Wkurza mnie...

Gość: ferinka24

#3813309 Napisano: 28.10.2010 11:51:09
kolastynka napisał(a):

biokoo napisał(a):

ziolko napisał(a):

avatea napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

shorty87 napisał(a):

tej coca coli sie boje bo wiem ze pomaga niby na biegunke ale ja bardziej wymiotuje

pij pij - nawet na wymioty pomoże

pij! jak wymiotowałam w ciąży( właśnie grypa żołądkowa) to od razu mi lekarz kazał colę pić. Za chwilę lepiej się poczujesz!

cola pomaga też na zwykłą niestrawność.

Poza tym niedawno oglądałam program Perfekcyjna pani domu i tam ta babka polecała, aby przypalony tłuszcz w formach usuwać właśnie colą, nawet odgazowaną, jak zostanie coś jeszcze w butelce to nie wylewajcie, tylko usuwajcie trudny tłuszcz, np po grillowaniu
emotka

muszę to wypróbować

cola wyżre wszystko emotka

Na stare przyrdzewiane śruby tez pomaga. A w temacie wkurza mnie że ładna pogoda a ja jestem z chora córka uziemiona w domu i jeszcze że nie mam pomysłu na prezent dla taty (niby wszystko ma i nic nie potrzebuje)

dokładnie pij ! ja też to mialam w ciąży, też wymiotowałam ale potem i tak pomoglo.
0 0

Gość: amif

#3813325 Napisano: 28.10.2010 11:55:54
emotka GG mi nie działa emotka
0 0

Gość: bluesky

#3813331 Napisano: 28.10.2010 11:57:09
Wszyscy wszystko ode mnie chcą emotka
Charuje od rana a im wciąż mało! Oszaleć można a głowa to mi zaraz chyba pęknie tak mnie boli.
Mam dość emotka emotka emotka
0 0

delfinka101

#3813344 Napisano: 28.10.2010 12:00:34
wkurza mnie ze dostaje smsy od DHL..z reklama a już się łudziłam,ze mi cos wysyłaja:)
0 0

Gość: kingaa

#3813672 Napisano: 28.10.2010 01:32:14
Wkurza mnie remont łazienki, który trwa już dwa tygodnie, a będzie trwał jeszcze tydzień!! emotka emotka już nie wspomnę o wstawaniu o 5:30, bo o tej przychodzi fachowiec emotka do tego wkurza mnie neostrada, bo przez tydzień nie było internetu i straciliśmy majątek na dzwonienie do nich i dopiero wczoraj trafiliśmy na faceta, którego oświeciło i powiedział, że nasze zgłoszenie było w złym miejscu zgłoszone i wisiało przez tydzień w systemie i się tym nikt nie interesował emotka A do tego dzisiaj spaliłam ostatnią patelnię emotka
0 0

ziolko

#3813697 Napisano: 28.10.2010 01:42:06
kingaa napisał(a):

Wkurza mnie remont łazienki, który trwa już dwa tygodnie, a będzie trwał jeszcze tydzień!! emotka emotka już nie wspomnę o wstawaniu o 5:30, bo o tej przychodzi fachowiec emotka do tego wkurza mnie neostrada, bo przez tydzień nie było internetu i straciliśmy majątek na dzwonienie do nich i dopiero wczoraj trafiliśmy na faceta, którego oświeciło i powiedział, że nasze zgłoszenie było w złym miejscu zgłoszone i wisiało przez tydzień w systemie i się tym nikt nie interesował emotka A do tego dzisiaj spaliłam ostatnią patelnię emotka

złóż reklamację na neostradę, chodzi o to, że skoro nie miałaś połączenia min 24 godz to możesz się ubiegać o obniżenie abonamentu w danym miesiącu. Czy jeśli 7 dni a płacisz np 50 zł (żeby łatwiej się liczyło),

50/31 dni - 1,61
1,61x7 dni - 11,27
50-11,27 = 38,73 zł za bieżący miesiąc.

Jeśli tak nie można to proszę o wybaczenie pomyłki
0 0

Gość: kasek

#3813734 Napisano: 28.10.2010 02:00:13
Wkurzają mnie fikcyjne konta na fb, ktore jeszcze wysyłają do mnie i do was zaproszenia po to żeby wyglądać wiarygodnie. A później te same osoby wygrywają konkursy. Proszę was nie przyjmujcie zaproszeń od fikcyjnych kont, osób ktorych nie znacie (nigdy z nimi nie rozmawialiście i nie głosowaliście im na nic), te osoby mają polubione te same stronki z konkursami i mało znajomych i zgłaszajcie do fb jako fikcyjne !!!! ( W profilu takiej osoby po lewej stronie jest zgłoś)
0 0

#3813763 Napisano: 28.10.2010 02:12:15
ziolko napisał(a):

kingaa napisał(a):

złóż reklamację na neostradę, chodzi o to, że skoro nie miałaś połączenia min 24 godz to możesz się ubiegać o obniżenie abonamentu w danym miesiącu. Czy jeśli 7 dni a płacisz np 50 zł (żeby łatwiej się liczyło),

50/31 dni - 1,61
1,61x7 dni - 11,27

oczywiście, że będziemy pisać reklamację, bo przez brak internetu nie mogliśmy między innymi w terminie za niego zapłacić, a za internet w końcu płacimy 150 zł emotka
0 0

ziolko

#3813793 Napisano: 28.10.2010 02:23:19
kingaa napisał(a):

ziolko napisał(a):

kingaa napisał(a):

50/31 dni - 1,61
1,61x7 dni - 11,27

oczywiście, że będziemy pisać reklamację, bo przez brak internetu nie mogliśmy między innymi w terminie za niego zapłacić, a za internet w końcu płacimy 150 zł emotka

więc moje wyliczenia x 3
0 0

renatak0

#3813802 Napisano: 28.10.2010 02:26:33
cb656 napisał(a):

joka napisał(a):

wkurza mnie to codziennie i musze się szczerze wygadać, (....) wkurza mnie to wszystko, przepraszam za brak kropek ale wylewałam szybko żale emotka

emotka
Z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu - ta stara prawda po raz kolejny się potwierdza.
Jedyne, co pomoże - uniezależnić się i żyć na swoim.

