
emotka
0 0

Gość: kiro

#3763880 Napisano: 08.10.2010 09:54:22
kalisto1986 napisał(a):

ineska napisał(a):

cb656 napisał(a):

marta25 napisał(a):

tato999 napisał(a):

errorr napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

emotka

Owszem nie jestem za adopcją dzieci przez pary jednej płci, ale nie ze względu, że one zrobią coś dziecku tylko patrząc na nasze zaściankowe społeczeństwo, które ma zawsze swoje racje jestem pewna że sami by krzywdzili te dzieci.
I nie rozumiem słów nie etyczne, straszne itp ...
To co dla nas jest dziwne, dla nich jest normalne a kim jesteśmy żeby odbierać komuś prawo do szczęścia i bezpiecznej przyszłości ? Pary heteroseksualne biorąc ślub również tym samym zabezpieczają się prawnie w przypadku np śmierci partnera, dlaczego takie pary mają tego nei mieć ?

I właśnie to mnie wkurza, że mimo że jesteśmy w XXI wieku, czasem czuje się jak w średniowieczu
emotka

kupy sie nie trzyma to co napisalas... emotka i jakie jeszcze dasz im prawa przez nasza zasciankowso emotka
0 0

#3763881 Napisano: 08.10.2010 09:54:50
a mnie wkurza, że się roztrząsacie nad takimi problemami, a to przecież forum konkursowe. I nie o to mi chodzi, że niewolno, ale doskonale wszyscy wiemy, jak to się skończy...

Proponuję, by zakończyć temat, w celu uniknięcia kłótni. emotka
0 0

kalisto1986

#3763901 Napisano: 08.10.2010 10:01:51
arta napisał(a):

a mnie wkurza, że się roztrząsacie nad takimi problemami, a to przecież forum konkursowe. I nie o to mi chodzi, że niewolno, ale doskonale wszyscy wiemy, jak to się skończy...

Proponuję, by zakończyć temat, w celu uniknięcia kłótni. emotka

alez ja się nie kłóce
emotka tylko wyrażam zdanie

kiro o ile dobrze kojarzę bez względu na orientacje seksualną to jednak są ludzie emotka więc powinni mieć takie same prawa jak inni ... poza adopcją dzieci, bo temu mimo wszystko jestem przeciewna, a czy będą brać ślub czy nie co to nas obchodzi ?

oni tylko chcą być szczęśliwi jak każdy z nas...
0 0

malutka456

#3764255 Napisano: 08.10.2010 12:02:26
wkurza mnie, ze nagrody, o ktorych marze omijaja mnie szerokim lukiem emotka do tego mam przez przypadek podbite oko, a jutro ide na wesele emotka wygrany ekspres podnioslby mnie na duchu i zmniejszyl opuchlizne emotka emotka
0 0

Gość: monisia23

#3764270 Napisano: 08.10.2010 12:07:48
Wkurza mnie, że od dwóch tygodni chorujemy!
Dzieci od przewlekłego kataru bolą uszy, a mój 3,5 latek bierze pierwszy w życiu antybiotyk! emotka
Tyle czasu żyło się bez tego dziadostwa i nagle uszy go złapały.
Mam dość. emotka
0 0

dzasmina

#3764297 Napisano: 08.10.2010 12:18:18
No i nie zdałam tego egzaminu na prawko emotka I to na takim prostym błędzie emotka emotka I mój instruktor mnie objechał, bo dla niego miałam zdac za pierwszym razem, a nie na takiej prościźnie się wyłożyc emotka Eee, szkoda gadac.
0 0

mia

#3764467 Napisano: 08.10.2010 01:03:17
dzasmina napisał(a):

No i nie zdałam tego egzaminu na prawko emotka I to na takim prostym błędzie emotka emotka I mój instruktor mnie objechał, bo dla niego miałam zdac za pierwszym razem, a nie na takiej prościźnie się wyłożyc emotka Eee, szkoda gadac.

