Wkurza mnie...

Gość: ineska

#3840645 Napisano: 06.11.2010 10:38:02
wkurza mnie, a raczej jest mi przykro ponieważ bliska mi osoba nie rozumie, że urazy mierzy się nie intencją kaleczącego, lecz wrażliwością kaleczonego emotka
0 0

zaczytana-pola

#3840655 Napisano: 06.11.2010 10:41:37
Wkurzają mnie braki towarów w sklepach, w poszukiwaniu konkursowych zakupów odwiedziłam dzisiaj tyle sklepów, że szkoda gadać, i co? Znalazłam, w ostatnim, do jakiego mogłam już zajechać, a wątpiłam, że tam znajdę to, czego potrzebowałam emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3841194 Napisano: 07.11.2010 11:09:15
Nadal wkurzają mnie konkursy klikane i fakt, że nigdy nie będą uczciwe.
Ludzie po prostu kupują głosy
http://www.zlecen...zez.net/aukcja,65719 emotka
0 0

Gość: chochliczka

#3842754 Napisano: 07.11.2010 08:29:40
Wkurza mnie,ze dzis mnie wszystko doluje ;( i caly dzien mi smutno tak,ze wyc sie chce emotka (
0 0

Gość: monisia23

#3842766 Napisano: 07.11.2010 08:34:38
Wkurza mnie chyba wszystko emotka
Psuje nam się samochód, dziś trafiło monitor z laptopa, dobrze, ze mamy jeszcze malutkiego laptopa, choć go nie lubię emotka
Skąd na to wszystko mieć kasę?!
Od 2 tygodni mamy wszyscy katar! Za oknem znowu leje. Masakra jakaś emotka ((((((((((
0 0

sylzab2294

#3842797 Napisano: 07.11.2010 08:45:35
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie,ze dzis mnie wszystko doluje ;( i caly dzien mi smutno tak,ze wyc sie chce emotka (

mozemy razem sie powkurzać...ja dzis też padam, dół mnie wciąga na maxa, że już z tej niemocy się poryczałam...ach co za dzień, co za wkurzające życie...
monisia23
nie wiesz, że jak sie wli to na całej linii...wrrrr nienawidze tego!!! emotka
wkurza mnie, że coraz częsciej załapuję doła...
0 0

Gość: chochliczka

#3842812 Napisano: 07.11.2010 08:49:35
sylzab2294 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

mozemy razem sie powkurzać...ja dzis też padam, dół mnie wciąga na maxa, że już z tej niemocy się poryczałam...ach co za dzień, co za wkurzające życie...
monisia23

Ech no wlasnie,wszystko naraz sie wali ;(
To sie razem podolujemy..
Czasem jest tak ciezko na duszy,ze ech emotka
0 0

klaudia011

#3842821 Napisano: 07.11.2010 08:52:08
chochliczka napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

monisia23

przyłączam się do zdołowanych...jesienna deprecha czy co...
u mnie nawalili ludzie..nie rzeczy emotka
przykre i wkurzające...
0 0

Gość: mariolakal

#3842987 Napisano: 07.11.2010 09:39:24
klaudia011 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

monisia23

przykre i wkurzające...

dooopa i kapusta... Jutro muszę wstać o 5-ej, a mi się nie chce... Ale ponieważ mój wnusio robi cuda ze mną to już mi się będzie chciało... emotka
0 0

Gość: awi

#3843011 Napisano: 07.11.2010 09:48:22
mariolakal napisał(a):

klaudia011 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

monisia23

przykre i wkurzające...

dooopa i kapusta... Jutro muszę wstać o 5-ej, a mi się nie chce... Ale ponieważ mój wnusio robi cuda ze mną to już mi się będzie chciało... emotka

Ja też się przyłączam...
Popsuło mi się ogrzewanie w samochodzie, jechałam cztery godziny w lodówce a w domu +15C
I w ogóle same kłopoty, pracy szukam już od miesiąca i nic...
0 0

smsowicz

#3843125 Napisano: 07.11.2010 10:34:06
Wkurza mnie tymbark. Przepadło 8+6 kodów i ni ch* się zalogować. Przypominanie hasła nie pomaga emotka
0 0

cudaczek121

#3843151 Napisano: 07.11.2010 10:48:25
chochliczka napisał(a):

ja tak miałam 1 listopada,dobrze,że wcześniej odwiedziłam groby bliskich,to w ten dzień nie musiałam wychodzić z domu,eh.Natomiast dziś obudziłam się rano z przekonaniem,że właściwie nie mam po co wstawać,więc leżałam w wyrku do 16 i spałam emotka No ciekawe jak ja jutro wstanę do pracy o 6.15,skoro nockę mam z głowy emotka emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#3843402 Napisano: 08.11.2010 08:09:30
cudaczek121 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

ja tak miałam 1 listopada,dobrze,że wcześniej odwiedziłam groby bliskich,to w ten dzień nie musiałam wychodzić z domu,eh.Natomiast dziś obudziłam się rano z przekonaniem,że właściwie nie mam po co wstawać,więc leżałam w wyrku do 16 i spałam emotka No ciekawe jak ja jutro wstanę do pracy o 6.15,skoro nockę mam z głowy emotka emotka emotka

