Wkurza mnie...

Gość: tato999

#3924565 Napisano: 03.12.2010 10:38:53
judyta74 napisał(a):

tato999 napisał(a):

wkurza mnie, że jem ostatnią bułkę a z pracy wychodzę o 15 emotka emotka emotka

taka pyszna ta bułeczka emotka

:) a ja zjadłam juz przed 8.00 i została mi jeszcze pomarańczka a dzisiaj wyjątkowo jakoś apetyt mi dopisuje i coś w brzuchu mi burczy hihihiemotka i teraz siedze i się czaje emotka

ja mam mandarynke więc chyba nie zginę emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#3924703 Napisano: 03.12.2010 11:19:46
wkurza mnie że jakaś awaria jest i ogrzewania nie ma a ja chory jestem brrr emotka
0 0

delfinka101

#3924712 Napisano: 03.12.2010 11:21:45
rafi323raf napisał(a):

wkurza mnie że jakaś awaria jest i ogrzewania nie ma a ja chory jestem brrr emotka

Moja tesciowa tez marznie..a mieszka na Armii Krajowej.Zal mi jej bo to dobra kobiecina i wkurzam sie,bo wiem, że ona zaraz odchoruje to.Kazałam jej isć szybko farelke kupic i dogrzewac sie
0 0

Gość: awi

#3924726 Napisano: 03.12.2010 11:27:30
efelinkaaa napisał(a):

nie biorę udziału w konkursach klikanych i dostaję masę wiadomości na pw.. Odpiszę, że nie klikam aktualnie - oburzenie..
Kurcze, cięzko mi oddawać głosy na niektórych konkursach, bo muszę ciągle zmieniać przeglądarki (z opery połowa nie chodzi.. ale przyzwyczaiłam się do niej) więc na razie przestałam. Jak zacznę zbierać głosy (w co wątpie w najbliższym czasie), to się w to pobawię, ale teraz chyba nie muszę?! Czy może osoby z krótszym stażem na forum są zobowiązane pomagać tym ze starszych stażem? Jeśli tak, to nie wiedziałam.. emotka

Kurcze, nawet tutaj wkradła się fala?
Nie musisz nikomu klikać, czy to zrobisz to jest tylko Twoja dobra wola a spamerów ignoruj albo blokuj, tak jak napisała delfinka101.
Ja też, jak tylko zaczynam się bardziej udzielać to znajduję w skrzynce spam... A raz pewna osoba przysłała mi link do konkursu i nicki swoich konkurentów, żeby im dawać najniższe oceny
emotka emotka emotka
0 0

kalisto1986

#3924728 Napisano: 03.12.2010 11:27:58
rafi323raf napisał(a):

u mnie też wczoraj była awaria, normalnie nasze ogrzewanie nie daje rady i jest cholernie zimno, ale teraz to mam lodownie.Dopiero grzejniki rozgrzewają się emotka
Ja chce latoooo emotka
0 0

Gość: ronikar

#3924734 Napisano: 03.12.2010 11:29:52
wkurza mnie Graf i jego ekspresowe tempo rozwiązywania konkursów- zero szacunku dla ludzi, którzy jednak troszke wysiłku w zakup i wysłanie hasła poczynili- mogliby od razu pisać o loterii...no ale wtedy kontrola jest większa emotka
0 0

Gość: anetakor

#3924820 Napisano: 03.12.2010 11:51:56
finessa napisał(a):

finessa napisał(a):

finessa napisał(a):

zyziak napisał(a):

finessa napisał(a):

Wkurzyłam się niesamowicie emotka
Zostałam oszukana na allegro emotka znowu emotka

A naczym dokładnie możesz opisac?

