Wkurza mnie...

delfinka101

#3765340 Napisano: 08.10.2010 05:56:43
kasiap76 napisał(a):

Poszłam odebrać Baby Dream z VIII etapu i nie było!!! 45 minut czekania, żeby usłyszeć - nie ma emotka Wkurza mnie - to mało żeby określić jak wściekła stamtąd wyszłam!!!!!!!!!!

Kasia a w jakim miałas do odebrania?Ja w Realu na Grudziadzkiej:)Jezeli naprzeciwko ratusza to tam stale mowia ze niemaja a potem okazuje sie ze jednak jest jakz robiłam awanture to dostałąm dodatkowe prezenty:)
0 0

bobilcia

#3765871 Napisano: 08.10.2010 08:46:27
Wkurza mnie że trochę zainwestowałam w loterię z gazety lokalnej a nic do tej pory nie wygrałam.I nadal się łudzę że szczęście się do mnie usmiechnie
0 0

dzasmina

#3766284 Napisano: 09.10.2010 08:33:09
ALe się wkurzylam emotka emotka emotka
Dzwonię do teściowej wypytac o szczegóły tego wygranego weekendu, a ona na to, że dostała sms z podziękowaniami i tyle emotka emotka
I gdzie tu mowa o weekendzie, a jeszcze dzwoniła jej wnuczka z potwierdzeniem, że babcia weekend wygrała.
No ja mogłam byc rozkojarzona po egzaminie, ale żeby tyle osób nie potrafiło sms emotka odczytac emotka emotka
I jakby nie mogli się wczoraj pofatygowac i chocby sms przyslac ze pomyłka, gdybym teraz nie zadzwoniła dalej szukałabym paragonu albo chętnego na wygraną emotka
Jeszcze raz zadzwoni, że coś wygrała to zaraz się rozłączę albo nie uwierzę póki nie zobaczę.

Przepraszam wszystkich piszących na PW za zamieszanie.

Teściowa też człowiek, pomylic się może, ale żeby aż tak emotka emotka
0 0

mia

#3766655 Napisano: 09.10.2010 12:19:38
dzasmina napisał(a):

Dzwonię do teściowej wypytac o szczegóły tego wygranego weekendu, a ona na to, że dostała sms z podziękowaniami i tyle emotka emotka
I gdzie tu mowa o weekendzie, a jeszcze dzwoniła jej wnuczka z potwierdzeniem, że babcia weekend wygrała.
No ja mogłam byc rozkojarzona po egzaminie, ale żeby tyle osób nie potrafiło sms emotka odczytac emotka emotka
I jakby nie mogli się wczoraj pofatygowac i chocby sms przyslac ze pomyłka, gdybym teraz nie zadzwoniła dalej szukałabym paragonu albo chętnego na wygraną emotka
Jeszcze raz zadzwoni, że coś wygrała to zaraz się rozłączę albo nie uwierzę póki nie zobaczę.

Podejdź do tego po prostu w ten sposób: emotka emotka emotka
Poza tym narodził się nowy dowcip o teściowej, co wygrała weekend relaksu emotka
0 0

kaczord

#3766765 Napisano: 09.10.2010 01:30:04
mia napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Poza tym narodził się nowy dowcip o teściowej, co wygrała weekend relaksu emotka

Trzeba było jej powiedzieć, żeby jechała do stolicy po odbiór nagrody emotka
0 0

Gość: l0ginka

#3766825 Napisano: 09.10.2010 02:12:42
gwiazdeczka60 napisał(a):

Ja cię nie mogę wpisałam sobie swoje imię i nnazwikso do google i tam wyniki konkursu z 8 września iiiii wygrałam tylko kurczę nie wiem czy nie za późno przesłałam dane do wysyłki nagordy ;(

http://pozytywnak...grillowanie-z-kuhne/

Byłby mi bardzo bardzo szkoda ten świtnej nagordy ;( emotka emotka

I ja wpisałam..i cóż znalazłam ?
Znalazłam moje imię i nazwisko jako laureatki z konkursu, gdzie był odbiór nagród osobisty i mi nagroda przepadła!! I co z tym teraz zrobić?
0 0

cudaczek121

#3766837 Napisano: 09.10.2010 02:18:06
Wkurzyłam się,bo dziś o 5.55 obudził mnie sms o wygranej z Gorączki doładowań emotka A przecież doładowanie z tego konka 10 zł już mi zrobili kilka dni temu,to po co mnie dziś informują bladym świtem emotka
0 0

Gość: l0ginka

#3766840 Napisano: 09.10.2010 02:19:31
Dodam ,że organizator do mnie dzwonił i wiedziałam (oni również), że nagrody nie odbiorę.

