Wkurza mnie...

klaudia011

#3906715 Napisano: 27.11.2010 10:10:24
tato999 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

shorty87 napisał(a):

mnie wkurzylo, że temu Kamilowi nie pozwolili nic powiedzieć w ogóle go olali ciepłym moczem:/ odszedł sobie bez niczego nawet ten lisiecki mógł podziękować a Kamil nic nara kopa w cenzura pa ! porażka
Chciałam żeby wygrał chociaż nie powiem Me Myself an I też byli świetni

Racja... Ja się tak załamałam, że nie wygrał, że nawet nie dostrzegłam tego,że nie dali mi powiedzieć słowa... emotka

a wy nie widziałyście jaki on był zjarany trawą emotka

ja się nie dziwię, że nie dali mu dojść do słowa bo może by tylko żałowali jakby na antenie zaprezentował się nie tak jak powinien

to że śpiewał reggae od razu musi oznaczać że był zjarany emotka ja tam nic takiego nie widziałam
0 0

Gość: iwek

#3906718 Napisano: 27.11.2010 10:11:19
Swibi, mówisz że to działa? Eee, nie widziałam Cię jeszcze w wynikach konków plastycznych więc ściemniasz. emotka
0 0

Gość: shorty87

#3906724 Napisano: 27.11.2010 10:11:56
jakie to jest proste emotka
nosi kaptur jest bandytą
nosi szerokie spodnie jara trawę
śpiewa reggae pewnie jara trawę

no dajże spokój, gdzie on się tam miał zjarać zresztą ostatnio chłopak wystąpił na koncercie przeciwko dopalaczom...
0 0

Gość: swibek

#3906734 Napisano: 27.11.2010 10:14:05
iwek napisał(a):

Swibi, mówisz że to działa? Eee, nie widziałam Cię jeszcze w wynikach konków plastycznych więc ściemniasz. emotka

mój cyc mały.. jak se zmienie rozmiara to wystartuję.. emotka narazie jestem bez szans.. emotka
0 0

Gość: tato999

#3906735 Napisano: 27.11.2010 10:14:18
monisia23 napisał(a):

tato999 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

shorty87 napisał(a):

mnie wkurzylo, że temu Kamilowi nie pozwolili nic powiedzieć w ogóle go olali ciepłym moczem:/ odszedł sobie bez niczego nawet ten lisiecki mógł podziękować a Kamil nic nara kopa w cenzura pa ! porażka

Racja... Ja się tak załamałam, że nie wygrał, że nawet nie dostrzegłam tego,że nie dali mi powiedzieć słowa... emotka

ja się nie dziwię, że nie dali mu dojść do słowa bo może by tylko żałowali jakby na antenie zaprezentował się nie tak jak powinien

Daję głowę ściąć, że cały dzień tam siedzieli i przygotowywali każdy szczegół swojego występu, ciekawe kiedy miał się zjarać?
Pomyśl...

był moim faworytem ale niestety to nie tylko moje zdanie, że był ewidentnie najarany trawą
0 0

Gość: monisia23

#3906736 Napisano: 27.11.2010 10:15:06
emanuela24 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

tato999 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

shorty87 napisał(a):

Daję głowę ściąć, że cały dzień tam siedzieli i przygotowywali każdy szczegół swojego występu, ciekawe kiedy miał się zjarać?
Pomyśl...

i nawet do kibla za nimi chodzili ?? i cała 10 na raz na scenie ??
gość był podpadający

a ja się cieszę że wygrała ta mała - była taka naturalna emotka
większości już palma odbiła
emotka

A dla mnie absolutnie nikomu nie odbiła palma, aż dziwne, że każdy był tak naturalny i skromny.
0 0

#3906738 Napisano: 27.11.2010 10:15:46
swibek napisał(a):

iwek napisał(a):

mój cyc mały.. jak se zmienie rozmiara to wystartuję.. emotka narazie jestem bez szans.. emotka

skąd ja to znam emotka
0 0

#3906740 Napisano: 27.11.2010 10:16:03
a może światła jupiterów tak podziałały na niego.. emotka a może chłopak zgłodniał.. a może spać mu się chciało.. a może.. poprostu on był sobą?? emotka a że tak to się objawiło.. no cóż.. emotka
0 0

#3906743 Napisano: 27.11.2010 10:17:26
tato999 napisał(a):

był moim faworytem ale niestety to nie tylko moje zdanie, że był ewidentnie najarany trawą

