Wkurza mnie...

Gość: xagadee

#3782457 Napisano: 15.10.2010 08:34:13
pola731 napisał(a):

joanne napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurzył mnie przed chwilką szwagier - pozazdrościł mi wygranych cenzurareli - trochę go wciągnęłam w konkursowanie
i co ?
w poprzednim konkursie trafił - zamieniałam się z nim na paragon , bo kupił nie takie produkty a teraz dzwoni ,że smsa wysłał ale kupił w sklepie pod blokiem bo myślał........

emotka

Pola, luzik, pare takich gagów i facet albo zakuma w czym rzecz, albo odpuści

tyle ,że wyjdę na złośliwą - a nazwisko to samo - zszarga mi opinię ...może myślał ,że znowu kupię na 2-3 paragony i on nie będzie musiał kasy wydać - a tu zdziwko , bo ja mam 1 paragon i 1 sms - swój
powinnam w sumie olać ,bo kiepsko jak rodzina za dużo wie - potem są wieczne oczekiwania

ale ja naprawdę nie rozumiem o co chodzi...

masz 1 paragon? masz...

to co, masz mu oddać, żeby przepadła Twoja wygrana?

spytaj go, czy on by tak zrobił emotka

nie rozumiem czym się przejmujesz... emotka
0 0

Gość: pola731

#3782474 Napisano: 15.10.2010 08:40:35
xagadee napisał(a):

pola731 napisał(a):

joanne napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurzył mnie przed chwilką szwagier - pozazdrościł mi wygranych cenzurareli - trochę go wciągnęłam w konkursowanie
i co ?
w poprzednim konkursie trafił - zamieniałam się z nim na paragon , bo kupił nie takie produkty a teraz dzwoni ,że smsa wysłał ale kupił w sklepie pod blokiem bo myślał........

emotka

Pola, luzik, pare takich gagów i facet albo zakuma w czym rzecz, albo odpuści

tyle ,że wyjdę na złośliwą - a nazwisko to samo - zszarga mi opinię ...może myślał ,że znowu kupię na 2-3 paragony i on nie będzie musiał kasy wydać - a tu zdziwko , bo ja mam 1 paragon i 1 sms - swój
powinnam w sumie olać ,bo kiepsko jak rodzina za dużo wie - potem są wieczne oczekiwania

ale ja naprawdę nie rozumiem o co chodzi...

masz 1 paragon? masz...

to co, masz mu oddać, żeby przepadła Twoja wygrana?

spytaj go, czy on by tak zrobił emotka

nie rozumiem czym się przejmujesz... emotka

jemu się wydaje ,że ja teraz zaświecę na forum (on niby załozył konto i pewnie czyta - tyle ,że ma krótki staż , mało wpisów , głupio samemu prosić ? ) - a przejmuję się ,bo od wczoraj słyszę pomożesz ? i od szwagra i od teściowej no i mąż spogląda dziwnie w oczekiwaniu

a dodatkowo wkurza mnie , że debiutant trafił w gust i od razu na wstępie zagrał bez paragonu - no i na dodatek nie wiadomo ,czy i jeśli wogóle -co go ominęło , bo to Leclercowski powrót do szkoły...
zrozumiałabym - kupił na jeden paragon - trafił na 2 telefony - ot - miał więcej szczęścia , ale tak ?
0 0

ziolko

#3782487 Napisano: 15.10.2010 08:45:28
ciężka sprawa, szczególnie, że to w rodzinie.
- Odmówisz i masz przekichane...
- pomożesz - zawsze będzie chciał pomocy i liczył, że nie będzie musiał jeździć po marketach za paragonami..