Jestem wkurzona...
podejrzewam,że osoba z Rzeszowa będąca na liście też nie odebrała..(pewnie to ktoś z forum...może się do mnie odezwie?)
0 0

mikel

#3766885 Napisano: 09.10.2010 02:45:15
Odnośnie adopcji pary tej samej płci:kto mama a kto tata?Dzieci najlepiej czują się przy rodzicach,a przypomnę,że to kobieta i mężczyzna i wszystko na ten temat! emotka
0 0

Gość: sensucht

#3766900 Napisano: 09.10.2010 02:50:21
wkurzyło mnie zakończenie książki ,którą właśnie skończyłam- jak babka mogła wrócić do męża z którym wzięła rozwód???? przecież 2x nie wchodzi się do tej samej rzeki emotka książka była lekka do czytania,beztroska i wszystko w niej takie bez zobowiązań między facetami...takie życie by mi odpowiadało... emotka mam na coś ochotę-to to robię,nie mam? to z Bogiem...i już! załatwione...
0 0

dzasmina

#3767315 Napisano: 09.10.2010 05:53:16
kaczord napisał(a):

mia napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Śmichy, hihy, ale tak mi ciśnienie podniosła...
Jak już pospieszyła z dobrą nowiną to mogła też pofatygowac się ze sprostowaniem.

A w ogóle to mam dziś wkurzający dzień. Obiad przypaliłam (żyję jeszcze wczorajszym egzaminem), pranie się nie doprało, a tego okropnego bałaganu nawet nie chce mi się zamieśc pod dywan.

Jedyny promyczek jaki mi dziś zaświecił, to mąż, który postanowił kupic mi godzinki przed następnym egzaminem emotka Chociaż, z drugiej strony, z takim talentem to i następny kurs nie pomoże emotka
0 0

Gość: ferinka24

#3767358 Napisano: 09.10.2010 06:12:00
dzasmina napisał(a):

kaczord napisał(a):

mia napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Śmichy, hihy, ale tak mi ciśnienie podniosła...
Jak już pospieszyła z dobrą nowiną to mogła też pofatygowac się ze sprostowaniem.

A w ogóle to mam dziś wkurzający dzień. Obiad przypaliłam (żyję jeszcze wczorajszym egzaminem), pranie się nie doprało, a tego okropnego bałaganu nawet nie chce mi się zamieśc pod dywan.

Jedyny promyczek jaki mi dziś zaświecił, to mąż, który postanowił kupic mi godzinki przed następnym egzaminem emotka Chociaż, z drugiej strony, z takim talentem to i następny kurs nie pomoże emotka

dasz rade emotka nie załamuj się :*:)

p.s. Mnie dziś wkurza fakt że jutro idę na chrzciny i jaki mam problem ? nie wiem w co się ubrać emotka
0 0

Gość: helatkoX

#3767411 Napisano: 09.10.2010 06:24:53
a mnie wkurza, że się nie znam za bardzo na allegro i sprzedałam tam jedną rzecz i teraz spać nie mogę czy wszystko w porządku. Teraz mi się śni po nocach , że swoje dziecko szprzedałam na Allegro i ktoś dzwoni, że mam mu go wysłać , bo już zaliczkę zapłacił. o matko ale horrory emotka
0 0

monia24

#3767463 Napisano: 09.10.2010 06:43:22
helatko napisał(a):

a mnie wkurza, że się nie znam za bardzo na allegro i sprzedałam tam jedną rzecz i teraz spać nie mogę czy wszystko w porządku. Teraz mi się śni po nocach , że swoje dziecko szprzedałam na Allegro i ktoś dzwoni, że mam mu go wysłać , bo już zaliczkę zapłacił. o matko ale horrory emotka

w rrazie problemow sluze pomoca na pw emotka
i nie martw sie - zdazaly sie takie przypadki ze i dziecko bylo wystawione na allegro - takie aukcje byly usuwane, wiec na pewno u Ciebie by to nie przeszło emotka
0 0

Gość: niqsia

#3767795 Napisano: 09.10.2010 09:32:33
cieszę się, że ten dzień już się kończy!!!
- rano - dziecko się wydziera
- przed drzemka również się wydziera
- je obiad - wydziera się
- budzi się po drzemce - wydziera się
- syf w całej chałupie, bo w kuchni trwa obnizanie sufitu
- 3 chłopów a żaden nie wpadł na to, żeby trochę zabezpieczyć resztę M
- głowa mnie strasznie boli, bo nie potrafię przestać myslec o tym, że wokół mnie wszędzie brudno i ten cały pył się unosi
- obudzę się zapewne z migreną jak wstanę i sobie uświadomię, że ten cały syf sprzątać będę ja

ach...

