Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tato999
ja mam mandarynke więc chyba nie zginę
Gość: rafi323raf
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja tesciowa tez marznie..a mieszka na Armii Krajowej.Zal mi jej bo to dobra kobiecina i wkurzam sie,bo wiem, że ona zaraz odchoruje to.Kazałam jej isć szybko farelke kupic i dogrzewac sie
Gość: awi
Kurcze, nawet tutaj wkradła się fala?
Nie musisz nikomu klikać, czy to zrobisz to jest tylko Twoja dobra wola a spamerów ignoruj albo blokuj, tak jak napisała delfinka101.
Ja też, jak tylko zaczynam się bardziej udzielać to znajduję w skrzynce spam... A raz pewna osoba przysłała mi link do konkursu i nicki swoich konkurentów, żeby im dawać najniższe oceny
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też wczoraj była awaria, normalnie nasze ogrzewanie nie daje rady i jest cholernie zimno, ale teraz to mam lodownie.Dopiero grzejniki rozgrzewają się
Ja chce latoooo
Gość: ronikar
Gość: anetakor
wyznacz ostateczny termin na zwrot kasy lub doręczenie telefonu, a potem idź na policję i nie martw się, że to tylko 80 zł to oszustwo i oni przyjmują takie zgłoszenia, zabierz ze sobą:
wydruk z aukcji, potwierdzenie wpłaty oraz maila z wyznaczonym ostatecznym terminem wywiązania się z umowy
p.s. i zapisz aukcję po 60 dniach przejdzie do archiwum
i jeszcze żadnych telefonów, bo nie są to dowody w sprawie - wyłącznie korespondencja mailowa
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale ja nie mam pretensji do tych, co piszą przyjaźnie, tylko do tych, którzy są oburzeni jak odpiszę, że nie biorę udziału w żadnych konkursach
nogi mi zmarzły, własnie wróciliśmy z saneczkowania
mia
Postów 17567
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Podpisuję się... tyle mi pozostało
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie mówienie na kogoś hurtownik - jak ktoś gra UCZCIWIE, ma wszystkie paragony, i wysyła tyle haseł ile ma paragonów i na wszystkie wygrywa to co z tego? Grał uczciwie - pewnie miał lepsze hasła niż kogoś innego. Przegrywać też trzeba się nauczyć.
Osoba która oszukuje - gra bez paragonów, itd. wiadomo o co kaman
Ale mnie poniosło na nauki moralne
merp
anialistopad
Postów 14204
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kingaa
Chociaż gorsze jest to, że na mojego faceta nigdzie nie ma butów!!
Pozostało nam latać nago po dworze
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że w moja klasa spotkała się już z:
- wychowawcą
- pedagogiem
- dyrektorem
- policją
i
- księdzem
I jaka chamska historia! Pani policjant
I wszyscy mają niby jedno zachowanie niżej na koniec (a to III klasa
Gość: kondzikdg
Straszne, nic tylko sie wieszac
Gość: czarnygreg
ogromna ilość haseł-jasne,
ale wybór z tej ilości w ciągu godziny????
przepraszam bardzo ale trudno nie mieć tu wątpliwości co do profesjonalizmu tej pani
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale skąd wiecie że ona nie wybrała wcześniej ?
nie nauczyliście się że agencja robi jedno a mówi co innego ?
Przecież mogła tak powiedzieć bo nie była pewna że wyjdą smsy dzisiaj i nie chciała telefonów ponaglających
Nie wygraliście
I żeby nie było w inter tez nie wygrałam i żal mi wszystkich którzy tak zawzięcie zwalają wine swojej porażki na innych, zamiast spojrzeć na siebie, bo może wasze genialne hasła wcale nie były genialnymi.
Nie umiecie przegrywać to może warto znaleźć sobie inne zajęcie, bo obrażając innych nic nie zyskacie.
I dodam, że czasem warto stanąć na miejscu agencji i wyobrazić sobie ile oni mają roboty z tym wszystkim, wiem że to ich praca ale czasem troche szacunku nie zaszkodzi i nie mówie tu o agencji która leci w kulki za każdym razem ale o agencjach, które nie jeden raz ida nam na rękę.
Bo równie dobrze graf mógłby olać to, że nie przychodzą nam smsy i nie dzwonić z pytaniem czy dostaliśmy.
Chcecie szacunku to sami szanujcie prace innych
Gość: nice
dokładnie
Szacunek wzajemny to podstawa.
A tu ciągle jad i zazdrość płynie na forum.
Złość oraz pretensje do agencji (nie zazdroszczę im tej pracy i ciągłych telefonów od konkursowiczów) i wściekłość oraz ubliżanie innym z forum. Coraz bardziej mnie to razi.
Gość: czarnygreg
jako klient mam prawo być męcząca i dręczyć agencje pytaniami(czego nie robię) jak ktoś dzwoni ma prawo do prawdziwej informacji a nie udzielanej na odczepnego, jeśli nawet hasła były wybrane wcześniej a osobę dzwoniącą mylnie poinformowano to też nie stawia agencji w dobrym świetle,
to co ostatnio się dzieje w konkursach...
to nie jest tak, że tutaj własną nieudolność się zwala na innych, tylko jeśli ktoś nie wygrał to chce być przekonany ze inni byli lepsi-wtedy jest ok, jak losowanie to niech to będzie losowanie i sprawa jest jasna, jak wybór haseł to niech sie troche postarają
Gość: ronikar
dokładnie, zresztą nie są instytucją non-profit, zarabiają na tym, ja z nimi biorąc udział zawieram umowę, mam prawo się wkurzać, jeśli jej ewidentnie nie dotrzymują - co do Grafa to recydywa, mało pocieszające, że są tak mili zadzwonić, jak nawalą z sms-em...