Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rafi323raf
Gość: monika124
ale się nagimnastykowałam przy czytaniu
wkurza mnie to ,że muszę jeszcze do piątku popołudniówki robić
Gość: raffciio
Gość: tekla
No mnie też to wkurza
Kilka przykładów nbijaczy:
Autor: ak44Dodany: 25.01.2009 Liczba głosów: 10647
Autor: koperDodany: 25.01.2009 Liczba głosów: 1701
Autor: sp!derDodany: 24.01.2009 Liczba głosów: 780
Konkurs trwa dopiero kilka dni i jak oni maja juz tyle głosów to strach pomyslec ile będa miec w dniu zakończenia konkursu
Gość: iwonciaaa
Trzeba było jeszcze na kota na psa i na rybki
Gość: czarna2318
1zachłanność niektórych osób na nagrody
2ludzie,którzy nabijają sobie punkty jakimś dziwnym sposobem,a zwykły człowiek nie ma przy nich szans wygrać(3d)
3.ludzie którzy siedzą na forum kliknijcie i nie odklikują nawet jak się na pw do nich napisze
właśnie to jest ta zachłanność jak by zszywacza nie można było sobie kupić
Gość: snupy3
Wstyd się tak hańbić dla głupich szczoteczek
Ale to już jest chorobliwa pazerność.
Oni nie dla szczoteczek ale dla kamer
właśnie, dla szczoteczek to szkoda się męczyć, dla większych nagród to można
Ale nie za wszelką cenę,bo konkursy to chyba przede wszystkim fajna zabawa
Gość: minia
Ja sie mecze i wychodze z siebie a na d mam tylko 32
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie wkurza właśnie takie Wasze gadanie
pewnie większość z Was mnie zjedzie od góry do dołu - ale co mi tam
zastanówcie się dobrze po co robione są konkursy z cennymi nagrodami (jak w tym przypadku kamery) na ilość punktów?
przecież każdy organizator robiąc taki konkurs zdaje sobie sprawę z tego, że X liczba osób sama nabije sobie te punkty
a jak nie reaguje na @ od uczciwie zbierających pkt osób, to chyba też o czymś świadczy - mają Was uczciwych głęboko gdzieś
jestem tylko ciekawa ilu z Was by robiło maxymalne przekręty gdyby zamiast tych kamer były do wygrania samochody
fajna zabawa, fajną zabawą - ale jak w grę wchodzą cenne nagrody, to każdy orze jak może - proste i logiczne
i pewnie na forum, też znajdzie się niejedna osoba która nabija sobie sama pkt na ten konkurs, tylko się do tego nie przyzna ofen - bo wiekszość osób zmieszałaby ją z błotem
A fajna zabawa jak sie bierze udzial w konkursach to jest, ale jest jeszcze większa zabawa, jak się w tych konkursach wygrywa
Gość: miriam
Nawet się nie pofatygowała !!!
Mam chore dziecko,autobus na pocztę 3 zł w jedną stronę,zła jestem,że jej chyba skargę napiszę-to nie jest pierwszy raz!!!
nariam
Postów 1955
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie weszła,bo napewno nie miała przesylki ze sobą...pewnie za ciezko jej było
no mnie to też kiedyś wkurzało, bo wcześneij listonosz zawsze przynosił, ale teraz ich rozumiem, jak mają mnóstwo tych przesyłek do roznoszenia, jeszcze nie na pewno będzie ktoś w domu, to teraz mnie to już tak nie wkurza tym bardziej że poczte mam nawet blisko
asiam
Postów 4096
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Coś tej pani widzę nie zależy na wysokiej doręczalności.
Gdy mój kochany listonosz przytargał do mnie leonowe koszulki to się śmiał ,że przynajmniej doręczalność będzie miał wysoką.A kochany jest dlatego,że jak są do mnie duże przesyłki to nie zostawia awizo tylko pakuje wszystko do swojego auta,podjeżdża i domofonem sprawdza czy jestem.
miriam- może ta przesyłka była duża i dlatego awizo.Ale jeżeli okaże się mała to bym nie omieszkała zrobić awantury i skrobnęła skargę
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisz skarge
u mojego faceta jest taka listonoszka, że nie dość, że nie przynosi paczek, to jeszcze aviz nie zostawia
wczoraj poszedł na poczte i się okazało, że czekają na niego już 10dni 4 paczki, a żadnego aviza nie dostał - zrobił takie zamieszanie, że babki miały pełne gacie
agusia32
Postów 409
Data rejestracji 14.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dodam, że nie jestem pracownikiem poczty, że nie raz sama klnę na czym świat stoi stojąc w kilometrowej kolejce z avizem pozostawionym w skrzynce, chociaż byłam w domu, ale mam trochę wyobraźni i wyrozumiałości
Dobra Agnieszka, kto z nią nie mieszka