Wkurza mnie...

79magda

#3783056 Napisano: 15.10.2010 11:47:09
ciasssteczko napisał(a):

79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że nie da się opanować na forum tej jednoosobowej szajki od Hoop Coli emotka

właśnie zamierzałam wyrazić podobny bulwers emotka

to się nazywa dyskretny markieting emotka emotka emotka

Jeżeli on jest dyskretny, to aż boję się pomyśleć, co się stanie, gdy będzie bardziej dosadny...
emotka
0 0

Gość: imelka

#3783080 Napisano: 15.10.2010 11:51:17
Wkurza mnie, że nie chce mi się wyświetlić lista laureatów loterii kartomania z mbank a już chciałam przestać łudzić się nadzieją, że coś wpadło. Może jakaś dobra dusza, która ma internet szybszy od wlokącego się ślimaka skopiowałaby mi tą listę i wysłała na PW?
0 0

slonko365

#3783109 Napisano: 15.10.2010 11:58:41
79magda napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że nie da się opanować na forum tej jednoosobowej szajki od Hoop Coli emotka

Jeżeli on jest dyskretny, to aż boję się pomyśleć, co się stanie, gdy będzie bardziej dosadny...
emotka

bo to jest product placement na forach emotka
tylko się komuś wydaje, że nie ważne jak, ale ważne ile emotka
i tym sposobem Hoop Cola ma opinię spamera emotka
0 0

joan

#3783119 Napisano: 15.10.2010 12:02:00
slonko365 napisał(a):

Za tym na pewno stoi Polo Cockta emotka
0 0

kaczord

#3783124 Napisano: 15.10.2010 12:03:11
slonko365 napisał(a):

79magda napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

79magda napisał(a):

emotka

Wyślijmy im maila, że ni chcemy takiego spamu, może da im do myślenia emotka
0 0

79magda

#3783126 Napisano: 15.10.2010 12:03:26
joan napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Za tym na pewno stoi Polo Cockta emotka

o żesz... teoria spisku zdecydowanie poprawiła mi nastrój (P.S. Popijam sok z czarnej porzeczki
emotka )
0 0

Gość: ewe85lina

#3783149 Napisano: 15.10.2010 12:09:04
Wkurza mnie,że jestem taką niezdarą...
Zaraz będę wyć... emotka emotka
Poszłam do sklepu,zrobiłam zakupy i nie wiem gdzie co i jak-zgubiłam 50zł...moje ostatnie 50zł Po prostu szał mnie bierze i rozpacz na przemian emotka
0 0

monia24

#3783181 Napisano: 15.10.2010 12:17:13
wiki1985r napisał(a):

Poszłam do sklepu,zrobiłam zakupy i nie wiem gdzie co i jak-zgubiłam 50zł...moje ostatnie 50zł Po prostu szał mnie bierze i rozpacz na przemian emotka

emotka
0 0

Gość: ewe85lina

#3783203 Napisano: 15.10.2010 12:24:19
monia24 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

emotka

emotka
0 0

Gość: erikakr

#3783316 Napisano: 15.10.2010 01:06:15
wkurza mnie to że PURE ZONE na FACEBOOKU nie mogą wysłać mi wiadomośći, prosili bym wysłała im privanotta a ja godzinami szukam jak to zrobić i nie moge! emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

czika

#3783345 Napisano: 15.10.2010 01:16:42
wkurza mnie szef
0 0

Gość: agacioras

#3783350 Napisano: 15.10.2010 01:18:23
Już nawet nie wkurza, a WNERWIA mnie fakt, że w konkursie miało przejść 30 prac z największą liczbą głosów a przeszło 100 i dzięki temu wygrało zdjęcie które miało 12 głosów. Dla porównania, ja miałam 305, niektórzy po 200 z czymś a jeszcze niektórzy po 600. Dziękuje organizatorom, a ja przerzucam się na żarcie z McDonalda!
0 0

