Wkurza mnie...

kalisto1986

#3910227 Napisano: 29.11.2010 11:16:10
monisia23 napisał(a):

Wkurza mnie, że nie wiem co mam zrobić?!
I choć to nie miejsce, to zapytam, co wy KOBIETKI zrobiłybyście na moim miejscu...
18 grudnia jedziemy do PL, cały tydzień przed wigilią, mamy jak zawsze masę załatwiania.
No i tak... Środa przed Wigilią to jedyny dzień, kiedy mogłabym zrealizować moją nagrodę tj. 'makijaż, 3 stylizacje i sesja zdjęciowa...?
Co mnie powstrzymuje? 500km drogi do Warszawy...
I to, że na calutki dzień zostawię dzieci z babcią.
Co wy byście zrobiły na moim miejscu? Pojechałybyście, czy olały to? Taka szansa, jedno z moich marzeń i w końcu zrobiłabym coś dla siebie. Jednak z drugiej strony, czy nie ma przypadkiem ważniejszych spraw.
Powiedzcie proszę....

To nie jest wigilia tylko przed wigilią, zakładając że zdążysz wrócić na święta i wigilie zjesz z dziećmi nie ma co się zastanawiać, dzieciom z babcią nic się nie stanie, a wręcz nacieszą się nią w końcu chyba za często nie widzą się emotka
0 0

malutka456

#3910233 Napisano: 29.11.2010 11:17:23
wkurzyl mnie konkurs na fb, takie fajne nagrody a juz sie skonczyl emotka
0 0

Gość: sabikus

#3910255 Napisano: 29.11.2010 11:21:11
monisia23 napisał(a):

I choć to nie miejsce, to zapytam, co wy KOBIETKI zrobiłybyście na moim miejscu...
18 grudnia jedziemy do PL, cały tydzień przed wigilią, mamy jak zawsze masę załatwiania.
No i tak... Środa przed Wigilią to jedyny dzień, kiedy mogłabym zrealizować moją nagrodę tj. 'makijaż, 3 stylizacje i sesja zdjęciowa...?
Co wy byście zrobiły na moim miejscu? Pojechałybyście, czy olały to? Taka szansa, jedno z moich marzeń i w końcu zrobiłabym coś dla siebie. Jednak z drugiej strony, czy nie ma przypadkiem ważniejszych spraw.
Powiedzcie proszę....

jezeli babcia zostanie z dziecmi a napewno z chcęcia zostanie to ty jedz zrelaksujesz sie i spedzisz swieta w super humorze a tak mogłabys załowac ze nie pojechałas i swieta do d..
0 0

Gość: snupy3

#3910257 Napisano: 29.11.2010 11:21:17
kalisto1986 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

Powiedzcie proszę....

To nie jest wigilia tylko przed wigilią, zakładając że zdążysz wrócić na święta i wigilie zjesz z dziećmi nie ma co się zastanawiać, dzieciom z babcią nic się nie stanie, a wręcz nacieszą się nią w końcu chyba za często nie widzą się emotka

Dokładnie,nad czym się jeszcze zastanawiasz?
Swięta to chyba dobra okazja,żeby w końcu zrobić coś dla siebie.Przecież nie porzucasz tych dzieci tylko zostawiasz pod opieką zaufanej osoby!
A ważniejsze sprawy...jeśli masz na myśli stanie nad garami,wymachiwanie mopem czy zawieszanie świątecznych dekoracji to moim zdaniem nie są ważniejsze.Świat się bez Ciebie nie zawali przez ten 1 dzień,taka przygoda już drugi raz się nie powtórzy! Mam nadzieję,że podejmiesz słuszną decyzję...
0 0

dolly

#3910262 Napisano: 29.11.2010 11:21:41
ilonar2301 napisał(a):

monisia23 napisał(a):

Powiedzcie proszę....

