Wkurza mnie...

Gość: beata82roksana82

#3922635 Napisano: 02.12.2010 05:50:25
martaxxx73 napisał(a):

A MNIE WKURZA ZE MAM MAŁO GLOSÓW W WEDLU-BO MAM TYLKO JEDNO KONTO!

poczekaj wyrzucą klany rodzinne i oszustów i napewno wskoczysz do 40
0 0

Gość: finessa

#3922639 Napisano: 02.12.2010 05:51:13
zyziak napisał(a):

finessa napisał(a):

Wkurzyłam się niesamowicie emotka
Zostałam oszukana na allegro emotka znowu emotka

A naczym dokładnie możesz opisac?

Kupiłam okazyjnie podróbę telefonu Iphone 3G emotka
Wyszło 80zł z wysyłką, pokusiłam się emotka
Wpłaciłam pieniądze następnego dnia, potem dostałam e-maila od allegro, że pieniądze są na koncie sprzedającego. Teraz wchodzę na jego konto - zawieszone!!! emotka Telefon podany na aukcji nie czynny włącza się poczta głosowa a w tle hałas pociągu emotka Czekam już 3 tydzień, zero odezwu ze strony sprzedającego emotka
0 0

fryz

#3922650 Napisano: 02.12.2010 05:54:00
Wkurzyl mnie kupujacy na allegro, ktory lepiej wie ile kosztuje wysylka przedmiotu ode mnie i wyzywa mnie od zdziercow bo nie kupuje kopert hurtem bo taniej, tylko specjalnie po zawyzonej cenie na poczcie. emotka emotka emotka
0 0

Gość: anek27

#3922653 Napisano: 02.12.2010 05:54:41
delfinka101 napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

martu18 napisał(a):

ból głowy mnie wkurza, od rana mnie męczy i jest coraz gorzej....

mam trak codziennie i już nawet przestało mnie to wkurzać, staram się do tego przyzwyczaić emotka mniej denerwuje wtedy emotka

Czas przeswietlic zatoki..ja az mam zawroty głowy..a wszystko wina torbieli w zatokach

no nie strasz mnie ,bo ja mam tak caly czas
0 0

delfinka101

#3922684 Napisano: 02.12.2010 06:01:38
anek27 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

martu18 napisał(a):

ból głowy mnie wkurza, od rana mnie męczy i jest coraz gorzej....

mam trak codziennie i już nawet przestało mnie to wkurzać, staram się do tego przyzwyczaić emotka mniej denerwuje wtedy emotka

Czas przeswietlic zatoki..ja az mam zawroty głowy..a wszystko wina torbieli w zatokach

no nie strasz mnie ,bo ja mam tak caly czas

To zrób to szybko ; laryngolog,przeswietlenie a jak bedą na przeswietleniu widoczne torbiele to i tomografia.Ja czekam na miejsce w szpitalu.Raz musialam odwołac,bo mlody sie rozchorowal ale nie ma co sie męczyc.Stale katar,ból głowy zawroty,mdłosci jakbym w ciazy była.Czasami odwrocenie glowy do kogos z boku powoduje takie zawroty głowy jakby cały swiat się kręcił..
0 0

#3922717 Napisano: 02.12.2010 06:12:33
finessa napisał(a):

zyziak napisał(a):

finessa napisał(a):

Wpłaciłam pieniądze następnego dnia, potem dostałam e-maila od allegro, że pieniądze są na koncie sprzedającego. Teraz wchodzę na jego konto - zawieszone!!! emotka Telefon podany na aukcji nie czynny włącza się poczta głosowa a w tle hałas pociągu emotka Czekam już 3 tydzień, zero odezwu ze strony sprzedającego emotka

Normalnie rozdarłabym faceta/kobietę na strzępy!
Szczyt chamstwa!!! Ktoś wie, co powinnam zrobić? emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#3924048 Napisano: 03.12.2010 08:19:05
nie biorę udziału w konkursach klikanych i dostaję masę wiadomości na pw.. Odpiszę, że nie klikam aktualnie - oburzenie..
Kurcze, cięzko mi oddawać głosy na niektórych konkursach, bo muszę ciągle zmieniać przeglądarki (z opery połowa nie chodzi.. ale przyzwyczaiłam się do niej) więc na razie przestałam. Jak zacznę zbierać głosy (w co wątpie w najbliższym czasie), to się w to pobawię, ale teraz chyba nie muszę?! Czy może osoby z krótszym stażem na forum są zobowiązane pomagać tym ze starszych stażem? Jeśli tak, to nie wiedziałam.. emotka
0 0

delfinka101

#3924186 Napisano: 03.12.2010 09:05:55
efelinkaaa napisał(a):

nie biorę udziału w konkursach klikanych i dostaję masę wiadomości na pw.. Odpiszę, że nie klikam aktualnie - oburzenie..
Kurcze, cięzko mi oddawać głosy na niektórych konkursach, bo muszę ciągle zmieniać przeglądarki (z opery połowa nie chodzi.. ale przyzwyczaiłam się do niej) więc na razie przestałam. Jak zacznę zbierać głosy (w co wątpie w najbliższym czasie), to się w to pobawię, ale teraz chyba nie muszę?! Czy może osoby z krótszym stażem na forum są zobowiązane pomagać tym ze starszych stażem? Jeśli tak, to nie wiedziałam.. emotka

