Wkurza mnie...

Gość: amif

#3983457 Napisano: 21.12.2010 12:28:40
amif napisał(a):

Ja mam wygraną i nie mam @ emotka

Oczywiście z Pikusia.

0 0

ja-sylwia

#3983460 Napisano: 21.12.2010 12:29:34
ivisia napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurzył mnie mój M ( czasem mnie jego sposób myślenia nawet bawi , ale nie ma tu takiego wątku) - wie,że mam konto na fb - on też ma - ale nie zajarzył do tej pory ,że większość rzeczy , które robi na swojej tablicy jest widoczna dla mnie - poza tym ,mam skrzywienie na tle konkursów (jak większość tutaj pewnie emotka )
wymyślił sobie ,że weźmie udział w konkursie - fortgraficznym na fb - i że jak wygra to ja będę miała niespodziankę - tyle ,że konkurs klikanym się okazał , więc wczoraj poprosiłam u nas na forum o kliki - a dziś się dowiedziałam od syna ,ze mam być zaskoczona

no jestem zaskoczona - ale tym ,że mój anty-konkursowy M wziął udział - i tym ,że wydawało mu się ,że utrzyma to w tajemnicy

Ja to bym takiego ucałowała najczulej na świecie! Małż który chciał Ci zrobić taką niespodziankę to skarb! Nawet jeśli nic nie wygra... emotka

Ivisia ma racje emotka Mój to tylko czeka aż wygram coś dla niego ale zeby mi zrobić niespodzianke to już nie pomyśli.. emotka
0 0

Gość: amif

#3983788 Napisano: 21.12.2010 02:22:08
nowych nagród nie ma stare nie dochodzą
maila z Pikusia nie ma
zupki z winiar nie dotarły
i jak tu grac, nagród mało nie docierają
aha i pusta karta z alwaysa
0 0

efelinkaaa

#3983794 Napisano: 21.12.2010 02:24:35

ja mam to samo.. nadal czekam na maskarę.. powiedzcie, czy przy liście poleconym numer nadania jest zawsze czy nie jest konieczny? emotka
0 0

mia

#3983838 Napisano: 21.12.2010 02:40:57
efelinkaaa napisał(a):

ja mam to samo.. nadal czekam na maskarę.. powiedzcie, czy przy liście poleconym numer nadania jest zawsze czy nie jest konieczny? emotka

Oczywiście, że jest numer nadania!
0 0

psemulek

#3983850 Napisano: 21.12.2010 02:44:24
efelinkaaa napisał(a):

Hmm, ja grałam ostatniego dnia konkursu, a dostałam już w zeszły czwartek mascary (tak wogóle za dużo mi przysłali:))
0 0

efelinkaaa

#3983858 Napisano: 21.12.2010 02:48:45
mia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

też mi się tak wydawało.. i tak usłyszałam od babki na poczcie.. loreal napisał do mnie, że wysłał maskary 10.12.. ale nie mają numerów nadań.. ;|
0 0

fryz

#3983884 Napisano: 21.12.2010 02:55:08
magic18girl napisał(a):

ivisia napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurzył mnie mój M ( czasem mnie jego sposób myślenia nawet bawi , ale nie ma tu takiego wątku) - wie,że mam konto na fb - on też ma - ale nie zajarzył do tej pory ,że większość rzeczy , które robi na swojej tablicy jest widoczna dla mnie - poza tym ,mam skrzywienie na tle konkursów (jak większość tutaj pewnie emotka )
wymyślił sobie ,że weźmie udział w konkursie - fortgraficznym na fb - i że jak wygra to ja będę miała niespodziankę - tyle ,że konkurs klikanym się okazał , więc wczoraj poprosiłam u nas na forum o kliki - a dziś się dowiedziałam od syna ,ze mam być zaskoczona

no jestem zaskoczona - ale tym ,że mój anty-konkursowy M wziął udział - i tym ,że wydawało mu się ,że utrzyma to w tajemnicy

Ja to bym takiego ucałowała najczulej na świecie! Małż który chciał Ci zrobić taką niespodziankę to skarb! Nawet jeśli nic nie wygra... emotka

