Wkurza mnie...

chmurka

#3809438 Napisano: 26.10.2010 08:26:43
olunka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cudaczek napisał(a):

ineska napisał(a):

chmurka1 napisał(a):

chmurka napisał(a):

Wkurza mnie ze jakaś wywłoka przygarnęła sobie mój nic i się podszywa pode mnie emotka emotka emotka emotka

Dziękuję za ciepłe przywitanie!
Po pierwsze nie jest przyjemnie przeczytać takie słowa o sobie a po drugie podobne nicki się często wszędzie trafiają! Tylko z inną literą ,cyfrą itp.
A cóż to z Ciebie za Gwiazda ,żebym sie miała pod Ciebie podszywać? emotka
Przecież Cię w ogóle nie znam!
Nawet wydawało mi sie,to miłe jak zobaczyłam ten Twój podobny nick niedawno.
buka nie znamy się ale podoba mi sie ,że myślisz tak jak myślisz! emotka
[bMonisia :*

I jeszcze jedno - do chmurki- nie martw się ,i tak jestem tu w sumie tylko wczoraj i dziś.
Poznałam przez ten czas kilkakaście naprawde fajnych osób ,które podziwiam,ze tak mozolnie potrafią zdobywać głosy! NAPRAWDÊ!
I bedę im klikać później tak czy inaczej ,choć sama wolę konki twórcze.
Ale też okazało sie ,że są takie osoby że aż szczena potrafi opaść do ziemi..... przykre..... emotka

nie martw sie. Nie dziwię Ci sie że poczułaś sie urażona bo chyba tu kogos jednak troche poniosło i powinien przeprosić za tą wywłokę emotka

Moja rejestracja też przebiegła z marszu, w kompletnej nieświadomości, że już jeden cudaczek z cyferkami pomyka po forum od dawna emotka I bardzo dziękuję Ci starszy forumowy cudaczku, że nie potraktowałaś mnie wtedy jako wywłoki emotka emotka emotka (zawsze mi miło, jak czytam o Twoich wygranych, bo czasem gratulacje trafiają przypadkiem do mnie emotka )
Chmurko 1 - nie przejmuj się emotka Są miłe chmurki i chmurzyska gradowe...

Starszy forumowy cudaczek121 melduje się i stwierdza,że dziś nic jej nie wkurza emotka Nie mam po prostu w zwyczaju obrażać ludzi tylko dlatego,że mają podobny nick na forum do mojego.W końcu niejednemu psu na imię Burek i też z tego powodu afery nie ma emotka

o właśnie, dobrze mówisz:)ja jestem jedynaczka i jakby sie jakaś olunka2 znalazła to by mi sie nawet podobało, tak jabym siostre miała

emotka

Nikogo nie zamierzam przepraszać ta P...ani dokładnie wiedziała co robi emotka

0 0

Gość: errorr

#3809482 Napisano: 26.10.2010 08:40:49
Wkurza mnie zegar spieszący o ponad piędź minut na stronce.Przez niego przypalam jajka na twardo emotka
0 0

#3809485 Napisano: 26.10.2010 08:41:58
piędź = pięć emotka
0 0

Gość: cudaczek

#3809486 Napisano: 26.10.2010 08:42:01
errorr napisał(a):

Wkurza mnie zegar spieszący o ponad piędź minut na stronce.Przez niego przypalam jajka na twardo emotka

Nie siadać na patelni!!! emotka
0 0

#3809489 Napisano: 26.10.2010 08:43:19
przypalam = przypaliłem emotka
0 0

#3809496 Napisano: 26.10.2010 08:44:34
przypaliłem = przy jarałem emotka
0 0

#3809502 Napisano: 26.10.2010 08:47:14
Jak dużo napiszę nie w temacie to może ktoś przestawi tego grata emotka Przyjmę karniaka dla dobra sprawy emotka
0 0

#3809509 Napisano: 26.10.2010 08:49:11
Nie oczekuję odpowiedzi emotka Tylko działania emotka
0 0

#3809516 Napisano: 26.10.2010 08:51:06
A i w temacie to wcale nie jestem wkurzony od miesiąca na ten czasomierz emotka
0 0

#3809521 Napisano: 26.10.2010 08:53:45
Spóźniam się na mszę,do pracy i do WC . emotka
0 0

delfinka101

#3809874 Napisano: 27.10.2010 07:15:00
Nie wkurzam się ale..mam motylki z nerwów w oczekiwaniu na dzisiejsze wyniki z kinder czekolady..
Wkurza mnie tylko to co pisali na forum,że dzieci juz dawno sa wybrane a to tylko sciema ten cały konkurs
0 0

zdolnabestia

#3809928 Napisano: 27.10.2010 07:37:06
Error ten zegar już od kilku lat tak. Też kiedyś o to walczyłam i wywieszałam transparenty, ale nic z tego..
0 0

