Wkurza mnie...

Gość: monisia23

#3906537 Napisano: 27.11.2010 09:21:47
emotka Kamil, nie wygrał
emotka
0 0

Gość: goralecka

#3906538 Napisano: 27.11.2010 09:22:12
wkurzyły mnie wyniki mam talent ;/ kurcze ja rozumiem, że to słodkie bo dziecko, bo dziewczynka ale była już ta Kulawik no i ile można... emotka jest tyle ładnie śpiewających dzieci, sa dla nich festiwale, itd. a inni ludzie nie mają gdzie się pokazać ze swoimi talentami.
Nie można tak zrobić Mam talent dla dzieci?
I tak ta kaska zostanie spożytkowana przez jej rodziców ;/ i po co to? emotka
0 0

joan

#3906544 Napisano: 27.11.2010 09:26:03
Czy dobrze rozumiem, że wygrała ta mała dziewczynka? Bo nie mam polskich programów, ale sobie akurat kukam na niemiecką wersję - przeważnie pojawiają się tam ludzie rodem z zakładów dla obłąkanych, choć przed chwilą panienka malowała obraz piaskiem = fajne emotka
0 0

#3906550 Napisano: 27.11.2010 09:27:31
Już lepiej by zrobili jakby za drugie miejce te 100 tyś dali! Ależ jestem wściekła emotka
Fajnie,że mała wygrała, kupią domek, ale ehh...
BYLI LEPSI!
emotka
0 0

#3906552 Napisano: 27.11.2010 09:27:55
joan napisał(a):

Czy dobrze rozumiem, że wygrała ta mała dziewczynka? Bo nie mam polskich programów, ale sobie akurat kukam na niemiecką wersję - przeważnie pojawiają się tam ludzie rodem z zakładów dla obłąkanych, choć przed chwilą panienka malowała obraz piaskiem = fajne emotka

Tak dziewczynka. Na Ukrainie wygrała własnie pani która pisakiem malowała. Na you tube sa filmiki i to był faktycznie talent emotka ale na polskich castingach tez była pani co wysypywała wzorki piaskiem ale nie przeszła dalej.
0 0

Gość: swibek

#3906553 Napisano: 27.11.2010 09:28:04
goralecka napisał(a):

wkurzyły mnie wyniki mam talent ;/ kurcze ja rozumiem, że to słodkie bo dziecko, bo dziewczynka ale była już ta Kulawik no i ile można... emotka jest tyle ładnie śpiewających dzieci, sa dla nich festiwale, itd. a inni ludzie nie mają gdzie się pokazać ze swoimi talentami.

a skąd wiesz, że przez rodziców? a może właśnie jej coś opłacą.. wydaje mi się, że każdy ma równe szanse na wygranie skoro nie było przedziału wiekowego.. emotka a starsi mają większe szanse wybicia się w innych programach, właśnie tam gdzie dzieci nie mogą się zakwalifikowac.. emotka
0 0

#3906554 Napisano: 27.11.2010 09:28:07
joan napisał(a):

Tak wygrała dziewczynka.
0 0

Gość: grusia25

#3906555 Napisano: 27.11.2010 09:28:20
monisia23 napisał(a):

emotka Kamil, nie wygrał
emotka

a czy to Twój brat?? emotka
0 0

klaudia011

#3906557 Napisano: 27.11.2010 09:28:30
monisia23 napisał(a):

Już lepiej by zrobili jakby za drugie miejce te 100 tyś dali! Ależ jestem wściekła emotka
Fajnie,że mała wygrała, kupią domek, ale ehh...
BYLI LEPSI!
emotka

ehh dokładnie byli lepsi... emotka
0 0

Gość: drzemek

#3906558 Napisano: 27.11.2010 09:28:33
Dokładnie. Program powinien być od 18 lat. Ale takie mamy społeczeństwo. Tanie chwyty, wystarczy wziąć na litość i po sprawie...
0 0

