Wkurza mnie...

merynosek

#3986757 Napisano: 22.12.2010 01:28:37
kalisto1986 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

dokłądnie - te zabawki nie są fajne.. Nawet mieliśmy atrape telefonu z salonu, wyglądał jak prawdziwy, ale mój syn - ze swoim męskim instynktem - wiedział, że to nie telefon i rzucił w kąt..
kalisto - u nas też jest zakaz z telefonem, ale czasami albo ja się zapomnę i Mu dam, albo sam sobie weźmie i ucieknie emotka (na szczęscie jeszcze nie umie grać)

kurde, idę myć okna a tak mi się nie chce.. muszę.. takie brudne są, że jak przez nie wyglądam to mam wrażenie, że śnieg pada ciągle emotka

to jak się już rozpędzisz to możesz i moje wymyć, ale spokojnie nie śpieszy się dopiero wieczorem bo zaraz trzeba skończyć malowanie pokoju emotka

a wkurza mnie to, że święta trwają tak krótko, mase przygotować, kilka dni w kuchni tylko na 2 dni

U mnie okna wymyte tylko jeszcze wieszanie firanek... Wrr emotka

Wkurza mnie również to, że przygotowań tyle a Święta tak krótko trwają...
0 0

Gość: goralecka

#3987055 Napisano: 22.12.2010 03:37:42
troche mi smutno, ze duzo osob ma domowki a ja nie moge powiedziec jak w reklamie Mamby - mam i ja emotka
0 0

kalisto1986

#3987108 Napisano: 22.12.2010 04:01:44
wkurza , to mało powiedziane wqrwia mnie moja rodzinka,
co roku robiliśmy tak, że na wigilie najpierw jechaliśmy do teściów a poźniej do moich rodziców/ babci jako, że mama pracuje w wigilię wszystkim pasowało. W tym roku miało być tak samo u teściów na 18 u rodziców na 20. Dzwonie do siostry umówić się dokładnie i co mam jej pogotować a ona wyskoczyła że w tym roku robi ona więc będzie na 17/18 tłumacze jej że nie możemy tak zrobić, żeby pamiętała że mam teściów a ona że coś musze wymyśleć bo ona nie chce robić późno emotka
tak rozdwoję się emotka
ciekawie się zapowiada jeśli nie przesunie tego jakoś to nie spędzę wigilii z babcią ani nikim z rodziny, bo księżniczka musi na ostatnią chwile coś zmieniać emotka emotka emotka
0 0

bobilcia

#3987809 Napisano: 22.12.2010 07:47:20
Wkurza mnie że mój Mąż jest chory i okropnie upierdliwy emotka
0 0

tereniagno

#3987829 Napisano: 22.12.2010 07:52:07
goralecka napisał(a):

troche mi smutno, ze duzo osob ma domowki a ja nie moge powiedziec jak w reklamie Mamby - mam i ja emotka

emotka Nie przejmuj się,głowa do góry.Ja też nie mam ni jednej.Będą inne konkursy emotka emotka
0 0

monia676

#3987833 Napisano: 22.12.2010 07:53:14
tereniagno napisał(a):

goralecka napisał(a):

emotka Nie przejmuj się,głowa do góry.Ja też nie mam ni jednej.Będą inne konkursy emotka emotka

ja też nie a wczoraj 14 kodów wysłałam:(
0 0

Gość: helatkoX

#3987848 Napisano: 22.12.2010 07:57:23
ech wkurza mnie, że ten karp już zlazł mi 2 razy na podłogę i dalej nie wiem co znim zrobić i że ciasto jak na złość nie wyszło. Ja chyba nie lubię świąt emotka
0 0

Gość: magma6

#3987922 Napisano: 22.12.2010 08:20:25
goralecka napisał(a):

ja tez nie mam domówki, jest duzo konków i zawsze cos innego wpadnie emotka emotka
0 0

Gość: luskaaa

#3987946 Napisano: 22.12.2010 08:30:49
wkurzaja mnie perfidnosc ludzi emotka
nie dosc ze dostaje caly czas jakies glupie smsy ze wygralam (tylko musze wyslac smsa za 5zl) ale to jeszcze nic bo teraz dzwonia z automatow emotka nie wie ktos czy mozna jakos sie tego 'pozbyc'???
0 0