Sama coś tam wygrałaś czy nie?? bo jeśli nie to możesz zrobić wyjątek OSTATNI RAZ, jeśli wygrałaś to nie pozbywaj się paragonu
0 0

Gość: annaszura

#3782491 Napisano: 15.10.2010 08:47:09
moonfairy napisał(a):

wkurza mnie ze facebook mnie zablokował ;/

to odpowiadaj na stare zamiast pisac nowe
0 0

#3782492 Napisano: 15.10.2010 08:47:31
pola731 napisał(a):

jemu się wydaje ,że ja teraz zaświecę na forum (on niby załozył konto i pewnie czyta - tyle ,że ma krótki staż , mało wpisów , głupio samemu prosić ? ) - a przejmuję się ,bo od wczoraj słyszę pomożesz ? i od szwagra i od teściowej no i mąż spogląda dziwnie w oczekiwaniu

a dodatkowo wkurza mnie , że debiutant trafił w gust i od razu na wstępie zagrał bez paragonu - no i na dodatek nie wiadomo ,czy i jeśli wogóle -co go ominęło , bo to Leclercowski powrót do szkoły...
zrozumiałabym - kupił na jeden paragon - trafił na 2 telefony - ot - miał więcej szczęścia , ale tak ?

nadal twierdzę, że nie powinnaś się przejmować

w sumie możesz poszukać, może znajdziesz emotka

aczkolwiek ja bym olała problem

a jeśli mąż dziwnie się patrzy, to zapytaj go czy masz oddać szwagrowi swój paragon emotka
0 0

#3782507 Napisano: 15.10.2010 08:51:19
ziolko napisał(a):

- pomożesz - zawsze będzie chciał pomocy i liczył, że nie będzie musiał jeździć po marketach za paragonami..

Sama coś tam wygrałaś czy nie?? bo jeśli nie to możesz zrobić wyjątek OSTATNI RAZ, jeśli wygrałaś to nie pozbywaj się paragonu

ale ziolko co to za różnica czy w rodzinie, czy nie?

ma oddać swoją wygraną? emotka
0 0

ziolko

#3782515 Napisano: 15.10.2010 08:54:06
xagadee napisał(a):

ziolko napisał(a):

ma NIE oddawać swojej wygranej, ale w rodzinie takie sprawy ciężej przechodzą, i wśród bliskich znajomych których wciągnęło się w konkursy.
Bo nie wiedzą co i jak, czasami komuś nie chce przeczytać się regulaminu a później liczą, że osoba co w tym siedzi jakiś czas pomoże... za darmo najlepiej.

Piszę ogólnie, bo sporo już było podobnych sytuacji, o których tu pisano. Siostra, koleżanka itp..

uważam, że jeśli ktoś chce brać udział w konkursach to może liczyć na pomoc, ale najlepiej pomoc techniczną, jak wysyłac smsy, maile, kiedy, bla bla... ale nie, że za darmo zawsze dostanie paragon.
0 0

#3782529 Napisano: 15.10.2010 08:57:04
ziolko napisał(a):

ma NIE oddawać swojej wygranej, ale w rodzinie takie sprawy ciężej przechodzą, i wśród bliskich znajomych których wciągnęło się w konkursy.
Bo nie wiedzą co i jak, czasami komuś nie chce przeczytać się regulaminu a później liczą, że osoba co w tym siedzi jakiś czas pomoże... za darmo najlepiej.

Piszę ogólnie, bo sporo już było podobnych sytuacji, o których tu pisano. Siostra, koleżanka itp..

uważam, że jeśli ktoś chce brać udział w konkursach to może liczyć na pomoc, ale najlepiej pomoc techniczną, jak wysyłac smsy, maile, kiedy, bla bla... ale nie, że za darmo zawsze dostanie paragon.

w sumie... to zależy od człowieka...