Gość: agasiam

#3783823 Napisano: 15.10.2010 04:57:13
Wkurza mnie taka jedna w konkursie Price Polo. Proponuje miejsce gdzie chodzą tylko żule lub nieświadomi turyści na romantyczne miejsce w Toruniu, a tam syf, sterta śmieci i butelek. I jeszcze do tego przez cały konkurs zdobyła zaledwie 170 głosów a dziś o dziwo drugie tyle i na tym nie kończy. BUUUUUUUUUUUUU emotka
0 0

Gość: iwa1116

#3783941 Napisano: 15.10.2010 06:01:34
wkurzają mnie wszystkie konkursy - mój mąż siedzi tu godzinami - od paru lat. Nie interesuje go nic tylko konkursy i wygrane, cały wolny czas poświęca konkursom. Przegląda forum, odklikuje WSZYSTKIM absolutnie wszystkim. Ma czas na to a ja i nasz synek siedzimy sobie sami i czekamy aż na chwilę przyjdzie do nas i powie choć słowo. Mąż wygrywa bardzo dużo i szczyci się wśród znajomych i rodziny tymi wygranymi. Mam w domu sterty starych batoników, koszulek, napojów kosmetyków i wogóle wszystkiego Z KONKURSÓW - niepotrzebnych mi do szczęścia przedmiotów, nie mam jednak męża.
To nie żart, straciłam męża przez konkursy i chcę ostrzec innych, że tak może być. Patrzę na niego codziennie jak siedzi i klika w tych konkursach - nawet po 10 godzin dziennie. Mój mąż był kiedyś cudownym mężem i ojcem. Teraz nie mam już siły nawet do domu po pracy wracać bo nie mam do kogo - nawet jak wchodzę do domu to nie wstaje od kompa.Jestem tak nieszczęśliwa, że słowo konkursy doprowadza mnie do rozpaczy.
0 0

cudaczek121

#3783951 Napisano: 15.10.2010 06:06:26
iwa1116 napisał(a):

wkurzają mnie wszystkie konkursy - mój mąż siedzi tu godzinami - od paru lat. Nie interesuje go nic tylko konkursy i wygrane, cały wolny czas poświęca konkursom. Przegląda forum, odklikuje WSZYSTKIM absolutnie wszystkim. Ma czas na to a ja i nasz synek siedzimy sobie sami i czekamy aż na chwilę przyjdzie do nas i powie choć słowo. Mąż wygrywa bardzo dużo i szczyci się wśród znajomych i rodziny tymi wygranymi. Mam w domu sterty starych batoników, koszulek, napojów kosmetyków i wogóle wszystkiego Z KONKURSÓW - niepotrzebnych mi do szczęścia przedmiotów, nie mam jednak męża.
To nie żart, straciłam męża przez konkursy i chcę ostrzec innych, że tak może być. Patrzę na niego codziennie jak siedzi i klika w tych konkursach - nawet po 10 godzin dziennie. Mój mąż był kiedyś cudownym mężem i ojcem. Teraz nie mam już siły nawet do domu po pracy wracać bo nie mam do kogo - nawet jak wchodzę do domu to nie wstaje od kompa.Jestem tak nieszczęśliwa, że słowo konkursy doprowadza mnie do rozpaczy.

Może spróbuj go namówić na terapię.Bo może jemu się wydaje,że kiedy gra i wygrywa,a potem sprzedaje te nagrody,to stara się zapewnić Wam lepszy byt.A może on po prostu uważa, że problem tkwi w Tobie,a nie w nim emotka Porozmawiaj z nim,tak nie może być dalej,bo żadna nagroda nie jest warta rozpadu Rodziny emotka
0 0

Gość: aleks21

#3783959 Napisano: 15.10.2010 06:08:31
iwa1116 napisał(a):