#3906567 Napisano: 27.11.2010 09:30:21
swibek napisał(a):

goralecka napisał(a):

a skąd wiesz, że przez rodziców? a może właśnie jej coś opłacą.. wydaje mi się, że każdy ma równe szanse na wygranie skoro nie było przedziału wiekowego.. emotka a starsi mają większe szanse wybicia się w innych programach, właśnie tam gdzie dzieci nie mogą się zakwalifikowac.. emotka

Racja, każdy miał równie szanse, każdy z nich mógł wygrać i tak wszyscy są zwycięzcami,tyle przeszli i tyle pokazali. Tylko ja mam problem z tym, że stawiałam na kogoś innego, moim zdaniem bardziej utalentowanego.
0 0

#3906569 Napisano: 27.11.2010 09:31:29
grusia25 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

emotka Kamil, nie wygrał
emotka

a czy to Twój brat?? emotka

hiih nie coś ty emotka Choć mam brata w jego wieku emotka
No po prostu zachwycił mnie i smutno mi masakrycznie emotka
0 0

joan

#3906571 Napisano: 27.11.2010 09:31:42
goralecka napisał(a):

ale na polskich castingach tez była pani co wysypywała wzorki piaskiem ale nie przeszła dalej.

Widziałam tamtą polską werję, ż-a-l. Ale i tak nic nie przebije Niemców, czasem trafiam na ich program; raz był np. gościu, co się olejem roślinnym polewał (nikt nie potrafił odgadnąć, na czym polegał jego talent). No i kiedyś zjawił się też kolo z płonącą petardą w odbycie, ale akurat przegapiłam jego występ emotka
0 0

#3906579 Napisano: 27.11.2010 09:33:30
joan napisał(a):

goralecka napisał(a):

ale na polskich castingach tez była pani co wysypywała wzorki piaskiem ale nie przeszła dalej.

Widziałam tamtą polską werję, ż-a-l. Ale i tak nic nie przebije Niemców, czasem trafiam na ich program; raz był np. gościu, co się olejem roślinnym polewał (nikt nie potrafił odgadnąć, na czym polegał jego talent). No i kiedyś zjawił się też kolo z płonącą petardą w odbycie, ale akurat przegapiłam jego występ emotka

hahaaha to może i lepiej że przegapiłaś!
0 0

Gość: grusia25

#3906582 Napisano: 27.11.2010 09:34:17
joan napisał(a):

goralecka napisał(a):

hehehe az sie popłakałam emotka emotka emotka petarda miażdży emotka emotka
0 0

#3906583 Napisano: 27.11.2010 09:34:22
Tak tylko jesli chodzi o ludzi śpiewających takie zwykłe nasze polskie piosenki to jest Szansa na sukces (tam tez przychodza dzieci czasem), byl Idol, Fabryka Gwiazd, Droga do gwiazd itd...a gdzie ma się zgłosić np. taka pani malująca w tym piasku?Albo taki Audiofeels?i moim zdaniem takich ludzi powinno się do tego programu wybierać. A nie tancerzy, którzy mogą wygrywac zawody czy ludzi śpiewających dla których jest tysiąc innych programów. Ale to tylko moje zdanie emotka
0 0

#3906589 Napisano: 27.11.2010 09:35:13
joan napisał(a):

goralecka napisał(a):

ale to była zwykła polska swojska kobieta:) i to było piękne
emotka
0 0

Gość: katrin22

#3906596 Napisano: 27.11.2010 09:36:53
joan napisał(a):

tez mam szwabskie tylko ... emotka
0 0

Gość: iwek

#3906600 Napisano: 27.11.2010 09:37:36
joan napisał(a):

goralecka napisał(a):

A gostka co swoim pędzelkiem obraz malował widziałaś? emotka
0 0

Gość: aleks21

#3906602 Napisano: 27.11.2010 09:37:40
ten mnie te wyniki wkurzyły... Ale... widziałam wersję niemiecką co był gościu co się rozebrał do naga i najpierw na płotnie namalował tło tyłkiem a detale malował... zgadnijcie czym emotka
0 0