Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie jest wigilia tylko przed wigilią, zakładając że zdążysz wrócić na święta i wigilie zjesz z dziećmi nie ma co się zastanawiać, dzieciom z babcią nic się nie stanie, a wręcz nacieszą się nią w końcu chyba za często nie widzą się
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: sabikus
jezeli babcia zostanie z dziecmi a napewno z chcęcia zostanie to ty jedz zrelaksujesz sie i spedzisz swieta w super humorze a tak mogłabys załowac ze nie pojechałas i swieta do d..
Gość: snupy3
Dokładnie,nad czym się jeszcze zastanawiasz?
Swięta to chyba dobra okazja,żeby w końcu zrobić coś dla siebie.Przecież nie porzucasz tych dzieci tylko zostawiasz pod opieką zaufanej osoby!
A ważniejsze sprawy...jeśli masz na myśli stanie nad garami,wymachiwanie mopem czy zawieszanie świątecznych dekoracji to moim zdaniem nie są ważniejsze.Świat się bez Ciebie nie zawali przez ten 1 dzień,taka przygoda już drugi raz się nie powtórzy! Mam nadzieję,że podejmiesz słuszną decyzję...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
popieram
Ty się nie zastanawiaj bo się zaraz ustawi kolejka chętnych --- ja pierwsza
Gość: szarakk
Moj chlop wygral tylko jeden 6-pak, ale do tej pory nie dotarl. Napisal maila w tej sprawie. Raz odpiasali, ze dwa razy nie odebral a dzisiaj pisza ze paczka wrocila do nich bo byla uszkodzona. Zenujace
zaczytana-pola
Postów 11573
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi napisali w piątek, że wszystkie nagrody oprócz jednej zostały wysłane. I ta ostatnia będzie dosłana na dniach.
Gość: kingaa
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zadzwoń do schroniska - to chyba najlepsze wyjście.. ALbo spróbuj dać ogłoszenie (na portalu swojej miejscowości) z apelem do ludzi dobrego serca, żeby przygarnęli pieski chociażby na te największe mrozy.. może ktoś mieszka na wsi i znajdzie jakieś miejsce? W stodole? w garażu? Zawsze lepsze to niż pobyt na -20kilku stopniowym mrozie..
ps. ja też nie mogę patrzeć na biedne zwierzaczki, ale nawte nie mam warunków dla nich
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie dostalam wyprawki z kubusia, 2 razy tam dzwonilam, 2 razy mieli oddzwonic i nie oddzwonili a wyprawki nie mam dalej.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3km jechałem przez 45 minut!
Potem jeszcze kawałek pieszo - śnieg po kolana i śnieżek na pysk!
Nie idę jutro do szkoły!
merp
Gość: taaga20
a mnie wkurza że u mnie nie ma śniegu
to przyjeżdżaj do rodzinnego miasta, bo tu śniegu po kolana
Gość: taaga20
kinia jak masz jeszcze domówkę - to już lecę
zaczytana-pola
Postów 11573
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo na Mazowsze, bo u mnie śniegu aż do pasa
a pewnie, że mam
Gość: mariolakal
A ja dostanę domówke za tydzień jakby co... A śniegu u mnie dostatek...
leelee
Postów 900
Data rejestracji 26.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi za to przysłali dwie, a wygrałem tylko jedną
Gość: imelka
wiem co czujesz, mnie serce pęka na myśl o tych biednych zwierzętach, moje dwa koty są wzięte z dworu a od tygodnia oddałam kotom wolnożyjącym kotłownię. Zrobiłam im tam legowiska, drzwi uchylone na sztywnym ograniczniku i dziś rano jak szłam sprawdzić lokatorów było 11:)) Dzisiejszej nocy pewnie będzie więcej (mam nadzieję, że dadzą sobie znać gdzie jest micha i ciepełko). Mam szczęście, że jest gdzie ich przechować, gdybym mieszkała w bloku byłby kłopot.
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurzają mnie dzieci na Allegro