Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie czarni w kieckach od 16 chodzą , ale widać w każdej parafii inaczej. Z drugiej strony o 13 to przeważnie ludzie w pracy jeszcze siedzą
dzasmina
Postów 2371
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie chciałam się czepiac
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie przyjmuję... Trudno, najwyżej do piekła pójdę!
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To razem pójdziemy
Książki, filmy, muzyka, gry http://www.finta.pl/ref/Ignam
Gość: chasia
Całe stado nas będzie
Tam też założymy forum, na rozgrzanych węgielkach
jola29k
Postów 2313
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a u mnie był wczoraj ksiadz Antoni jest O.K ale tylko on
jola29k
Postów 2313
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
u mnie ksiadz kasy nie bierze a jak mu chcesz dac to ci powie ze do koscioła nie chocisz
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to dopiero będą emocje
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: misiek
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja uciekam z domu, choć w tamtym roku - jak jeszcze nie podawali w necie kiedy kolęda - byłam, ale przysnęłam z Synem
Nie przepadam za moją parafią, tylko żeby kase ściągnąć.. wszystko wg cennika.. Jak już jeździmy czy coś załatwiamy, to do parafii męża, tam zawsze usłyszy się co łaska - jak braliśmy ślub, to ksiądz nam powiedział: 200zł dla organisty, bo to zwykły człowiek, który przychodzi do pracy, a reszta jak chcecie.. Tak same z Chrztem: co łaska, a jak nie macie pieniędzy, to nic nie szkodzi, i tak przyjmiemy nowego obywatela do parafii
babariba
Postów 688
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic to, że ledwo udało się nam dotoczyć ze świąt i popsuł się samochód, nic to że właśnie wróciliśmy z Tesco, gdzie robiliśmy ostatnie zakupy i trafiliśmy do kasy, którą obsługiwał nowy pan, który miał problem ze skasowaniem większości towarów i ta krótka kolejka okazała się najdłuższa, nic to, że...
ale od paru dni niesamowicie wkurza mnie i irytuje osoba o nicku zielonetrampki
Szukam osób która odda na mnie głos konkurs do 23 plisss a w kliknijcie te same nicki
kto się zlituje
P.S życze wam udanego sylwestra
http://hungry4spo.../Albums/show/s/35528
która spamuje w różnych miejscach i prosi o głosy na zdjęcie o żenującym - to eufemizm -poziomie
nie pamiętam kto z osób na forum ma umieszczone motto: Nieważne jakie nagrody się zdobywa, ważne w jaki sposób
pozwolę sobie to motto uznać także za moje
edith
Postów 2560
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja zawsze byłam blisko księzy i mam tam wielu przyjaciół
rifle77
Postów 366
Data rejestracji 10.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Oj Ty to masz szczęście
Zwrot pieniędzy za zakupy: https://www.plane...l/rejestracja/23761/
https://www.tipli.pl/p/243786
edith
Postów 2560
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No mam nawet się kochałam w takim jednym...ale mi przeszło...musiało
Gość: rafi323raf
Tylko w tym roku 20 min przed przybyciem się dowiedziałem ze chodzi, i tak że zdążyłem posprzątać
Gość: aleks25