Wkurza mnie...

agamaty

#3846811 Napisano: 08.11.2010 09:56:55
sopran napisał(a):

agamaty napisał(a):

a mnie wkurza ciągle nierozwiązany konkurs Lirene w Superpharm... No ale tam było 150 nagród a w urnie w moim superpharm tylko mój kupon.... Nie odpuszczę, no nie odpuszczę...

U nas tak samo- w urnie 2 kupony- mój i innej forumowiczki.. I oczywiście wyników niet, a nie obyło się bez interwencji u organizatora- urna stała jeszcze po zakończeniu konkursu..

u nas urna stała - pod ladą... jak się zapytałam o kupon i urnę to pan patrzył na mnie jak na kosmitkę...
Dzwonicie jutro? bo ja tak, w tym tygodniu znów długi weekend więc trzeba ich znowu pogonić.

0 0

agamaty

#3846827 Napisano: 08.11.2010 09:59:59
jokan napisał(a):

wkurza mnie LU GO

dzisiaj kupiłam jedno opakowanie, ale nie dla konkursu, bo już probowalam i mam dosyc - ale mysle sobie, jak już mam, to wyślę, a noz widelec

zaczynam wklepywac, a tu na promocyjnym opakowaniu

NIE MA KODU emotka emotka emotka

wiem jak wyglada kod, jest krotki cyfry i literki, a tu d... blada emotka emotka emotka

ma ktos do nich maila?
bo w regulaminie nie ma; wprawdzie wczesniej przyszly mi potwierdzenia na maila, ale juz je wykasowalam, bo to bylo jakis czasu temu

jak ktos ma do nich maila, to poproszę PW

dzięki emotka

a tam w ogole to ktos jeszcze wygrywa? na forum cisza... A takie fajne te ekspresy...
0 0

olabas

#3846858 Napisano: 08.11.2010 10:07:32
ja wygrałam w drugim dniu, jednym jedynym kodem emotka
ekspres jeszcze nie doszedł, nie mogę się doczekać... emotka
a zauważyliście na liście zwycięzców że co drugi dzień wygrywa Aleksandrów Łódzki? emotka

w temacie: wkurza mnie jak trudno nazbierać głosów do klikanych konkursów... emotka
0 0

zaczytana-pola

#3846872 Napisano: 08.11.2010 10:12:50
olabas napisał(a):

a zauważyliście na liście zwycięzców że co drugi dzień wygrywa Aleksandrów Łódzki? emotka

w temacie: wkurza mnie jak trudno nazbierać głosów do klikanych konkursów... emotka

W Ferrero chyba też Aleksandrów poszalał emotka
0 0

agamaty

#3846882 Napisano: 08.11.2010 10:16:02
ilonar2301 napisał(a):

olabas napisał(a):

W Ferrero chyba też Aleksandrów poszalał emotka

ja to tak się zastanawiam kiedy w Aleksandrowie się te ciastka skończą... Dziś za to Prudnik się pojawił...
0 0

olabas

#3846888 Napisano: 08.11.2010 10:17:27
a to jakaś bardziej znana rodzinka? ta z Aleksandrowa? emotka
0 0

ashley878

#3847068 Napisano: 08.11.2010 11:47:38
agamaty napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie LU GO

dzisiaj kupiłam jedno opakowanie, ale nie dla konkursu, bo już probowalam i mam dosyc - ale mysle sobie, jak już mam, to wyślę, a noz widelec

wiem jak wyglada kod, jest krotki cyfry i literki, a tu d... blada emotka emotka emotka

ma ktos do nich maila?
bo w regulaminie nie ma; wprawdzie wczesniej przyszly mi potwierdzenia na maila, ale juz je wykasowalam, bo to bylo jakis czasu temu

dzięki emotka

a tam w ogole to ktos jeszcze wygrywa? na forum cisza... A takie fajne te ekspresy...

Ja też dziś na 2 nie mialam kodow.. a opakowanie jest oromocyjne... Tylko kodow brak:|
0 0

ashley878

#3847073 Napisano: 08.11.2010 11:51:14
agamaty napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie LU GO

ma ktos do nich maila?

dzięki emotka

Ja też dziś na 2 nie mialam kodow.. a opakowanie jest oromocyjne... Tylko kodow brak:|
0 0

ignam

#3847090 Napisano: 09.11.2010 12:17:20
Wkurza mnie dołek konkursowy. Nic nowego nie wpada a wygrane nie przychodzą. I Wena sobie poszła...
Beznadziejnie.
I tyle.
O.
emotka
0 0

Gość: maniaczka

#3847228 Napisano: 09.11.2010 07:36:33
arturionidas napisał(a):

Oszustami są szkoła jezyka angielskiego SPEAK-UP
Rozwiązałe konkurs polegajacy na podaniu hasła reklamujacego nauke jezyka angielskiego.
Na drugi dzien zadzwonila do mnie pani z tej szkoly podala ze haslo im sie podobalo i zaprosili do siebie na rozmowe, nie moglem przyjechac odlozylem to na miesiac, znow pani zadzwonila zaprosila na spotkanie i rozmowe po zapytaniu sie o nagrode poinformowala ze czeka na mnie na miejscu . Udalem sie do Speak-up na umowiony dzien i godzine musialem wypelnic formularz i konsultant rozpoczą ze mna rozmowe okazalo sie ze musze uczestniczyc w kursie w cenie ogolnej za rok wynoszaca okolo 2700 zl .
Pytajac sie o nagrode udal sie do pani kierownik ktora poinformowala go ze nagroda czeka na mnie po ukonczonym kursie . Oszusci konkursowo-internetowi aparat ktory zekomo wygralem kosztuje tyle samo co kurs .

Był jakiś regulamin konkursu? To ciekawe co piszesz. Jesteś pewna że wszystko przeczytałaś?
0 0

efelinkaaa

#3847318 Napisano: 09.11.2010 08:08:02
znowu, znowu, znowu!!!!!

Kiedy wygram tą chol...ną maskarę z Loreal!! emotka może ktoś pomoże wygrać? emotka )
0 0

jasnoska

#3847468 Napisano: 09.11.2010 09:10:33
brak pracy emotka
0 0

monika1985monik

#3847621 Napisano: 09.11.2010 10:06:54
Wkurza mnie że nie mogę wygrać w konkursie z cukru królewskiego emotka a najbardziej to że w befado tyle poświęconego czasu poszło na marne emotka tyle powysyłanych kartek i co ... miła Pani raczyła mnie poinformować że ktoś powiedział jej że mam dobite kartki jak nie wiem i guzik z wygranej emotka emotka emotka
0 0

skarb888

#3847629 Napisano: 09.11.2010 10:09:25
monika1985monik napisał(a):

Wkurza mnie że nie mogę wygrać w konkursie z cukru królewskiego emotka a najbardziej to że w befado tyle poświęconego czasu poszło na marne emotka tyle powysyłanych kartek i co ... miła Pani raczyła mnie poinformować że ktoś powiedział jej że mam dobite kartki jak nie wiem i guzik z wygranej emotka emotka emotka

A co to znaczy dobite kartki?????????????
0 0

mia

#3847638 Napisano: 09.11.2010 10:11:13
Wkurza mnie to, że nawet nie mogę się poskarżyć co mnie wkurza, bo rodzinka (i nie tylko) wsiada na mnie, że mi sie w głowie przewraca...
I jeszcze wkurza mnie to, że prawie nałogowo wciągnęłam się w konkursy, podczas gdy praca leży odłogiem, a efekt mierny... emotka emotka emotka
0 0

monika1985monik

#3847640 Napisano: 09.11.2010 10:11:41
nie wiem ?? napisałam meila z prośbą o wyjanienie ale cisza
0 0

zaczytana-pola

#3847657 Napisano: 09.11.2010 10:17:59
monika1985monik napisał(a):

nie wiem ?? napisałam meila z prośbą o wyjanienie ale cisza

Może ktoś zniszczył, tzn. dobił emotka
0 0

Gość: puchiko

#3847677 Napisano: 09.11.2010 10:26:02
wkurza mnie susza, nawet odplamiacz ariel nie chce do mnie dotrzeć o młynku nie wspominając... emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3847682 Napisano: 09.11.2010 10:27:54
ignam napisał(a):

Wkurza mnie dołek konkursowy. Nic nowego nie wpada a wygrane nie przychodzą. I Wena sobie poszła...
Beznadziejnie.
I tyle.
O.
emotka

to samo chciałam napisać emotka
0 0

agamaty

#3847915 Napisano: 09.11.2010 11:42:19
sopran napisał(a):

agamaty napisał(a):

a mnie wkurza ciągle nierozwiązany konkurs Lirene w Superpharm... No ale tam było 150 nagród a w urnie w moim superpharm tylko mój kupon.... Nie odpuszczę, no nie odpuszczę...

U nas tak samo- w urnie 2 kupony- mój i innej forumowiczki.. I oczywiście wyników niet, a nie obyło się bez interwencji u organizatora- urna stała jeszcze po zakończeniu konkursu..

a dziś mnie wkurza, że nie ma w pracy pani która zajmuje się tą sprawą i mam zadzwonić jutro. A pojutrze święto więc na pewno wyniki będa w przyszłym tygodniu... grrrr dajcie mi mój blender, no!

0 0