Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: iwek
Moje też.
Gość: grusia25
http://www.youtub.../watch?v=OkbA--IJgWo
Gość: aleks21
Gość: monisia23
Dekoder, talerz i za granicę
joan
Postów 18733
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Mensch, rzeczywiście, był taki kolo, ale jakiś czas temu już, chachacha, najlepsze były ujęcia tego jego pędzelka (moim okiem pędzelek w stanie spoczynku!), gdy smarował niebieską farbą
I jeszcze powiedzcie, że wygrał
Gość: katrin22
ja tu tylko 3tyg jeszcze bede
Aaaaa to, co innego
O właśnie to ten co aleks linka dała.
joan
Postów 18733
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Hihi, obejrzałam sobie jeszcze raz... ciekawe, czy gościu bierze udział w konkursach plastycznych
monisia23 - w Niemczech ta edycja programu jeszcze trwa, więc na pewno nie wygrał. Ale czego to ludzie nie zrobią dla szansy na nagrodę
Pewnie ma duże szanse
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to dopiero talent
padłam
Gość: shorty87
Chciałam żeby wygrał chociaż nie powiem Me Myself an I też byli świetni
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co by w temacie było..nadal wkurza mnie POSTI
Racja... Ja się tak załamałam, że nie wygrał, że nawet nie dostrzegłam tego,że nie dali mi powiedzieć słowa...
Ale jak głosowali? Przepuścili go dalej?
I też pomyślałam o konkach plastycznych, taki talent to skarb.
Matko! Jedno zdanie i trzy 'że' czas iść spać.
Gość: tato999
a wy nie widziałyście jaki on był zjarany trawą
ja się nie dziwię, że nie dali mu dojść do słowa bo może by tylko żałowali jakby na antenie zaprezentował się nie tak jak powinien
Gość: swibek
Iwek..
Daję głowę ściąć, że cały dzień tam siedzieli i przygotowywali każdy szczegół swojego występu, ciekawe kiedy miał się zjarać?
Pomyśl...