Wkurza mnie...

Gość: rafi323raf

#2128443 Napisano: 27.01.2009 10:37:25
beataa81 napisał(a):

l0ginka napisał(a):

Wkurza mnie emotka ,ze jak juz jest jakis fajny konkurs ( 3d wyzwania) , to ..nie mam w nim szans i wiecie co...chyba dam sobie spokoj i kupie sobie ta paste i szczoteczke sama ..chociaz tez moze sie nie zalapalabym ,bo juz sie zaczelo ...nabijanie emotka ..Szkoda czasu

Podaje wybrane wyzwania:
Włoski...

Autor: wisnia676Dodany: 25.01.2009 Liczba głosów: 224

Moje wyzwanie to nauczenie się języka włoskiego...

Sesja

Autor: sp!derDodany: 24.01.2009 Liczba głosów: 224

Wyzwanie na najbliższą przyszłość - zaliczyć sesje...
studia

Autor: mv17Dodany: 24.01.2009 Liczba głosów: 9011

ukończyć studia z uśmiechem na twarzy

nabijanie nabijaniem...ale co powiedzieć o tych,którzy podczepiają swoje linki pod różne stronki i nawet nie wiemy,że wchodząc tu i tam nabijamy punkty takim osobom...jak dla mnie ktoś kto ma 9000 pkt na 99% należy do grona takich ewenementów... emotka nieraz już widzialam na pasku ładowania strony i śnieżki.net i 3d i mierzi mnie to,że ktoś bez mojej zgody wykorzystuje to,że korzystam z tych stron...nie chodzi o to,że zazdroszczę pomysłu lub punktów-jak ktoś poprosi o gło to mu zagłosuje ale w takim przypadku nie mam wyboru i to mnie wkurza...

w tym konkursie malibu, to chyba kazdy sobie tak nabija punkty ;D
0 0

Gość: monika124

#2128508 Napisano: 27.01.2009 11:01:22
apoccalipsa napisał(a):

snupy3 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Jestem pewna, że Snupy wie, jak się pisze mysz. I wie, co mysz ma na końcu (ogonek emotka ). Niepoprawna forma mysza to w moim rozumieniu zdrobnienie i taki żarcik słowny, który się przyjął. Myszka, mysza..
Autorowi tej książki też byś wytknął, że niepoprawnie pisze?
http://czytelnia....166,0,1,nowosci.html

Dokładnie,aczkolwiek nie fszyscy sie znajom na rzarcikah i posiadajom poczócie chómoru.
Niektuży po prostó spendzajom dńe i noce f słownikah poprawnościowyh(sfoją drogą co to takiego?)by potem z wielkom satysfakcjom wytykać Bogó dóha winnym forómowiczom fszelkie potknieńcia,f tym ruwniesz zamieżone rzarciki słowne.Ja to jak najbardziej rozómiem,bo som osoby co po prostó tym rzyją.A rze mam dzisiaj wspaniały chómor,bo moja MYSZA fczoraj poległa w walce, to nawet mnie to bawi więc kohany paczku,ta wypowieć jest prezentem dla Ciebie.

emotka

dopsze powiedziane
emotka

ale się nagimnastykowałam przy czytaniu emotka

wkurza mnie to ,że muszę jeszcze do piątku popołudniówki robić emotka emotka
0 0

Gość: raffciio

#2128519 Napisano: 27.01.2009 11:05:58
wkurza mnie sesja emotka
0 0

Gość: tekla

#2128530 Napisano: 27.01.2009 11:11:07
l0ginka napisał(a):

Wkurza mnie emotka ,ze jak juz jest jakis fajny konkurs ( 3d wyzwania) , to ..nie mam w nim szans i wiecie co...chyba dam sobie spokoj i kupie sobie ta paste i szczoteczke sama ..chociaz tez moze sie nie zalapalabym ,bo juz sie zaczelo ...nabijanie emotka ..Szkoda czasu

Podaje wybrane wyzwania:
Włoski...

Autor: wisnia676Dodany: 25.01.2009 Liczba głosów: 224

Moje wyzwanie to nauczenie się języka włoskiego...