Ivisia ma racje emotka Mój to tylko czeka aż wygram coś dla niego ale zeby mi zrobić niespodzianke to już nie pomyśli.. emotka

Mój to się jeszcze obraża, o to, że SPECJALNIE wygrywam tylko babskie nagrody emotka
0 0

mia

#3983886 Napisano: 21.12.2010 02:55:21
efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

też mi się tak wydawało.. i tak usłyszałam od babki na poczcie.. loreal napisał do mnie, że wysłał maskary 10.12.. ale nie mają numerów nadań.. ;|

Numer nadania jest na kwitku - potwierdzeniu nadania - i na liście. Nie sądzę, żeby byli tak głupi, żeby wywalić potwierdzenia (jeśli rzeczywiście wysłali poleconym), więc jedyna opcja to taka, że im sie nie chce szukać emotka
0 0

efelinkaaa

#3983892 Napisano: 21.12.2010 02:57:50
mia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Numer nadania jest na kwitku - potwierdzeniu nadania - i na liście. Nie sądzę, żeby byli tak głupi, żeby wywalić potwierdzenia (jeśli rzeczywiście wysłali poleconym), więc jedyna opcja to taka, że im sie nie chce szukać emotka

domyślam się, że 1000maskar to trochę dużo.. ale na ich tablicy wpisały się raptem 3 dziewczyny, które do tej pory nie dostały tuszu.. i sp[rawdzali po nazwiskach czy wysłane - owszem.. Tylko napisali mi, że nie mają numerów nadań, kiedy o nie poprosiłam..
0 0

Gość: pola731

#3983998 Napisano: 21.12.2010 03:42:45
fryz napisał(a):

magic18girl napisał(a):

ivisia napisał(a):

pola731 napisał(a):

Mój to się jeszcze obraża, o to, że SPECJALNIE wygrywam tylko babskie nagrody emotka

może rzeczywiście nie warto się o to wkurzać ?
wszak 19 lat razem to niezły wynik
0 0

Gość: imelka

#3984073 Napisano: 21.12.2010 04:07:51
Wkurza mnie agencja od Smaki Turcji - Tesco. Po co te kłamstwa, że wysłali bony 10 dni temu?? Kto ma w to uwierzyć? Ja jak idiotka codziennie zastanawiam się czy iść na zakupy, czy czekać na kuriera a oni w kulki sobie lecą. Nie wysłali, tylko skłamali. Dziś dzwoniłam i pytałam: Hmmm, yyyy, no tak, yyyy... w zeszły poniedziałek???, yyyy... tak, tak...hmmm. No skoro tak mówili w zeszłym tygodniu to tak było wysłane, A mógłby Pan to sprawdzić?, YYYYY.... Taaak... No, w zasadzie tak, ale wie Pani, ten Pan co się zajmował promocją jest na urlopie, yyy... Jasne! emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#3984108 Napisano: 21.12.2010 04:24:01
ehh nadal na 1 konto nie mogę się na o2 zalogować emotka ciągle proszę spróbować później a na innych kontach mogę! eh!
0 0

kozuszka38

#3984111 Napisano: 21.12.2010 04:25:04
Wkurzyło mnie dziś,że jak już wygrałam nagrodę to okazuje się ,że zaprzepaściłam gdzieś paragon.Przepadł jak kamień w wodę emotka
Jest mi tak strasznie przykro,że nie wiem jak to określić.Ogłosiłam ,że kupię paragon bo nie chcę nic za darmo i choć tylu osobom pomogłam w czymś to jak ja potrzebuję pomocy ..nie ma żadnego odzewu emotka
0 0

Gość: goralecka

#3984116 Napisano: 21.12.2010 04:27:02
kozuszka38 napisał(a):

Wkurzyło mnie dziś,że jak już wygrałam nagrodę to okazuje się ,że zaprzepaściłam gdzieś paragon.Przepadł jak kamień w wodę emotka
Jest mi tak strasznie przykro,że nie wiem jak to określić.Ogłosiłam ,że kupię paragon bo nie chcę nic za darmo i choć tylu osobom pomogłam w czymś to jak ja potrzebuję pomocy ..nie ma żadnego odzewu emotka

skąd ja to znam?