No to się porobiło... Współczuję Ci bardzo! Miałam takiego typa w domu. Tylko że zamiast konkursów były gry sieciowe. I w sumie tego typa mam nadal, jednak po szczerej rozmowie, odcinaniu netu - na zasadzie nie chcesz iść ze mną i dzieckiem na spacer to nie więc zostań w domu a ja zabieram router i kilku podobnych akcjach - znormalniał. Myślę że mąż chyba za bardzo się wciągnął. Pewnie też to typ hurtownika... Ja bawię się w konkursy w ramach relaksu od dzieci emotka i cieszę się z głupiego misia. U ciebie to już chyba tylko siegnięcie po radykalne środki może pomóc.

ps. czy Twój mąż pracuje na poczcie ? (tak mi się skojarzyło
emotka
0 0

#3783968 Napisano: 15.10.2010 06:12:16
To nie o lepszy byt chodzi - oboje zarabiamy, mamy wszystko co chcemy. Rozmawiałam z mężem wiele razy i wiem, że chodzi o to że on kocha wygrywać a nagrody rozdajemy (oboje) z miłą chęcią bo inaczej w domu miałabym śmietnik. Owszem można zarobić na sprzedawaniu tego ale ja nie potrzebuję pieniędzy tylko męża.
0 0

Gość: monisia23

#3783976 Napisano: 15.10.2010 06:17:02
iwa1116 napisał(a):

To nie o lepszy byt chodzi - oboje zarabiamy, mamy wszystko co chcemy. Rozmawiałam z mężem wiele razy i wiem, że chodzi o to że on kocha wygrywać a nagrody rozdajemy (oboje) z miłą chęcią bo inaczej w domu miałabym śmietnik. Owszem można zarobić na sprzedawaniu tego ale ja nie potrzebuję pieniędzy tylko męża.

Ja gram dopiero pol roku, a wieczory kiedy dzieci śpią spędzam na wyszukiwaniu nowych konkursów, bo czuję że muszę emotka
Jeżeli piszesz, że Twój mąż gra parę lat i świata poza tym nie widzi, to to już nie są żarty tylko normalne uzależnienie emotka
0 0

#3783979 Napisano: 15.10.2010 06:18:56
aleks21 napisał(a):

iwa1116 napisał(a):

No to się porobiło... Współczuję Ci bardzo! Miałam takiego typa w domu. Tylko że zamiast konkursów były gry sieciowe. I w sumie tego typa mam nadal, jednak po szczerej rozmowie, odcinaniu netu - na zasadzie nie chcesz iść ze mną i dzieckiem na spacer to nie więc zostań w domu a ja zabieram router i kilku podobnych akcjach - znormalniał. Myślę że mąż chyba za bardzo się wciągnął. Pewnie też to typ hurtownika... Ja bawię się w konkursy w ramach relaksu od dzieci emotka i cieszę się z głupiego misia. U ciebie to już chyba tylko siegnięcie po radykalne środki może pomóc.

ps. czy Twój mąż pracuje na poczcie ? (tak mi się skojarzyło
emotka

Dziękuję za porady. Ja już próbowałam wszystkiego. Najgorsze jest to że ja jestem ładną kobietą (głupio tak pisać ale muszę wspomnieć żeby mnie lepiej zrozumieć)w pracy jak mnie jeden dzień nie ma to znajomi dzwonią i pytają kiedy przyjdę bo nudno beze mnie. Kocham ludzi i uwielbiam z nimi rozmawiać a przychodzę do domu i jestem traktowana jak powietrze - istnieją tylko konkursy. Jakbym była brzydka, gruba i niemiła to mogłabym to zrozumieć ale tak nie jest. Wiem że mąż się uzależnił ale nie potrafi się do tego przyznać
0 0

Gość: arta

#3783982 Napisano: 15.10.2010 06:22:41
może metoda małych kroczków?
Spróbujcie ustalić, że np. od dziś mąż NIE GRA o kosmetyki, koszulki, itd... albo, że od dziś bierze udział TYLKO w promocyjnych... Cokolwiek, co choć troszkę go ograniczy i da więcej czasu dla was.
0 0