Gość: nuleczka

#3987953 Napisano: 22.12.2010 08:32:34
wkurzają mnie faceci! o! emotka
0 0

#3987965 Napisano: 22.12.2010 08:34:17
tereniagno napisał(a):

goralecka napisał(a):

właśnie wpadło - extremalny przezent emotka taaa już widzę jak pomykam na linie rowerem 40 m nad ziemią emotka emotka

wkurza mnie, że ludzie nie widza mojego sposobu na Knorr i nie moga oddawac na mnie glosow a mi tak zalezalo emotka
0 0

Gość: kotek11

#3988074 Napisano: 22.12.2010 09:12:00
nuleczka napisał(a):

mnie też... szczególnie taki jeden....
0 0

efelinkaaa

#3988081 Napisano: 22.12.2010 09:14:00
kotek11 napisał(a):

nuleczka napisał(a):

mnie też... szczególnie taki jeden....

mój mąż?
0 0

Gość: cudaczek

#3988091 Napisano: 22.12.2010 09:16:48
goralecka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

goralecka napisał(a):

właśnie wpadło - extremalny przezent emotka taaa już widzę jak pomykam na linie rowerem 40 m nad ziemią emotka emotka

wkurza mnie, że ludzie nie widza mojego sposobu na Knorr i nie moga oddawac na mnie glosow a mi tak zalezalo emotka

mnie wkurza, że nawet JA nie widzę swojego... ani żadnego z przepisów znajomych. Co jest nie tak z tą aplikacją? Można to gdzieś zgłosić?
0 0

#3988122 Napisano: 22.12.2010 09:27:30
cudaczek napisał(a):

goralecka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

goralecka napisał(a):

mnie wkurza, że nawet JA nie widzę swojego... ani żadnego z przepisów znajomych. Co jest nie tak z tą aplikacją? Można to gdzieś zgłosić?

oj...ale w ogole ta aplikacja zle chodzi, pomysly skacza raz sie widze 8 raz 15 grudnia. Czy zglosic to niem wiem - na facebooku moze.
0 0

karolkas

#3988197 Napisano: 22.12.2010 09:44:40
goralecka napisał(a):

cudaczek napisał(a):

goralecka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

goralecka napisał(a):

oj...ale w ogole ta aplikacja zle chodzi, pomysly skacza raz sie widze 8 raz 15 grudnia. Czy zglosic to niem wiem - na facebooku moze.

na moje tez nie moga, bo akurat babka jest na moim sposobie i co chcą kliknąc na sposób to klikaja na babkę, a on nie chce sie ruszyc emotka
0 0

Gość: cudaczek

#3988203 Napisano: 22.12.2010 09:47:31
karolkas napisał(a):

goralecka napisał(a):

cudaczek napisał(a):

goralecka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

goralecka napisał(a):

na moje tez nie moga, bo akurat babka jest na moim sposobie i co chcą kliknąc na sposób to klikaja na babkę, a on nie chce sie ruszyc emotka

Aaaaaa, chyba się nie ma co wkurzać - zapewne zwycięzcy już się pakują, a to kolejny szemrany konkurs... emotka
0 0

Gość: gloria

#3988214 Napisano: 22.12.2010 09:50:54
Moze by sie znalazl ktos kto by na mnie zaglosowal na Knorze? Choc ja juz nie mam glosow na wymiane, moge tylko na cos innego emotka
Aplikacja jest bardzo niedopracowana, non stop cos nie dziala...
0 0

Gość: swibek

#3988300 Napisano: 22.12.2010 10:23:34
emotka emotka emotka wkurza mnie SKYPE!! znowu nie działa!! emotka emotka
0 0

#3988381 Napisano: 22.12.2010 10:50:46
dla wszystkich wkurzonych na Knorra -dziala ok na google chrome emotka i babeczke mozna latwo zrzucic na dol zmniejszajac ramke ze sposobami i jest ok emotka
ale nie kazdemu sie chce nowa przegladarke instalowac emotka
0 0