Monia23 nie jesteś niewolnicą przywiazaną do swoich dzieci jakimiś łańcuchami. Dzieciakom i babci na pewno dobrze zrobi, jak spędzą trochę czasu wspólnie. A Tobie także to posłuży- odpoczniesz a, przy tym spełnisz swoje marzenia. Ja nie wahałabym się nawet chwili. Tym, bardziej, że masz z kim zostawić chłopaków. emotka

popieram emotka
Ty się nie zastanawiaj bo się zaraz ustawi kolejka chętnych --- ja pierwsza emotka
0 0

Gość: szarakk

#3910287 Napisano: 29.11.2010 11:26:59
wkurza mnie konkurs tyskiego.

Moj chlop wygral tylko jeden 6-pak, ale do tej pory nie dotarl. Napisal maila w tej sprawie. Raz odpiasali, ze dwa razy nie odebral a dzisiaj pisza ze paczka wrocila do nich bo byla uszkodzona. Zenujace emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#3910299 Napisano: 29.11.2010 11:29:59
szarakk napisał(a):

wkurza mnie konkurs tyskiego.

Moj chlop wygral tylko jeden 6-pak, ale do tej pory nie dotarl. Napisal maila w tej sprawie. Raz odpiasali, ze dwa razy nie odebral a dzisiaj pisza ze paczka wrocila do nich bo byla uszkodzona. Zenujace emotka emotka

Mi napisali w piątek, że wszystkie nagrody oprócz jednej zostały wysłane. I ta ostatnia będzie dosłana na dniach.
0 0

Gość: kingaa

#3910418 Napisano: 29.11.2010 12:00:14
wkurza mnie, że nie wiem co zrobić z tymi dwoma psami co je dokarmiamy, ten jeden trzęsie się z zimna emotka Nie wiem czy zadzwonić do schroniska czy co, my ich wziąć nie możemy, bo ta nasza jest bardzo agresywna, a śniegu po pachy emotka dzisiaj je karmiłam i ryczałam ,tak mi ich szkoda emotka
0 0

efelinkaaa

#3910484 Napisano: 29.11.2010 12:15:01
kingaa napisał(a):

wkurza mnie, że nie wiem co zrobić z tymi dwoma psami co je dokarmiamy, ten jeden trzęsie się z zimna emotka Nie wiem czy zadzwonić do schroniska czy co, my ich wziąć nie możemy, bo ta nasza jest bardzo agresywna, a śniegu po pachy emotka dzisiaj je karmiłam i ryczałam ,tak mi ich szkoda emotka

zadzwoń do schroniska - to chyba najlepsze wyjście.. ALbo spróbuj dać ogłoszenie (na portalu swojej miejscowości) z apelem do ludzi dobrego serca, żeby przygarnęli pieski chociażby na te największe mrozy.. może ktoś mieszka na wsi i znajdzie jakieś miejsce? W stodole? w garażu? Zawsze lepsze to niż pobyt na -20kilku stopniowym mrozie..

ps. ja też nie mogę patrzeć na biedne zwierzaczki, ale nawte nie mam warunków dla nich emotka jak już będę miała własny dom, to przygarne chociaż ze dwa psiaczki ze schroniska emotka
0 0

monia24

#3910499 Napisano: 29.11.2010 12:17:29
a mnie wkurza iq marketing.
nie dostalam wyprawki z kubusia, 2 razy tam dzwonilam, 2 razy mieli oddzwonic i nie oddzwonili a wyprawki nie mam dalej. emotka
0 0

dawidekk

#3911440 Napisano: 29.11.2010 04:22:24
Takich nie będzie! Co to ma być! No nie ujadę!
3km jechałem przez 45 minut!
Potem jeszcze kawałek pieszo - śnieg po kolana i śnieżek na pysk!
Nie idę jutro do szkoły!
0 0

Gość: taaga20

#3911448 Napisano: 29.11.2010 04:24:01
dawidekk napisał(a):

Nie idę jutro do szkoły!

a mnie wkurza że u mnie nie ma śniegu emotka a na sankach by się z dzieciakami pojeździło emotka a tu nic nie chce spaść emotka
0 0