Sama co jakis czas biore udział w klikanych ale nikt nie dostała ani 1 wiadomosci typu; zagłosuj na mnie..jest dział kliknijcie i tam to się odbywa.Nikomu nie musisz glosowac a jak nadmiernie atakują blokowac i tyle:)
0 0

karolkas

#3924234 Napisano: 03.12.2010 09:17:10
wkurzyłam się, nie mam ostatnio kasy, mój mąz za ostatnie pieniadze kupił kawę w intermarche konkursową i zanim spakował rzeczy do torby, to ktoś mu paragon świsnął, szukał i nie mógł już znależć i nie mogę wziąć udziału w konkursie. Szlag emotka
0 0

mia

#3924293 Napisano: 03.12.2010 09:31:45
Wkurza mnie, że przed chwilą był inkasent za gaz, zrobił odczyt i wyszło ponad 260 m3 za ostatni miesiąc... jak przyjdzie rachunek to się chyba zastrzelę, bo to przecież dopiero początek zimy! emotka emotka emotka
I mało mnie to pociesza, że wszyscy sąsiedzi płacą jeszcze więcej... emotka
0 0

edith

#3924298 Napisano: 03.12.2010 09:32:56
mia napisał(a):

Wkurza mnie, że przed chwilą był inkasent za gaz, zrobił odczyt i wyszło ponad 260 m3 za ostatni miesiąc... jak przyjdzie rachunek to się chyba zastrzelę, bo to przecież dopiero początek zimy! emotka emotka emotka

Witaj w klubie ja wczoraj zapłacilam za gaz 500zl za miesiąc a gdzie dalsza mrożna zima?? emotka
0 0

mia

#3924314 Napisano: 03.12.2010 09:36:22
edith napisał(a):

mia napisał(a):

Witaj w klubie ja wczoraj zapłacilam za gaz 500zl za miesiąc a gdzie dalsza mrożna zima?? emotka

Jasne, że witam, ale Ty przynajmniej jakąś sensowną gotówkę wygrywasz, a ja ...kuźwa, chusteczki w Presto emotka
Chyba trzeba włożyć kolejny sweter i przykręcić ogrzewanie! emotka
0 0

Gość: amif

#3924342 Napisano: 03.12.2010 09:43:52
Dołączam do klubu u mnie inkasent był wczoraj emotka
0 0

edith

#3924352 Napisano: 03.12.2010 09:47:04
mia napisał(a):

edith napisał(a):

mia napisał(a):

Jasne, że witam, ale Ty przynajmniej jakąś sensowną gotówkę wygrywasz, a ja ...kuźwa, chusteczki w Presto emotka
Chyba trzeba włożyć kolejny sweter i przykręcić ogrzewanie! emotka

Nowy miesiąc grudzien może i tobie się poszczęsci powodzenia emotka
0 0

Gość: tato999

#3924360 Napisano: 03.12.2010 09:50:20
wkurza mnie, że jem ostatnią bułkę a z pracy wychodzę o 15 emotka emotka emotka

taka pyszna ta bułeczka emotka
0 0

#3924384 Napisano: 03.12.2010 09:56:56
finessa napisał(a):

finessa napisał(a):

zyziak napisał(a):

finessa napisał(a):

Normalnie rozdarłabym faceta/kobietę na strzępy!
Szczyt chamstwa!!! Ktoś wie, co powinnam zrobić? emotka emotka

Jaka ja jestem naiwna emotka emotka
0 0

ziolko

#3924481 Napisano: 03.12.2010 10:15:38
wkuurza mnie, że od 8 dzwonię do kolportera, żeby zgłosić osobisty odbiór przesyłki, a później okazało się, że przesyłka Przes. załad. na samochód dystrybucyjny, dzwonię do nich, żeby poprosić o numer do kuriera, bo muszę wyjść i za skarby świata nie mogę się dodzwonić - albo zajęte, albo nie odbierają albo poczta się włącza emotka emotka emotka emotka

jaaa emotka emotka emotka emotka
0 0

fel0

#3924486 Napisano: 03.12.2010 10:16:48
wkurza mnie ze od 3 dni nie moge ustrzelic domowki -.-
0 0

Gość: judyta74

#3924500 Napisano: 03.12.2010 10:20:14
tato999 napisał(a):

wkurza mnie, że jem ostatnią bułkę a z pracy wychodzę o 15 emotka emotka emotka

taka pyszna ta bułeczka emotka

:) a ja zjadłam juz przed 8.00 i została mi jeszcze pomarańczka a dzisiaj wyjątkowo jakoś apetyt mi dopisuje i coś w brzuchu mi burczy hihihiemotka i teraz siedze i się czaje emotka
0 0

Gość: aneczkar10

#3924558 Napisano: 03.12.2010 10:37:04
wkurza mnie : totalna susza, wugrane nie dochodzą i totalna niemoc w ustrzeleniu domówki emotka
0 0