emotka emotka
0 0

kalisto1986

#3984124 Napisano: 21.12.2010 04:29:54
wrr jestem wściekła
na początku grudnia kupiłam na aukcji charytatywnej zestawy przypraw - miały być dla mnie i na święta dla dwóch mam.
Pominę fakt że paczka po kilku upominających meilach przyszła dopiero dzisiaj ale ...
Dość że część przypraw termin ważności ma przez około 2 tygodnie emotka to jeszcze dostałam prawie połowe mniej rzeczy za które zapłaciłam wrrr
I tak kończy się głupia myślałam że tym pomogę i teraz sama musze kombinować co robić emotka
0 0

delfinka101

#3984151 Napisano: 21.12.2010 04:44:06
kalisto1986 napisał(a):

wrr jestem wściekła
na początku grudnia kupiłam na aukcji charytatywnej zestawy przypraw - miały być dla mnie i na święta dla dwóch mam.
Pominę fakt że paczka po kilku upominających meilach przyszła dopiero dzisiaj ale ...
Dość że część przypraw termin ważności ma przez około 2 tygodnie emotka to jeszcze dostałam prawie połowe mniej rzeczy za które zapłaciłam wrrr
I tak kończy się głupia myślałam że tym pomogę i teraz sama musze kombinować co robić emotka

Nie chce bronic osoby ktora taki bubel wysłała ale późna wysyłka jest dlatego pewnie,ze fundacja tak późno zaksiegowała pieniadze na koncie dzieciaka.Ja jak sprzedaje to proszę o potwierdzenie przelewu w formie skanu lub pdf i odrazu wysyłam:)
0 0

kalisto1986

#3984178 Napisano: 21.12.2010 04:51:13
delfinka101 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wrr jestem wściekła

Nie chce bronic osoby ktora taki bubel wysłała ale późna wysyłka jest dlatego pewnie,ze fundacja tak późno zaksiegowała pieniadze na koncie dzieciaka.Ja jak sprzedaje to proszę o potwierdzenie przelewu w formie skanu lub pdf i odrazu wysyłam:)

No właśnie nie, pieniądze wpłacałam przez płace z allegro bo tak pani napisała że można więc były moment, wysyłką zajmowała się jakaś inna osoba która kontaktowała się ze sponsorem i sponsor wysyłał emotka przeżyłabym już tą wysyłkę gdybym dostała tyle za ile zapłaciłam i z normalnym czasem do spożycia. Dawno się tak nie wkurzyłam bo bardzo liczyła na to ...
narazie napisałam do tej osoby i do pani która niby miała zajmować się wysyłką zobaczymy jak to załatwią bo raczej tych przypraw z krótką datą do spożycia nikomu nie dam ehh
0 0

fryz

#3984680 Napisano: 21.12.2010 07:11:56
Ktos mi sie wlamal na poczte i rozsyla z niej spam emotka emotka emotka
0 0

delfinka101

#3984695 Napisano: 21.12.2010 07:15:19
kalisto1986 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wrr jestem wściekła

No właśnie nie, pieniądze wpłacałam przez płace z allegro bo tak pani napisała że można więc były moment, wysyłką zajmowała się jakaś inna osoba która kontaktowała się ze sponsorem i sponsor wysyłał emotka przeżyłabym już tą wysyłkę gdybym dostała tyle za ile zapłaciłam i z normalnym czasem do spożycia. Dawno się tak nie wkurzyłam bo bardzo liczyła na to ...
narazie napisałam do tej osoby i do pani która niby miała zajmować się wysyłką zobaczymy jak to załatwią bo raczej tych przypraw z krótką datą do spożycia nikomu nie dam ehh

No nie to juz przesada..Ja jak ktos placi poprzez allegro wysylam odrazu.Raz mi sie zdarzyło,ze wysłaąłm po 3 dniach od zaksiegowania i..odrazu ktos zaznaczylz e dlugo an wysylke czekal mimo to dal pozytywny komencik:)
0 0