Wkurza mnie...

Gość: melisa

#2128896 Napisano: 27.01.2009 01:02:25
miriam napisał(a):

Wkurrrza mnie moja gruba listonoszka (chociaż sama jestem gruba)zostawiła mi awizo w skrzynce,a mieszkam na 1 piętrze i jestem cały czas,ani nie odkurzałam,nic...
Nawet się nie pofatygowała !!!
Mam chore dziecko,autobus na pocztę 3 zł w jedną stronę,zła jestem,że jej chyba skargę napiszę-to nie jest pierwszy raz!!!

Kaszanka mieć tak daleko na pocztę. Ja na swoją mam coś ok. 2 km, ale w ramach sportu na pieszo dylam i cieszę się, że nie mam bliżej.

Do tych co ich tak wkurza nabijanie punktów. Odkąd istnieje ta stronka i jak świat światem takie praktyki były, są i będą stosowane. Jestem już na tyle stara i zestresowana, że nie mam siły na wkurzanie się nabijaczami punktów. Szanuję swoje nadwątlone zdrowie psychiczne i takie konkursy sobie odpuszczam. A niech sobie wygrywają nawet i pińcet kamer, i tysiąc szczoteczek. emotka

dzisiaj wkurzyły mnie tylko rękawy od bluzy - za długie i musiałam zawinąć pod kurtkę, brak odpowiednich kartek walentynkowych, które od lat wysyłam koleżankom (taka nasza tradycja), ograniczenie niektórych ludzi względem reszty społeczeństwa, wysokie rachunki - niskie dochody... jak mi się coś przypomni to dopiszę emotka
0 0

nariam

#2128913 Napisano: 27.01.2009 01:06:58
agusia32 napisał(a):

Postawcie się na miejscu listonoszki, która ma spory rejon do obsłużenia, w tym sporo listów poleconych, które mają słuszny rozmiar czy kształt - jedna torba raczej by tego nie pomieściła. Jest logiczne, że takie większe przesyłki są pozostawiane na poczcie i tylko avizowane.
Dodam, że nie jestem pracownikiem poczty, że nie raz sama klnę na czym świat stoi stojąc w kilometrowej kolejce z avizem pozostawionym w skrzynce, chociaż byłam w domu, ale mam trochę wyobraźni i wyrozumiałości emotka

sadzisz ze my nie mamy emotka
0 0

Gość: miriam

#2128959 Napisano: 27.01.2009 01:21:10
nariam napisał(a):

agusia32 napisał(a):

Postawcie się na miejscu listonoszki, która ma spory rejon do obsłużenia, w tym sporo listów poleconych, które mają słuszny rozmiar czy kształt - jedna torba raczej by tego nie pomieściła. Jest logiczne, że takie większe przesyłki są pozostawiane na poczcie i tylko avizowane.
Dodam, że nie jestem pracownikiem poczty, że nie raz sama klnę na czym świat stoi stojąc w kilometrowej kolejce z avizem pozostawionym w skrzynce, chociaż byłam w domu, ale mam trochę wyobraźni i wyrozumiałości emotka

sadzisz ze my nie mamy emotka

Poczekam na powrót męża,wsiądę w autobus wywalę 6złotych,stracę 1.5 godziny-oczekiwanie na autobus powrotny!-i wiecie co,napiszę Wam,co to było-myślę,że malutki krem-bo niczego innego nie oczekuję...
Albo spotka mnie bardzo miłe zaskoczenie i olbrzymia paka,której i tak nie dam rady sama autobusem przytargać...hi,hi,hi...
wtedy wirtualnie przeproszę listonoszkę!!!
Bo jeśli to kremik 100 gramowy i 10 centymetrowy to napiszę tę skargę i już!
0 0

Gość: monika124

#2128999 Napisano: 27.01.2009 01:29:48
samantha22 napisał(a):

miriam napisał(a):

Wkurrrza mnie moja gruba listonoszka (chociaż sama jestem gruba)zostawiła mi awizo w skrzynce,a mieszkam na 1 piętrze i jestem cały czas,ani nie odkurzałam,nic...
Nawet się nie pofatygowała !!!
Mam chore dziecko,autobus na pocztę 3 zł w jedną stronę,zła jestem,że jej chyba skargę napiszę-to nie jest pierwszy raz!!!

