Wkurza mnie...

Gość: taaga20

#3812428 Napisano: 28.10.2010 06:36:46
cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Nie wkurzam się ale... mam motylki z nerwów w oczekiwaniu na dzisiejsze wyniki.....

Ty to masz dopiero! Inne to mają motylki z powodu swoich facetów, a tu tak po prostu z nerwów... Pozazdrościć! emotka

masz motylki z powodu facetów ?? myślałam że my baby tak na was działamy emotka
0 0

delfinka101

#3812445 Napisano: 28.10.2010 06:44:58
taaga20 napisał(a):

cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Nie wkurzam się ale... mam motylki z nerwów w oczekiwaniu na dzisiejsze wyniki.....

Ty to masz dopiero! Inne to mają motylki z powodu swoich facetów, a tu tak po prostu z nerwów... Pozazdrościć! emotka

Ba widzisz..jak człowiek potrafi to i z nerwów ma motylki...Już po motylkach:)Natan nie dostał sie bo maila nie dostaliśmy a mieli wczoraj wysyłac.Wyników na stronie jeszcze niema ale pewnie wybrali fajne dzieciaczki i juz niedługo zobaczymy..:)
0 0

Gość: cb656Old

#3812478 Napisano: 28.10.2010 07:04:45
taaga20 napisał(a):

cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

emotka emotka emotka emotka
Ale napisałem inne - w sensie: inne kobiety mogą ci pozazdrościć.
Nie jestem kobietą, pomyliłaś się emotka
I nie mam wcale motylków...
Raczej bliżej mi słoniowej ociężałości emotka
0 0

Gość: taaga20

#3812555 Napisano: 28.10.2010 07:40:35
cb656 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

emotka emotka emotka emotka
Ale napisałem inne - w sensie: inne kobiety mogą ci pozazdrościć.
Nie jestem kobietą, pomyliłaś się emotka
I nie mam wcale motylków...
Raczej bliżej mi słoniowej ociężałości emotka

co to faktu że nie jesteś kobietą to wiem to doskonale emotka emotka
chciałam się poprzekomarzać z tobą a ty tu taki oburzony emotka emotka
0 0

olus15

#3812598 Napisano: 28.10.2010 08:00:13
nie mogę znaleźć ładowarki do telefonu na który dzwoniło wczoraj Tesco a telefon pada!
0 0

Gość: agusia222

#3812629 Napisano: 28.10.2010 08:09:22
wkurza mnie deszcz za oknem emotka
0 0

Gość: shorty87

#3812839 Napisano: 28.10.2010 09:18:53
wkurza mnie, że miałam iść dzisiaj na rozmowę kwalifikacyjną ale od 3 nad randem męczę się z grypą żołądkową:/ normalnie się nie użalam nad sobą, ale w tym momencie beczę tak mi źle emotka pierwszy raz mam to cholerstwo dobrze, że mogłam przenieść rozmowę na jutro (żeby tylko mi przeszło)
0 0

ziolko

#3812845 Napisano: 28.10.2010 09:21:03
shorty87 napisał(a):

wkurza mnie, że miałam iść dzisiaj na rozmowę kwalifikacyjną ale od 3 nad randem męczę się z grypą żołądkową:/ normalnie się nie użalam nad sobą, ale w tym momencie beczę tak mi źle emotka pierwszy raz mam to cholerstwo dobrze, że mogłam przenieść rozmowę na jutro (żeby tylko mi przeszło)

zjedz suchą bułkę i pij coca colę - pomaga
0 0

Gość: krzyszu

#3812891 Napisano: 28.10.2010 09:30:18
ziolko napisał(a):

shorty87 napisał(a):

zjedz suchą bułkę i pij coca colę - pomaga

Lub paluszki zamiast bułki emotka
0 0

Gość: shorty87

#3812902 Napisano: 28.10.2010 09:32:34
tej coca coli sie boje bo wiem ze pomaga niby na biegunke ale ja bardziej wymiotuje
0 0

avatea

#3812928 Napisano: 28.10.2010 09:39:58
emanuela24 napisał(a):

shorty87 napisał(a):

tej coca coli sie boje bo wiem ze pomaga niby na biegunke ale ja bardziej wymiotuje

pij pij - nawet na wymioty pomoże

pij! jak wymiotowałam w ciąży( właśnie grypa żołądkowa) to od razu mi lekarz kazał colę pić. Za chwilę lepiej się poczujesz!
0 0

Gość: monisia23

#3812933 Napisano: 28.10.2010 09:41:40
wkurza mnie, że:
-jest mi zimno
-dzieci plus mąż zasmarkani
-kolejne wyniki konkursów się pojawiają,
a ja nic nie mogę wygrać!
-nic mi się nie chce...
emotka
0 0

ziolko

#3812939 Napisano: 28.10.2010 09:42:42
avatea napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

shorty87 napisał(a):

pij! jak wymiotowałam w ciąży( właśnie grypa żołądkowa) to od razu mi lekarz kazał colę pić. Za chwilę lepiej się poczujesz!

cola pomaga też na zwykłą niestrawność.