święta racja,ja klepię biede ale na swoim,żżera mnie kredyt na mieszkane ale nikt mi w garnki nie zagląda a z mama,teściami i rodzeństwem mam normalne stosunki
0 0

#3813813 Napisano: 28.10.2010 02:29:32
ziolko napisał(a):

kingaa napisał(a):

ziolko napisał(a):

kingaa napisał(a):

50/31 dni - 1,61
1,61x7 dni - 11,27

więc moje wyliczenia x 3

tak wiem, wczoraj ten facet od razu nam powiedział, że mamy pisać reklamację, ale dzięki za info emotka Ale jakbyśmy na niego nie trafili, to chyba nie mielibyśmy neta przez miesiąc....

Weź Ty się może tam zatrudnij, bo widzę, że więcej się orientujesz niż niektóre osoby z którymi mieliśmy okazję przez tydzień rozmawiać w sprawie neostrady
0 0

Gość: april211

#3813814 Napisano: 28.10.2010 02:29:39
kasek napisał(a):

Wkurzają mnie fikcyjne konta na fb, ktore jeszcze wysyłają do mnie i do was zaproszenia po to żeby wyglądać wiarygodnie. A później te same osoby wygrywają konkursy. Proszę was nie przyjmujcie zaproszeń od fikcyjnych kont, osób ktorych nie znacie (nigdy z nimi nie rozmawialiście i nie głosowaliście im na nic), te osoby mają polubione te same stronki z konkursami i mało znajomych i zgłaszajcie do fb jako fikcyjne !!!! ( W profilu takiej osoby po lewej stronie jest zgłoś)

no własnie musze to przemyslec i kilkoro wywalic bo wogole nie klikaja
0 0

Gość: yonia

#3813815 Napisano: 28.10.2010 02:30:23
ziolko napisał(a):

kingaa napisał(a):

ziolko napisał(a):

kingaa napisał(a):

50/31 dni - 1,61
1,61x7 dni - 11,27

więc moje wyliczenia x 3

jakos tak, tylko jako miesiac bierze sie chyba 30 dni.
0 0

ziolko

#3813838 Napisano: 28.10.2010 02:37:12
kingaa napisał(a):

tak wiem, wczoraj ten facet od razu nam powiedział, że mamy pisać reklamację, ale dzięki za info emotka Ale jakbyśmy na niego nie trafili, to chyba nie mielibyśmy neta przez miesiąc....

Weź Ty się może tam zatrudnij, bo widzę, że więcej się orientujesz niż niektóre osoby z którymi mieliśmy okazję przez tydzień rozmawiać w sprawie neostrady

heh... nie mam takich znajomości, żeby się tam zatrudnić...
emotka
0 0

Gość: gosia16

#3814413 Napisano: 28.10.2010 06:15:50
Wkurza mnie pomelo- to było takie wielkie a ja to zeżarłam całe bleeeeeeeeeee.........
0 0

Gość: moniaainom

#3815754 Napisano: 29.10.2010 10:45:28
No jak mnie wkurza Reader's Digest emotka Spamują mi ciągle pocztę więc wreszcie odpowiedziałam na ich maila : Prosze o wykreslenie moich danych z państwa bazy. I wiecie co? Przyszedł mail zwrotny: Państwa zgłoszenie zostało przyjęte emotka
Zaszli mi za skórę juz kilka lat temu, a teraz jeszcze mi skrzynkę spamują emotka emotka emotka
0 0

mia

#3815996 Napisano: 29.10.2010 11:52:41
moniaainom napisał(a):

No jak mnie wkurza Reader's Digest emotka Spamują mi ciągle pocztę więc wreszcie odpowiedziałam na ich maila : Prosze o wykreslenie moich danych z państwa bazy. I wiecie co? Przyszedł mail zwrotny: Państwa zgłoszenie zostało przyjęte emotka
Zaszli mi za skórę juz kilka lat temu, a teraz jeszcze mi skrzynkę spamują emotka emotka emotka

emotka emotka emotka
Aż mi się humor poprawił!
A wkurza mnie dziś wszystko...
0 0

merynosek

#3817283 Napisano: 29.10.2010 07:26:18
Wkurza mnie Dove:/
0 smsów emotka
0 0

Gość: ewa1982

#3817300 Napisano: 29.10.2010 07:31:59
merynosek napisał(a):

0 smsów emotka

oj to ja się dołączam do wkurzenia emotka i wkurzam się jeszcze że na 2000 płynów johnsona nie załapałam się a akurat synkowi się kończy do du...tydzień konkursowy
0 0

sylwika76

#3817322 Napisano: 29.10.2010 07:39:04
merynosek napisał(a):

0 smsów emotka

Witaj w klubie ja też się nie doczekałam żadnego smsa-co za pech
emotka
0 0