ja bym naprawdę olała problem

mam koleżankę z pracy - gramy czasem razem, nigdy nie było problemu paragonowego... jak ona przegnie - dostaje paragon ode mnie, jak ja przesadzę, mam paragon od niej

fochów nie było nigdy emotka
0 0

#3782530 Napisano: 15.10.2010 08:57:10
xagadee napisał(a):

ziolko napisał(a):

nie - oddanie mojego paragonu nie wchodzi w rachubę - też zagrałam na 3 numery , mam 1 smsa

dziś jeszcze mam nerwa - i powiem szczerze - chciałabym znać w realu osobę , która grywa , i czasem właśnie móc się poratować (ja na ogół mam za dużo swoich paragonów , bo wciąż jeszcze często kupuję na zapas ) - ale chciałabym ,żeby to działało w dwie strony

0 0

#3782543 Napisano: 15.10.2010 09:00:29
i wkurza mnie jeszcze Dove - tyle zestawów a u mnie kicha - w poprzedniej edycji kicha i teraz też kicha emotka

i deszcz za oknem mnie wkurza
i bolące gardło
ale mam dziś kiepski dzień
0 0

79magda

#3782793 Napisano: 15.10.2010 10:15:48
Wkurza mnie, że nie da się opanować na forum tej jednoosobowej szajki od Hoop Coli emotka
0 0

smocyca

#3782815 Napisano: 15.10.2010 10:21:42
A mnie konk Drosed, znow zmienili regulamin, tj.termin losowan!!! Poza tym do wygrania jest w kazdym etapie 300 plecakow. A ile przyznali?! Do bani taki konk emotka
0 0

Gość: monisia23

#3782819 Napisano: 15.10.2010 10:23:19
Wkurza mnie poczta na interii nie mogę wejść, czy tylko ja ?????
emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#3782826 Napisano: 15.10.2010 10:25:49
ja też nie mogę;/ głupia poczta
0 0

Gość: goralecka

#3782848 Napisano: 15.10.2010 10:34:50
wkurza mnie porduct palcement w polskich serialach. Czy juz naprawde nie może być jednego odcinka bez reklamowania Kucharka, blue connect, czy tego, ze w heyah to dzwoni się za grosze za granice??
Czy od tego naprawde firmom wzrasta sprzedaz?bo mnie to raczej negatywnie nastawia do nich emotka
0 0

ciasssteczko

#3783030 Napisano: 15.10.2010 11:37:36
79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że nie da się opanować na forum tej jednoosobowej szajki od Hoop Coli emotka

właśnie zamierzałam wyrazić podobny bulwers emotka

to się nazywa dyskretny markieting emotka emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3783036 Napisano: 15.10.2010 11:39:50
ciasssteczko napisał(a):

79magda napisał(a):

właśnie zamierzałam wyrazić podobny bulwers emotka

to się nazywa dyskretny markieting emotka emotka emotka

a ja mam taką naturę ze ego typu nachał działa na mnie odstręczajaco- w zyciu sie hoop coli nie napiję
i billboard mam...nie powiem gdzie emotka
0 0

joan

#3783044 Napisano: 15.10.2010 11:42:40
goralecka napisał(a):

wkurza mnie porduct palcement w polskich serialach. Czy juz naprawde nie może być jednego odcinka bez reklamowania Kucharka, blue connect, czy tego, ze w heyah to dzwoni się za grosze za granice??
Czy od tego naprawde firmom wzrasta sprzedaz?bo mnie to raczej negatywnie nastawia do nich emotka

No ba, nawet to kiedyś wyśmiali w filmie The Truman Show!
0 0

Gość: buskowianka

#3783046 Napisano: 15.10.2010 11:42:52
mnie wkurza Groszek,nie dzwoni a mógłby,choc raz i byłabym szczęśliwa,tyle nadziei w niego włożyłam,ale pewnie jak to ja,szczęścia w smsowych nie mam i tym razem też będzie wielkie G.... emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3783054 Napisano: 15.10.2010 11:45:41
joan napisał(a):

goralecka napisał(a):

No ba, nawet to kiedyś wyśmiali w filmie The Truman Show!

Ale nie mówcie, bo ciocia Stasia z Klanu wygladała uroczo, reklamując Activie emotka I podobno nie miała już problemu z przemianą materii emotka
0 0