Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: amif
Oczywiście z Pikusia.
ja-sylwia
Postów 606
Data rejestracji 17.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ivisia ma racje
Gość: amif
maila z Pikusia nie ma
zupki z winiar nie dotarły
i jak tu grac, nagród mało nie docierają
aha i pusta karta z alwaysa
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam to samo.. nadal czekam na maskarę.. powiedzcie, czy przy liście poleconym numer nadania jest zawsze czy nie jest konieczny?
mia
Postów 17567
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Oczywiście, że jest numer nadania!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
psemulek
Postów 357
Data rejestracji 29.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm, ja grałam ostatniego dnia konkursu, a dostałam już w zeszły czwartek mascary (tak wogóle za dużo mi przysłali:))
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mi się tak wydawało.. i tak usłyszałam od babki na poczcie.. loreal napisał do mnie, że wysłał maskary 10.12.. ale nie mają numerów nadań.. ;|
fryz
Postów 2280
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój to się jeszcze obraża, o to, że SPECJALNIE wygrywam tylko babskie nagrody
2015:krem BB,
mia
Postów 17567
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Numer nadania jest na kwitku - potwierdzeniu nadania - i na liście. Nie sądzę, żeby byli tak głupi, żeby wywalić potwierdzenia (jeśli rzeczywiście wysłali poleconym), więc jedyna opcja to taka, że im sie nie chce szukać
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
domyślam się, że 1000maskar to trochę dużo.. ale na ich tablicy wpisały się raptem 3 dziewczyny, które do tej pory nie dostały tuszu.. i sp[rawdzali po nazwiskach czy wysłane - owszem.. Tylko napisali mi, że nie mają numerów nadań, kiedy o nie poprosiłam..
Gość: pola731
może rzeczywiście nie warto się o to wkurzać ?
wszak 19 lat razem to niezły wynik
Gość: imelka
Gość: rafi323raf
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest mi tak strasznie przykro,że nie wiem jak to określić.Ogłosiłam ,że kupię paragon bo nie chcę nic za darmo i choć tylu osobom pomogłam w czymś to jak ja potrzebuję pomocy ..nie ma żadnego odzewu
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
Gość: goralecka
skąd ja to znam?
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na początku grudnia kupiłam na aukcji charytatywnej zestawy przypraw - miały być dla mnie i na święta dla dwóch mam.
Pominę fakt że paczka po kilku upominających meilach przyszła dopiero dzisiaj ale ...
Dość że część przypraw termin ważności ma przez około 2 tygodnie
I tak kończy się głupia myślałam że tym pomogę i teraz sama musze kombinować co robić
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chce bronic osoby ktora taki bubel wysłała ale późna wysyłka jest dlatego pewnie,ze fundacja tak późno zaksiegowała pieniadze na koncie dzieciaka.Ja jak sprzedaje to proszę o potwierdzenie przelewu w formie skanu lub pdf i odrazu wysyłam:)
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie nie, pieniądze wpłacałam przez płace z allegro bo tak pani napisała że można więc były moment, wysyłką zajmowała się jakaś inna osoba która kontaktowała się ze sponsorem i sponsor wysyłał
narazie napisałam do tej osoby i do pani która niby miała zajmować się wysyłką zobaczymy jak to załatwią bo raczej tych przypraw z krótką datą do spożycia nikomu nie dam ehh
fryz
Postów 2280
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nie to juz przesada..Ja jak ktos placi poprzez allegro wysylam odrazu.Raz mi sie zdarzyło,ze wysłaąłm po 3 dniach od zaksiegowania i..odrazu ktos zaznaczylz e dlugo an wysylke czekal mimo to dal pozytywny komencik:)