Zazdraszczam emotka

Wkurza mnie, że moje małe dziecię nadal nie potrafi przestawić się na zimowy czas.. Nadal wstaje stanowczo za wczesnie, a potem ja chodzę jak zombie emotka

no i jeszcze deszcz ciagle pada, tak więc spacer mamy z głowy dzisiaj.. siedzę sama ze zbuntowanym dwulatkiem, który chce wyjść na dwór i wszytskie próby dłumaczenia, że dzisiaj nie możemy kończą się wrzaskiem i waleniem głową o podłogę.. achh kiedy to minie?
0 0

Gość: monisia23

#3843418 Napisano: 08.11.2010 08:18:11
awi napisał(a):

mariolakal napisał(a):

klaudia011 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

monisia23

przykre i wkurzające...

Ja też się przyłączam...
Popsuło mi się ogrzewanie w samochodzie, jechałam cztery godziny w lodówce a w domu +15C
I w ogóle same kłopoty, pracy szukam już od miesiąca i nic...

Dokładnie jak się już zacznie walić to wszystko na raz, aż się boje co dziś się wydarzy:(
A za oknem leje i w ten deszcz starsze dziecko do przedszkola prowadzić musiałam pogoda niczego nie ułatwia, szaro buro, zimno emotka
0 0

ziolko

#3843547 Napisano: 08.11.2010 08:59:45
hehehe.. .nie wiem czy mnie to wkurza, czy śmieszy, ale napisałam komentarz pod artykułem na onecie http://portalwied...0,galeria_media.html

na temat ilości błędów i wszystkie opisałam, dostałam info ma maila, że mój komentarz został usunięty ponieważ zawiera uwagi skierowane do redakcji Onetu. Jesteśmy za nie bardzo wdzięczni. W takiej sytuacji prosimy o kontakt z Redakcją emotka emotka hahahha.. a nic obraźliwego tam nie było emotka

mogliby nie robić błędów w artykule na 1 stronie emotka
0 0

efelinkaaa

#3843564 Napisano: 08.11.2010 09:05:15
ziolko - nie lubią krytyki emotka a szkoda, bo takie błedy nie powinny się zdarzać, zwłaszcza na tak dużym portalu!

do temtu: wkurzył mnie mąż, bo nie wyrzućił 3 dzień z rzędu śmieci, chociaż wychodził z domu (będą na niego czekały po pracy 3 worki + zajęcie dodatkowe za niewywiązywanie się z obowiązków.. a to jego jedyny obowiązek w domu emotka )

aa i wkurza mnie zlew pełen naczyń z weekendu..

no i wkurzają mnie niezapowiedziane wizyty.. Mieliśmy weekend pod hasłem lenistwo i nikogo nie zapraszaliśmy. Kto przyszedł sam został powalony widokiem efektów 2 dniowej laby emotka
0 0

Gość: hittmanka

#3843579 Napisano: 08.11.2010 09:09:49
efelinkaaa napisał(a):

ziolko - nie lubią krytyki emotka a szkoda, bo takie błedy nie powinny się zdarzać, zwłaszcza na tak dużym portalu!

do temtu: wkurzył mnie mąż, bo nie wyrzućił 3 dzień z rzędu śmieci, chociaż wychodził z domu (będą na niego czekały po pracy 3 worki + zajęcie dodatkowe za niewywiązywanie się z obowiązków.. a to jego jedyny obowiązek w domu emotka )

aa i wkurza mnie zlew pełen naczyń z weekendu..

no i wkurzają mnie niezapowiedziane wizyty.. Mieliśmy weekend pod hasłem lenistwo i nikogo nie zapraszaliśmy. Kto przyszedł sam został powalony widokiem efektów 2 dniowej laby emotka

hehe... no moja droga w takim razie powinnaś chociaż to zajęcie dodatkowe z męża zdjąć... jak lenistwo to lenistwo... przecież nie chciało mu się tych śmieci wyrzucać zgodnie z ideą weekendu emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#3843660 Napisano: 08.11.2010 09:24:27
hittmanka - ale dzisiaj poszedł do pracy, a śmietnik ma po drodze do samochodu emotka idea weekendu prysła i wracamy do szarej codzienności!

a w ramach zadośćuczynienia poproszę Go o masażyk emotka
0 0

bridget

#3844748 Napisano: 08.11.2010 01:59:57
wrr chyba mi przepadła nagroda z karty dan? nie mozna wygrac na te sama osobe nagrody 3 stopnia z roznych telefonow? w roznym etapie?
0 0

Gość: jaspeer

#3844753 Napisano: 08.11.2010 02:01:05
keiti78zg napisał(a):

wrr chyba mi przepadła nagroda z karty dan? nie mozna wygrac na te sama osobe nagrody 3 stopnia z roznych telefonow? w roznym etapie?

zdaje się, że nie można emotka różne nagrody na tą samą osobę i ten sam numer - ok, inaczej - niet ;x
0 0