Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są gusta i guściki
To że agencje nie czytają wszystkich haseł jest normalne i wcale im się nie dziwie, więc dajcie sobie spokój z tym ciągłym chamstwem i zawiścią bo bez tego życie jest na prawde dużo piękniejsze
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie graf nawala z smsem a sieć, więc graf nie musi wcale do nas dzwonić
A w jaki sposób nie dotrzymali z tobą umowy ? Bo w regulaminie nie ma zaznaczonego że wygrasz bo masz dobre hasło, jedynie że wygrają najlepsi i tacy dostali smsy bez względu na to jakie mieli hasła, wszystko jest kwestią gustów
Gość: czarnygreg
rozczarowali mnie owszem, jeśli opisana syt z telefonem i wynikach po godzinie jest prawdziwa to rozczarowali b. mocno, i zastanawiam się czy w takim razie warto u nich grać bo z reguły nie wysyłam więcej niż 3 max 4 esy więc wątpliwa sprawa,
nie uważam jednak żebym jakoś szczególnie niegrzecznie się o nich wypowiedziała, chamstwa w swojej wypowiedzi też nie widzę,
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorki na początku źle zacytowałam co do chamstwa głównie mi chodziło o obrażanie i to nie tyczyło się do ciebie
Gość: lula81
Gość: beata82roksana82
mi to nawet nie odklikują ....
Gość: imelka
4325 ja ci kliknęłam i w zamian chcę uśmiech:)
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W grafie nie grałam długo - więc nie mądrzę się i nie obwiniam nikogo, że to nie ja wygrałam.
Ale dla mnie śmieszne jest to, że piszecie że to normalne że agencja nie czyta haseł. Jak to normalne? Bo co, bo mają dużo innej roboty? A co mnie to obchodzi? Dostają za to pieniądze, jak każdy inny. Rozumiem że może częste telefony są uciążliwe, ale sami sobie taką pracę wybrali.
Co byście powiedzieli gdybyście zatrudnili pana złotą rączkę na wykafelkowania łazienki - facet jest specjalistą w swojej dziedzinie i ma długie terminy - odwalił fuszerkę, ale co z tego, przecież on ma wiele innej pracy? Proszę Was
Agencje same układają regulaminy, same dają sobie terminy, więc niech się wywiązują. My musimy dostosować się pod każdym względem - zakupy, daty, hasła. Wyślijcie hasło 5 minut po czasie i zadzwońcie że mieliście dużo konkursów na dzisiaj do zrobienia - ciekawe czy Wam przyjmą
Szanujmy ich pracę, ale szanujmy też siebie.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
ode mnie masz za free
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
4327
i nie krzycz juz
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
ciasssteczko
Postów 1384
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
abstrahując od moich osobistych sympatii i antypatii do poszczególnych agencji podpisuję się obydwoma łapkami, polać moni, bo dobrze gada!
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj Ciacho polać, polać, ale herbatę z miodem, Monia chora i ma odwyk
jesien
Postów 80
Data rejestracji 08.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt nie raczył odpowiedzieć na mojego e-maila, mimo że ruszył ich nowy konkurs o którym jednak raczyli mnie powiadomić
Gość: pola731
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niezła kalkulacja
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
Gość: pola731
bo ja narazie gram zawsze z paragonami - minimum jednen - a częściej 2-3 mam swoje ...a jak nie trafiam to zalega mi zapas Vanisha którego nie używam ,bo wolę Amwaya i Bryzy , której też nie używam bo wolę Persil i wielkie wory Vizira , którego.....
mieszkanie małe a te rzeczy stoją jak wyrzut sumienia i kłują w oczy - a to mnie wkurza i familję też to wkurza
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pozwólcie, że Wam uświadomię, po co robi się konkursy z hasłami. Nie dla pozyskania zdatnych do użycia haseł reklamowych - po to się zatrudnia agencję. Robi się je dlatego, że organizacja loterii to bardzo kosztowny interes - trzeba zapłacić izbie celnej, osobie z uprawnieniami itd. A hasła - rzecz gustu i nie trzeba żadnych pozwoleń i nie wiadomo jakich formalności. Więc skoro jest taniej - to często na taka formę konkursu decyduje się sponsor.
A potem agencja dostaje tony haseł, z których większość jest podobna i równie sztampowa.
Nie wiem, czy pamiętacie, był kiedyś konk Tesco Moje noworoczne postanowienie i wpisy publikowali na stronie. Starałam się to przeczytać. I po kilkudziesięciu stronach miałam serdecznie dość, tym bardziej, że 90% tych postanowień to było rzucę palenie, bedę się odchudzać i bedę więcej kupować w Tesco
No więc agencja coś musi z tego wybrać, i chwała im, jeśli robi to z sensem i szybko, bo jak wiemy, bardzo często tak się nie dzieje.
A ten wybór ma w gruncie rzeczy tylko dla nas znaczenie - bo z punktu widzenia agencji czy producenta losowanie, gdyby nie koszty miałoby większy sens - mniej pracy i nikt niezadowolony by się nie czepiał.
Obrażanie nikogo na pewno nikomu w niczym nie pomoże - bo za chwilę wszystkie konkursy będą wyglądały tak, że najpierw grupa finalistów a potem dopiero wybór nagrodzonych z mnóstwem formalności, albo jakieś inne lajki czy kliki. No bo wtedy przecież to internauci decydują i nikt do organizatorów pretensji mieć nie bedzie.
I na marginesie - ja jakoś dziwnie często wygrywam akurat w konkursach na hasła - a w losowaniech jakoś mniej. Czyli co, jakieś zezowate szczęście mam, czy po prostu ktoś jednak te hasła czyta?
W wielu konkursach nie wygrywam nic, owszem, rozczarowuje mnie to, ale to nie oznacza, że zaraz ktoś losuje, oszukuje, czywybiera badziew.
Tak więc wkurza mnie (co by było na temat) takie marudzenie na agencje i wręcz obrażanie jej pracowników, którzy w zasadzie to nam przysługę robią, nakłaniając swoich klientów do konkursów z hasłami.
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
Gość: rafi323raf
po prostu na hasła śle się mniej zgłoszeń - ja gdzieś kilka, a jak jest losowanie to nawet kilkadziesiąt. Dlatego w takim haślanym losowaniu łatwiej wygrać bo pewnie każdy mniej śle niż na zwykłe losowanie
a mnie wkurza że w tvn24 kłamia i mówią że już tylko 2 tys ludzi z zawodzia nie ma ogrzewania, a tu nadal cała częstochowa!
i jak tu iść spać jak jest 14 stopni... ehhh