Na pewno miał woreczek z trawką i przed samym występem skoczył do WC zajarać emotka
Jakoś wątpię, że miał głowę w tak ważny i stresujący dzień myśleć o czymś takim!
0 0

agusia32

#3906744 Napisano: 27.11.2010 10:17:36
ewidentnie najarany trawą emotka

To albo oglądałam inny program albo jestem ślepa emotka
0 0

Gość: iwek

#3906745 Napisano: 27.11.2010 10:18:05
monisia23 napisał(a):

swibek napisał(a):

iwek napisał(a):

skąd ja to znam emotka

Monisia, skąd znasz cyce swibcia? emotka
0 0

Gość: shorty87

#3906746 Napisano: 27.11.2010 10:18:15
swibek napisał(a):

a może światła jupiterów tak podziałały na niego.. emotka a może chłopak zgłodniał.. a może spać mu się chciało.. a może.. poprostu on był sobą?? emotka a że tak to się objawiło.. no cóż.. emotka

ale co się objawiło:P bo ja nie zauważyłam u niego nic dziwnego emotka może w półfinale dziwnei wyglądał, ale podobno był naszprycowany lekami bo był chory z tego co mówił w DDTVN ale dzisiaj to mnie nic w nim nie zaskoczuło oprócz tego, że miałam wrażenie, że chłopak był smutny, ale po usłyszeniu werdyktu się szczerze uśmiechnął tak jakby nie chciałw ygrać...
0 0

#3906750 Napisano: 27.11.2010 10:19:01
iwek napisał(a):

monisia23 napisał(a):

swibek napisał(a):

iwek napisał(a):

skąd ja to znam emotka

swibcia nie, ale swoje owszem emotka
0 0

#3906759 Napisano: 27.11.2010 10:20:41
shorty87 napisał(a):

swibek napisał(a):

ale co się objawiło:P bo ja nie zauważyłam u niego nic dziwnego emotka może w półfinale dziwnei wyglądał, ale podobno był naszprycowany lekami bo był chory z tego co mówił w DDTVN ale dzisiaj to mnie nic w nim nie zaskoczuło oprócz tego, że miałam wrażenie, że chłopak był smutny, ale po usłyszeniu werdyktu się szczerze uśmiechnął tak jakby nie chciałw ygrać...

Zrobił się smutny, strasznie smutny po tym jak Kuba go zjechał za wybór piosenki i mnie się wtedy zrobiło go tak żal emotka (((((((((
0 0

cudaczek121

#3906765 Napisano: 27.11.2010 10:23:25
monisia23 napisał(a):

swibek napisał(a):

goralecka napisał(a):

wkurzyły mnie wyniki mam talent ;/ kurcze ja rozumiem, że to słodkie bo dziecko, bo dziewczynka ale była już ta Kulawik no i ile można... emotka jest tyle ładnie śpiewających dzieci, sa dla nich festiwale, itd. a inni ludzie nie mają gdzie się pokazać ze swoimi talentami.
Nie można tak zrobić Mam talent dla dzieci?
I tak ta kaska zostanie spożytkowana przez jej rodziców ;/ i po co to? emotka

a skąd wiesz, że przez rodziców? a może właśnie jej coś opłacą.. wydaje mi się, że każdy ma równe szanse na wygranie skoro nie było przedziału wiekowego.. emotka a starsi mają większe szanse wybicia się w innych programach, właśnie tam gdzie dzieci nie mogą się zakwalifikowac.. emotka

Racja, każdy miał równie szanse, każdy z nich mógł wygrać i tak wszyscy są zwycięzcami,tyle przeszli i tyle pokazali. Tylko ja mam problem z tym, że stawiałam na kogoś innego, moim zdaniem bardziej utalentowanego.

A mnie wkurzyło,że jeden z prowadzących powiedział,że mama tej Magdy powiedziała,że zainwestowała jej rodzina dużo kasy,aby przyjechać na finał emotka Mała jest fajna i ma talent,ale na pewno żyła pod wielką presją rodziny.Wkurza mnie jak rodzice traktują dzieci jako maszynki do zarabiania pieniędzy emotka A ciekawe z czego ona podatek zapłaci emotka
0 0

#3906768 Napisano: 27.11.2010 10:24:36
monisia23 napisał(a):

iwek napisał(a):

monisia23 napisał(a):

swibek napisał(a):

iwek napisał(a):

skąd ja to znam emotka

emotka moje schowane i wstydliwe.. emotka
0 0

#3906769 Napisano: 27.11.2010 10:24:49
Aaaa to prawda, każdy zainwestował w przyjazdy tam, więc głupi tekst ze strony prowadzącego emotka
0 0

#3906774 Napisano: 27.11.2010 10:25:25
emotka wkurza mnie, że się nudzę!!! emotka
0 0

#3906775 Napisano: 27.11.2010 10:25:30
swibek napisał(a):

monisia23 napisał(a):

iwek napisał(a):

monisia23 napisał(a):

swibek napisał(a):

iwek napisał(a):

skąd ja to znam emotka

emotka moje schowane i wstydliwe.. emotka

No i muszę się powtórzyć:
Skąd ja to znam emotka
0 0

Gość: krzyszu

#3906780 Napisano: 27.11.2010 10:26:56
echhhh baby emotka
0 0