Wkurza mnie...

Gość: jaspeer

#3984713 Napisano: 21.12.2010 07:21:39
a mnie wkurza to, że pewna osoba wisi mi kasę i dziwnym trafem od pewnego czasu nie pojawia się na forum emotka emotka emotka
0 0

Gość: badgirl

#3984947 Napisano: 21.12.2010 08:30:38
A mnie wkurzył Organizator z Pronto.
14.12 wysłałam do nich maila z zapytaniem czy paragon musi być wysłany poleconym/oryginał czy może być skan paragonu na maila.
A oni mi odpisali dopiero dziś -po 7 dniach-
że owszem można...
0 0

Gość: judyta74

#3984985 Napisano: 21.12.2010 08:42:10
goralecka napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Wkurzyło mnie dziś,że jak już wygrałam nagrodę to okazuje się ,że zaprzepaściłam gdzieś paragon.Przepadł jak kamień w wodę emotka
Jest mi tak strasznie przykro,że nie wiem jak to określić.Ogłosiłam ,że kupię paragon bo nie chcę nic za darmo i choć tylu osobom pomogłam w czymś to jak ja potrzebuję pomocy ..nie ma żadnego odzewu emotka

skąd ja to znam?
Oj poratowałabym jakbym miała, może jednak się ktos odezwie:)

emotka emotka

0 0

malutka456

#3984992 Napisano: 21.12.2010 08:45:12
judyta74 napisał(a):

goralecka napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Wkurzyło mnie dziś,że jak już wygrałam nagrodę to okazuje się ,że zaprzepaściłam gdzieś paragon.Przepadł jak kamień w wodę emotka
Jest mi tak strasznie przykro,że nie wiem jak to określić.Ogłosiłam ,że kupię paragon bo nie chcę nic za darmo i choć tylu osobom pomogłam w czymś to jak ja potrzebuję pomocy ..nie ma żadnego odzewu emotka

skąd ja to znam?

emotka emotka

niestety tez nie posiadam takiego paragonu, nawet o konkursie nie slyszalam emotka
0 0

luk1990

#3985010 Napisano: 21.12.2010 08:51:34
malutka456 napisał(a):

judyta74 napisał(a):

goralecka napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

skąd ja to znam?

emotka emotka

niestety tez nie posiadam takiego paragonu, nawet o konkursie nie slyszalam emotka

ehh..ja tez mam spar pod nosem a o konkursie nic nie wiedzialam emotka
0 0

anialistopad

#3985027 Napisano: 21.12.2010 08:56:35
imelka napisał(a):

Wkurza mnie agencja od Smaki Turcji - Tesco. Po co te kłamstwa, że wysłali bony 10 dni temu?? Kto ma w to uwierzyć? Ja jak idiotka codziennie zastanawiam się czy iść na zakupy, czy czekać na kuriera a oni w kulki sobie lecą. Nie wysłali, tylko skłamali. Dziś dzwoniłam i pytałam: Hmmm, yyyy, no tak, yyyy... w zeszły poniedziałek???, yyyy... tak, tak...hmmm. No skoro tak mówili w zeszłym tygodniu to tak było wysłane, A mógłby Pan to sprawdzić?, YYYYY.... Taaak... No, w zasadzie tak, ale wie Pani, ten Pan co się zajmował promocją jest na urlopie, yyy... Jasne! emotka

też mnie wkurzają juz z tego konka czekam i czekam a bonu brak i tak pewnie będzie do nowego roku na wielkanoc dostaniemy te bony
0 0

anialistopad

#3985030 Napisano: 21.12.2010 08:56:59
alaalex40 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

judyta74 napisał(a):

goralecka napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

skąd ja to znam?

emotka emotka

z jakiego konka chcesz ten paragon moze mam
0 0

mahuska

#3985085 Napisano: 21.12.2010 09:06:47
kaki76 napisał(a):

imelka napisał(a):

