Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli on jest dyskretny, to aż boję się pomyśleć, co się stanie, gdy będzie bardziej dosadny...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: imelka
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo to jest product placement na forach
tylko się komuś wydaje, że nie ważne jak, ale ważne ile
i tym sposobem Hoop Cola ma opinię spamera
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
joan
Postów 18732
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Za tym na pewno stoi Polo Cockta
kaczord
Postów 144
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyślijmy im maila, że ni chcemy takiego spamu, może da im do myślenia
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o żesz... teoria spisku zdecydowanie poprawiła mi nastrój (P.S. Popijam sok z czarnej porzeczki
Gość: ewe85lina
Zaraz będę wyć...
Poszłam do sklepu,zrobiłam zakupy i nie wiem gdzie co i jak-zgubiłam 50zł...moje ostatnie 50zł Po prostu szał mnie bierze i rozpacz na przemian
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: ewe85lina
Gość: erikakr
czika
Postów 46
Data rejestracji 29.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.finta.pl/ref/Aniunitka
Gość: agacioras
Gość: agasiam
Gość: iwa1116
To nie żart, straciłam męża przez konkursy i chcę ostrzec innych, że tak może być. Patrzę na niego codziennie jak siedzi i klika w tych konkursach - nawet po 10 godzin dziennie. Mój mąż był kiedyś cudownym mężem i ojcem. Teraz nie mam już siły nawet do domu po pracy wracać bo nie mam do kogo - nawet jak wchodzę do domu to nie wstaje od kompa.Jestem tak nieszczęśliwa, że słowo konkursy doprowadza mnie do rozpaczy.
cudaczek121
Postów 6807
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Może spróbuj go namówić na terapię.Bo może jemu się wydaje,że kiedy gra i wygrywa,a potem sprzedaje te nagrody,to stara się zapewnić Wam lepszy byt.A może on po prostu uważa, że problem tkwi w Tobie,a nie w nim
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: aleks21
No to się porobiło... Współczuję Ci bardzo! Miałam takiego typa w domu. Tylko że zamiast konkursów były gry sieciowe. I w sumie tego typa mam nadal, jednak po szczerej rozmowie, odcinaniu netu - na zasadzie nie chcesz iść ze mną i dzieckiem na spacer to nie więc zostań w domu a ja zabieram router i kilku podobnych akcjach - znormalniał. Myślę że mąż chyba za bardzo się wciągnął. Pewnie też to typ hurtownika... Ja bawię się w konkursy w ramach relaksu od dzieci
ps. czy Twój mąż pracuje na poczcie ? (tak mi się skojarzyło
Gość: monisia23
Ja gram dopiero pol roku, a wieczory kiedy dzieci śpią spędzam na wyszukiwaniu nowych konkursów, bo czuję że muszę
Jeżeli piszesz, że Twój mąż gra parę lat i świata poza tym nie widzi, to to już nie są żarty tylko normalne uzależnienie
Dziękuję za porady. Ja już próbowałam wszystkiego. Najgorsze jest to że ja jestem ładną kobietą (głupio tak pisać ale muszę wspomnieć żeby mnie lepiej zrozumieć)w pracy jak mnie jeden dzień nie ma to znajomi dzwonią i pytają kiedy przyjdę bo nudno beze mnie. Kocham ludzi i uwielbiam z nimi rozmawiać a przychodzę do domu i jestem traktowana jak powietrze - istnieją tylko konkursy. Jakbym była brzydka, gruba i niemiła to mogłabym to zrozumieć ale tak nie jest. Wiem że mąż się uzależnił ale nie potrafi się do tego przyznać
Gość: arta
Spróbujcie ustalić, że np. od dziś mąż NIE GRA o kosmetyki, koszulki, itd... albo, że od dziś bierze udział TYLKO w promocyjnych... Cokolwiek, co choć troszkę go ograniczy i da więcej czasu dla was.