Wkurza mnie...

Gość: arta

#3847962 Napisano: 09.11.2010 11:57:49
agamaty napisał(a):

sopran napisał(a):

agamaty napisał(a):

a mnie wkurza ciągle nierozwiązany konkurs Lirene w Superpharm... No ale tam było 150 nagród a w urnie w moim superpharm tylko mój kupon.... Nie odpuszczę, no nie odpuszczę...

U nas tak samo- w urnie 2 kupony- mój i innej forumowiczki.. I oczywiście wyników niet, a nie obyło się bez interwencji u organizatora- urna stała jeszcze po zakończeniu konkursu..

a dziś mnie wkurza, że nie ma w pracy pani która zajmuje się tą sprawą i mam zadzwonić jutro. A pojutrze święto więc na pewno wyniki będa w przyszłym tygodniu... grrrr dajcie mi mój blender, no!

emotka to też mnie wkurza. Ponad miesiąc na rozstrzygnięcie konkursu to widać za mało dla niektórych.
0 0

deva

#3848004 Napisano: 09.11.2010 12:10:51
mnie wkurza ze w jednych konkursach nie wygrywam w ogóle, a jak wygram to czekam na nagrode 2 miesiące...
0 0

deva

#3848010 Napisano: 09.11.2010 12:11:38
i wkurza mnie to, że jeszcze nigdzie nie ma konkursów świątecznych ani mikołajkowych, a w carrefour nie ma konkursów żadnych. Jak myslicie kiedy zaczna sie konkursy świąteczne?
0 0

kasiunia23

#3848015 Napisano: 09.11.2010 12:13:40
Mnie też wkurza oczekiwanie na niektóre nagrody. Już chyba z miesiąc czekam na jedną książkę.
I wkurza mnie zła passa w konkursach, ostatnio kiepsko mi idzie emotka
0 0

joan

#3848035 Napisano: 09.11.2010 12:18:15
deva napisał(a):

i wkurza mnie to, że jeszcze nigdzie nie ma konkursów świątecznych ani mikołajkowych, a w carrefour nie ma konkursów żadnych. Jak myslicie kiedy zaczna sie konkursy świąteczne?

W markecie Carrefour trwa przecież loteria Jazda, rozdają nagrody o różnej wartości - dziś wygrałam u nich opaskę windstopper emotka
0 0

efelinkaaa

#3848040 Napisano: 09.11.2010 12:19:33
deva napisał(a):

mnie wkurza ze w jednych konkursach nie wygrywam w ogóle, a jak wygram to czekam na nagrode 2 miesiące...

ja jeszcze ani razu nic nie wygrałam emotka

ee tam, dla każdego nadejdzie lepszy okres emotka

nadal wkurza mnie bunr dwulata - moje dziecię rzucało się kilkanaście razy i próbowało zwiać.. Czegoś nie dam - ryk, krzyk i rzucanie.. kiedy to się skończy? emotka
0 0

jasnoska

#3848054 Napisano: 09.11.2010 12:22:38
deva napisał(a):

przejżyj forum na pewno 2 konkursy w carrefour znajdziesz
emotka
0 0

joan

#3850200 Napisano: 09.11.2010 09:01:32
Wkurza mnie, że czasem wchodzę w wątek Paragony. Sama nie wiem, po co go czytam; chyba tylko po to, żeby się powkurzać emotka
0 0

buka

#3850246 Napisano: 09.11.2010 09:08:22
efelinkaaa napisał(a):

nadal wkurza mnie bunr dwulata - moje dziecię rzucało się kilkanaście razy i próbowało zwiać.. Czegoś nie dam - ryk, krzyk i rzucanie.. kiedy to się skończy? emotka

skończy się jak mu trzepniesz w pupe i stanowczo powiesz NIE emotka emotka
0 0

Gość: jaspeer

#3850306 Napisano: 09.11.2010 09:20:11
buka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

nie zapominaj, że teraz ustawa zabrania bić dzieci emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3850310 Napisano: 09.11.2010 09:20:53
jak dziecko ma dwa i pól roku z reguły zachowanie sie poprawia-serio, o ile będziesz konsekwentna i negatywnych zachowań nie wzmocnisz,

z tym trzepnięciem w pupę byłabym ostrożna...
0 0

buka

#3850338 Napisano: 09.11.2010 09:26:14
cenzura nie szklanka, napisałam trzepnij
a nie zbij dziecko , nie histeryzujcie emotka
odrobina zdrowego rozsądku nikomu jeszcze nie zaszkodziła , no chyba że dla kogoś trzepnięcie jest równoznaczne z biciem, katowaniem...
0 0

Gość: jaspeer

#3850359 Napisano: 09.11.2010 09:30:03
buka napisał(a):

cenzura nie szklanka, napisałam trzepnij
a nie zbij dziecko , nie histeryzujcie emotka
odrobina zdrowego rozsądku nikomu jeszcze nie zaszkodziła , no chyba że dla kogoś trzepnięcie jest równoznaczne z biciem, katowaniem...