wygadałam się i wcale mi nie lepiej... emotka

0 0

kaczord

#3767979 Napisano: 10.10.2010 07:05:57
niqsia napisał(a):

cieszę się, że ten dzień już się kończy!!!
- rano - dziecko się wydziera
- przed drzemka również się wydziera
- je obiad - wydziera się
- budzi się po drzemce - wydziera się
- syf w całej chałupie, bo w kuchni trwa obnizanie sufitu
- 3 chłopów a żaden nie wpadł na to, żeby trochę zabezpieczyć resztę M
- głowa mnie strasznie boli, bo nie potrafię przestać myslec o tym, że wokół mnie wszędzie brudno i ten cały pył się unosi
- obudzę się zapewne z migreną jak wstanę i sobie uświadomię, że ten cały syf sprzątać będę ja

ach...

wygadałam się i wcale mi nie lepiej... emotka

Nie martw się emotka :

- skoro dziecko się drze, to jest zdrowe, będzie w przyszłości świetnym politykiem, nauczycielem, gwiazdą rocka, albo muzykiem, tudzież nurkiem, bo ma dużą objętość płuc.

- daruj robotnikom, bo facet rozwija się do 5- go roku życia, a potem już tylko rośnie.

- ciesz się z migreny- Migrena zatruwała życie wielu ludziom. Wybitni politycy i przywódcy, jak Juliusz Cezar, Napoleon Bonaparte i Thomas Jefferson (twórca amerykańskiej deklaracji niepodległości), podobno cierpieli na tę chorobę. Nie oszczędziła ona malarzy - Vincent van Gogh, George Seurat i Claude Monet, ani pisarzy - Cervantes, Lewis Carroll i Virginia Woolf. Podobnie ojciec psychoanalizy, Sigmund Freud, cierpiał na migrenę, tak samo jak i wielki niemiecki filozof Fryderyk Nietzsche oraz Karol Marks.
0 0

Gość: cb656Old

#3768003 Napisano: 10.10.2010 07:22:13
sensucht napisał(a):

wkurzyło mnie zakończenie książki ,którą właśnie skończyłam- jak babka mogła wrócić do męża z którym wzięła rozwód???? przecież 2x nie wchodzi się do tej samej rzeki emotka książka była lekka do czytania,beztroska i wszystko w niej takie bez zobowiązań między facetami...takie życie by mi odpowiadało... emotka mam na coś ochotę-to to robię,nie mam? to z Bogiem...i już! załatwione...

Napisz własną książkę o tym emotka
0 0

ciasssteczko

#3768229 Napisano: 10.10.2010 09:27:10
wkurza mnie, że u nas nie ma tylu konkursów, co na Słowacji - tu pierwszy lepszy market i milion ulotek - tu wygraj autko, tu wygraj pantofelki, a nawet jeśli mamy w Polsce ten sam produkt w promocji, to u nas nagrody biedniejsze emotka
niesamowicie mnie bawi, że w słowackich Lidlach też jest konkurs z zakupami - ciekawa jestem, czy po drugiej stronie Tatr też grasuje gang jakiejś Mysiorkovej emotka emotka
0 0

Gość: janiek

#3768250 Napisano: 10.10.2010 09:37:58
wkurza mnie młoda dziewczyna lat 19 która przywaliła mi wczoraj na parkingu pod Tesco w samochód emotka
Chciała wyjechac nie zmieniła biegu i przywaliła mi w tył auta emotka
Niech zmienią wreszcie przepisy i prawko będzie dostępne od 21 lat
0 0

Gość: jaspeer

#3768254 Napisano: 10.10.2010 09:39:37
janiek napisał(a):

wkurza mnie młoda dziewczyna lat 19 która przywaliła mi wczoraj na parkingu pod Tesco w samochód emotka
Chciała wyjechac nie zmieniła biegu i przywaliła mi w tył auta emotka
Niech zmienią wreszcie przepisy i prawko będzie dostępne od 21 lat

współczuję... może uda Ci się wygrać darmową wizytę u lakiernika/blacharza emotka
prawko mogłoby być nawet od 16 lat, jednak egzamin powinien przebiegać inaczej... emotka :)
0 0