Kupiłam okazyjnie podróbę telefonu Iphone 3G emotka
Wyszło 80zł z wysyłką, pokusiłam się emotka
Wpłaciłam pieniądze następnego dnia, potem dostałam e-maila od allegro, że pieniądze są na koncie sprzedającego. Teraz wchodzę na jego konto - zawieszone!!! emotka Telefon podany na aukcji nie czynny włącza się poczta głosowa a w tle hałas pociągu emotka Czekam już 3 tydzień, zero odezwu ze strony sprzedającego emotka

Normalnie rozdarłabym faceta/kobietę na strzępy!
Szczyt chamstwa!!! Ktoś wie, co powinnam zrobić? emotka emotka

Jaka ja jestem naiwna emotka emotka

wyznacz ostateczny termin na zwrot kasy lub doręczenie telefonu, a potem idź na policję i nie martw się, że to tylko 80 zł to oszustwo i oni przyjmują takie zgłoszenia, zabierz ze sobą:
wydruk z aukcji, potwierdzenie wpłaty oraz maila z wyznaczonym ostatecznym terminem wywiązania się z umowy

p.s. i zapisz aukcję po 60 dniach przejdzie do archiwum

i jeszcze żadnych telefonów, bo nie są to dowody w sprawie - wyłącznie korespondencja mailowa
0 0

efelinkaaa

#3924821 Napisano: 03.12.2010 11:52:41
awi napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

nie biorę udziału w konkursach klikanych i dostaję masę wiadomości na pw.. Odpiszę, że nie klikam aktualnie - oburzenie..
Kurcze, cięzko mi oddawać głosy na niektórych konkursach, bo muszę ciągle zmieniać przeglądarki (z opery połowa nie chodzi.. ale przyzwyczaiłam się do niej) więc na razie przestałam. Jak zacznę zbierać głosy (w co wątpie w najbliższym czasie), to się w to pobawię, ale teraz chyba nie muszę?! Czy może osoby z krótszym stażem na forum są zobowiązane pomagać tym ze starszych stażem? Jeśli tak, to nie wiedziałam.. emotka

Kurcze, nawet tutaj wkradła się fala?
Nie musisz nikomu klikać, czy to zrobisz to jest tylko Twoja dobra wola a spamerów ignoruj albo blokuj, tak jak napisała delfinka101.
Ja też, jak tylko zaczynam się bardziej udzielać to znajduję w skrzynce spam... A raz pewna osoba przysłała mi link do konkursu i nicki swoich konkurentów, żeby im dawać najniższe oceny
emotka emotka emotka

ale ja nie mam pretensji do tych, co piszą przyjaźnie, tylko do tych, którzy są oburzeni jak odpiszę, że nie biorę udziału w żadnych konkursach emotka

nogi mi zmarzły, własnie wróciliśmy z saneczkowania emotka
0 0

mia

#3924838 Napisano: 03.12.2010 11:57:22
ronikar napisał(a):

wkurza mnie Graf i jego ekspresowe tempo rozwiązywania konkursów- zero szacunku dla ludzi, którzy jednak troszke wysiłku w zakup i wysłanie hasła poczynili- mogliby od razu pisać o loterii...no ale wtedy kontrola jest większa emotka

Podpisuję się... tyle mi pozostało emotka
0 0

dawidekk

#3924993 Napisano: 03.12.2010 12:38:01
Wkurza mnie, że niektórzy nie odróżniają słowa hurtownik od słowa tudzież osoba, która oszukuje.
Wkurza mnie mówienie na kogoś hurtownik - jak ktoś gra UCZCIWIE, ma wszystkie paragony, i wysyła tyle haseł ile ma paragonów i na wszystkie wygrywa to co z tego? Grał uczciwie - pewnie miał lepsze hasła niż kogoś innego. Przegrywać też trzeba się nauczyć.
Osoba która oszukuje - gra bez paragonów, itd. wiadomo o co kaman
Ale mnie poniosło na nauki moralne emotka się wygadałem nareszcie! emotka chcociaż nie, jeszcze nie, ale jeszcze kilka postów napiszę emotka
0 0

anialistopad

#3925001 Napisano: 03.12.2010 12:39:58
wkurza mnie strona alior banku nie mogę się zalogować na swoje konto , wyskakuje mi biała strona i nic więcej a pani na infolini twierdzi , że nie mają awarii ktoś tak jeszcze ma?
0 0

mio

#3925017 Napisano: 03.12.2010 12:42:43
wkurza mnie ze jest tak zimnooo wrocilam do domu pol godziny temu i dalej nie moge sie rozgrzac emotka emotka
0 0