wiesz, ja widzę różnice emotka ale nigdy nie wiesz jak zareaguje na to sąsiad, czy też osoba przechodząca akurat pod otwartym oknem, która usłyszy jakiś, choćby minimalny, płacz dziecka emotka żartuję rzecz jasna emotka
0 0

zaczytana-pola

#3850372 Napisano: 09.11.2010 09:34:25
jaspeer napisał(a):

buka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

efelinkaaa nie jesteś sama, mój prawie dwulatek teraz przeżywa bunt, a raczej to MY przeżywamy okres jego buntu. Mama nie ma racji, tylko JA emotka Ale staram się być konsekwentna, mówię, tłumaczę, moje NIE znaczy NIE. Młody pokrzyczy, powrzeszczy, popłacze i przechodzi mu emotka Za chwilę przychodzi, przytula się i mówi, że kocha mamusię emotka
0 0

ace

#3850722 Napisano: 10.11.2010 12:33:08
mnie wkurzaja kurierzy. Nie dość że taki Ci powie że w moich rejonach jest tylko od godz 10-11 kazdego dnia (czyli trzeba pare godz zwolnic sie z roboty) to jeszcez jak juz jestem umowiona nie przyjezdza!!! a potem dzwoni z pyt czy jeszce bede mogla podejsc i odebrac. Inna opcja odbior osobisty w jakiejs pipidówie. Kurde do cholerki jasnej to jest ich obowiązek by dostarczac paczki do klientow i dostosowac do czasu kiedy moze zastac kogos jesli nie dzis to jutro czy pojutrze, a nie ze on zawsze w godz 10-11 jest... Juz wole PP, taki listonosz zostawi awizo i jak cos przedrepcze sie na poczte...znacznie mniej nerwow
0 0

Gość: anek27

#3850758 Napisano: 10.11.2010 06:57:10
ilonar2301 napisał(a):

jaspeer napisał(a):

buka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

efelinkaaa nie jesteś sama, mój prawie dwulatek teraz przeżywa bunt, a raczej to MY przeżywamy okres jego buntu. Mama nie ma racji, tylko JA emotka Ale staram się być konsekwentna, mówię, tłumaczę, moje NIE znaczy NIE. Młody pokrzyczy, powrzeszczy, popłacze i przechodzi mu emotka Za chwilę przychodzi, przytula się i mówi, że kocha mamusię emotka

popieram ,trzeba byc stanowczym,poplacze ,pokrzyczy ,raz ,drugi ,zobaczy ,ze nic nie wskora ,i sie oduczy
wiem z dosw. moich blizniakow ,obecnie chlopy 12 lat
przy kazdym kiosku ,sklepie wyprawialy cyrki,placz ,wrzask ,tupanie rzucznie nawet na ziemie,i pewnego razu miarka sie przebrala ,podnioslam ich ,weszlam za kiosk ,zlalam cenzura ,
od tego momentu ,byly inne dzieci ,jak szlismy na miasto ,owszem zapytaly sie ,czy kupie im ta zabawke ,odp. ,ze nie moge ,bo nie mam pieniedzy i to wystarczylo
0 0

delfinka101

#3850763 Napisano: 10.11.2010 07:03:11
Wkurza mnie,że już dawno powinnam siedziec w pociagu ale młody tak wymiotował,że pojedziemy dopiero o 11:(Dobrze,ze w Krakowie mamy byc dopiero w piatek:)
0 0

Gość: dimitri

#3850894 Napisano: 10.11.2010 08:01:31
wkurza mnie maszyna losująca na lu go
0 0

Gość: zwierzak

#3850900 Napisano: 10.11.2010 08:04:01
anek27 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

jaspeer napisał(a):

buka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

popieram ,trzeba byc stanowczym,poplacze ,pokrzyczy ,raz ,drugi ,zobaczy ,ze nic nie wskora ,i sie oduczy
przy kazdym kiosku ,sklepie wyprawialy cyrki,placz ,wrzask ,tupanie rzucznie nawet na ziemie,i pewnego razu miarka sie przebrala ,podnioslam ich ,weszlam za kiosk ,zlalam cenzura ,
od tego momentu ,byly inne dzieci ,jak szlismy na miasto ,owszem zapytaly sie ,czy kupie im ta zabawke ,odp. ,ze nie moge ,bo nie mam pieniedzy i to wystarczylo

Skąd ja to znam:(
0 0

Gość: beata82roksana82

#3850912 Napisano: 10.11.2010 08:06:58
zwierzak napisał(a):

anek27 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

jaspeer napisał(a):

buka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Skąd ja to znam:(

ja uważam ze klaps taki dla opamiętania to nic złego ,przecież nie moze tak być ze dziecko wejdzie mi na głowę...
0 0