Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5286
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
http://www.wrotap...+rozstrzygnięty.htm
wzięli pod uwagę tylko uczestników z Podlasia. W regulaminie nie było o tym mowy, więc straciłam tylko swój czas na szukanie odpowiedzi jej i wysyłanie.
Nie widzę innej wersji wydarzeń, jak wywalenie wszystkich odpowiedzi innych uczestników, ponieważ konkurs był u nas w bazie i wiedziała o nim cała Polska, a w poprzednim ich konkursie wygrali ludzie z całej Polski, w tym nasi forumowicze.
Gość: rdzando
MAM DOKŁADNIE TAKIE SAMO ODCZUCIE
zdolnabestia
Postów 5286
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Link do wyników
Nie zdążyłam z edycją.
Gość: spineczka
wkurza mnie to ze ja facetów nie rozumiem i nie zrozumiem nigdy
Gość: agava
Nie tylko ludzie z Podlasia. Hrubieszów, Krzywda, Wilkowice, Załęże, Chelmica-Cuk - to nie Podlasie!!
Gość: snupy3
I pewnie nie wezmę udziału w tym etapie.
Nie wiem czemu bo na pewno do nich doszła,pisało,że została zachowana.Jest mi cholernie przykro.
Gość: iwek
http://wole-ole.p...sly/zobacz/290/snupy
zdolnabestia
Postów 5286
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Rewelacja!
Masz u mnie pierwsze miejsce dziewczyno
Tylko może ostatecznie nie nazywaj syna Kapar
Gość: snupy3
Gość: puchatka
Gość: tato999
Gość: pakk
~licentia poetica
------
Napisałem tylko, co mnie wkurza. Mysza wkurza mnie tak samo jak pisze w zdaniu pisze pod spodem.
Żart słowny przestaje być żartem, gdy prawie wszyscy już go znają i prawie nikogo już on nie śmieszy. W moim odczuciu tak się stało ze słowem *mysza.
------
Snupy, normafia: radzę się doedukować.
http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=3301
zdolnabestia
Postów 5286
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Pisze w zdaniu pisze pod spodem zamiast jest napisane pod spodem od niedawna zostało uznane jako poprawne ze względu na powszechność.
apoccalipsa
Postów 6460
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
apoccalipsa
Postów 6460
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Doprowadzisz do tego, że ludzie będą się bali wypowiadać lub będą zaglądać w słownik zanim to zrobią ....
Gość: marielu
apoccalipsa
Postów 6460
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie fkóża rze nie fszyscy piszom tak jak Mary
przeciesz wolność słofa jezd!
Gość: marielu
Gość: pakk
Interesujące, doprawdy. Może podasz jakieś wiarygodne źródła?
Uzus (zwyczaj językowy, czy, jak to nazwałaś, powszechność) nie jest jedynym kryterium przy uznawaniu danego zwrotu za (nie jako) poprawny.
Nawet gdybym chciał, nie mam takiej władzy
apoccalipsa
Postów 6460
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaka szkoda....