napisz skarge emotka
u mojego faceta jest taka listonoszka, że nie dość, że nie przynosi paczek, to jeszcze aviz nie zostawia emotka
wczoraj poszedł na poczte i się okazało, że czekają na niego już 10dni 4 paczki, a żadnego aviza nie dostał - zrobił takie zamieszanie, że babki miały pełne gacie
emotka emotka

chciałam tylko zauważyć ,że babki z poczty zazwyczaj niewiele mają wspólnego z listonoszami poza tym ,że odbierają od nich awizowane listy .Takie rzeczy załatwia sie na urzedach , z których wychodzą listonosze lub kurierzy tzw doręczalniach

agusia32 napisał(a):

dokladnie jak czasem były duże przesyłki to listonosz zostawiał awizo .teraz u nas zatrudnili specjalnego listonosz a, który rozwozi tzw gabarytu , czyli większe listy
0 0

samantha22

#2129047 Napisano: 27.01.2009 01:40:59
chodziło o babki listonoszki (a wśród nich ta co nie dorecza nawet aviz) a nie babki w okienkach - bo one przecież Bogu ducha winne
0 0

renatak0

#2129094 Napisano: 27.01.2009 01:49:21
wkurza mnie ze niektórzy grają z kilku kont np. Astor a później taka biedaczka jak ja nie moze wygrać nawet jednej nagrody gdy inni mają po kilka
0 0

Gość: kingaa

#2129103 Napisano: 27.01.2009 01:51:04
Biedna Monia, się wczuła emotka

To w temacie, wkurza mnie że Monia się wczuwa w sprawy pocztowe z wiadomych względów i się kobiecina stresuje troszku emotka emotka
0 0

Gość: AgaAga

#2129109 Napisano: 27.01.2009 01:52:22
renatak0 napisał(a):

wkurza mnie ze niektórzy grają z kilku kont np. Astor a później taka biedaczka jak ja nie moze wygrać nawet jednej nagrody gdy inni mają po kilka

Mnie też.
Dlatego ja nie gram w konki klikane ani w takie, gdzie decydują internauci, sami wiecie jak taka ocena wygląda. emotka

Staram się grać tam, gdzie decyduje jury. Raz trafię raz nie, ale wiem, że było to naprawdę oceniane,a nie wyklikane w wątku Kliknijcie.

A dzisiaj wkurza mnie brak Reniferka z Tymbarku, bo z dzieciem poszłam.

0 0

Gość: cobra176

#2129743 Napisano: 27.01.2009 04:03:49
Pamiętacie, jak nie mnie jedną wkurzał konkurs Dr Oetkera o tej choince? Teraz maj a nowy konkurs. Ciekawe, czy tak samo będą oszukiwać.. emotka
0 0

Gość: krzyszu

#2130024 Napisano: 27.01.2009 05:39:23
A mnie wkurza to, że w Tesco są miesa na hamburgery ale tylko drobiowe!! Ja bym chciał mięsa z jakiegoś wieprza emotka
0 0

natik999

#2130068 Napisano: 27.01.2009 05:52:38
AgaAga napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Mnie też.
Dlatego ja nie gram w konki klikane ani w takie, gdzie decydują internauci, sami wiecie jak taka ocena wygląda. emotka

Staram się grać tam, gdzie decyduje jury. Raz trafię raz nie, ale wiem, że było to naprawdę oceniane,a nie wyklikane w wątku Kliknijcie.

A dzisiaj wkurza mnie brak Reniferka z Tymbarku, bo z dzieciem poszłam.

ooo...a u mnie, w pobliskim kolporterze cała masa nieodebranych Renich... emotka
0 0

kalisto1986

#2130355 Napisano: 27.01.2009 07:18:50
minia napisał(a):

Ja tez nie mam pojecia jak inni zbiearaja punkty emotka
Ja sie mecze i wychodze z siebie a na d mam tylko 32

naprawde nie wiecie jak ? nie bede sie wychylac bo zaraz bede zjechana ale jestem swerzytka w konkursach a juz cos mniej wiecej zalapalam jak oni to robia emotka
0 0