Sesja

Autor: sp!derDodany: 24.01.2009 Liczba głosów: 224

Wyzwanie na najbliższą przyszłość - zaliczyć sesje...
studia

Autor: mv17Dodany: 24.01.2009 Liczba głosów: 9011

ukończyć studia z uśmiechem na twarzy

No mnie też to wkurza emotka
Kilka przykładów nbijaczy:
Autor: ak44Dodany: 25.01.2009 Liczba głosów: 10647

Autor: koperDodany: 25.01.2009 Liczba głosów: 1701

Autor: sp!derDodany: 24.01.2009 Liczba głosów: 780

Konkurs trwa dopiero kilka dni i jak oni maja juz tyle głosów to strach pomyslec ile będa miec w dniu zakończenia konkursu emotka emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#2128548 Napisano: 27.01.2009 11:16:20
Samolubność niektórych. Przykładowo jak był konkurs z biurkiem :niektórzy jak się dało zgarniali zszywacze na mamę tatę, babcie, szwagra brata ...
Trzeba było jeszcze na kota na psa i na rybki emotka
0 0

Gość: czarna2318

#2128578 Napisano: 27.01.2009 11:26:17
Mnie wkurza
1zachłanność niektórych osób na nagrody
2ludzie,którzy nabijają sobie punkty jakimś dziwnym sposobem,a zwykły człowiek nie ma przy nich szans wygrać(3d)
3.ludzie którzy siedzą na forum kliknijcie i nie odklikują nawet jak się na pw do nich napisze emotka emotka emotka
0 0

#2128584 Napisano: 27.01.2009 11:27:47
iwonciaaa napisał(a):

Samolubność niektórych. Przykładowo jak był konkurs z biurkiem :niektórzy jak się dało zgarniali zszywacze na mamę tatę, babcie, szwagra brata ...
Trzeba było jeszcze na kota na psa i na rybki emotka

właśnie to jest ta zachłanność jak by zszywacza nie można było sobie kupić emotka
0 0

Gość: snupy3

#2128595 Napisano: 27.01.2009 11:31:22
mnie też wkurza to nabijanie punktów,ktoś to powinien sprawdzać i od razu takich dupków odrzucać.
Wstyd się tak hańbić dla głupich szczoteczek emotka
Ale to już jest chorobliwa pazerność.
0 0

#2128621 Napisano: 27.01.2009 11:36:38
snupy3 napisał(a):

mnie też wkurza to nabijanie punktów,ktoś to powinien sprawdzać i od razu takich dupków odrzucać.

Oni nie dla szczoteczek ale dla kamer emotka
0 0

#2128662 Napisano: 27.01.2009 11:45:47
czarna2318 napisał(a):

snupy3 napisał(a):

właśnie, dla szczoteczek to szkoda się męczyć, dla większych nagród to można emotka
0 0

#2128693 Napisano: 27.01.2009 11:56:47
rafi323raf napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

snupy3 napisał(a):

właśnie, dla szczoteczek to szkoda się męczyć, dla większych nagród to można emotka

Ale nie za wszelką cenę,bo konkursy to chyba przede wszystkim fajna zabawa emotka
0 0

Gość: minia

#2128713 Napisano: 27.01.2009 12:09:03
Ja tez nie mam pojecia jak inni zbiearaja punkty emotka
Ja sie mecze i wychodze z siebie a na d mam tylko 32
0 0

samantha22

#2128752 Napisano: 27.01.2009 12:20:26
czarna2318 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

snupy3 napisał(a):

Ale nie za wszelką cenę,bo konkursy to chyba przede wszystkim fajna zabawa emotka

a mnie wkurza właśnie takie Wasze gadanie
pewnie większość z Was mnie zjedzie od góry do dołu - ale co mi tam emotka
zastanówcie się dobrze po co robione są konkursy z cennymi nagrodami (jak w tym przypadku kamery) na ilość punktów?
przecież każdy organizator robiąc taki konkurs zdaje sobie sprawę z tego, że X liczba osób sama nabije sobie te punkty
a jak nie reaguje na @ od uczciwie zbierających pkt osób, to chyba też o czymś świadczy - mają Was uczciwych głęboko gdzieś emotka

jestem tylko ciekawa ilu z Was by robiło maxymalne przekręty gdyby zamiast tych kamer były do wygrania samochody emotka

fajna zabawa, fajną zabawą - ale jak w grę wchodzą cenne nagrody, to każdy orze jak może - proste i logiczne emotka emotka
i pewnie na forum, też znajdzie się niejedna osoba która nabija sobie sama pkt na ten konkurs, tylko się do tego nie przyzna ofen - bo wiekszość osób zmieszałaby ją z błotem emotka
0 0