Poza tym niedawno oglądałam program Perfekcyjna pani domu i tam ta babka polecała, aby przypalony tłuszcz w formach usuwać właśnie colą, nawet odgazowaną, jak zostanie coś jeszcze w butelce to nie wylewajcie, tylko usuwajcie trudny tłuszcz, np po grillowaniu
emotka

muszę to wypróbować
0 0

asiam

#3812944 Napisano: 28.10.2010 09:44:31
ziolko napisał(a):

avatea napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

shorty87 napisał(a):

Poza tym niedawno oglądałam program Perfekcyjna pani domu i tam ta babka polecała, aby przypalony tłuszcz w formach usuwać właśnie colą, nawet odgazowaną, jak zostanie coś jeszcze w butelce to nie wylewajcie, tylko usuwajcie trudny tłuszcz, np po grillowaniu
emotka

muszę to wypróbować

We Francji wszelkie niestrawności leczy się odgazowaną colą w temp. pokojowej.
Kolega natomiast czyści sztućce zalewając je na noc colą.
0 0

biokoo

#3812948 Napisano: 28.10.2010 09:44:56
ziolko napisał(a):

avatea napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

shorty87 napisał(a):

emotka

muszę to wypróbować

cola wyżre wszystko emotka
0 0

ziolko

#3812949 Napisano: 28.10.2010 09:44:56
więc podsumowując - jeśli coca cola nawet rdzę i tłuszcz usuwa, więc tym bardziej usunie grypę żołądkową emotka

wkurza mnie... tyle rzeczy, że nie chce mi się pisać - i to też mnie wkurza emotka
0 0

delfinka101

#3812976 Napisano: 28.10.2010 09:53:19
Cola pomaga.Sprawdzone..i do tego cos słonego a najlepiej ORSALIT..musisz uzupełnic,sód,potas..
0 0

joka

#3813072 Napisano: 28.10.2010 10:28:58
wkurza mnie to codziennie i musze się szczerze wygadać, rodzice wybudowali duże mieszkanie z piwnicą 400 m*, rodzice mieszkają na parterze ja mąż 3-letnie dziecko dwa duże pokoje wspólna łazienka z siostrą a kuchnie mam z rodzicami na dole a siostra 2-letnie dziecko mąż dwa pokoje i swoja kuchnia,moja mama pow.że moja starsza siostra chce iść na swoje i będe miała 4 duże pokoje kuchnie łazienke całą góre dla siebie, więc zadecydowali za nas i siostra miała sprzedać stare mieszkanie w centrum dla siebie bo kupiła za 200 tys stare mieszkanie niedaleko teśći i tam ma mieszkać a za pieniądze miała remont przyśpieszyć ale....w praktyce teraz jej się niespieszy ma mieszkanie z nami, stare co wcześniej mieszkaliśmy, zakupione niedawno przy teściach no i teśćie ich mają pusty parter,a my się wkurzamy nawzajem emotka wcześniej miałam ochote sama pogadać żebym ja sprzedała stare i się pobudowała obok teści na których TYLKO moge liczyć,ale siostra nie bo ona 2lata i sobie pójdzie mineło 2 lata emotka i jeszcze z 4 jak nielepiej bo oni są rozrzutni jak mało kto,ale co mnie wkurza ....jak urodziłam dziecko oni jak mała spała chodzili stukali nic ich nieobchodziło a teraz ich dziecko jest złote ciągle cisza jak śpi,a teraz jak moja pełna energii córka biega do nich to ją wypędzają bo może nabroić i tylko żeby siedziała w swoim pokoju a mały ich chodzi gdzie chce i robi co chce, poprostu jesteśmy spychani w kąt, coraz bardziej mnie to wkurza bo ciągle jakieś pretensje nawzajem,właśnie teraz że córka zrobiła bałagan na tzn swojej stronie, i mały poszedł właśnie spać więc musze się wyrwać na dwie godziny z córką bo chce pobiegać po mieszkaniu ale oczywiście ma być cicho emotka wkurza mnie to wszystko, przepraszam za brak kropek ale wylewałam szybko żale emotka
0 0

Gość: kolastynka

#3813090 Napisano: 28.10.2010 10:35:26
biokoo napisał(a):

ziolko napisał(a):

avatea napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

shorty87 napisał(a):

emotka

muszę to wypróbować

cola wyżre wszystko emotka

Na stare przyrdzewiane śruby tez pomaga. A w temacie wkurza mnie że ładna pogoda a ja jestem z chora córka uziemiona w domu i jeszcze że nie mam pomysłu na prezent dla taty (niby wszystko ma i nic nie potrzebuje)
0 0

Gość: cb656Old

#3813269 Napisano: 28.10.2010 11:38:33
joka napisał(a):

wkurza mnie to codziennie i musze się szczerze wygadać, (....) wkurza mnie to wszystko, przepraszam za brak kropek ale wylewałam szybko żale emotka

emotka
Z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu - ta stara prawda po raz kolejny się potwierdza.
Jedyne, co pomoże - uniezależnić się i żyć na swoim.
0 0