Wkurza mnie...

buka

#3819564 Napisano: 30.10.2010 07:46:42
czyli już wiemy że masz dla kogo planować przyszłość emotka
motywacja i cel to podstawa sukcesu emotka
Niestety mam i złą wiadomość - ty jesteś kowalem swojego losu i dopóki Ty nie zechcesz wziąć sie z życiem za bary to nikt tego za ciebie nie wykona .

Będę Ci mocno kibicować i mam nadzieję że inni też
(kto kibicuje Mariolkal niech podniesie emotka do góry )

Wszystko będzie dobrze tylko musisz chcieć , a jak ci sie nie chce to... zrób to bez chcenia - dla wnusia emotka
0 0

Gość: monisia23

#3819575 Napisano: 30.10.2010 07:48:56
Włochy/Padła superwygrana w Superenalotto
- 178,7 mln euro

Dlaczego mój kupon nie wygrał
emotka
Ależ mnie to wkurza!
0 0

cudaczek121

#3819626 Napisano: 30.10.2010 08:04:00

Gość: cb656Old

#3819884 Napisano: 30.10.2010 09:50:12
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś czuje się jak z cenzura wyjęta i 100 razy przemielona przez maszynkę emotka emotka

To teraz wyobraź sobie, jak przykro musi być tej doopie po Twoim wyznaniu....
emotka
0 0

Gość: swibek

#3819972 Napisano: 30.10.2010 10:53:33
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś czuje się jak z cenzura wyjęta i 100 razy przemielona przez maszynkę emotka emotka

To teraz wyobraź sobie, jak przykro musi być tej doopie po Twoim wyznaniu....
emotka

emotka eee taaam.. doopa zadowolona.. emotka wiesz jak jej się ulżyło jak takiego cudaczka wyjeli.. gorzej z maszynką.. ta się bidna nacierpiała.. 100 razy mielić.. emotka emotka
0 0

Gość: arta

#3820169 Napisano: 31.10.2010 08:27:42
buka napisał(a):

Będę Ci mocno kibicować i mam nadzieję że inni też
(kto kibicuje Mariolkal niech podniesie emotka do góry )

emotka emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3820192 Napisano: 31.10.2010 08:48:09
swibek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś czuje się jak (...) 100 razy przemielona przez maszynkę

(...) gorzej z maszynką... ta się bidna nacierpiała.. 100 razy mielić...

Biorąc pod uwagę gabaryty cudaczka, dużo do roboty nie miała emotka
0 0

Gość: grancias

#3820288 Napisano: 31.10.2010 09:32:21
Jak mnie wkurzyla jakas dzieciarnia. O 8:00 wali ktos mocno w drzwi emotka ... no to ide otworzyc. Widze jakies dzieciaki. Wolaja do mnie cukierek albo psikus. O co im chodzi ? No tak Haloween. Mysle sobie, skora sa tacy hamerykanscy, dlatego nie laza wieczorem no i nie sa przebrani. Mowie dzieciakom, PSIKUS. Dzieci sie zmieszały (chyba nie miały opcji na to, ze ktos im nie da slodyczy) i poszły dalej. Nie znosze jak ludzie probuja cos swietowac i robia to na odwal sie bez przygotowania i wyobraźni. Dlatego nie dostały ode mnie grama cukru emotka
0 0

Gość: moonfairy

#3820295 Napisano: 31.10.2010 09:34:05
grancias napisał(a):

Jak mnie wkurzyla jakas dzieciarnia. O 8:00 wali ktos mocno w drzwi emotka ... no to ide otworzyc. Widze jakies dzieciaki. Wolaja do mnie cukierek albo psikus. O co im chodzi ? No tak Haloween. Mysle sobie, skora sa tacy hamerykanscy, dlatego nie laza wieczorem no i nie sa przebrani. Mowie dzieciakom, PSIKUS. Dzieci sie zmieszały (chyba nie miały opcji na to, ze ktos im nie da slodyczy) i poszły dalej. Nie znosze jak ludzie probuja cos swietowac i robia to na odwal sie bez przygotowania i wyobraźni. Dlatego nie dostały ode mnie grama cukru emotka

ja w tamtym roku nie dałam cukierka i miałam cały dzwonek do drzwi obryzgany keczupem.
:(
0 0