#2128779 Napisano: 27.01.2009 12:27:26
samantha22 napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

snupy3 napisał(a):

a mnie wkurza właśnie takie Wasze gadanie
pewnie większość z Was mnie zjedzie od góry do dołu - ale co mi tam emotka
zastanówcie się dobrze po co robione są konkursy z cennymi nagrodami (jak w tym przypadku kamery) na ilość punktów?
przecież każdy organizator robiąc taki konkurs zdaje sobie sprawę z tego, że X liczba osób sama nabije sobie te punkty
a jak nie reaguje na @ od uczciwie zbierających pkt osób, to chyba też o czymś świadczy - mają Was uczciwych głęboko gdzieś emotka

jestem tylko ciekawa ilu z Was by robiło maxymalne przekręty gdyby zamiast tych kamer były do wygrania samochody emotka

fajna zabawa, fajną zabawą - ale jak w grę wchodzą cenne nagrody, to każdy orze jak może - proste i logiczne emotka emotka
i pewnie na forum, też znajdzie się niejedna osoba która nabija sobie sama pkt na ten konkurs, tylko się do tego nie przyzna ofen - bo wiekszość osób zmieszałaby ją z błotem emotka

ja nawet dla tych kamer ponabijał, ale niestety nie wiem jak
emotka
A fajna zabawa jak sie bierze udzial w konkursach to jest, ale jest jeszcze większa zabawa, jak się w tych konkursach wygrywa emotka
0 0

Gość: miriam

#2128849 Napisano: 27.01.2009 12:46:41
Wkurrrza mnie moja gruba listonoszka (chociaż sama jestem gruba)zostawiła mi awizo w skrzynce,a mieszkam na 1 piętrze i jestem cały czas,ani nie odkurzałam,nic...
Nawet się nie pofatygowała !!!
Mam chore dziecko,autobus na pocztę 3 zł w jedną stronę,zła jestem,że jej chyba skargę napiszę-to nie jest pierwszy raz!!!
0 0

nariam

#2128862 Napisano: 27.01.2009 12:50:55
miriam napisał(a):

Wkurrrza mnie moja gruba listonoszka (chociaż sama jestem gruba)zostawiła mi awizo w skrzynce,a mieszkam na 1 piętrze i jestem cały czas,ani nie odkurzałam,nic...
Mam chore dziecko,autobus na pocztę 3 zł w jedną stronę,zła jestem,że jej chyba skargę napiszę-to nie jest pierwszy raz!!!

nie weszła,bo napewno nie miała przesylki ze sobą...pewnie za ciezko jej było emotka
0 0

#2128872 Napisano: 27.01.2009 12:56:29
nariam napisał(a):

miriam napisał(a):

nie weszła,bo napewno nie miała przesylki ze sobą...pewnie za ciezko jej było emotka

no mnie to też kiedyś wkurzało, bo wcześneij listonosz zawsze przynosił, ale teraz ich rozumiem, jak mają mnóstwo tych przesyłek do roznoszenia, jeszcze nie na pewno będzie ktoś w domu, to teraz mnie to już tak nie wkurza tym bardziej że poczte mam nawet blisko emotka
0 0

asiam

#2128881 Napisano: 27.01.2009 12:59:24
nariam napisał(a):

miriam napisał(a):

Coś tej pani widzę nie zależy na wysokiej doręczalności.
Gdy mój kochany listonosz przytargał do mnie leonowe koszulki to się śmiał ,że przynajmniej doręczalność będzie miał wysoką.A kochany jest dlatego,że jak są do mnie duże przesyłki to nie zostawia awizo tylko pakuje wszystko do swojego auta,podjeżdża i domofonem sprawdza czy jestem.
miriam- może ta przesyłka była duża i dlatego awizo.Ale jeżeli okaże się mała to bym nie omieszkała zrobić awantury i skrobnęła skargę
0 0

samantha22

#2128882 Napisano: 27.01.2009 12:59:29
miriam napisał(a):

napisz skarge emotka
u mojego faceta jest taka listonoszka, że nie dość, że nie przynosi paczek, to jeszcze aviz nie zostawia emotka
wczoraj poszedł na poczte i się okazało, że czekają na niego już 10dni 4 paczki, a żadnego aviza nie dostał - zrobił takie zamieszanie, że babki miały pełne gacie
emotka emotka
0 0

agusia32

#2128891 Napisano: 27.01.2009 01:01:22
Postawcie się na miejscu listonoszki, która ma spory rejon do obsłużenia, w tym sporo listów poleconych, które mają słuszny rozmiar czy kształt - jedna torba raczej by tego nie pomieściła. Jest logiczne, że takie większe przesyłki są pozostawiane na poczcie i tylko avizowane.
Dodam, że nie jestem pracownikiem poczty, że nie raz sama klnę na czym świat stoi stojąc w kilometrowej kolejce z avizem pozostawionym w skrzynce, chociaż byłam w domu, ale mam trochę wyobraźni i wyrozumiałości emotka
0 0