Gość: ell17

#2130365 Napisano: 27.01.2009 07:20:21
Witaj, bardzo proszę Was o pomoc, wystarczy tylko kliknąć i zagłosować na mnie w konkursie, bardzo przyda mi się Wasz głosik emotka

http://pieknastro...zimowy/zdjecie/34899
0 0

Gość: tekla

#2130423 Napisano: 27.01.2009 07:31:05
kalisto1986 napisał(a):

minia napisał(a):

naprawde nie wiecie jak ? nie bede sie wychylac bo zaraz bede zjechana ale jestem swerzytka w konkursach a juz cos mniej wiecej zalapalam jak oni to robia emotka

a ja powiem emotka Zmieniają IP.
Tylko żeby zdobyć ileś tysięcy głosów to wychodzi na to że powinni głosować non stop niemalże przez 24 h na dobę. A i tak nie wyszło by na tyle co mają emotka A i komu by sie jeszcze chciało i miał tyle czasu ;/ No chyba, że mają jakieś programy do głosowania ( jeśli takie coś wogóle istnieje ). Ale dobry informatyk wszystko umie pewnie stworzyć hehe
0 0

#2130425 Napisano: 27.01.2009 07:31:34
ell17 napisał(a):

Witaj, bardzo proszę Was o pomoc, wystarczy tylko kliknąć i zagłosować na mnie w konkursie, bardzo przyda mi się Wasz głosik emotka

http://pieknastro...zimowy/zdjecie/34899

od proszenia głosów jest topik Kliknijcie
0 0

Gość: aneti

#2130443 Napisano: 27.01.2009 07:36:05
wkurza mnie że nie dość że mało wygrywam, to jeszcze nagrody nie dochodzą, a jak dzwonię do organizatora to ten udaje głupa: a/ wszystko wysłane i na pewno zaraz dojdzie b/ nie wysłane bo wszysycy winni (sponsor, pani od wysyłki, PP tylko nie on emotka
0 0

#2130550 Napisano: 27.01.2009 08:01:17
samantha22 napisał(a):

chodziło o babki listonoszki (a wśród nich ta co nie dorecza nawet aviz) a nie babki w okienkach - bo one przecież Bogu ducha winne

się źle zrozumiałyśmy emotka
kingaa napisał(a):

Biedna Monia, się wczuła emotka

To w temacie, wkurza mnie że Monia się wczuwa w sprawy pocztowe z wiadomych względów i się kobiecina stresuje troszku emotka emotka

dzięki emotka
ale Monia się nie wczuwa tylko tłumaczy emotka
Monia ma dość wczuwania sie w pracy
emotka

A żeby w temacie to wkurzylam się kiedy weszłam na e-konki a tu 7 próśb o zagłosowania , choć w kliknijcie nie siedziałam już hohoho
Poprawka : nie prośby - nakazy żeby głosować emotka
0 0

kalisto1986

#2130610 Napisano: 27.01.2009 08:24:04
tekla napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

minia napisał(a):

Tylko żeby zdobyć ileś tysięcy głosów to wychodzi na to że powinni głosować non stop niemalże przez 24 h na dobę. A i tak nie wyszło by na tyle co mają emotka A i komu by sie jeszcze chciało i miał tyle czasu ;/ No chyba, że mają jakieś programy do głosowania ( jeśli takie coś wogóle istnieje ). Ale dobry informatyk wszystko umie pewnie stworzyć hehe

byc moze
ja powiem tak dopuki ktos bierze udzial w konkursie z jednego konta to niech sobie zdobywa te glosy jak chce o to w tym wkoncu chodzi , ale jesli ktos leci na 10 kont to mnie szlak trafia ze nie daje innym wygrac
0 0

#2130630 Napisano: 27.01.2009 08:31:05
kalisto1986 czas najwyższy przywyknąć , bo nie znam nikogo , kto by z tym wygrał ...
0 0

#2130636 Napisano: 27.01.2009 08:33:01
kalisto1986 napisał(a):

tekla napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

minia napisał(a):

byc moze
ja powiem tak dopuki ktos bierze udzial w konkursie z jednego konta to niech sobie zdobywa te glosy jak chce o to w tym wkoncu chodzi , ale jesli ktos leci na 10 kont to mnie szlak trafia ze nie daje innym wygrac

no masz rację. Tylko, że ludzie są zachłanni i ciągle im mało emotka ( oczywiście nie mówię o wszystkich ) emotka Nie wystarczy im jedna nagroda i chcą więcej tłumacząc sie wielkością rodziny emotka lub na sprzedaż co jest jeszcze do zrozumienia emotka
I pewnie mją to gdzieś że ktoś nie wygra , bo pewnien Pan X postanowił wygrac sobie X np. kamerek
0 0