Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jaspeer
Gość: badgirl
14.12 wysłałam do nich maila z zapytaniem czy paragon musi być wysłany poleconym/oryginał czy może być skan paragonu na maila.
A oni mi odpisali dopiero dziś -po 7 dniach-
że owszem można...
Gość: judyta74
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety tez nie posiadam takiego paragonu, nawet o konkursie nie slyszalam
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ehh..ja tez mam spar pod nosem a o konkursie nic nie wiedzialam
alaalex40 i luk1990
anialistopad
Postów 14206
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mnie wkurzają juz z tego konka czekam i czekam a bonu brak i tak pewnie będzie do nowego roku na wielkanoc dostaniemy te bony
www.zabawkikrasnala.pl
anialistopad
Postów 14206
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z jakiego konka chcesz ten paragon moze mam
mahuska
Postów 6331
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez naiwnie czekałam, chciałam synkowi kupić rowerek za to pod choinkę...wcześniej pan zapewniał tak samo,że w poniedziałek
Dzisiaj zapewniał że
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
doczytałam że finish w spar
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: kingaa
masza
Postów 7690
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poczekamy sobie jeszcze na te bony....ta agencja i ten Pan niestety oszukuja......
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Gość: czarnygreg
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pierwszy telefon - fakt faktem na wykończeniu już - wpadł do kibla (tak jak wszystkie szczoteczki do zębów i inne rzeczy) - przebolałam, bo strary był i zmobilizował mnie do wymiany..
drugi telefon - ledwo co podpisałam nową umowę, wzięłam nowiutki telefon a mój Syn zalał Go mlekiem! po prostu skierował butlę ze smokiem wprost na niego.. spalona antena i reszta rzeczy (nie do naprawy podobno)
trzeci telefon - dostałam od mamy.. umowa się Jej skończyła więc odziedziczyłam dwuletnią nokię. Ważne, że dzwoniła..
Byłam dzisiaj w sklepie i dałam Synowi telefon, bo już się kręcił w wózku i marudził.. Ledwo co go wziął w swoje łapki i rzucił nim, aż poszła taśma.. telefon w naprawie i kolejny wydatek.. na same święta..
czym mnie jeszcze zaskoczy 22 grudzień?
joan
Postów 18734
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Moim zdaniem, dawniej telefony były bardziej wytrzymałe - kiedyś telefon wpadł mi do muszli klozetowej, spłukałam go! i poszłam grać w piłkarzyki
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hahahha....
ale się uśmiałam
efelinkaaa kup małemu taki telefon zabawkę, czasami tam są cukierki w nim albo co.. kosztuje kilka-kilkanaście złotych
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jak synek był mały dawałam mu telefon do czasu aż zaślinił mi go tak że musiałam dać do naprawy.
Mina pana w serwisie bezcenna jak spytał się gdzie go zalałam, a ja powiedziałam że to tylko synek oślinił
Od tego czasu był zakaz telefonu, aż nie nauczył się obsługiwać, teraz mam gorszy problem bo jak nie ma telefonu to wiem że synek dorwał i gdzieś schował się żeby pograć
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto - u nas też jest zakaz z telefonem, ale czasami albo ja się zapomnę i Mu dam, albo sam sobie weźmie i ucieknie
kurde, idę myć okna a tak mi się nie chce.. muszę.. takie brudne są, że jak przez nie wyglądam to mam wrażenie, że śnieg pada ciągle
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkursik sie zakonczył,trzeba było podac sposob w jaki oszczedzasz kasiorke:)
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jak się już rozpędzisz to możesz i moje wymyć, ale spokojnie nie śpieszy się dopiero wieczorem bo zaraz trzeba skończyć malowanie pokoju
a wkurza mnie to, że święta trwają tak krótko, mase przygotować, kilka dni w kuchni tylko na 2 dni