Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie okna wymyte tylko jeszcze wieszanie firanek... Wrr
Wkurza mnie również to, że przygotowań tyle a Święta tak krótko trwają...
Gość: goralecka
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co roku robiliśmy tak, że na wigilie najpierw jechaliśmy do teściów a poźniej do moich rodziców/ babci jako, że mama pracuje w wigilię wszystkim pasowało. W tym roku miało być tak samo u teściów na 18 u rodziców na 20. Dzwonie do siostry umówić się dokładnie i co mam jej pogotować a ona wyskoczyła że w tym roku robi ona więc będzie na 17/18 tłumacze jej że nie możemy tak zrobić, żeby pamiętała że mam teściów a ona że coś musze wymyśleć bo ona nie chce robić późno
tak rozdwoję się
ciekawie się zapowiada jeśli nie przesunie tego jakoś to nie spędzę wigilii z babcią ani nikim z rodziny, bo księżniczka musi na ostatnią chwile coś zmieniać
bobilcia
Postów 552
Data rejestracji 09.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5292
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
monia676
Postów 600
Data rejestracji 07.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie a wczoraj 14 kodów wysłałam:(
Gość: helatkoX
Gość: magma6
ja tez nie mam domówki, jest duzo konków i zawsze cos innego wpadnie
Gość: luskaaa
nie dosc ze dostaje caly czas jakies glupie smsy ze wygralam (tylko musze wyslac smsa za 5zl) ale to jeszcze nic bo teraz dzwonia z automatow
Gość: nuleczka
właśnie wpadło - extremalny przezent
wkurza mnie, że ludzie nie widza mojego sposobu na Knorr i nie moga oddawac na mnie glosow a mi tak zalezalo
Gość: kotek11
mnie też... szczególnie taki jeden....
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój mąż?
Gość: cudaczek
mnie wkurza, że nawet JA nie widzę swojego... ani żadnego z przepisów znajomych. Co jest nie tak z tą aplikacją? Można to gdzieś zgłosić?
oj...ale w ogole ta aplikacja zle chodzi, pomysly skacza raz sie widze 8 raz 15 grudnia. Czy zglosic to niem wiem - na facebooku moze.
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na moje tez nie moga, bo akurat babka jest na moim sposobie i co chcą kliknąc na sposób to klikaja na babkę, a on nie chce sie ruszyc
-------------------
-------------------
Gość: cudaczek
Aaaaaa, chyba się nie ma co wkurzać - zapewne zwycięzcy już się pakują, a to kolejny szemrany konkurs...
Gość: gloria
Aplikacja jest bardzo niedopracowana, non stop cos nie dziala...
Gość: swibek
ale nie kazdemu sie chce nowa przegladarke instalowac