Wkurza mnie...

dolly

#3988983 Napisano: 23.12.2010 10:51:32
ejulek59 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wkurza , to mało powiedziane wqrwia mnie moja rodzinka,
co roku robiliśmy tak, że na wigilie najpierw jechaliśmy do teściów a poźniej do moich rodziców/ babci jako, że mama pracuje w wigilię wszystkim pasowało. W tym roku miało być tak samo u teściów na 18 u rodziców na 20. Dzwonie do siostry umówić się dokładnie i co mam jej pogotować a ona wyskoczyła że w tym roku robi ona więc będzie na 17/18 tłumacze jej że nie możemy tak zrobić, żeby pamiętała że mam teściów a ona że coś musze wymyśleć bo ona nie chce robić późno emotka
tak rozdwoję się emotka
ciekawie się zapowiada jeśli nie przesunie tego jakoś to nie spędzę wigilii z babcią ani nikim z rodziny, bo księżniczka musi na ostatnią chwile coś zmieniać emotka emotka emotka

zrób u siebie,zaproś rodziców i teściów,wybierzesz czas wg swego uznania,poczujesz wtedy ... ile to kosztuje pracy nerwów i ... będziesz wdzięczna,że ktoś Cię zaprasza...A święta trwają 2 dni więc z rodziną masz duzo czasu na spotkania....
Wkurzają mnie ludzie,którzy nie umieją docenić pracy innych !

wkurza mnie jak ktoś robi Święta u siebie i oczekuje że inni będą za to wdzięczni, bo przecież to tyle pracy i nerwów, więc jest najważniejszy ze wszystkich. Przecież nie ważne, że od lat były godziny ustalone, zawsze musi się znaleźć ktoś komu nie pasuje i chce zrobić pod siebie.
To nic, że inni chcą spędzić Święta z bliskimi swoimi i małżonka, to nic emotka
0 0

doalki

#3989063 Napisano: 23.12.2010 11:06:44
A mnie wkurza, że już jutro Wigilia a ja jeszcze tyle roboty mam... te pierogi... i cała reszta...strasznie mi się nie chce...
0 0

Gość: bluesky

#3989074 Napisano: 23.12.2010 11:08:28
doalki napisał(a):

A mnie wkurza, że już jutro Wigilia a ja jeszcze tyle roboty mam... te pierogi... i cała reszta...strasznie mi się nie chce...

pierożki trzeba było zrobić wcześniej emotka następnym razem zrób wcześniej i zamroź emotka

a mnie wkurza ból głowy... żadna nowość z resztą emotka
0 0

Gość: evja

#3989186 Napisano: 23.12.2010 11:49:37
LITERIA.pl zrobiła konkurs. Pytanie konkursowe: Jeżeli przez jeden dzień bylibyście Batmanem to co chcecie zmienić w naszym pięknym kraju, żeby stał się lepszy?
Wygrana odpowiedź:
Wezwał bym naród do nienawiści na tle rasistowskim, konkretnie romów bym się pozbył. No i bym kawał zakładom Polmos robić gazowaną wódkę, dla lepszego orze...źwienia.

Co Wy na to? Ja jestem zbulwersowana!
0 0

joan

#3989200 Napisano: 23.12.2010 11:53:32
evja napisał(a):

LITERIA.pl zrobiła konkurs. Pytanie konkursowe: Jeżeli przez jeden dzień bylibyście Batmanem to co chcecie zmienić w naszym pięknym kraju, żeby stał się lepszy?
Wygrana odpowiedź:
Wezwał bym naród do nienawiści na tle rasistowskim, konkretnie romów bym się pozbył. No i bym kawał zakładom Polmos robić gazowaną wódkę, dla lepszego orze...źwienia.

A gdzie to można przeczytać? emotka Przeważnie w regulaminach pisze, że zgłoszenia nie mogą zawierać treści rasistowskich...

W temacie: nigdzie nie mogę dostać zwykłych zaproszeń! Wszędzie są tylko te z okazji narodzin dziecka albo ślubne emotka
0 0

#3989204 Napisano: 23.12.2010 11:55:22
joan napisał(a):

evja napisał(a):

Wygrana odpowiedź:

A gdzie to można przeczytać? emotka Przeważnie w regulaminach pisze, że zgłoszenia nie mogą zawierać treści rasistowskich...

W temacie: nigdzie nie mogę dostać zwykłych zaproszeń! Wszędzie są tylko te z okazji narodzin dziecka albo ślubne emotka

Facebook - Literia.pl

0 0

Gość: madziarka19

#3989218 Napisano: 23.12.2010 12:02:03
Musialam wejsc na te literie i skomentowac to cos,bo mi sie to w glowie nie miesci.
0 0

Gość: brightwitch

#3989220 Napisano: 23.12.2010 12:03:37
evja napisał(a):

joan napisał(a):

evja napisał(a):

Wygrana odpowiedź:

Facebook - Literia.pl

Szczęka mi opadła. W istocie jest to bardzo pomysłowa i urzekająca odpowiedź emotka
0 0

ziolko

#3989233 Napisano: 23.12.2010 12:08:24
brightwitch napisał(a):

evja napisał(a):

joan napisał(a):

evja napisał(a):

Wygrana odpowiedź:

Facebook - Literia.pl

Szczęka mi opadła. W istocie jest to bardzo pomysłowa i urzekająca odpowiedź emotka

LITERIA.pl Jak widać prowokacja się udała emotka
3 minut(y) temu ·

idioci? emotka
0 0

Gość: meeyka

#3989235 Napisano: 23.12.2010 12:09:06
ziolko napisał(a):

brightwitch napisał(a):

evja napisał(a):

joan napisał(a):

evja napisał(a):

Wygrana odpowiedź:

Facebook - Literia.pl

3 minut(y) temu ·

idioci? emotka

jakos musza kryc cenzura emotka
0 0

ziolko

#3989242 Napisano: 23.12.2010 12:11:13
były inne wpisy i propozycje a wybrali takie g.... emotka emotka
0 0

Gość: tato999

#3989243 Napisano: 23.12.2010 12:11:38
meeyka napisał(a):

ziolko napisał(a):

brightwitch napisał(a):

evja napisał(a):

joan napisał(a):

evja napisał(a):

Wygrana odpowiedź:

Facebook - Literia.pl

3 minut(y) temu ·

idioci? emotka

masakra
0 0

Gość: aka

#3989246 Napisano: 23.12.2010 12:12:40
meeyka napisał(a):

ziolko napisał(a):

brightwitch napisał(a):

evja napisał(a):

joan napisał(a):

evja napisał(a):

Wygrana odpowiedź:

Facebook - Literia.pl

3 minut(y) temu ·

idioci? emotka

podchodzi pod paragraf moim zdaniem
0 0

#3989248 Napisano: 23.12.2010 12:14:14
Były tam świetne odpowiedzi, można było sobie darować taką prowokację emotka Idioci.
0 0

#3989251 Napisano: 23.12.2010 12:15:31
Szczęka mi opadła, bo się oburzyłam a oni, żeby mnie uciszyć stwierdzili, że ja też wygrałam!
Co za porażka.. ;/
0 0

ziolko

#3989254 Napisano: 23.12.2010 12:15:57
brightwitch napisał(a):

Były tam świetne odpowiedzi, można było sobie darować taką prowokację emotka Idioci.

niby 2 inne osoby jeszcze wygrały, ale moim zdaniem to było odrażające
0 0

efelinkaaa

#3989256 Napisano: 23.12.2010 12:16:40
ktoś ma ciekawe poczucie humoru emotka
0 0

kalisto1986

#3989257 Napisano: 23.12.2010 12:16:47
ejulek59 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wkurza , to mało powiedziane wqrwia mnie moja rodzinka,
co roku robiliśmy tak, że na wigilie najpierw jechaliśmy do teściów a poźniej do moich rodziców/ babci jako, że mama pracuje w wigilię wszystkim pasowało. W tym roku miało być tak samo u teściów na 18 u rodziców na 20. Dzwonie do siostry umówić się dokładnie i co mam jej pogotować a ona wyskoczyła że w tym roku robi ona więc będzie na 17/18 tłumacze jej że nie możemy tak zrobić, żeby pamiętała że mam teściów a ona że coś musze wymyśleć bo ona nie chce robić późno emotka
tak rozdwoję się emotka
ciekawie się zapowiada jeśli nie przesunie tego jakoś to nie spędzę wigilii z babcią ani nikim z rodziny, bo księżniczka musi na ostatnią chwile coś zmieniać emotka emotka emotka

zrób u siebie,zaproś rodziców i teściów,wybierzesz czas wg swego uznania,poczujesz wtedy ... ile to kosztuje pracy nerwów i ... będziesz wdzięczna,że ktoś Cię zaprasza...A święta trwają 2 dni więc z rodziną masz duzo czasu na spotkania....
Wkurzają mnie ludzie,którzy nie umieją docenić pracy innych !

Chętnie bym tak zrobiła gdybym miała tyle miejsca żeby wszystkich pomieścić to po pierwsze,
po drugie ile pracy i nerwów ? siostra nie przygotowuje wszystkiego, każdy coś gotuje i przynosi, więc na wigilię każdy ma swój wkład, a owszem mam 2 dni na święta ale wigilia jest jedna i dla mnie to w tym dniu powinno się spotkac z najbliższą rodziną,
0 0

#3989264 Napisano: 23.12.2010 12:20:01
ziolko napisał(a):

brightwitch napisał(a):

niby 2 inne osoby jeszcze wygrały, ale moim zdaniem to było odrażające

Nie zauważyłam tego, że inni wygrali, bo w konkursie udziału nie brałam, a oburzam się bezinteresownie emotka Szlag mnie trafia, jak takie głąby pierdzielą głupoty, a potem wmawiają innym, że to żart. emotka
0 0

ziolko

#3989268 Napisano: 23.12.2010 12:20:42
efelinkaaa napisał(a):

ktoś ma ciekawe poczucie humoru emotka

to nie jest poczucie humoru.. może teraz tak pisze, żeby zażegnać zainteresowanie innych. A może okazać się, że faktycznie tak myśli.

Ja nie mam nic przeciwko innym rasom, bo w każdej rasie i w każdym kraju są porządni ludzie i tacy, co lepiej ich unikać.

Ale żeby aż takie coś pisać?????

krótko mówiąc - SKANDAL
0 0