mamija

#3810414 Napisano: 27.10.2010 10:28:59
Mnie wkurza do granic infantylna osóbka jaką jest kendi. Kiedyś negocjowałem z nią odnośnie wymiany balsamu do ciała mary cohr ... negocjacje nie udawały się - tak czasem bywa ... kendi co jakiś czas pisała, że nie mam do zaoferowania to czego szuka ... potem dostawałem od niej jakieś bzdurne propozycje bym zagrał dla niej w jakimś konkursie o psią karmę i jak uda mi się wygrać to ona wymieni wtedy tą karmę na balsam - nie bawię się w takie bzdety więc ta jej propozycja tylko mnie rozbawiła .... wobec tego podjęliśmy wątek odsprzedania tego balsamu , który w pojemności bodajże 200 ml kosztował rynkowo 150 zł (choć takie same tylko o innym zapachu niż aloes można było spokojnie nabyć na allegro za ok 70-80 zika co i tak jest ceną bardzo drogą jak na balsam). Zapewne kendi posiadając balsam o pojemności 400 ml nie zauważyła, że producent wprowadził w międzyczasie na rynek tę samą serie kosmetyków o większej pojemności 400 ml ale bez podwyżki ceny - nie rozumiem zatem dlaczego kendi w takim razie stwierdziła, że skoro podobny balsam 200 ml kosztuje 150 zł to ten jej balsam wart jest 300 zł (proszę mi podać krajowego linka że za preparat 400 ml kosztuje 300 złotych to przeproszę - ja natomiast mogę podać zainteresowanym na pw linka do sklepów gdzie jest informacja ,iż balsam ten jest teraz w pojemności 400 ml w cenie 200 ml). Byliśmy już prawie dogadani co do ceny która oscylowała w granicach 90-100 zł , ale stanęło na kosztach wysyłki itp i ponownie się nie dogadaliśmy... kendi stwierdziła że woli to komuś sprezentować - ok ... nie dogadaliśmy się trudno ... jakiś czas potem kendi znowu zaczęła się ogłaszać że chce odsprzedać albo wymienić ten balsam ...więc owszem zapytałem ponownie czy trochę nie spuści z ceny bo za taką cenę jaką życzyła sobie na allegro (150 zł na pewno tego nie sprzeda) ... ta wyskoczyła jak poparzona że nie to nie , że ona zna tego wartość i za bezcen nie sprzeda i zaczęła mnie straszyć że dalsze takie moje propozycje by sprzedała to za 80 złotych lub niewiele więcej kończą się na zablokowaniu mojego konta (to ciekawe bo był moment że za 100 sama mi oferowała ten produkt ale łakomstwo i pazerność ma to do siebie że apetyt rośnie w miarę jedzenia). Trudno zablokowałem ją i choć z wieloma osobami miałem b. udane wymiany to z nią nie chcę mieć już raczej nic wspólnego. Natomiast to co ona zaczęła wypisywać potem w dziale wkurza mnie woła o pomstę do nieba bo wszystko przedstawia jedynie w korzystnym dla siebie świetle... a jeśli ktoś z forumowiczów mi powie że chciałem za oszwabić forumowiczkę której proponowałem 8 dych + koszty wysyłki za balsam który ma cenę rynkową niecałe 150 zł (mogę podać adres sklepu internetowego który za tyle to oferuje) to proszę mi to napisać na pw że tak uważa ... natomiast kendi lubi sobie pewne rzeczy dopowiadać (wiadomo że niektóre baby tak mają) bo wcale nie posiadam hotelu hehe i wcale nie używam kosmetyków za 40 złotych choć przyznam że od jednej fajnej forumowiczki odkupiłem krem for men w podobnej cenie emotka Uważam że moja propozycja zapłaty za towar w wysokości 60% drogiej ceny rynkowej była sprawiedliwa natomiast zachowanie kendi i pisanie wyimaginowanych oszczerstw skandaliczne
0 0

Gość: kotek11

#3810491 Napisano: 27.10.2010 10:58:22
wkurza mnie brak weny od bardzo dlugiego czasu.... poszukuje kogos kto da mi porzadnego kopa aby ten wner sie skonczyl i wena wrocila
0 0

Gość: chasia

#3810841 Napisano: 27.10.2010 01:07:38
Dziś wybitnie wkurzają mnie spamerzy komórkowi, chyba się wściekli: czy numer xxx to Twój numer, czy chcesz 50000 czy Audi a może BMW, Anie z Tych, Tomki z Ryk. No poprostu masakra emotka
0 0

Gość: iskierka

#3810845 Napisano: 27.10.2010 01:10:17
chasia napisał(a):

Dziś wybitnie wkurzają mnie spamerzy komórkowi, chyba się wściekli: czy numer xxx to Twój numer, czy chcesz 50000 czy Audi a może BMW, Anie z Tych, Tomki z Ryk. No poprostu masakra emotka

u mnie to samo od kilku dni emotka
0 0

joan

#3810847 Napisano: 27.10.2010 01:11:27
chasia napisał(a):

Mam dziś to samo; dosłownie nie wiem, o której Prawie-Już-Mojej-Nagrodzie napisać w MDW emotka
0 0

