Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18728
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
- Egzamin z angielskiego, na który będę jechała jutro około 1,5h w jedną stronę.
- Prawo jazdy, co wisi nade mną od kilku miesięcy, niczym dementor na Potterem i zabiera radość. Egzamin w poniedziałek.
Gość: arta
-będziesz miała więcej czasu dla siebie i na konki!
-to dobry moment, by pomyśleć nad hasłami (powodzenia na egzaminie)
-wyczaruj PATRONUSA! co? nie umieeesz?
joan
Postów 18728
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Toś mi poprawiła humor!
PS: Myślę nad patronusem
myślę, że będzie miał kształt owcy z kością w mordce (pamiętaj, zaklęcie to: Expecto Patronum!)
Powodzenia!
Gość: ineska
ja na pewno nie pomogę im
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Owszem nie jestem za adopcją dzieci przez pary jednej płci, ale nie ze względu, że one zrobią coś dziecku tylko patrząc na nasze zaściankowe społeczeństwo, które ma zawsze swoje racje jestem pewna że sami by krzywdzili te dzieci.
I nie rozumiem słów nie etyczne, straszne itp ...
To co dla nas jest dziwne, dla nich jest normalne a kim jesteśmy żeby odbierać komuś prawo do szczęścia i bezpiecznej przyszłości ? Pary heteroseksualne biorąc ślub również tym samym zabezpieczają się prawnie w przypadku np śmierci partnera, dlaczego takie pary mają tego nei mieć ?
I właśnie to mnie wkurza, że mimo że jesteśmy w XXI wieku, czasem czuje się jak w średniowieczu
Gość: kiro
kupy sie nie trzyma to co napisalas...
Proponuję, by zakończyć temat, w celu uniknięcia kłótni.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alez ja się nie kłóce
kiro o ile dobrze kojarzę bez względu na orientacje seksualną to jednak są ludzie
oni tylko chcą być szczęśliwi jak każdy z nas...
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: monisia23
Dzieci od przewlekłego kataru bolą uszy, a mój 3,5 latek bierze pierwszy w życiu antybiotyk!
Tyle czasu żyło się bez tego dziadostwa i nagle uszy go złapały.
Mam dość.
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
mia
Postów 17566
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Nie martw się, ci co nie zdają za pierwszym razem, jeżdżą potem lepiej
Ja zdałam za trzecim, a przy pierwszym to tak mi nerwy siadły, że wyłożyłam się już na łuku (sic!)
Będzie dobrze!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: shorty87
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potwierdzam, pierwszy raz również oblałam na łuku, choć wg mojego instruktora powinnam go zrobić z zamkniętymi oczami... To jest jednak stres. Nie martw się, będzie lepiej, powodzenia
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: mariolakal
A ja zdałam za pierwszym razem kilkadziesiąt lat temu i.... ? Jeździć nie umiem...
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są pewne umiejętności, które trzeba systematycznie udoskonalać...
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Macie rację. Ja plac zrobiłam dobrze bez poprawek i jak wyjeżdżałam na miasto to też nie mogłam tej nogi utrzymac, a ręce jeszcze mi się trzęsą
A że instruktora miałam naprawdę fajnego i tłukł mi takie sprawy bez przerwy, to mi się dostało po uszach. Nie spodziewałam się, że tak będę to przeżywała, jak wracałam do domu to mi nerwy puściły i łezki ocierałam, żeby nikt nie widział.
Gość: gwiazdeczka60
http://pozytywnak...grillowanie-z-kuhne/
Byłby mi bardzo bardzo szkoda ten świtnej nagordy ;(
Gość: kasiap76