Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: arta
deva
Postów 3013
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
deva
Postów 3013
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kasiunia23
Postów 188
Data rejestracji 26.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I wkurza mnie zła passa w konkursach, ostatnio kiepsko mi idzie
joan
Postów 18733
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
W markecie Carrefour trwa przecież loteria Jazda, rozdają nagrody o różnej wartości - dziś wygrałam u nich opaskę windstopper
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jeszcze ani razu nic nie wygrałam
ee tam, dla każdego nadejdzie lepszy okres
nadal wkurza mnie bunr dwulata - moje dziecię rzucało się kilkanaście razy i próbowało zwiać.. Czegoś nie dam - ryk, krzyk i rzucanie.. kiedy to się skończy?
jasnoska
Postów 1013
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
przejżyj forum na pewno 2 konkursy w carrefour znajdziesz
To już jest koniec-nie ma już nic
joan
Postów 18733
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
buka
Postów 165
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skończy się jak mu trzepniesz w pupe i stanowczo powiesz NIE
Gość: jaspeer
nie zapominaj, że teraz ustawa zabrania bić dzieci
Gość: czarnygreg
z tym trzepnięciem w pupę byłabym ostrożna...
buka
Postów 165
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie zbij dziecko , nie histeryzujcie
odrobina zdrowego rozsądku nikomu jeszcze nie zaszkodziła , no chyba że dla kogoś trzepnięcie jest równoznaczne z biciem, katowaniem...
Gość: jaspeer
wiesz, ja widzę różnice
zaczytana-pola
Postów 11573
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa nie jesteś sama, mój prawie dwulatek teraz przeżywa bunt, a raczej to MY przeżywamy okres jego buntu. Mama nie ma racji, tylko JA
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: anek27
popieram ,trzeba byc stanowczym,poplacze ,pokrzyczy ,raz ,drugi ,zobaczy ,ze nic nie wskora ,i sie oduczy
wiem z dosw. moich blizniakow ,obecnie chlopy 12 lat
przy kazdym kiosku ,sklepie wyprawialy cyrki,placz ,wrzask ,tupanie rzucznie nawet na ziemie,i pewnego razu miarka sie przebrala ,podnioslam ich ,weszlam za kiosk ,zlalam cenzura ,
od tego momentu ,byly inne dzieci ,jak szlismy na miasto ,owszem zapytaly sie ,czy kupie im ta zabawke ,odp. ,ze nie moge ,bo nie mam pieniedzy i to wystarczylo
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dimitri
Gość: zwierzak
Skąd ja to znam:(
Gość: beata82roksana82
ja uważam ze klaps taki dla opamiętania to nic złego ,przecież nie moze tak być ze dziecko wejdzie mi na głowę...