#3911461 Napisano: 29.11.2010 04:26:23
taaga20 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Nie idę jutro do szkoły!

a mnie wkurza że u mnie nie ma śniegu emotka a na sankach by się z dzieciakami pojeździło emotka a tu nic nie chce spaść emotka

to przyjeżdżaj do rodzinnego miasta, bo tu śniegu po kolana emotka
0 0

Gość: taaga20

#3911471 Napisano: 29.11.2010 04:28:51
kingaa napisał(a):

taaga20 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Nie idę jutro do szkoły!

kinia jak masz jeszcze domówkę - to już lecę emotka
0 0

zaczytana-pola

#3911473 Napisano: 29.11.2010 04:29:09
kingaa napisał(a):

taaga20 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Nie idę jutro do szkoły!

Albo na Mazowsze, bo u mnie śniegu aż do pasa emotka
0 0

#3911498 Napisano: 29.11.2010 04:34:10
taaga20 napisał(a):

kingaa napisał(a):

taaga20 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Nie idę jutro do szkoły!

a pewnie, że mam emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3911517 Napisano: 29.11.2010 04:38:57
kingaa napisał(a):

taaga20 napisał(a):

kingaa napisał(a):

taaga20 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Nie idę jutro do szkoły!

a pewnie, że mam emotka

A ja dostanę domówke za tydzień jakby co... A śniegu u mnie dostatek... emotka
0 0

leelee

#3911575 Napisano: 29.11.2010 04:54:43
monia24 napisał(a):

a mnie wkurza iq marketing.
nie dostalam wyprawki z kubusia, 2 razy tam dzwonilam, 2 razy mieli oddzwonic i nie oddzwonili a wyprawki nie mam dalej. emotka

Mi za to przysłali dwie, a wygrałem tylko jedną emotka
0 0

Gość: imelka

#3911604 Napisano: 29.11.2010 05:02:14
efelinkaaa napisał(a):

kingaa napisał(a):

zadzwoń do schroniska - to chyba najlepsze wyjście.. ALbo spróbuj dać ogłoszenie (na portalu swojej miejscowości) z apelem do ludzi dobrego serca, żeby przygarnęli pieski chociażby na te największe mrozy.. może ktoś mieszka na wsi i znajdzie jakieś miejsce? W stodole? w garażu? Zawsze lepsze to niż pobyt na -20kilku stopniowym mrozie..

ps. ja też nie mogę patrzeć na biedne zwierzaczki, ale nawte nie mam warunków dla nich emotka jak już będę miała własny dom, to przygarne chociaż ze dwa psiaczki ze schroniska emotka

wiem co czujesz, mnie serce pęka na myśl o tych biednych zwierzętach, moje dwa koty są wzięte z dworu a od tygodnia oddałam kotom wolnożyjącym kotłownię. Zrobiłam im tam legowiska, drzwi uchylone na sztywnym ograniczniku i dziś rano jak szłam sprawdzić lokatorów było 11:)) Dzisiejszej nocy pewnie będzie więcej (mam nadzieję, że dadzą sobie znać gdzie jest micha i ciepełko). Mam szczęście, że jest gdzie ich przechować, gdybym mieszkała w bloku byłby kłopot.
0 0

smsowicz

#3911951 Napisano: 29.11.2010 06:32:17
WITAM WJE PAN MAM PROBLEM BO WRUCIŁA DO MNIE PSZESYŁKA TJ; NOKIA 3310 Z ADNOTACJ¡ ŻE ODMOWIONO ODBOIORU PROSZÊ ABY SIÊAN WYPOWIEDZIAŁ CZY WYSŁÆ TO JESZCZE RAZ CZY ZWRUCIÆ PIENI¡ZE JEŚLI ZWRUCIÆ TO PROSZÊ NUMER K¡TA DO WPŁATY
Wkurzają mnie dzieci na Allegro emotka
0 0