Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
notta
Postów 8849
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
hehe.. bluesky ale masz optymizmu w sobie
Jakoś nie wierzę żeby mnie wybrali
Zastanawiam się czy numeru nie pomyliłam czasami.. ajajaja.. straszne to
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: taleksander
Gość: rafi323raf
ja też, ale nie jestem pewnien, czy brałem w nim udział
więc nie wiem, czy mam się wkurzać, czy nie
Gość: joanne
to się równa mniejsza opona
jasnoska
Postów 1013
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ponad 1000 nagród w mbanku żadna moja
To już jest koniec-nie ma już nic
notta
Postów 8849
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
nie chce się załadować.. ogólnie ciężko chodzi.. ;/
Gość: wsciekly
poduchy rozdane w oddziałach pomiędzy pracowników, którzy udają, że regulaminu nie czytali
szczęściarze, którzy upolowali biedronki i tygrysy w pierwsze 2-3 dni promocji - zanim kasjerki się połapały
Gość: pola731
i co ?
w poprzednim konkursie trafił - zamieniałam się z nim na paragon , bo kupił nie takie produkty a teraz dzwoni ,że smsa wysłał ale kupił w sklepie pod blokiem bo myślał........
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
?
alaalex40 i luk1990
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I wkurzyłam się, bo przez to dzwonienie wyczyściło mi całą listę połączeń, a niektórych numerów nie miałam zapisanych
Już za samo dodzwonienie się powinni dawac nagrody
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: joanne
Pola, luzik, pare takich gagów i facet albo zakuma w czym rzecz, albo odpuści
henryczka62
Postów 1170
Data rejestracji 11.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi Pani w banku powiedziała, że w pierwsze dwa dni się wszystkie poduszki rozeszły bo klienci drzwiami i oknami wchodzili
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
a ja bylam swiadkiem rozmowy telefonicznej jak pani obiecywala kaczusię komuś ( a jak ja pytalam to dla mnie mieli juz ostatnia poduszke)
niezły kit wciskają ludziom
w ubiegłym tygodniu (środa, czwartek) obleciałem wszystkie warszawskie banki z listy i figa z makiem
kumpel dostał poduche wczoraj, bo... ma znajomego ochroniarza w jednym z banków
a ze zgłoszeń pocztowych mają tylko po 6 dawać
tylko ciekawe jak klienci mogli walić drzwiami i oknami, skoro akcja jest bardzo słabo rozreklamowana, w bankach praktycznie nie ma żadnych ulotek ani plakatów, link na stronkę znają też tylko nieliczni
no i oczywiście pracownicy banku
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a co to za akcja...?
Gość: iskierka
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
wybierajac pieniadze z bankomatu mozna trafic na migacza reklamujacego akcje
Gość: pola731
tyle ,że wyjdę na złośliwą - a nazwisko to samo - zszarga mi opinię ...może myślał ,że znowu kupię na 2-3 paragony i on nie będzie musiał kasy wydać - a tu zdziwko , bo ja mam 1 paragon i 1 sms - swój
powinnam w sumie olać ,bo kiepsko jak rodzina za dużo wie - potem są wieczne oczekiwania
masza
Postów 7688
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noo, skąd ja to znam?Lepiej sie nie chwalić
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette