Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrrrr kurde gdybym wiedziałą podałabym mamę, zastanawiam sie jak niektóre osoby po 5-6 razy wygrały te sama nagrode 3 stopnia w jednym etapie.... a były jeszcze 2.... jak wybrneły podawały na inne osoby? trzeba by miec duza rodzine:// ale mam nerwa:/ jeszcze babsko zadzwoniło jak jechałam autem i sama sie wkopałam ze nie mam jak zapisac ale w poprzednim etapie wypełniałamte formularze!
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: jaspeer
a widzisz problem w tym, żeby w przypadku 'miliona' wygranych tego samego stopnia podać dane całej rodziny i znajomych, po czym dogadać się z nimi odnośnie odbioru?
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zebym wiedziała , to kurde tylko 100 zł ale liczyłam na nie:/ i sama w niewiedzy sie wkopałam..... Myslałam ze 1 osoba w tym samym etapie nie moze wygrac, i ze kolejny etap jest traktowany jako niezalezny
za dobrze by było
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ciekawe co zrobią z tymi nagrodami, które przepadły?
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
jak zwykle - zostaną u Organizatora
dzasmina
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Noo... szkoda.
Jaspeer wiesz co mnie wkurza od kilku dni? Tobie bym powiedziała, ale z Twoimi poglądami boję się zaryzykowac
zaryzykuj, nie pogryzę
dzasmina
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No wkurza mnie okropnie to prawko, jestem już po (dopiero) 2 egzaminie
nie łam się
Gość: yaro2004
dzasmina
Postów 2371
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No wiem, pisałeś
Wkurza mnie, że po tych egzaminach mam przez tydzień jakąś chandrę albo coś takiego, ale jutro jadę ustalic nowy termin
ja nie będę startował z żadnej listy
mnie generalnie wkurza to, że chcieli ksero dowodu, a nie ma o tym ani słowa w regulaminie...
Gość: xagadee
przejrzałam pobieżnie regulamin i nie widziałam zastrzeżenia, że jedna osoba może używać wyłącznie jednego numeru telefonu...
więc chyba można...
a mnie wkurzył na maksa cały ten konk, gorszego zorganizowania nie widziałem w zadnym innym. I żaden do tej pory mnie tak nie irytował, i to że nie potrafia odpowiedziec na pytanie, dzwonienie po 10 razy na ten sam numer, oddzwanianie i potem dzwonienie ponownie bo oni musza zadzwonić. Szok