Nie martw się, ci co nie zdają za pierwszym razem, jeżdżą potem lepiej emotka
Ja zdałam za trzecim, a przy pierwszym to tak mi nerwy siadły, że wyłożyłam się już na łuku (sic!) emotka
Będzie dobrze! emotka
0 0

Gość: shorty87

#3764478 Napisano: 08.10.2010 01:06:07
dla każdego egzaminatora mamy zdawać za pierwszym razem, ale to się tak nei da:P ja za pierwszym razem sie tak zestresowałam, że noga mi latała tak szybko, że na spokojnei nie umiałam tego powtórzyć i nie dojechałam do słupków emotka emotka emotka nie widziałam ich po prostu czarna rozpacz:D a jak się już zda to dopiero w ruchu prawdziwym takim uczysz się jeździć więc nie ma dla mnei różnicy czy ktoś zda za 1czy10 bo często zwłaszcza w moim mieście to widzi misie egzaminatora więc głowa do góry
0 0

79magda

#3764479 Napisano: 08.10.2010 01:06:12
mia napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Ja zdałam za trzecim, a przy pierwszym to tak mi nerwy siadły, że wyłożyłam się już na łuku (sic!) emotka
Będzie dobrze! emotka

Potwierdzam, pierwszy raz również oblałam na łuku, choć wg mojego instruktora powinnam go zrobić z zamkniętymi oczami... To jest jednak stres. Nie martw się, będzie lepiej, powodzenia
emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3764552 Napisano: 08.10.2010 01:30:57
79magda napisał(a):

mia napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Będzie dobrze! emotka

Potwierdzam, pierwszy raz również oblałam na łuku, choć wg mojego instruktora powinnam go zrobić z zamkniętymi oczami... To jest jednak stres. Nie martw się, będzie lepiej, powodzenia
emotka

A ja zdałam za pierwszym razem kilkadziesiąt lat temu i.... ? Jeździć nie umiem...
emotka
0 0

79magda

#3764555 Napisano: 08.10.2010 01:31:43
mariolakal napisał(a):

79magda napisał(a):

mia napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Będzie dobrze! emotka

emotka

A ja zdałam za pierwszym razem kilkadziesiąt lat temu i.... ? Jeździć nie umiem...
emotka

Są pewne umiejętności, które trzeba systematycznie udoskonalać...
emotka
0 0

dzasmina

#3764572 Napisano: 08.10.2010 01:38:15
79magda napisał(a):

mia napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Będzie dobrze! emotka

emotka

shorty87 napisał(a):

dla każdego egzaminatora mamy zdawać za pierwszym razem, ale to się tak nei da:P ja za pierwszym razem sie tak zestresowałam, że noga mi latała tak szybko, że na spokojnei nie umiałam tego powtórzyć i nie dojechałam do słupków emotka emotka emotka nie widziałam ich po prostu czarna rozpacz:D a jak się już zda to dopiero w ruchu prawdziwym takim uczysz się jeździć więc nie ma dla mnei różnicy czy ktoś zda za 1czy10 bo często zwłaszcza w moim mieście to widzi misie egzaminatora więc głowa do góry

Macie rację. Ja plac zrobiłam dobrze bez poprawek i jak wyjeżdżałam na miasto to też nie mogłam tej nogi utrzymac, a ręce jeszcze mi się trzęsą emotka I zaraz przy wyjeździe widzę stoi Stop jak słup, to stanęłam równiutko przed znakiem, a że wolne było to przy drodze już się nie zatrzymałam i doopa emotka emotka
A że instruktora miałam naprawdę fajnego i tłukł mi takie sprawy bez przerwy, to mi się dostało po uszach. Nie spodziewałam się, że tak będę to przeżywała, jak wracałam do domu to mi nerwy puściły i łezki ocierałam, żeby nikt nie widział.
0 0

Gość: gwiazdeczka60

#3765292 Napisano: 08.10.2010 05:38:21
Ja cię nie mogę wpisałam sobie swoje imię i nnazwikso do google i tam wyniki konkursu z 8 września iiiii wygrałam tylko kurczę nie wiem czy nie za późno przesłałam dane do wysyłki nagordy ;(

http://pozytywnak...grillowanie-z-kuhne/

Byłby mi bardzo bardzo szkoda ten świtnej nagordy ;( emotka emotka
0 0

Gość: kasiap76

#3765311 Napisano: 08.10.2010 05:45:52
Poszłam odebrać Baby Dream z VIII etapu i nie było!!! 45 minut czekania, żeby usłyszeć - nie ma emotka Wkurza mnie - to mało żeby określić jak wściekła stamtąd wyszłam!!!!!!!!!!
0 0