Wkurza mnie agencja od Smaki Turcji - Tesco. Po co te kłamstwa, że wysłali bony 10 dni temu?? Kto ma w to uwierzyć? Ja jak idiotka codziennie zastanawiam się czy iść na zakupy, czy czekać na kuriera a oni w kulki sobie lecą. Nie wysłali, tylko skłamali. Dziś dzwoniłam i pytałam: Hmmm, yyyy, no tak, yyyy... w zeszły poniedziałek???, yyyy... tak, tak...hmmm. No skoro tak mówili w zeszłym tygodniu to tak było wysłane, A mógłby Pan to sprawdzić?, YYYYY.... Taaak... No, w zasadzie tak, ale wie Pani, ten Pan co się zajmował promocją jest na urlopie, yyy... Jasne! emotka

też mnie wkurzają juz z tego konka czekam i czekam a bonu brak i tak pewnie będzie do nowego roku na wielkanoc dostaniemy te bony

ja tez naiwnie czekałam, chciałam synkowi kupić rowerek za to pod choinkę...wcześniej pan zapewniał tak samo,że w poniedziałek
Dzisiaj zapewniał że emotka statnia partia była wysłana w piątek.To ja mu z grubej rury,że pewnie wie, że mamy takie forum konkursowe i jakby były wysłane to już by ktoś dostał. To pan mi powiedział że teraz to sie długo czeka na listy...tyle że ja dzisiaj dostałam 2 listy wysłane w piątek więc...rowerek kupiłam za gotówkę a temu bubkowi już nie wierze. emotka emotka emotka
0 0

monia24

#3985093 Napisano: 21.12.2010 09:07:43
kaki76 napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

judyta74 napisał(a):

goralecka napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

skąd ja to znam?

emotka emotka

z jakiego konka chcesz ten paragon moze mam

doczytałam że finish w spar
0 0

79magda

#3985211 Napisano: 21.12.2010 09:32:08
Wkurza mnie, że nie wiem, co to za konkurs z reniferami na fejsbuku emotka
0 0

Gość: kingaa

#3985597 Napisano: 21.12.2010 11:30:43
byłam chora emotka jestem chorsza emotka a jutro pewnie trup emotka
0 0

masza

#3985643 Napisano: 22.12.2010 12:01:03
mahuska napisał(a):

kaki76 napisał(a):

imelka napisał(a):

ja tez naiwnie czekałam, chciałam synkowi kupić rowerek za to pod choinkę...wcześniej pan zapewniał tak samo,że w poniedziałek
Dzisiaj zapewniał że emotka statnia partia była wysłana w piątek.To ja mu z grubej rury,że pewnie wie, że mamy takie forum konkursowe i jakby były wysłane to już by ktoś dostał. To pan mi powiedział że teraz to sie długo czeka na listy...tyle że ja dzisiaj dostałam 2 listy wysłane w piątek więc...rowerek kupiłam za gotówkę a temu bubkowi już nie wierze. emotka emotka emotka

poczekamy sobie jeszcze na te bony....ta agencja i ten Pan niestety oszukuja......
0 0

Gość: czarnygreg

#3986362 Napisano: 22.12.2010 11:30:50
w takim razie mam nadzieje ze te bony w ogóle dostaniemy, nawet w późniejszym terminie
0 0

efelinkaaa

#3986454 Napisano: 22.12.2010 11:57:25
wkurza mnie mój pech z telefonami.. a raczej - to, że mój Synuś się tak uwziął na nie emotka
pierwszy telefon - fakt faktem na wykończeniu już - wpadł do kibla (tak jak wszystkie szczoteczki do zębów i inne rzeczy) - przebolałam, bo strary był i zmobilizował mnie do wymiany..
drugi telefon - ledwo co podpisałam nową umowę, wzięłam nowiutki telefon a mój Syn zalał Go mlekiem! po prostu skierował butlę ze smokiem wprost na niego.. spalona antena i reszta rzeczy (nie do naprawy podobno)
trzeci telefon - dostałam od mamy.. umowa się Jej skończyła więc odziedziczyłam dwuletnią nokię. Ważne, że dzwoniła.. emotka
Byłam dzisiaj w sklepie i dałam Synowi telefon, bo już się kręcił w wózku i marudził.. Ledwo co go wziął w swoje łapki i rzucił nim, aż poszła taśma.. telefon w naprawie i kolejny wydatek.. na same święta..
czym mnie jeszcze zaskoczy 22 grudzień? emotka
0 0

joan

#3986513 Napisano: 22.12.2010 12:15:55
efelinkaaa napisał(a):

