Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: monisia23
Gość: goralecka
Nie można tak zrobić Mam talent dla dzieci?
I tak ta kaska zostanie spożytkowana przez jej rodziców ;/ i po co to?
joan
Postów 18733
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Fajnie,że mała wygrała, kupią domek, ale ehh...
BYLI LEPSI!
Tak dziewczynka. Na Ukrainie wygrała własnie pani która pisakiem malowała. Na you tube sa filmiki i to był faktycznie talent
Gość: swibek
a skąd wiesz, że przez rodziców? a może właśnie jej coś opłacą.. wydaje mi się, że każdy ma równe szanse na wygranie skoro nie było przedziału wiekowego..
Tak wygrała dziewczynka.
Gość: grusia25
a czy to Twój brat??
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ehh dokładnie byli lepsi...
Gość: drzemek
Racja, każdy miał równie szanse, każdy z nich mógł wygrać i tak wszyscy są zwycięzcami,tyle przeszli i tyle pokazali. Tylko ja mam problem z tym, że stawiałam na kogoś innego, moim zdaniem bardziej utalentowanego.
hiih nie coś ty
No po prostu zachwycił mnie i smutno mi masakrycznie
joan
Postów 18733
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Widziałam tamtą polską werję, ż-a-l. Ale i tak nic nie przebije Niemców, czasem trafiam na ich program; raz był np. gościu, co się olejem roślinnym polewał (nikt nie potrafił odgadnąć, na czym polegał jego talent). No i kiedyś zjawił się też kolo z płonącą petardą w odbycie, ale akurat przegapiłam jego występ
hahaaha to może i lepiej że przegapiłaś!
Gość: grusia25
hehehe az sie popłakałam
ale to była zwykła polska swojska kobieta:) i to było piękne
Gość: katrin22
tez mam szwabskie tylko ...
Gość: iwek
A gostka co swoim pędzelkiem obraz malował widziałaś?
Gość: aleks21