Gość: kingaa

#3925441 Napisano: 03.12.2010 02:22:38
Wkurzył mnie chłop z allegro, kupiłam dwa dni temu buty, przesyłka kurierska. Dzisiaj buty powinnam mieć, a on dzisiaj mi pisze, że paczka została przekazana kurierowi czyli........ buty będą dopiero w poniedziałek emotka Może i długo nie będę czekała, ale na dworze śniegu po pachy, a ja nie mam w czym wyjść, a tak liczyłam, że dzisiaj dostanę te buty emotka
Chociaż gorsze jest to, że na mojego faceta nigdzie nie ma butów!! emotka I Wkurzyło mnie to, że chciałam mu zamówić koszulki które sobie wybrał i co? I nie ma ich już emotka

Pozostało nam latać nago po dworze emotka
0 0

dawidekk

#3925516 Napisano: 03.12.2010 02:49:16
Najważniejszego bym zapomniał!
Wkurza mnie, że w moja klasa spotkała się już z:
- wychowawcą
- pedagogiem
- dyrektorem
- policją
i
- księdzem emotka
I jaka chamska historia! Pani policjant emotka mówi nam, że nie można wstawiać czyjegoś zdjęcia do Internetu bez jego zgody, a chwilę później robi nam fotę i mówi że będzie na stronie komisariatu! Zaczęliśmy pyskować że sobie nie życzymy, a ona że nie widać naszych twarzy więc może zrobić tylko..
I wszyscy mają niby jedno zachowanie niżej na koniec (a to III klasa emotka ) ale to już inna, prawie nieciekawa historia emotka

emotka emotka emotka
0 0

Gość: kondzikdg

#3925556 Napisano: 03.12.2010 03:03:10
dawidekk napisał(a):

I wszyscy mają niby jedno zachowanie niżej na koniec (a to III klasa emotka )

Straszne, nic tylko sie wieszac emotka emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3925606 Napisano: 03.12.2010 03:18:06
każdy ma inny gust-zgoda,
ogromna ilość haseł-jasne,
ale wybór z tej ilości w ciągu godziny???? emotka
przepraszam bardzo ale trudno nie mieć tu wątpliwości co do profesjonalizmu tej pani emotka
0 0

kalisto1986

#3925640 Napisano: 03.12.2010 03:26:41
czarnygreg napisał(a):

przepraszam bardzo ale trudno nie mieć tu wątpliwości co do profesjonalizmu tej pani emotka

ale skąd wiecie że ona nie wybrała wcześniej ?
nie nauczyliście się że agencja robi jedno a mówi co innego ?
Przecież mogła tak powiedzieć bo nie była pewna że wyjdą smsy dzisiaj i nie chciała telefonów ponaglających

Nie wygraliście emotka trudno, byli lepsi emotka

I żeby nie było w inter tez nie wygrałam i żal mi wszystkich którzy tak zawzięcie zwalają wine swojej porażki na innych, zamiast spojrzeć na siebie, bo może wasze genialne hasła wcale nie były genialnymi.
Nie umiecie przegrywać to może warto znaleźć sobie inne zajęcie, bo obrażając innych nic nie zyskacie.
I dodam, że czasem warto stanąć na miejscu agencji i wyobrazić sobie ile oni mają roboty z tym wszystkim, wiem że to ich praca ale czasem troche szacunku nie zaszkodzi i nie mówie tu o agencji która leci w kulki za każdym razem ale o agencjach, które nie jeden raz ida nam na rękę.
Bo równie dobrze graf mógłby olać to, że nie przychodzą nam smsy i nie dzwonić z pytaniem czy dostaliśmy.
Chcecie szacunku to sami szanujcie prace innych emotka
0 0