Gość: jaspeer

#3820298 Napisano: 31.10.2010 09:35:14
grancias napisał(a):

trzeba było każdemu wydzielić łyżeczkę cukru emotka ich reakcja byłaby pewnie jeszcze lepsza emotka
0 0

ziolko

#3820303 Napisano: 31.10.2010 09:36:22
moonfairy napisał(a):

grancias napisał(a):

ja w tamtym roku nie dałam cukierka i miałam cały dzwonek do drzwi obryzgany keczupem.
:(

wkurza mnie zapożyczanie świąt z innych krajów a świętowanie na odwal własnych emotka
0 0

Gość: moonfairy

#3820305 Napisano: 31.10.2010 09:37:18
jaspeer napisał(a):

grancias napisał(a):

trzeba było każdemu wydzielić łyżeczkę cukru emotka ich reakcja byłaby pewnie jeszcze lepsza emotka

emotka good idea emotka
ja to zrobie w tym roku emotka
0 0

Gość: jaspeer

#3820334 Napisano: 31.10.2010 09:49:17
moonfairy napisał(a):

jaspeer napisał(a):

grancias napisał(a):

emotka good idea emotka

wykonaj to w wersji 'do spożycia na miejscu', będzie jeszcze zabawniej emotka albo sptaj czy na miejscu czy na wynos sobie życzą emotka i ewentualnie w woreczek odsypać będziesz musiała emotka
0 0

ziolko

#3820347 Napisano: 31.10.2010 09:54:30
jaspeer napisał(a):

moonfairy napisał(a):

jaspeer napisał(a):

grancias napisał(a):

emotka good idea emotka

wykonaj to w wersji 'do spożycia na miejscu', będzie jeszcze zabawniej emotka albo sptaj czy na miejscu czy na wynos sobie życzą emotka i ewentualnie w woreczek odsypać będziesz musiała emotka

lepiej mieć przygotowane kilka woreczków z łyżką cukru i cukierniczkę w przedpokoju emotka

żeby nie chodzić do kuchni i ryzykować, że coś zmajstrują emotka
0 0

Gość: piekielna

#3820630 Napisano: 31.10.2010 12:22:36
Wkurza mnie życie... Dlaczego zabiera tych kochanych czworonogów... Tak, ot niespodziewanie... Minęły już 2 miesiące... Ciebie brak! emotka

http://www.psystr...e.pl/images/img2.jpg

0 0

Gość: dusia99

#3821846 Napisano: 31.10.2010 10:24:26
wkurza mnie to, ze na niektórych serwerach jest juz 01.11.2010 przez nieprzestawienie godziny po zmianie czasu emotka
a ja jak zwykle zostawilam hasla konkursowe na ostatnia chwile i juz po ptokach emotka
0 0

kalisto1986

#3821870 Napisano: 31.10.2010 10:35:07
kadjas123 napisał(a):

dusia99 napisał(a):

wkurza mnie to, ze na niektórych serwerach jest juz 01.11.2010 przez nieprzestawienie godziny po zmianie czasu emotka
a ja jak zwykle zostawilam hasla konkursowe na ostatnia chwile i juz po ptokach emotka

mnie tez to wkurzyło,wróciłam niedawno,chciałam powysyłac hasła a tu .... emotka ,tyle czasu zmarnowanego na pisanie

ja wiem jedno, rozniose ich chyba we wtorek emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: agacioras

#3821882 Napisano: 31.10.2010 10:39:19
piekielna napisał(a):

Wkurza mnie życie... Dlaczego zabiera tych kochanych czworonogów... Tak, ot niespodziewanie... Minęły już 2 miesiące... Ciebie brak! emotka

http://www.psystr...e.pl/images/img2.jpg

Coś o tym wiem, wczoraj odeszła moja papużka :< Niby się mówi że to nie jest taki przyjaciel jak pies czy kot, ale człowiek i tak się przyzwyczaja bo to domownik był, do tego bardzo kontaktowy i rozgadany emotka
0 0

toudikot

#3821884 Napisano: 31.10.2010 10:40:05
kalisto1986 napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

dusia99 napisał(a):

mnie tez to wkurzyło,wróciłam niedawno,chciałam powysyłac hasła a tu .... emotka ,tyle czasu zmarnowanego na pisanie

ja wiem jedno, rozniose ich chyba we wtorek emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

tez przyszlam sie powkurzac, a konkretnie na winiary w bomi emotka
0 0

Gość: errorr

#3821897 Napisano: 31.10.2010 10:43:43
Mnie to wkurza zegar tutaj emotka Godzina ok ale spieszy dalej o ponad 5 minut emotka
0 0