Gość: chasia

#3810857 Napisano: 27.10.2010 01:16:22
iskierka napisał(a):

chasia napisał(a):

Ja codziennie jakieś sms-y dostaje, ale dziś to już jest szczyt emotka Jeden za drugim.
0 0

kalisto1986

#3810884 Napisano: 27.10.2010 01:25:50
chasia napisał(a):

iskierka napisał(a):

chasia napisał(a):

Ja codziennie jakieś sms-y dostaje, ale dziś to już jest szczyt emotka Jeden za drugim.

po to samo tu weszłam
emotka jakaś masakra 7 smsów w ciągu godziny na 1 nr emotka
0 0

Gość: wsciekly

#3810925 Napisano: 27.10.2010 01:47:10
mamija napisał(a):

Mnie wkurza do granic infantylna osóbka jaką jest kendi. Kiedyś negocjowałem z nią odnośnie wymiany balsamu do ciała mary cohr ... negocjacje nie udawały się - tak czasem bywa ... kendi co jakiś czas pisała, że nie mam do zaoferowania to czego szuka ... potem dostawałem od niej jakieś bzdurne propozycje bym zagrał dla niej w jakimś konkursie o psią karmę i jak uda mi się wygrać to ona wymieni wtedy tą karmę na balsam - nie bawię się w takie bzdety więc ta jej propozycja tylko mnie rozbawiła .... wobec tego podjęliśmy wątek odsprzedania tego balsamu , który w pojemności bodajże 200 ml kosztował rynkowo 150 zł (choć takie same tylko o innym zapachu niż aloes można było spokojnie nabyć na allegro za ok 70-80 zika co i tak jest ceną bardzo drogą jak na balsam). Zapewne kendi posiadając balsam o pojemności 400 ml nie zauważyła, że producent wprowadził w międzyczasie na rynek tę samą serie kosmetyków o większej pojemności 400 ml ale bez podwyżki ceny - nie rozumiem zatem dlaczego kendi w takim razie stwierdziła, że skoro podobny balsam 200 ml kosztuje 150 zł to ten jej balsam wart jest 300 zł (proszę mi podać krajowego linka że za preparat 400 ml kosztuje 300 złotych to przeproszę - ja natomiast mogę podać zainteresowanym na pw linka do sklepów gdzie jest informacja ,iż balsam ten jest teraz w pojemności 400 ml w cenie 200 ml). Byliśmy już prawie dogadani co do ceny która oscylowała w granicach 90-100 zł , ale stanęło na kosztach wysyłki itp i ponownie się nie dogadaliśmy... kendi stwierdziła że woli to komuś sprezentować - ok ... nie dogadaliśmy się trudno ... jakiś czas potem kendi znowu zaczęła się ogłaszać że chce odsprzedać albo wymienić ten balsam ...więc owszem zapytałem ponownie czy trochę nie spuści z ceny bo za taką cenę jaką życzyła sobie na allegro (150 zł na pewno tego nie sprzeda) ... ta wyskoczyła jak poparzona że nie to nie , że ona zna tego wartość i za bezcen nie sprzeda i zaczęła mnie straszyć że dalsze takie moje propozycje by sprzedała to za 80 złotych lub niewiele więcej kończą się na zablokowaniu mojego konta (to ciekawe bo był moment że za 100 sama mi oferowała ten produkt ale łakomstwo i pazerność ma to do siebie że apetyt rośnie w miarę jedzenia). Trudno zablokowałem ją i choć z wieloma osobami miałem b. udane wymiany to z nią nie chcę mieć już raczej nic wspólnego. Natomiast to co ona zaczęła wypisywać potem w dziale wkurza mnie woła o pomstę do nieba bo wszystko przedstawia jedynie w korzystnym dla siebie świetle... a jeśli ktoś z forumowiczów mi powie że chciałem za oszwabić forumowiczkę której proponowałem 8 dych + koszty wysyłki za balsam który ma cenę rynkową niecałe 150 zł (mogę podać adres sklepu internetowego który za tyle to oferuje) to proszę mi to napisać na pw że tak uważa ... natomiast kendi lubi sobie pewne rzeczy dopowiadać (wiadomo że niektóre baby tak mają) bo wcale nie posiadam hotelu hehe i wcale nie używam kosmetyków za 40 złotych choć przyznam że od jednej fajnej forumowiczki odkupiłem krem for men w podobnej cenie emotka Uważam że moja propozycja zapłaty za towar w wysokości 60% drogiej ceny rynkowej była sprawiedliwa natomiast zachowanie kendi i pisanie wyimaginowanych oszczerstw skandaliczne

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

o rany..... dłuższego elaboratu nie potrafisz spłodzić emotka emotka emotka emotka

nie mamy tu żadnych ciekawszych tematów na e-konkach, tylko powieści-rzeki nam trzeba pod znamiennym tytułem Jak niejaki mamija kokosowe interesy z kendi robił!

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0