Gość: nice

#3925657 Napisano: 03.12.2010 03:33:13
kalisto1986 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

ale skąd wiecie że ona nie wybrała wcześniej ?
nie nauczyliście się że agencja robi jedno a mówi co innego ?
Przecież mogła tak powiedzieć bo nie była pewna że wyjdą smsy dzisiaj i nie chciała telefonów ponaglających

Nie wygraliście emotka trudno, byli lepsi emotka

I żeby nie było w inter tez nie wygrałam i żal mi wszystkich którzy tak zawzięcie zwalają wine swojej porażki na innych, zamiast spojrzeć na siebie, bo może wasze genialne hasła wcale nie były genialnymi.
Nie umiecie przegrywać to może warto znaleźć sobie inne zajęcie, bo obrażając innych nic nie zyskacie.
I dodam, że czasem warto stanąć na miejscu agencji i wyobrazić sobie ile oni mają roboty z tym wszystkim, wiem że to ich praca ale czasem troche szacunku nie zaszkodzi i nie mówie tu o agencji która leci w kulki za każdym razem ale o agencjach, które nie jeden raz ida nam na rękę.
Bo równie dobrze graf mógłby olać to, że nie przychodzą nam smsy i nie dzwonić z pytaniem czy dostaliśmy.
Chcecie szacunku to sami szanujcie prace innych emotka

dokładnie emotka
Szacunek wzajemny to podstawa.
A tu ciągle jad i zazdrość płynie na forum.
Złość oraz pretensje do agencji (nie zazdroszczę im tej pracy i ciągłych telefonów od konkursowiczów) i wściekłość oraz ubliżanie innym z forum. Coraz bardziej mnie to razi.

0 0

Gość: czarnygreg

#3925673 Napisano: 03.12.2010 03:37:14
Kalisto, ja nie zwalam winy na nikogo, nie grałam w tym konkursie, nie mam genialnych haseł, po prostu jak czytałam o tej sytuacji to mnie trochę podłamało, możesz mi wierzyć że szanuję pracę innych,
jako klient mam prawo być męcząca i dręczyć agencje pytaniami(czego nie robię) jak ktoś dzwoni ma prawo do prawdziwej informacji a nie udzielanej na odczepnego, jeśli nawet hasła były wybrane wcześniej a osobę dzwoniącą mylnie poinformowano to też nie stawia agencji w dobrym świetle,
to co ostatnio się dzieje w konkursach...
to nie jest tak, że tutaj własną nieudolność się zwala na innych, tylko jeśli ktoś nie wygrał to chce być przekonany ze inni byli lepsi-wtedy jest ok, jak losowanie to niech to będzie losowanie i sprawa jest jasna, jak wybór haseł to niech sie troche postarają
0 0

Gość: ronikar

#3925687 Napisano: 03.12.2010 03:41:30
czarnygreg napisał(a):

Kalisto, ja nie zwalam winy na nikogo, nie grałam w tym konkursie, nie mam genialnych haseł, po prostu jak czytałam o tej sytuacji to mnie trochę podłamało, możesz mi wierzyć że szanuję pracę innych,
jako klient mam prawo być męcząca i dręczyć agencje pytaniami(czego nie robię) jak ktoś dzwoni ma prawo do prawdziwej informacji a nie udzielanej na odczepnego, jeśli nawet hasła były wybrane wcześniej a osobę dzwoniącą mylnie poinformowano to też nie stawia agencji w dobrym świetle,
to co ostatnio się dzieje w konkursach...
to nie jest tak, że tutaj własną nieudolność się zwala na innych, tylko jeśli ktoś nie wygrał to chce być przekonany ze inni byli lepsi-wtedy jest ok, jak losowanie to niech to będzie losowanie i sprawa jest jasna, jak wybór haseł to niech sie troche postarają

dokładnie, zresztą nie są instytucją non-profit, zarabiają na tym, ja z nimi biorąc udział zawieram umowę, mam prawo się wkurzać, jeśli jej ewidentnie nie dotrzymują - co do Grafa to recydywa, mało pocieszające, że są tak mili zadzwonić, jak nawalą z sms-em...
0 0