pierwszy telefon - fakt faktem na wykończeniu już - wpadł do kibla

Moim zdaniem, dawniej telefony były bardziej wytrzymałe - kiedyś telefon wpadł mi do muszli klozetowej, spłukałam go! i poszłam grać w piłkarzyki emotka Dopiero po ok. 20 minutach zorientowałam się, co to był za dziwny dźwięk w toalecie emotka Telefon działa do dziś, nic mu nie ma, a przeżył jeszcze intensywne odkażanie emotka A niedawno znajomemu iPhone wpadł do wiadra z czystą wodą, od razu został wyjęty i nawet w serwisie postawili na nim krzyżyk...
0 0

ziolko

#3986551 Napisano: 22.12.2010 12:28:49
joan napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

pierwszy telefon - fakt faktem na wykończeniu już - wpadł do kibla

Moim zdaniem, dawniej telefony były bardziej wytrzymałe - kiedyś telefon wpadł mi do muszli klozetowej, spłukałam go! i poszłam grać w piłkarzyki emotka Dopiero po ok. 20 minutach zorientowałam się, co to był za dziwny dźwięk w toalecie emotka Telefon działa do dziś, nic mu nie ma, a przeżył jeszcze intensywne odkażanie emotka A niedawno znajomemu iPhone wpadł do wiadra z czystą wodą, od razu został wyjęty i nawet w serwisie postawili na nim krzyżyk...

hahahha....
ale się uśmiałam emotka

efelinkaaa kup małemu taki telefon zabawkę, czasami tam są cukierki w nim albo co.. kosztuje kilka-kilkanaście złotych emotka
0 0

kalisto1986

#3986581 Napisano: 22.12.2010 12:36:08
ziółkoale takie zabawki nie są już takie fajne emotka
Ja jak synek był mały dawałam mu telefon do czasu aż zaślinił mi go tak że musiałam dać do naprawy.
Mina pana w serwisie bezcenna jak spytał się gdzie go zalałam, a ja powiedziałam że to tylko synek oślinił emotka
Od tego czasu był zakaz telefonu, aż nie nauczył się obsługiwać, teraz mam gorszy problem bo jak nie ma telefonu to wiem że synek dorwał i gdzieś schował się żeby pograć emotka
0 0

efelinkaaa

#3986626 Napisano: 22.12.2010 12:48:09
dokłądnie - te zabawki nie są fajne.. Nawet mieliśmy atrape telefonu z salonu, wyglądał jak prawdziwy, ale mój syn - ze swoim męskim instynktem - wiedział, że to nie telefon i rzucił w kąt..
kalisto - u nas też jest zakaz z telefonem, ale czasami albo ja się zapomnę i Mu dam, albo sam sobie weźmie i ucieknie emotka (na szczęscie jeszcze nie umie grać)

kurde, idę myć okna a tak mi się nie chce.. muszę.. takie brudne są, że jak przez nie wyglądam to mam wrażenie, że śnieg pada ciągle emotka
0 0

delfinka101

#3986640 Napisano: 22.12.2010 12:52:44
79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że nie wiem, co to za konkurs z reniferami na fejsbuku emotka

konkursik sie zakonczył,trzeba było podac sposob w jaki oszczedzasz kasiorke:)
0 0

kalisto1986

#3986723 Napisano: 22.12.2010 01:19:04
efelinkaaa napisał(a):

dokłądnie - te zabawki nie są fajne.. Nawet mieliśmy atrape telefonu z salonu, wyglądał jak prawdziwy, ale mój syn - ze swoim męskim instynktem - wiedział, że to nie telefon i rzucił w kąt..
kalisto - u nas też jest zakaz z telefonem, ale czasami albo ja się zapomnę i Mu dam, albo sam sobie weźmie i ucieknie emotka (na szczęscie jeszcze nie umie grać)

kurde, idę myć okna a tak mi się nie chce.. muszę.. takie brudne są, że jak przez nie wyglądam to mam wrażenie, że śnieg pada ciągle emotka

to jak się już rozpędzisz to możesz i moje wymyć, ale spokojnie nie śpieszy się dopiero wieczorem bo zaraz trzeba skończyć malowanie pokoju emotka

a wkurza mnie to, że święta trwają tak krótko, mase przygotować, kilka dni w kuchni tylko na 2 dni
0 0