Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: taaga20
masz motylki z powodu facetów ?? myślałam że my baby tak na was działamy
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ba widzisz..jak człowiek potrafi to i z nerwów ma motylki...Już po motylkach:)Natan nie dostał sie bo maila nie dostaliśmy a mieli wczoraj wysyłac.Wyników na stronie jeszcze niema ale pewnie wybrali fajne dzieciaczki i juz niedługo zobaczymy..:)
Gość: cb656Old
Ale napisałem inne - w sensie: inne kobiety mogą ci pozazdrościć.
Nie jestem kobietą, pomyliłaś się
I nie mam wcale motylków...
Raczej bliżej mi słoniowej ociężałości
Gość: taaga20
co to faktu że nie jesteś kobietą to wiem to doskonale
chciałam się poprzekomarzać z tobą a ty tu taki oburzony
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: agusia222
Gość: shorty87
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zjedz suchą bułkę i pij coca colę - pomaga
Gość: krzyszu
Lub paluszki zamiast bułki
Gość: shorty87
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pij! jak wymiotowałam w ciąży( właśnie grypa żołądkowa) to od razu mi lekarz kazał colę pić. Za chwilę lepiej się poczujesz!
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
Gość: monisia23
-jest mi zimno
-dzieci plus mąż zasmarkani
-kolejne wyniki konkursów się pojawiają,
a ja nic nie mogę wygrać!
-nic mi się nie chce...
ziolko
Postów 10411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cola pomaga też na zwykłą niestrawność.
Poza tym niedawno oglądałam program Perfekcyjna pani domu i tam ta babka polecała, aby przypalony tłuszcz w formach usuwać właśnie colą, nawet odgazowaną, jak zostanie coś jeszcze w butelce to nie wylewajcie, tylko usuwajcie trudny tłuszcz, np po grillowaniu
muszę to wypróbować
asiam
Postów 4111
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
We Francji wszelkie niestrawności leczy się odgazowaną colą w temp. pokojowej.
Kolega natomiast czyści sztućce zalewając je na noc colą.
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
biokoo
Postów 826
Data rejestracji 13.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cola wyżre wszystko
ziolko
Postów 10411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie... tyle rzeczy, że nie chce mi się pisać - i to też mnie wkurza
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kolastynka
Na stare przyrdzewiane śruby tez pomaga. A w temacie wkurza mnie że ładna pogoda a ja jestem z chora córka uziemiona w domu i jeszcze że nie mam pomysłu na prezent dla taty (niby wszystko ma i nic nie potrzebuje)
Gość: cb656Old
Z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu - ta stara prawda po raz kolejny się potwierdza.
Jedyne, co pomoże - uniezależnić się i żyć na swoim.