Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasia a w jakim miałas do odebrania?Ja w Realu na Grudziadzkiej:)Jezeli naprzeciwko ratusza to tam stale mowia ze niemaja a potem okazuje sie ze jednak jest jakz robiłam awanture to dostałąm dodatkowe prezenty:)
bobilcia
Postów 552
Data rejestracji 09.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwonię do teściowej wypytac o szczegóły tego wygranego weekendu, a ona na to, że dostała sms z podziękowaniami i tyle
I gdzie tu mowa o weekendzie, a jeszcze dzwoniła jej wnuczka z potwierdzeniem, że babcia weekend wygrała.
No ja mogłam byc rozkojarzona po egzaminie, ale żeby tyle osób nie potrafiło sms
I jakby nie mogli się wczoraj pofatygowac i chocby sms przyslac ze pomyłka, gdybym teraz nie zadzwoniła dalej szukałabym paragonu albo chętnego na wygraną
Jeszcze raz zadzwoni, że coś wygrała to zaraz się rozłączę albo nie uwierzę póki nie zobaczę.
Przepraszam wszystkich piszących na PW za zamieszanie.
Teściowa też człowiek, pomylic się może, ale żeby aż tak
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
mia
Postów 17566
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Podejdź do tego po prostu w ten sposób:
Poza tym narodził się nowy dowcip o teściowej, co wygrała weekend relaksu
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
kaczord
Postów 144
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba było jej powiedzieć, żeby jechała do stolicy po odbiór nagrody
Gość: l0ginka
I ja wpisałam..i cóż znalazłam ?
Znalazłam moje imię i nazwisko jako laureatki z konkursu, gdzie był odbiór nagród osobisty i mi nagroda przepadła!! I co z tym teraz zrobić?
cudaczek121
Postów 6807
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: l0ginka
Jestem wkurzona...
podejrzewam,że osoba z Rzeszowa będąca na liście też nie odebrała..(pewnie to ktoś z forum...może się do mnie odezwie?)
mikel
Postów 91
Data rejestracji 12.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: sensucht
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Śmichy, hihy, ale tak mi ciśnienie podniosła...
Jak już pospieszyła z dobrą nowiną to mogła też pofatygowac się ze sprostowaniem.
A w ogóle to mam dziś wkurzający dzień. Obiad przypaliłam (żyję jeszcze wczorajszym egzaminem), pranie się nie doprało, a tego okropnego bałaganu nawet nie chce mi się zamieśc pod dywan.
Jedyny promyczek jaki mi dziś zaświecił, to mąż, który postanowił kupic mi godzinki przed następnym egzaminem
Gość: ferinka24
dasz rade
p.s. Mnie dziś wkurza fakt że jutro idę na chrzciny i jaki mam problem ? nie wiem w co się ubrać
Gość: helatkoX
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w rrazie problemow sluze pomoca na pw
i nie martw sie - zdazaly sie takie przypadki ze i dziecko bylo wystawione na allegro - takie aukcje byly usuwane, wiec na pewno u Ciebie by to nie przeszło
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: niqsia
- rano - dziecko się wydziera
- przed drzemka również się wydziera
- je obiad - wydziera się
- budzi się po drzemce - wydziera się
- syf w całej chałupie, bo w kuchni trwa obnizanie sufitu
- 3 chłopów a żaden nie wpadł na to, żeby trochę zabezpieczyć resztę M
- głowa mnie strasznie boli, bo nie potrafię przestać myslec o tym, że wokół mnie wszędzie brudno i ten cały pył się unosi
- obudzę się zapewne z migreną jak wstanę i sobie uświadomię, że ten cały syf sprzątać będę ja
ach...
wygadałam się i wcale mi nie lepiej...
kaczord
Postów 144
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie martw się
- skoro dziecko się drze, to jest zdrowe, będzie w przyszłości świetnym politykiem, nauczycielem, gwiazdą rocka, albo muzykiem, tudzież nurkiem, bo ma dużą objętość płuc.
- daruj robotnikom, bo facet rozwija się do 5- go roku życia, a potem już tylko rośnie.
- ciesz się z migreny- Migrena zatruwała życie wielu ludziom. Wybitni politycy i przywódcy, jak Juliusz Cezar, Napoleon Bonaparte i Thomas Jefferson (twórca amerykańskiej deklaracji niepodległości), podobno cierpieli na tę chorobę. Nie oszczędziła ona malarzy - Vincent van Gogh, George Seurat i Claude Monet, ani pisarzy - Cervantes, Lewis Carroll i Virginia Woolf. Podobnie ojciec psychoanalizy, Sigmund Freud, cierpiał na migrenę, tak samo jak i wielki niemiecki filozof Fryderyk Nietzsche oraz Karol Marks.
Gość: cb656Old
Napisz własną książkę o tym
ciasssteczko
Postów 1384
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
niesamowicie mnie bawi, że w słowackich Lidlach też jest konkurs z zakupami - ciekawa jestem, czy po drugiej stronie Tatr też grasuje gang jakiejś Mysiorkovej
Gość: janiek
Chciała wyjechac nie zmieniła biegu i przywaliła mi w tył auta
Niech zmienią wreszcie przepisy i prawko będzie dostępne od 21 lat
Gość: jaspeer
współczuję... może uda Ci się wygrać darmową wizytę u lakiernika/blacharza
prawko mogłoby być nawet od 16 lat, jednak egzamin powinien przebiegać inaczej...